موضوعها: 1
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-15 ساعت 14:52)ساری نوشته: قبلا سوال 10 و 11 فرم 230 رو N/A گذاشته بودم اما الان با توجه به اظهارات دوستانترجیج میدم پرش کنم، من خالم15 سالی میشه سیاتل زندگی میکنن، میتونم هم آدرسی که گرین کارت رو می فرستن و هم محل زندگی آینده ی خودم رو اونجا بزنم؟ و هم ساپورتر مالیم ایشون باشن؟ منظورم اینه 3تاش یکی و یه جا باشه اشکالی تو زمان چک کردن و اینا ایجاد نمیکنه؟
دوست عزیز
اگر فرما رو نفرستادی هر دوتاشو ادرس خاله خانم بنویس.
روز مصاحبه و موقع ورود تو فرودگاه امکان تغییر وجود داره.
فرم اسپانسر جداگانه است که خاله خانم باید پر کنه، براتون پست کنه و روز مصاحبه با خودتون ببرید نه مشکلی پیش نمیاد.
F2A -ازدواجی Approve: Nov 19,2013 - Sending To USCIS: Oct 7, 2013
Send Document to NVC: 8 May 2015
Interview: Ankara, August 2015
موضوعها: 0
رتبه:
5
1 تشکر در 0 ارسال
ببخشید من این رو توی تاپیک مربوطه نوشتم اما چون جواب نگرفتم اینجا هم مطرح می کنم ممنون می شم راهنمایی کنید:
سلام...امروز اسپانسر من برام یک چیزایی رو مشخص کرد که گفتم به شما هم بگم شاید مثله من ندونین یا اینکه اگر ایشون اشتباه کردن شما لطف کنید اصلاح کنید که البته بعید می دونم چون ایشون اسپانسر چند نفر شدن تا حالا
ایشون گفتند که می تونن اسپانسر من بشن اما من باید بدونم که اگه کسی اسپانسر من بشه من دیگه هیچ استفاده ای از وام و تخفیف های آمریکا نمی تونم داشته باشم...مثلاً برای دانشگاه نمی تونم وام بگیرم یا یک نمونه که برای نفر قبلی که ایشون اسپانسرش بود رخ داد این بود که عمل صفرا داشته بیمارستان و هزینش 98000$ شده که با تخفیف می تونست 1000$ بشه اما چون اسپانسر ایشون قسم خورده که تمام موارد مالی رو قبول می کنه باید کل 98000$ را اسپانسر می داد.که ایشون هم داده و بدبخت شده الان
خلاصه این که جدای از اینکه پیدا کردن اسپانسر با این وضع خیلی سخته،برای خود ما هم خیلی بد میشه چون هزار تا مشکل ممکنه پیش بیاد تو زنگی که شما احتیاج به وام و ... داشته باشی! و کلاً با این شرایط داشتن اسپانسر عقلانی نیست
حالا سوال من از علمای سال بالایی اینه که من الان اگر 30 میلیون تومان در حسابم داشته باشم چقدر احتمالش هست ردم کنن؟
راستی این آقایی که قرار بود اسپانسرم بشه گفتند که می تونن یه حساب برام باز کنن آمریکا و 200 میلیون هم ایشون اونجا بریزن، به نظرتون تاثیری داره؟؟؟؟ ممنون می شم کمک کنید
شماره کیس: 39000
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به امریکا: 11 آگوست 2012
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
منم واسم جالبه جواب سوال فرانک رو بدونم-ممنون می شم اگه سوال منم بی جواب نزارید... قبلا پرسیدم جواب نگرفتم
من احتمالا می تونم واسه یه دانشگاه اپلای کنم و fund بگیرم، با توجه به اینکه fund ها برای زندگی دانشجویی کفایت می کنه آیا می تونم از این امتیاز به جای اسپانسر استفاده کنم؟ یه جا تو همین سایت خوندم که زمان مصاحبه مطرح نکنید که صرفا برای تحصیل می رید... تا چه حد این نظر درسته؟ اگر درسته دلیلش چیه؟ ممنون می شم اگه جواب بدین.
CN:2012AS63XXX
ارسال فرمها: 21 july 2011
سفارت:آنکارا
مصاحبه:june 21
دریافت ویزا:23 June
اولین سفر : 3rd NOV
هزینه ها
سفرنامه
رتبه:
5
1 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-15 ساعت 19:58)funnybluesolea نوشته: منم واسم جالبه جواب سوال فرانک رو بدونم-ممنون می شم اگه سوال منم بی جواب نزارید... قبلا پرسیدم جواب نگرفتم
من احتمالا می تونم واسه یه دانشگاه اپلای کنم و fund بگیرم، با توجه به اینکه fund ها برای زندگی دانشجویی کفایت می کنه آیا می تونم از این امتیاز به جای اسپانسر استفاده کنم؟ یه جا تو همین سایت خوندم که زمان مصاحبه مطرح نکنید که صرفا برای تحصیل می رید... تا چه حد این نظر درسته؟ اگر درسته دلیلش چیه؟ ممنون می شم اگه جواب بدین.
من جواب دقیق سوال شما رو نمی دونم اما چون خیلی بچه ها کم انرژی هستن گفتم این رو بگم که شما با داشتن گرین کارت می تونی وام دانشجویی بگیری که تقریباً مثله همون فانده و پول دانشگات تقریباً ناچیز می شه! بنابراین فکر نمی کنم فاند گرفتن بتونه جایگزین اسپانسر بشه چون اسپانسر قراره شما رو همواره حمایت کنه(مثل بیماری و ... البته خدایی نکرده) اما پول فاند اونقدر نیست که همه چیزه شما رو ساپورت کنه! بعید می دونم به فاند نمره ای بدن! البته این فقط نظر شخصیه منه و من در تاپیک های سال قبل هم چنین چیزی ندیدم!
شماره کیس: 39000
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به امریکا: 11 آگوست 2012
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و خسته نباشید به همه دوستان.من یه سوال داشتم که ندونستم کدوم تایپک باید بپرسم.میشه بگین موقع ورود به امریکا چه مقدار پول یا طلا میشه برد؟از کجا میفهمن ما چقدر همرامونه؟
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سخت
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
انیستیتو پاستور ترجمه کارت واکسن بچه را تایید می کند و کارت زرد برای فرزندم نمی دهد دچار مشکل نخواهم شد؟
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
واکسن MMRتو 1 نوبته یا 2 نوبت؟
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سخت
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
1- منم زنگ زدم پاستور شمیران همینو کفت. برا بچه ها کازت زرد جدید صادر نمیکنه. فقظ کارت موجود خودشونو مهر میکنه که بدیمش به دارالترجمه... نمی دونم دلیلش چیه؟؟ کسی از قدیمیا میتونه راهنمایی کنه؟
2- آیا راهی هست که اسپانسرم مستقیما اطلاعات مالی محرمانه اش رو بفرسته سفارت بدون اینکه مجبور شه برای من بفرسته؟
2012AS13XXX
تعداد: 4نفر
ارسال فرمها: 11,Aug 09
مصاحبهec 22,11 برگ آبی
پاسخ به فرم 9 سوالی: 7 ژانویه
دریافت کلیرنس: 25 ژانویه
دریافت ویزا: 18 فوریه
هزینه:تهران 1.6م ت-آنکارا: هتل 2300 لیر-دکتر400$-سفارت 3276$- غذا تاکسی 1300لیر- خرید و غیره 2300$ (کلا 9100$)- سفر دوم آنکارا 1100$
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2011-08-16 ساعت 08:15
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-16 ساعت 13:08 توسط ParsTrader.)
با سلام
CN من 494XX است و البته مي دانم بالاست و شانسم هم كم است. حال اگر خيلي شانس بيارم و به مصاحبه دعوت شوم ، مطابق آنچه در اين مقالات آمده و تجربه قبلي دوستان به نظر2012 AUG نوبت مصاحبه مي باشد . حال چند سئوال مهم دارم كه ممنون مي شوم اگر منو راهنمايي نماييد .
1-من تاكنون sponsor پيدا نكردم ( و بعيد هم مي دانم پيدا كنم ) . حال من كه متاهل هستم و 2 فرزند دارم چقدر بايد پول در حساب بانكي ام باشد و به چه مدت ؟ شنيده ام براي هر نفر حدود 20 ميليون مي خواهد ، مثلا من 80 ميليون در حسابم بايد باشد ؟ مدت آن نيز خيلي مهم است . من اين مثلا X تومان را با توجه به اينكه حدودا يكسال ديگر مصاحبه دارم چه مدت در حسابم بگذارم ؟
2-آيا لازم است منزلم را بدهم كارشناس رسمي ارزيابي نمايد يا اين كار ضرورتي ندارد ؟
ب تشكر از سايت مفيدتان