کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
سلام
مي خواستم تفاوت فرمهاي i-134 و i-864 را بدونم؟؟براي برندگان لاتاري كدام را بايد پر كنم؟؟ اسپانسر من جواب داده كه بهتره i-864 رو برام پر كنه ، اما من ديدم همه پيشنهاد كردن كه فرم i-134 بايد پر بشه....لطفا راهنمايي كنيد
شماره کیس: 34000
کنسولگری: ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: مرداد
تاریخ کارنت شدن کیس: march
تاریخ مصاحبه:may
تاریخ دریافت کلیرنس:
تاریخ دریافت ویزا:
تعداد افراد:4
جمع تقریبی هزینه ها
تشکر کنندگان: vida.k
از مدیریت سایت تقاضا دارم برندگان مرحله اول رو حذف کرده و صرفا برندگان واقعی که در مرحله دوم اعلام شدن رو در این تایپیک قرار بده هستند دوستان بسیاری که همچنان بعد از اعلام اسامی در مرحله اول پیغامشون جز برندگان لحاظ گردیده3
با تشکر
چه دعایی کنمت بهتر از این
که خدا پنجره ای رو به نگاهت باشد
تشکر کنندگان: الی الی ، vida.k
(2011-08-05 ساعت 19:53)afshin4749 نوشته:  دوستان عزيز ، با توجه به اينكه اين موضوع خودش يه تاپيك جداگانه داره اما ديدم كسي به اونجا سر نزده و اين موضوع رو مطالعه و پيگيري نكرده اما من اين موضوع رو از داخل سايت مهاجرت آمريكا پيدا كردم خيلي جالب بود . برخلاف آنچه كه گفته و تا حالا نقل شده اين نوع ويزا ( لاتاري ) نيازي به اسپانسر نداره ميگيد نه خودتون ملاحظه فرماييد

Diversity Visa Program - Visas provided are drawn from countries with low rates of immigration to the U.S. Unlike other immigrant types, Diversity Visas (DV) do not require a U.S. sponsor, and therefore a petition is not needed.

اين هم لينكش
http://travel.state.gov/visa/immigrants/..._1326.html
معني جمله بالا اينه كه
برنامه ويزا دايورسيتي : فراهم نمودن ويزا براي كشورهايي است كه نرخ مهاجرت پائيني نسبت به ساير روشهاي مهاجرت را به آمريكا دارند . ويزاهاي دايور سيتي نياز به يك اسپانسر در آمريكا ندارند و بنابراين يك درخواست دراين زمينه نياز نيست .
(2011-08-05 ساعت 10:44)sezar نوشته:  با سلام لطفا دوستانی که قبلا رفته اند جواب بدن
الان وضعیت اقتصادی آمریکا چه جوری است یه نفر میگفت کاروبار خبری نیست و فارغ التحصیلهای امریکاش هم بیکارند وهیچ حمایتی هم هز طرف دولت نیست اگه اینجوری برا چی 55000 نفرو بد بخت میکنن ، من با زن وبچه میخوام برم اگه اینجوری قیدشو بزنیم
با تشکر

دوست عزيز اين چه حرفيه كه شما ميزني . شما اگه تحصيلات داشته باشي و زبان انگليسي رو هم تقريباً خوب حرف بزني و كمي هم زرنگ باشي چرا كه كار پيدا نكني ؟ اصلاً كي گفته فارغ التحصيلان آمريكا هم بيكارن ؟ شما اقدام كن ، يه سري بزن ، اگه خوب نبود برگرد ايران . اما حداقل اينكه اقامت رو دريافت كن . مردم براي اين موقعيت شما سر و دست ميشكنن !!!! اي بابا
سلام
حرف شما در مورد اسپانسر درست ولی اگه 5 خط پایین تر رو بخونی گواهی ضمانت مالی میخواد
Affidavit of Support

2012AS0056XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:2011 ,16 Jul
ارسال فرمها: 2011 , August 7
کنسولگری: آنكارا
تاریخ کارنت شدن:
تاریخ دریافت نامه دوم:april,23
تاریخ مصاحبه:june,6
تاریخ دریافت کلیرنس:
تاریخ دریافت ویزا:
هزینه ها: 60000 عكس + ترجمه 280000 + 102000 TNTو ارامکس +
هتل و بلیط 2100000
تشکر کنندگان: Masoudpish ، vida.k
دیگه کم کم باید آماده شیم برای ثبت نام 2013
اما امیدوارم اینبار علی رغم همه حرف و حدیث هایی که پشت سر عدد 13بیچاره هست به جای نحسی اون خوشبختی نصیبم بشه و من از برندگان 2013باشم
چه دعایی کنمت بهتر از این
که خدا پنجره ای رو به نگاهت باشد
تشکر کنندگان: ali.narooei ، soniarazmi ، vida.k ، shahab2000
با توجه به کیس نامبر من که خیلی هم زیاده من باید الان چیکار کنم؟؟؟ دنبال کارای ترجمه باشم؟؟؟؟ کارای پزشکی که می گن 6 ماه اعتبار داره پس الان زوده...پس من الان بهتره چیکار کنم؟؟؟ لطفاً راهنمایی کنین!!! اگه کاری ندارم فعلاً برم تافلمو بگیرم نه؟ Big Grin
یه چیز دیگه! کسی می دونه کیا رد می شن تو مصاحبه؟ آخه من تو دوست و آشنا کسی رو نمی شناسم که رد شده باشه!
شماره کیس: 39000
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به امریکا: 11 آگوست 2012
تشکر کنندگان: ali.narooei ، vida.k
عزیزان یه سوال مهم:

توی سایت سفارت آنکارا قید کرده که اگر خدمت نرفتین، اصل کارت معافی رو با خودتون بیارین. تکلیف دانشجوها که معافیت تحصیلی دارن چه می شه؟ ما که کارت نداریم.
شماره پرونده: AS27xxxx
مصاحبه: 16 آپریل 2012
پایان مراحل اداری: 12 June
دریافت ویزا: 23 June
لینک سفر نامه :
http://mohajersara.com/thread-4682-post-...#pid185377
تشکر کنندگان:
(2011-08-06 ساعت 16:53)faranak.n نوشته:  با توجه به کیس نامبر من که خیلی هم زیاده من باید الان چیکار کنم؟؟؟ دنبال کارای ترجمه باشم؟؟؟؟ کارای پزشکی که می گن 6 ماه اعتبار داره پس الان زوده...پس من الان بهتره چیکار کنم؟؟؟ لطفاً راهنمایی کنین!!! اگه کاری ندارم فعلاً برم تافلمو بگیرم نه؟ Big Grin
یه چیز دیگه! کسی می دونه کیا رد می شن تو مصاحبه؟ آخه من تو دوست و آشنا کسی رو نمی شناسم که رد شده باشه!

با توجه به اطلاعاتی که من از این سایت بدست آوردم اولا کیس نامبر شما خیلی بالا نیست ثانیا سال گذشته تمامی کیس نامبرها کارنت شدند پس احتمالا امسال نیز همگی کارنت خواهند شد به قول معروف دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره.... راجع به سوال اخرتون هم باید بگم که شما باید بتونید از راههای مختلف(اسپانسر، یا حساب بانکی، یا سند،...)به سفارت ثابت کنید که توانایی زندگی در آمریکا رو دارید.. همین... و کلا اصلا نگران نباشید...
راجع به زمان اقدام به ترجمه و کارای پزشکی هم خیلی اطلاع ندارم من خودم ترجمه مدارکم رو شروع کردم
موفق باشید.

شماره کیس:2012AS700
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:July-27
تاریخ مصاحبه: Oct-2011 آنکارا-- دریافت برگه آبیCool
تاریخ دریافت کلیرنس: Jan-2012
جمع تقریبی هزینه ها:شش میلیون تومان(پست،ترجمه،ویزا، 2بار سفر به ترکیه، تهیه بلیط آمریکا...)
تشکر کنندگان: vahidvm60 ، Masoudpish ، vida.k
(2011-08-06 ساعت 12:31)shahabsohi نوشته:  با سلام

دوستان یک سوال واسهٔ من پیش آماده من تو پر کردنِ فرمها در قسمت تحصیلات فقط از دیپلم رو زدم و پیش دانشگاهی و دانشگاه ولی‌ از راهنمای و دبستان چیزی نزدم حالا باید چی‌ کار کنم خیلی‌ نگران

دوست خوبم من یادم نمیاد جایی اطلاعات دبستان و راهنمایی رو خواسته باشند
اصلا چه اهمیتی میتونه داشته باشه براشون
99% میگم مشکلی نیست بازم متن درخواست اطلاعات دبستان و راهنمایی رو بذارید اینجا تا منم ببینم
موفق باشید
تشکر کنندگان: Masoudpish ، ali.narooei ، vida.k
(2011-08-05 ساعت 16:47)matinam نوشته:  
(2011-08-05 ساعت 12:26)oktay نوشته:  من و مادرم همراه پدرم هستیم ! پاسپورت نداریم. باید پاسپورت جداگانه داشته باشیم؟
پاس بچه با مادر میدونم که اشکال نداره حالا شما جهت احتیاط برید پاستون رو جدا کنید .
ولی من فکر میکنم همه باید پاس جدا داشته باشند
حتی بچه
تشکر کنندگان: Masoudpish ، ali.narooei ، vida.k
دوستان عزیز،
ارسال های غیر مرتبط حذف می شوند. لطفا خارج از تاپیک ارسال نکنید و از بحث کردن در فضای عمومی انجمن دوری کنید.
لطفا از افشا کردن متن پیام های خصوصی یکدیگر در فضای عمومی انجمن به شدت خودداری کنید. هر چند این امر در مقررات ذکر نشده، اما بنابر تجربه تلخ موجود در انجمن با هر گونه افشای متن پیام های خصوصی در فضای انجمن، که باعث ایجاد درگیری و منحرف شدن تاپیک از موضوع اصلی می گردد، به شدت برخورد می شود.

تلاش تیم مدیران صرفا برای نگهداشتن انجمن در مسیر خود برای ارائه اطلاعات درست و دقیق به کاربران است. از هرگونه تلاشی که باعث انحراف این مسیر شود، جلوگیری خواهد شد.

در ضمن بنابر قوانین انجمن، مدیران وظیفه ای در قبال پاسخ گویی به سوال ها ندارند. آنها صرفا بر انجمن و اجرای قوانین نظارت می کنند. بسیاری از کسانی که در انجمن 2011 و 2010 به سوالان پاسخ می دادند، در ابتدا جزو مدیران نبودند، بلکه به دلیل پاسخگویی و فعالیت مفید در انجمن بعدها به تیم مدیران اضافه شدند.

و سخن آخر اینکه، به دلیل گستردگی انجمن، امکان نظارت بر تمامی ارسال های انجمن برای مدیران وجود ندارد. یکبار دیگر از دوستان عزیز خواهشمندم در صورتی که ارسالی از چهارچوب مقررات انجمن خارج بود سریعا از دکمه گزارش استفاده کرده و با تیم مدیران تماس بگیرند.
از همکاری و مسئولیت پذیری دوستان متشکرم.
User
تشکر کنندگان: ابی22 ، 3rip ، الی الی ، ali.narooei ، kopol ، vida.k ، Masoudpish ، genix21
[quote='topsoheil' pid='124741' dateline='1312611824']
سلام
مي خواستم تفاوت فرمهاي i-134 و i-864 را بدونم؟؟براي برندگان لاتاري كدام را بايد پر كنم؟؟ اسپانسر من جواب داده كه بهتره i-864 رو برام پر كنه ، اما من ديدم همه پيشنهاد كردن كه فرم i-134 بايد پر بشه....لطفا راهنمايي كنيد
[/
quote]

I - 134

http://www.uscis.gov/files/form/i-134.pdf

http://www.uscis.gov/files/form/i-134instr.pdf

شما این 2 تا لینک رو برای اسپانسرتون بفرستید
کیس نامبر : 2010AS9000
مصاحبه : January 2010 ابوظبی
کلیرنس : 53 روز بعد
دریافت ویزا :May 2010
پرواز : Oct 2010
تشکر کنندگان: ali.narooei
می بخشید هنوز جوابی نگرفتم، دوباره سوال و مطرح می کنم:

توی سایت سفارت آنکارا قید کرده که اگر خدمت نرفتین، اصل کارت معافی رو با خودتون بیارین. تکلیف دانشجوها که معافیت تحصیلی دارن چه می شه؟ ما که کارت نداریم.

با سپاس
شماره پرونده: AS27xxxx
مصاحبه: 16 آپریل 2012
پایان مراحل اداری: 12 June
دریافت ویزا: 23 June
لینک سفر نامه :
http://mohajersara.com/thread-4682-post-...#pid185377
تشکر کنندگان:
سلام پس از ارسال مدارك به kcc اقدامات بعدي كه بايد انجام دهم چكاري است ؟
تشکر کنندگان: سامان صفایی
سلام دو سوال داشتم و اون اینه که با توجه به اینکه من برنده لاتاری هستم آیا باید برای همسرم هم مدارکی دال بر اثبات سابقه کاری ایشان ارائه بدهم ، بخاطر اینکه ایشان پزشک داروساز هستند و در داروخانه خودش مشغول به کار است و حق بیمه هم پرداخت نمی کند و دوم اینکه مدارک تحصیلی همسرم نیز باید ترجمه بشوند یا خیر ؟؟
(2011-08-07 ساعت 13:37)gol1 نوشته:  سلام پس از ارسال مدارك به kcc اقدامات بعدي كه بايد انجام دهم چكاري است ؟

پس از 3 هفته از ارسال مدارک ایمیل می زنید به kcc و مطمئن می شوید که آیا مدارک به دستشون رسیده یا خیر
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15

تشکر کنندگان: **USA** ، Hediyeh
(2011-08-07 ساعت 13:44)kopol نوشته:  سلام دو سوال داشتم و اون اینه که با توجه به اینکه من برنده لاتاری هستم آیا باید برای همسرم هم مدارکی دال بر اثبات سابقه کاری ایشان ارائه بدهم ، بخاطر اینکه ایشان پزشک داروساز هستند و در داروخانه خودش مشغول به کار است و حق بیمه هم پرداخت نمی کند و دوم اینکه مدارک تحصیلی همسرم نیز باید ترجمه بشوند یا خیر ؟؟
(2011-08-07 ساعت 13:37)gol1 نوشته:  سلام پس از ارسال مدارك به kcc اقدامات بعدي كه بايد انجام دهم چكاري است ؟

پس از 3 هفته از ارسال مدارک ایمیل می زنید به kcc و مطمئن می شوید که آیا مدارک به دستشون رسیده یا خیر

تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان