کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
(2011-08-15 ساعت 14:52)ساری نوشته:  قبلا سوال 10 و 11 فرم 230 رو N/A گذاشته بودم اما الان با توجه به اظهارات دوستانترجیج میدم پرش کنم، من خالم15 سالی میشه سیاتل زندگی میکنن، میتونم هم آدرسی که گرین کارت رو می فرستن و هم محل زندگی آینده ی خودم رو اونجا بزنم؟ و هم ساپورتر مالیم ایشون باشن؟ منظورم اینه 3تاش یکی و یه جا باشه اشکالی تو زمان چک کردن و اینا ایجاد نمیکنه؟
دوست عزیز
اگر فرما رو نفرستادی هر دوتاشو ادرس خاله خانم بنویس.
روز مصاحبه و موقع ورود تو فرودگاه امکان تغییر وجود داره.
فرم اسپانسر جداگانه است که خاله خانم باید پر کنه، براتون پست کنه و روز مصاحبه با خودتون ببرید نه مشکلی پیش نمیاد.

F2A -ازدواجی Approve: Nov 19,2013 - Sending To USCIS: Oct 7, 2013
Send Document to NVC: 8 May 2015
Interview: Ankara, August 2015
تشکر کنندگان: ساری ، final destination ، Kivan
(2011-08-15 ساعت 13:59)s$s نوشته:  دوستان یه سوال داشتم،زبان مصاحبه رو خودمون انتخاب میکنیم که انگلیسی باشه یا فارسی؟
سلام
براي انكارا ميتونيد زبان را انتخاب كنيد ولي در ابوظبي فقط به انگليسي مصاحبه ميكنن. موفق باشيد
تشکر کنندگان: s$s ، ali.narooei ، Man
ببخشید من این رو توی تاپیک مربوطه نوشتم اما چون جواب نگرفتم اینجا هم مطرح می کنم ممنون می شم راهنمایی کنید:
سلام...امروز اسپانسر من برام یک چیزایی رو مشخص کرد که گفتم به شما هم بگم شاید مثله من ندونین یا اینکه اگر ایشون اشتباه کردن شما لطف کنید اصلاح کنید که البته بعید می دونم چون ایشون اسپانسر چند نفر شدن تا حالا
ایشون گفتند که می تونن اسپانسر من بشن اما من باید بدونم که اگه کسی اسپانسر من بشه من دیگه هیچ استفاده ای از وام و تخفیف های آمریکا نمی تونم داشته باشم...مثلاً برای دانشگاه نمی تونم وام بگیرم یا یک نمونه که برای نفر قبلی که ایشون اسپانسرش بود رخ داد این بود که عمل صفرا داشته بیمارستان و هزینش 98000$ شده که با تخفیف می تونست 1000$ بشه اما چون اسپانسر ایشون قسم خورده که تمام موارد مالی رو قبول می کنه باید کل 98000$ را اسپانسر می داد.که ایشون هم داده و بدبخت شده الان
خلاصه این که جدای از اینکه پیدا کردن اسپانسر با این وضع خیلی سخته،برای خود ما هم خیلی بد میشه چون هزار تا مشکل ممکنه پیش بیاد تو زنگی که شما احتیاج به وام و ... داشته باشی! و کلاً با این شرایط داشتن اسپانسر عقلانی نیست
حالا سوال من از علمای سال بالایی اینه که من الان اگر 30 میلیون تومان در حسابم داشته باشم چقدر احتمالش هست ردم کنن؟
راستی این آقایی که قرار بود اسپانسرم بشه گفتند که می تونن یه حساب برام باز کنن آمریکا و 200 میلیون هم ایشون اونجا بریزن، به نظرتون تاثیری داره؟؟؟؟ ممنون می شم کمک کنید
شماره کیس: 39000
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به امریکا: 11 آگوست 2012
تشکر کنندگان: funnybluesolea ، ouife ، arman_m ، h4di ، Man ، shadin_n
منم واسم جالبه جواب سوال فرانک رو بدونم-ممنون می شم اگه سوال منم بی جواب نزارید... قبلا پرسیدم جواب نگرفتم
من احتمالا می تونم واسه یه دانشگاه اپلای کنم و fund بگیرم، با توجه به اینکه fund ها برای زندگی دانشجویی کفایت می کنه آیا می تونم از این امتیاز به جای اسپانسر استفاده کنم؟ یه جا تو همین سایت خوندم که زمان مصاحبه مطرح نکنید که صرفا برای تحصیل می رید... تا چه حد این نظر درسته؟ اگر درسته دلیلش چیه؟ ممنون می شم اگه جواب بدین.
CN:2012AS63XXX
ارسال فرمها: 21 july 2011
سفارت:آنکارا
مصاحبه:june 21
دریافت ویزا:23 June
اولین سفر : 3rd NOV
هزینه ها
سفرنامه
تشکر کنندگان: ouife ، t.azimaie
(2011-08-15 ساعت 16:24)انا نوشته:  سلام
براي انكارا ميتونيد زبان را انتخاب كنيد ولي در ابوظبي فقط به انگليسي مصاحبه ميكنن. موفق باشيد

شما مطمئنی ؟

سفرنامه های 2011 ابوظبی رو که می خوندم مصاحبه فارسی هم توش بود
تشکر کنندگان:
(2011-08-15 ساعت 19:58)funnybluesolea نوشته:  منم واسم جالبه جواب سوال فرانک رو بدونم-ممنون می شم اگه سوال منم بی جواب نزارید... قبلا پرسیدم جواب نگرفتم
من احتمالا می تونم واسه یه دانشگاه اپلای کنم و fund بگیرم، با توجه به اینکه fund ها برای زندگی دانشجویی کفایت می کنه آیا می تونم از این امتیاز به جای اسپانسر استفاده کنم؟ یه جا تو همین سایت خوندم که زمان مصاحبه مطرح نکنید که صرفا برای تحصیل می رید... تا چه حد این نظر درسته؟ اگر درسته دلیلش چیه؟ ممنون می شم اگه جواب بدین.

من جواب دقیق سوال شما رو نمی دونم اما چون خیلی بچه ها کم انرژی هستن Big Grin گفتم این رو بگم که شما با داشتن گرین کارت می تونی وام دانشجویی بگیری که تقریباً مثله همون فانده و پول دانشگات تقریباً ناچیز می شه! بنابراین فکر نمی کنم فاند گرفتن بتونه جایگزین اسپانسر بشه چون اسپانسر قراره شما رو همواره حمایت کنه(مثل بیماری و ... البته خدایی نکرده) اما پول فاند اونقدر نیست که همه چیزه شما رو ساپورت کنه! بعید می دونم به فاند نمره ای بدن! البته این فقط نظر شخصیه منه و من در تاپیک های سال قبل هم چنین چیزی ندیدم!
شماره کیس: 39000
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به امریکا: 11 آگوست 2012
تشکر کنندگان: funnybluesolea ، h4di
سلام و خسته نباشید به همه دوستان.من یه سوال داشتم که ندونستم کدوم تایپک باید بپرسم.میشه بگین موقع ورود به امریکا چه مقدار پول یا طلا میشه برد؟از کجا میفهمن ما چقدر همرامونه؟
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان:
انیستیتو پاستور ترجمه کارت واکسن بچه را تایید می کند و کارت زرد برای فرزندم نمی دهد دچار مشکل نخواهم شد؟
تشکر کنندگان:
(2011-08-15 ساعت 21:31)dv2013 نوشته:  سفرنامه های 2011 ابوظبی رو که می خوندم مصاحبه فارسی هم توش بود

هر دو سفارت فارسی و انگلیسی دارند ولی در موقع مصاحبه ما در ابوظبی با اینکه چند نفر رو داشتند فارسی مصاحبه میکردند از ما اصلا نپرسید فارسی یا انگلیسی و خودش انگلیسی زد برامون.
شاید چون دید زبان من بد نیستش خواستش که آفیسر فارسی زبان وقتش در اختیار اونایی باشه که اصلا انگلیسی نمیدونند
در هر صورت انگلیسیش هم خیلی خیلی آسون و ساده و روون سوال میکنند و با معلومات زبان دبیرستان براحتی میتونید جواب بدید
موفق باشید
(2011-08-15 ساعت 19:01)faranak.n نوشته:  من الان اگر 30 میلیون تومان در حسابم داشته باشم چقدر احتمالش هست ردم کنن؟
راستی این آقایی که قرار بود اسپانسرم بشه گفتند که می تونن یه حساب برام باز کنن آمریکا و 200 میلیون هم ایشون اونجا بریزن، به نظرتون تاثیری داره؟؟؟؟ ممنون می شم کمک کنید

اگر یک نفرید که با همون 30 میلیون اکی هست
در مورد حساب در آمریکا اطلاعی ندارم که بدردتون بخوره دوست من
موفق باشید
تشکر کنندگان: faranak.n ، dv2013
(2011-08-15 ساعت 13:06)final destination نوشته:  
(2011-08-15 ساعت 12:56)outlaw نوشته:  دوستان کسی‌ میتونه بگه مدارکو چند سری از کدوما باید ترجمه کنیم؟همه ۱ سری؟
۱۵ روز قبل از مصاحبه اصل ترجما رو میفرستیم یا کپی‌ اونو؟

از هر مدرکی 1 سری لازم داری که ترجمه کنی.و 15 روز قبل اصل ترجمه و کپی مدارک رو ارسال می کنی.یعنی مثلا کپی شناسنامه و اصل ترجمه شناسنامه و....
می تونی محض احتیاط یه سری اضافی هم با خودت داشته باشی تا اگه احیانا گم و گور شده بود اونجا رو کنی.هرچند که اگه کانفرمیشن رسیدن مدارک رو با ایمیل ازشون بگیری اگه مدارکتو گم کرده باشن کپی رو ازت قبول می کنن.

ببخشين كه در پست شما نكته تكميلي مي نويسم. اگر متاهل هستين،‌ دو سري ترجمه رسمي سند ازدواج بايد ببرين. اينو فراموش نكنين.
Frozen Mind

ممنون دو سری ترجمه ازدواج ببریم کجا؟مگه نمی فرستیم؟
شماره کیس :20125xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:14 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: Nov
تاریخ دریافت ویزا: خدا بخواد قبل از ژانویهBig Grin و خواست Big Grin دسامبر
تاریخ دریافت گرین کارت : 1 ماه پس از ورود
2 نفر
تشکر کنندگان:
(2011-08-15 ساعت 21:59)faranak.n نوشته:  
(2011-08-15 ساعت 19:58)funnybluesolea نوشته:  منم واسم جالبه جواب سوال فرانک رو بدونم-ممنون می شم اگه سوال منم بی جواب نزارید... قبلا پرسیدم جواب نگرفتم

من جواب دقیق سوال شما رو نمی دونم اما چون خیلی بچه ها کم انرژی هستن Big Grin گفتم این رو بگم که شما با داشتن گرین کارت می تونی وام دانشجویی بگیری که تقریباً مثله همون فانده و پول دانشگات تقریباً ناچیز می شه! بنابراین فکر نمی کنم فاند گرفتن بتونه جایگزین اسپانسر بشه چون اسپانسر قراره شما رو همواره حمایت کنه(مثل بیماری و ... البته خدایی نکرده) اما پول فاند اونقدر نیست که همه چیزه شما رو ساپورت کنه! بعید می دونم به فاند نمره ای بدن! البته این فقط نظر شخصیه منه و من در تاپیک های سال قبل هم چنین چیزی ندیدم!

ممنون فرانک- اما تا اونجایی که من می دونم 2 تا مساله وجود داره یکی اینکه شما لازمه در یک ایالت 1 سال زندگی کنی و مالیات بدید تا in state محسوب بشید و هزینه دانشگاه براتون معادل هزینه دانشگاه سایر دانشجویان مقیم آن ایالت بشه. مساله دوم اینکه حدس می زنم دانشجویان از یک سری امتیازات از جمله بیمه های پزشکی برخوردارن.
به هر حال اگه از دوستان اطلاعات موثقی در این باره دارن یا اینکه اگه می دونید از جایی میشه پرسید یا نه به من بگید و لطفتون رو از من دریغ نکنید، ممنون.

CN:2012AS63XXX
ارسال فرمها: 21 july 2011
سفارت:آنکارا
مصاحبه:june 21
دریافت ویزا:23 June
اولین سفر : 3rd NOV
هزینه ها
سفرنامه
تشکر کنندگان:
(2011-08-15 ساعت 19:01)faranak.n نوشته:  ببخشید من این رو توی تاپیک مربوطه نوشتم اما چون جواب نگرفتم اینجا هم مطرح می کنم ممنون می شم راهنمایی کنید:
سلام...امروز اسپانسر من برام یک چیزایی رو مشخص کرد که گفتم به شما هم بگم شاید مثله من ندونین یا اینکه اگر ایشون اشتباه کردن شما لطف کنید اصلاح کنید که البته بعید می دونم چون ایشون اسپانسر چند نفر شدن تا حالا
ایشون گفتند که می تونن اسپانسر من بشن اما من باید بدونم که اگه کسی اسپانسر من بشه من دیگه هیچ استفاده ای از وام و تخفیف های آمریکا نمی تونم داشته باشم...مثلاً برای دانشگاه نمی تونم وام بگیرم یا یک نمونه که برای نفر قبلی که ایشون اسپانسرش بود رخ داد این بود که عمل صفرا داشته بیمارستان و هزینش 98000$ شده که با تخفیف می تونست 1000$ بشه اما چون اسپانسر ایشون قسم خورده که تمام موارد مالی رو قبول می کنه باید کل 98000$ را اسپانسر می داد.که ایشون هم داده و بدبخت شده الان
خلاصه این که جدای از اینکه پیدا کردن اسپانسر با این وضع خیلی سخته،برای خود ما هم خیلی بد میشه چون هزار تا مشکل ممکنه پیش بیاد تو زنگی که شما احتیاج به وام و ... داشته باشی! و کلاً با این شرایط داشتن اسپانسر عقلانی نیست
حالا سوال من از علمای سال بالایی اینه که من الان اگر 30 میلیون تومان در حسابم داشته باشم چقدر احتمالش هست ردم کنن؟
درود فراوان خدمت دوستان
این مسیله ای که در مورد اسپانسر توسط دوست خوب ما تشریح شد موضوعیه که فکر منو هم مشغول خودش کرده..یعنی ما در صورت داشتن اسپانسر نمیتونیم از وامها و خدمات درمانی و تخفیف استفاده کنیم؟و اسپانسر باید پولشو بده؟
ممنون میشم که دوستان یه جواب دقیق بدن
شماره کیس: 2012As054XXX
رویت قبولی:16july
ارسال فرمهای اولیه:27july2011 DHL
کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن کیس:7aprill
مصاحبه:20june امیدواریم یکضربSadنتیجه آبی شد.
دریافت کلیرنس:31july
دریافت ویزا:15August
ورودبه آمریکا:
دریافت گرین کارت[/u]:
http://mohajersara.com/thread-5157.html
تشکر کنندگان: Man ، ali.narooei ، faranak.n
واکسن MMRتو 1 نوبته یا 2 نوبت؟
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان:
1- منم زنگ زدم پاستور شمیران همینو کفت. برا بچه ها کازت زرد جدید صادر نمیکنه. فقظ کارت موجود خودشونو مهر میکنه که بدیمش به دارالترجمه... نمی دونم دلیلش چیه؟؟ کسی از قدیمیا میتونه راهنمایی کنه؟
2- آیا راهی هست که اسپانسرم مستقیما اطلاعات مالی محرمانه اش رو بفرسته سفارت بدون اینکه مجبور شه برای من بفرسته؟
2012AS13XXX
تعداد: 4نفر
ارسال فرمها: 11,Aug 09
مصاحبهBig Grinec 22,11 برگ آبی
پاسخ به فرم 9 سوالی: 7 ژانویه
دریافت کلیرنس: 25 ژانویه
دریافت ویزا: 18 فوریه
هزینه:تهران 1.6م ت-آنکارا: هتل 2300 لیر-دکتر400$-سفارت 3276$- غذا تاکسی 1300لیر- خرید و غیره 2300$ (کلا 9100$)- سفر دوم آنکارا 1100$
تشکر کنندگان:
با سلام
CN من 494XX است و البته مي دانم بالاست و شانسم هم كم است. حال اگر خيلي شانس بيارم و به مصاحبه دعوت شوم ، مطابق آنچه در اين مقالات آمده و تجربه قبلي دوستان به نظر2012 AUG نوبت مصاحبه مي باشد . حال چند سئوال مهم دارم كه ممنون مي شوم اگر منو راهنمايي نماييد .
1-من تاكنون sponsor پيدا نكردم ( و بعيد هم مي دانم پيدا كنم ) . حال من كه متاهل هستم و 2 فرزند دارم چقدر بايد پول در حساب بانكي ام باشد و به چه مدت ؟ شنيده ام براي هر نفر حدود 20 ميليون مي خواهد ، مثلا من 80 ميليون در حسابم بايد باشد ؟ مدت آن نيز خيلي مهم است . من اين مثلا X تومان را با توجه به اينكه حدودا يكسال ديگر مصاحبه دارم چه مدت در حسابم بگذارم ؟
2-آيا لازم است منزلم را بدهم كارشناس رسمي ارزيابي نمايد يا اين كار ضرورتي ندارد ؟
ب تشكر از سايت مفيدتان
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان