موضوعها: 0
رتبه:
5
1 تشکر در 0 ارسال
چرا هیچ کس جواب ما رو نمی ده؟ چرا سال بالایی ها اصلاً این ورا نمیان یعنی اینقدر سرشون شلوغه؟؟؟ آقایون خانومای مدیر لطفاً ما 2012 های بی چاره رو هم تحویل بگیرید لطفاااااااااااااا
شماره کیس: 39000
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به امریکا: 11 آگوست 2012
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2011-08-16 ساعت 10:15
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-16 ساعت 10:24 توسط smk2.)
ازمدیران سایت متشکرم
ازدوستان محترم که بتوتنند به بنده کمک کنند نیز متشکرم
درمورد مدرک دیپلم
امسال همسرم با CN 56000 انتخاب شده این شماره خودش بالا است ودر ضمن ایشان دیپلم ردی نظام قدیم بوده که دوره دبیرستان 4 سال بود وسالگذشته اقدام کرده ودیپلم گرفتن ولی درمدرک ایشان نوشته پایان تحصیلات 3 ساله دبیرستان ودر فرمها ی ارسالی نیز ما همین مطلب رانوشتیم ولی حالا به این فکر افتادم که ایشان دوره پیش دانشگاهی را شروع کند وتا سال اینده که احتمالا نوبت ماشود مدرک بگیرن ایا مورد قبول سفارت می باشد وایا از طریق ایمیل باید به انها اطلاع بدهیم یا نه خیلی ممنون می شوم اگر بنده را راهنمایی کنید
شماره کیس :2012AS00056XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:28Aug
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:2012-june-12
تاریخ دریافت ویزا: بزودي
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
تعداد نفرات همراه با این کیس:4
جمع هزینه ها: T180000 +هزينه انكارا 10000000تومان+ترجمه 230000+پزشكي ايران200000تومان+
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-16 ساعت 10:15)smk2 نوشته: ازمدیران سایت متشکرم
ازدوستان محترم که بتوتنند به بنده کمک کنند نیز متشکرم
درمورد مدرک دیپلم
امسال همسرم با CN 56000 انتخاب شده این شماره خودش بالا است ودر ضمن ایشان دیپلم ردی نظام قدیم بوده که دوره دبیرستان 4 سال بود وسالگذشته اقدام کرده ودیپلم گرفتن ولی درمدرک ایشان نوشته پایان تحصیلات 3 ساله دبیرستان ودر فرمها ی ارسالی نیز ما همین مطلب رانوشتیم ولی حالا به این فکر افتادم که ایشان دوره پیش دانشگاهی را شروع کند وتا سال اینده که احتمالا نوبت ماشود مدرک بگیرن ایا مورد قبول سفارت می باشد وایا از طریق ایمیل باید به انها اطلاع بدهیم یا نه خیلی ممنون می شوم اگر بنده را راهنمایی کنید
دوست گرامی اگه تونستید دوره پیش دانشگاهی رو شروع کنید ... ضرر نداره ...
در غیر اینصورت به فکر 2 سال سابقه کار باشید ...
البته دوستان 2011 که برخی ها دیپلم 11 ساله داشتند هم موفق شدن....
موفقیت های بزرگ لازمه اراده ی قوی هستند.!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
كمك
من اشتباه بزرگي كردم
من تمام مداركم را فرستاده ام و فرم هاي DS-230 را براي تمامي اعضا خانواده ام پر كردم ولي در قسمت 31a و 31b تايپ كردم N/A . فكر مي كردم منظور اين جمله اينست كه چه كسي را غير از اعضا خانواده خود مي خواهي ببري .
حال فهميدم اشتباه كرده ام و معني آن اينست كه من فقط مي خواهم خودم بدون خانواده بروم . لطفا مرا راهنمايي كنيد چكار كنم . email به KCC بزنم بگم اشتباه كردم .
لطفا جهت حل اين مشكل كسي كه تجربه آن را داشته و يا مديريت محترم[/quote] سايت مرا راهنمايي نمايد .
با تشكر از مديريت سايت و تمامي دوستان
-------------------
Case number = 49450
موضوعها: 26
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
2011-08-16 ساعت 13:15
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-16 ساعت 15:10 توسط ParsTrader.)
(2011-08-16 ساعت 08:15)saeed_n_m نوشته: با سلام
CN من 494XX است و البته مي دانم بالاست و شانسم هم كم است. حال اگر خيلي شانس بيارم و به مصاحبه دعوت شوم ، مطابق آنچه در اين مقالات آمده و تجربه قبلي دوستان به نظر2012 AUG نوبت مصاحبه مي باشد . حال چند سئوال مهم دارم كه ممنون مي شوم اگر منو راهنمايي نماييد .
1-من تاكنون sponsor پيدا نكردم ( و بعيد هم مي دانم پيدا كنم ) . حال من كه متاهل هستم و 2 فرزند دارم چقدر بايد پول در حساب بانكي ام باشد و به چه مدت ؟ شنيده ام براي هر نفر حدود 20 ميليون مي خواهد ، مثلا من 80 ميليون در حسابم بايد باشد ؟ مدت آن نيز خيلي مهم است . من اين مثلا X تومان را با توجه به اينكه حدودا يكسال ديگر مصاحبه دارم چه مدت در حسابم بگذارم ؟
2-آيا لازم است منزلم را بدهم كارشناس رسمي ارزيابي نمايد يا اين كار ضرورتي ندارد ؟
ب تشكر از سايت مفيدتان
سلام
بارها و بارها گفته ام که عزیزان شماره کیس هیچ کس بالا نیست و در سالهای اخیر همواره همه کارنت شده اند نمی دانم چند بار دیگر باید این جمله را تکرار کنم تا دوستان روحیه خود و دیگران را خراب نکنند
در مورد نداشتن اسپانسر هم نیازی به گردش مالی نیست وفقط موجود ی حساب مهم است هر چه بیشتر بهتر
در ضن داشتن سند ملک هم بسیار خوب است .
در سالهای قبل خیلی از افراد اینکه سند ملکشان برای کارشناسی را نداده بودند و افیسر هم قبول کرد البته پول نقد به مقدار زیاد در حساب بانکی هم بسیار خوبه
سعید جان شما هم یکبار دیگه از اول فرمها را کامل پر کن و برای کی سی سی ارسال کن ودر پاکت برای انها توضیح بده دفعه قبلی فرمها را اشتباه پر کردی
با ایمیل هم به انها اطلاع بده و در سابجکت ایمیل هم شماره کیس نامبر خودت را وارد کن
امیدوارم که دیگه کسی نیاد بگه شماره کیس من خیلی بالاست و ....
با ارزوی موفقیت برای همه
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-16 ساعت 11:53)smk2 نوشته: (2011-08-16 ساعت 10:49)ابی22 نوشته: (2011-08-16 ساعت 10:15)smk2 نوشته: ازمدیران سایت متشکرم
ازدوستان محترم که بتوانند به بنده کمک کنند نیز متشکرم
دوست گرامی اگه تونستید دوره پیش دانشگاهی رو شروع کنید ... ضرر نداره ...
در غیر اینصورت به فکر 2 سال سابقه کار باشید ...
البته دوستان 2011 که برخی ها دیپلم 11 ساله داشتند هم موفق شدن....
دوست عزیز همسرم مدرک ارایشگری دارد ودر ضمن در یک ارایشگاه نیز کار میکند ولی انجا بیمه نیست ایا مورد قبول است واین شغل در رده 4و5 لیست شغلهای سایت نبوده ودر مورد تحصیل ایا از طریق ایمیل به انها اطلاع رسانی شود یا خیر
دوست گرامی ...
نمیدانم مدرک آرایشگری مورد قبول سفارت باشد یا خیر ...
اما اگر سابقه کار همراه خود می برید حتما معتبر باشد ...
در اینکه بیمه تاثیر گذار هست که شکی نیست اما اطلاعی ندارم که بدون بیمه سوابق کاری معتبر هست یا نه ؟
موفقیت های بزرگ لازمه اراده ی قوی هستند.!
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
همونطور كه مي دونيد تو بولتن سپتامبر 2011 در قسمت Advance notification گفته كه كيس هاي زير 8000 كارنت شدن. با توجه به اين، كيس هاي زير 8000 بايد به KCC ايميل بزنند و تاريخ مصاحبه شون رو بپرسن؟ يا اينكه صبر كنند تا بولتن اكتبر اعلام بشه بعد ايميل بزنند؟
ممنون ميشم اگه دوستان با سابقه جواب بدن!
شماره کیس : 2012AS0##
کنسولگری: آنکارا
مصاحبه:1نوامبر2011
كليرنس: 13 دسامبر
دريافت ويزا: 7 فوريه
ورود به امریکا: April 2012- Houston
موضوعها: 1
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
2011-08-16 ساعت 15:16
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-16 ساعت 15:32 توسط Masoudpish.)
دوستان سلام
امروز به من این ایمیل امده گفتم برای روحیه بچه ها اینو اینجا میذارم به همتون قول میدم کارنت می شید.
You have received this email notification to inform you that you have updates available at http: //www.dvlottery.state.gov/ESC. Please log in using your conformation number from your original application to complete further processing.
تاریخ مصاحبه 4 اکتبر
کوالامپور
برام دعا کنید
به امید ویزای یک ضرب برای همه بخصوص کیس بالایا
خیلی جالبه همونجا که نامه قبولی امده بود روز مصاحبه رو نوشته بود نمی دونم قبلا اینجوری بوده یا نه
F2A -ازدواجی Approve: Nov 19,2013 - Sending To USCIS: Oct 7, 2013
Send Document to NVC: 8 May 2015
Interview: Ankara, August 2015
موضوعها: 26
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
2011-08-16 ساعت 15:28
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-16 ساعت 15:31 توسط ParsTrader.)
(2011-08-16 ساعت 14:16)Man نوشته: سلام
همونطور كه مي دونيد تو بولتن سپتامبر 2011 در قسمت Advance notification گفته كه كيس هاي زير 8000 كارنت شدن. با توجه به اين، كيس هاي زير 8000 بايد به KCC ايميل بزنند و تاريخ مصاحبه شون رو بپرسن؟ يا اينكه صبر كنند تا بولتن اكتبر اعلام بشه بعد ايميل بزنند؟
ممنون ميشم اگه دوستان با سابقه جواب بدن!
سلام
تمام دوستانی که شماره کیس انها زیر 8000 است اول فرمهای خود را کامل کرده برای کی سی سی بفرستند بعد از رسیدن این فرمها به دست کی سی سی اطمینان حاصل کنند. سپس تاریخ مصاحبه را از کی سی سی و یا سفارت خانه با ایمیل سوال نمایند
زهرا خانم ایشون شماره کیس زیر 8000 داشتند و احتمالا فرمهای خودشون را خیلی سریع تر برای کی سی سی فرستادند
با ارزوی موفقیت برای همه
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
موضوعها: 1
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام تبریک می گم میشه بپرسم مگه برای شما نامه قبولی اومده بود؟پس چرا واسه من نیومد؟
[/quote]
سلام مرسی اول یه ایمیل مثل بالا برام اومد بعد میری توی سایت( نامه قبولی) تاریخ و ساعت رو زده هنوز نامه ای برام نیومده فکر میکنم تا 2 هفته دیگه نامه بیاد.
F2A -ازدواجی Approve: Nov 19,2013 - Sending To USCIS: Oct 7, 2013
Send Document to NVC: 8 May 2015
Interview: Ankara, August 2015
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-16 ساعت 15:29)Masoudpish نوشته: سلام مرسی اول یه ایمیل مثل بالا برام اومد بعد میری توی سایت( نامه قبولی) تاریخ و ساعت رو زده هنوز نامه ای برام نیومده فکر میکنم تا 2 هفته دیگه نامه بیاد.
من هم تبريك ميگم . شما خودت به KCC ايميل زده بودي واسه مشخص شدن تاريخ مصاحبه ات؟
شماره کیس : 2012AS0##
کنسولگری: آنکارا
مصاحبه:1نوامبر2011
كليرنس: 13 دسامبر
دريافت ويزا: 7 فوريه
ورود به امریکا: April 2012- Houston