کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
سلام
ما هنوز فرم هارو نفرستادیم ، منتظر نتیجه ی نظام وظیفه هستم.
یه سوال دارم ، اگه کسی سوء پیشینه داشته باشه و سوال 41 قسمت دوم رو پر نکنه N/A بنویسه چی میشه؟
و اینکه اگه داشته باشی و ننویسی چه ایرادی داره؟ ( حالا قتل ، سیاسی و....)
با تشکر
تشکر کنندگان:
از دوستان عزیز مهاجرسرا خواهش می کنم اگر هر یک از دوستان، متنی را که باید به KCC بزنیم تا روز و تاریخ دقیق مصاحبه را اعلام نمایند، دارد و آن را ارسال کند، ممنون می شوم. (برایCN هایی که در October اعلام شده است.)
تشکر کنندگان: Man ، Masoudpish
(2011-08-16 ساعت 15:55)oktay نوشته:  سلام
یه سوال دارم ، اگه کسی سوء پیشینه داشته باشه و سوال 41 قسمت دوم رو پر نکنه N/A بنویسه چی میشه؟
با تشکر
براساس توضيحات دوستان قديمي؛ سفارت آمريكا سؤ پيشينه ايران را نه قبول داره نه طلب ميكنه! پس مشكلي هم نبايد باشه...
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: Masoudpish ، ali.narooei
(2011-08-16 ساعت 15:53)Man نوشته:  
(2011-08-16 ساعت 15:29)Masoudpish نوشته:  سلام مرسی اول یه ایمیل مثل بالا برام اومد بعد میری توی سایت( نامه قبولی) تاریخ و ساعت رو زده هنوز نامه ای برام نیومده فکر میکنم تا 2 هفته دیگه نامه بیاد.

من هم تبريك ميگم . شما خودت به KCC ايميل زده بودي واسه مشخص شدن تاريخ مصاحبه ات؟

من هیچ ایمیلی یا تماس نداشتم کارنت شده بودم منتظر بودم یه 2هفته ای بگذره که خودشون امروز ایمیل زدن.
اینم متن ایمیل از قبل داشتم از بچه های 2011 برای دوستان[/align]
Case Number : 2012AS0000
FIRST NAME:
LAST NAME :
Date of birth : mm-dd-yyyy
Preference Category : DV DIVERSITY
Foreign State Chargeability : IRAN

Dear Sir/Madam,
According to the “VISA Bulletin For September 2011” my case number is current.
I will appreciate if you send me a copy of the interview appointment letter via E-mail
for knowing the date and time of my visa interview in embassy of the United States of
America in (Ankara).

Yours Truly
full name

F2A -ازدواجی Approve: Nov 19,2013 - Sending To USCIS: Oct 7, 2013
Send Document to NVC: 8 May 2015
Interview: Ankara, August 2015
تشکر کنندگان: ali.narooei ، azad57 ، arman_m ، Man ، Kivan ، الی الی
سلام خدمت همه دوستان امیدوارم همگی موفق باشید
چند تا سوال داشتم:
1.توی همین تاپیک خوندم یکی از دوستان نوشته بود که ابوظبی مصاحبه فارسی نداره؟البته به نظرم خیلی عجیب اومد ولی باز هم گفتم اینجا مطرح کنم دوستان با تجربه تر راهنمایی کنند
2.سفارت محل مصاحبه توی فرم اولیه آنکارا انتخاب شده ، میخواهم به ابوظبی تغییرش بدم آیا این کار رو انجام بدهم یا اینکه بهتره این کار رونکنم؟
3.خدمت سربازی رو ما که خریدیم باید چه جوری پر کنیم؟
4.من خانومم که برنده اصلی هست مدرک دکوراسیون و معماری پردیس هنرهای زیبای دانشگاه تهران رو داره که البته این دوره ها به مدت دوسال ونیم هست که کنکور نداره و آزاد هستش و بعد از پایان دوره گواهی قابل ترجمه دریافت کرده حالا سوالم این هست که توی فرم بالاترین مدرک رو High school Diplomaباید بزنه بهتره یا vocational school ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
شماره کیس : 2012AS3XXX
کنسولگری: ابوظبی
کارنت شدن کیس: Oct
مصاحبه: Nov 20
دریافت ویزا: NOV 22
2 نفر
تاریخ ورود به امریکا:
Feb/29/2012
دریافت گرین کارت: 50 روز بعد
سفرنامه
تشکر کنندگان: California
با سلام من کیس نامبرم 2600 است لطفا" بفرمایید که چه مدارکی را من باید بفرستم تا دو هفته قبل از مصاحبه به سفارت تو را به خدا تایپیک نگذارید لطفا" دقیق به من بگوید با تشکر فراوان.
تشکر کنندگان: California
(2011-08-16 ساعت 17:38)omaco نوشته:  با سلام من کیس نامبرم 2600 است لطفا" بفرمایید که چه مدارکی را من باید بفرستم تا دو هفته قبل از مصاحبه به سفارت تو را به خدا تایپیک نگذارید لطفا" دقیق به من بگوید با تشکر فراوان.
دوست خوب آخه چرا یکم حوصله به خرج نمی دید و تاپیک های قبلی را نمی خونید برای خودتون بهتره چون اطلاعاتتون جامع تر میشه ولی حالا چون قسم دادی میگم Big Grin
فرمهای 230 و 122 که فرم 122 تنها برای برنده اصلی و فرم 230 برای برنده اصلی و در صورت وجود افراد دیگر برای آنها نیز باید پر بشه
به همراه دو قطعه عکس 5*5 برای هر کدام از برنده ها که پشت نویسی شده باشند یعنی نام تاریخ تولد و شماره کیس را پشت اونها باید بنویسید
و لطفا کمی زودتر فرمها را بفرستید
(2011-08-16 ساعت 16:30)Edenbeast نوشته:  سلام خدمت همه دوستان امیدوارم همگی موفق باشید
چند تا سوال داشتم:
1.توی همین تاپیک خوندم یکی از دوستان نوشته بود که ابوظبی مصاحبه فارسی نداره؟البته به نظرم خیلی عجیب اومد ولی باز هم گفتم اینجا مطرح کنم دوستان با تجربه تر راهنمایی کنند
2.سفارت محل مصاحبه توی فرم اولیه آنکارا انتخاب شده ، میخواهم به ابوظبی تغییرش بدم آیا این کار رو انجام بدهم یا اینکه بهتره این کار رونکنم؟
4.من خانومم که برنده اصلی هست مدرک دکوراسیون و معماری پردیس هنرهای زیبای دانشگاه تهران رو داره که البته این دوره ها به مدت دوسال ونیم هست که کنکور نداره و آزاد هستش و بعد از پایان دوره گواهی قابل ترجمه دریافت کرده حالا سوالم این هست که توی فرم بالاترین مدرک رو High school Diplomaباید بزنه بهتره یا vocational school ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
1-صحت نداره
2-نظری ندارم
3-شما چون سابقه نظامی نداشتید اون قسمت را خالی میگذارید
4-حقیقتا زیاد اطلاعاتی ندارم به نظر من بهتره که ببینید دارالترجمه چی ترجمه میکنه چون اونها خیلی حرفه ای تر هستند و با قوانین سفارت هم آشنا هستند
بیدلی در همه احوال خدا با او بود *** او نمیدیدش و از دور خدایا میکرد !!!
خدایا شکرت!
تشکر کنندگان: vahidvm60 ، Masoudpish ، Edenbeast ، arman_m
سه تا سوال بدون جواب دارم که ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند:

1- من زنگ زدم پاستور شمیران در رابطه با کارت واکسن: گفت برا بچه ها کارت زرد جدید صادر نمیکنه. فقظ کارت موجود قدیمی خودشونو مهر میکنه که بدیمش به دارالترجمه برای ترجمه... نمی دونم دلیلش چیه؟؟ اگه میشد از جایی کارت بین المللی گرفت کار خیلی راحت تر میشد. لازم نبود دیگه ترجمه شن. کسی از قدیمیا میتونه راهنمایی کنه؟

2- آیا راهی هست که اسپانسرم مستقیما اطلاعات مالی محرمانه اش رو بفرسته سفارت بدون اینکه مجبور شه برای من بفرسته؟

3- در مورد مدارک دانشگاهی ام... پارسال 5 نسخه کامل از همه جور مدرک رو از خود دانشگاه به زبان انگلیسی تو پاکت پلمب شده گرفته ام. فکر نکنم دیگه لازم باشه برای مهر دادگستری اقدام کنم. درسته؟

2012AS13XXX
تعداد: 4نفر
ارسال فرمها: 11,Aug 09
مصاحبهBig Grinec 22,11 برگ آبی
پاسخ به فرم 9 سوالی: 7 ژانویه
دریافت کلیرنس: 25 ژانویه
دریافت ویزا: 18 فوریه
هزینه:تهران 1.6م ت-آنکارا: هتل 2300 لیر-دکتر400$-سفارت 3276$- غذا تاکسی 1300لیر- خرید و غیره 2300$ (کلا 9100$)- سفر دوم آنکارا 1100$
تشکر کنندگان:
(2011-08-16 ساعت 19:26)saeed.kuchulu نوشته:  سه تا سوال بدون جواب دارم که ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند:

1- من زنگ زدم پاستور شمیران در رابطه با کارت واکسن: گفت برا بچه ها کارت زرد جدید صادر نمیکنه. فقظ کارت موجود قدیمی خودشونو مهر میکنه که بدیمش به دارالترجمه برای ترجمه... نمی دونم دلیلش چیه؟؟ اگه میشد از جایی کارت بین المللی گرفت کار خیلی راحت تر میشد. لازم نبود دیگه ترجمه شن. کسی از قدیمیا میتونه راهنمایی کنه؟

2- آیا راهی هست که اسپانسرم مستقیما اطلاعات مالی محرمانه اش رو بفرسته سفارت بدون اینکه مجبور شه برای من بفرسته؟

3- در مورد مدارک دانشگاهی ام... پارسال 5 نسخه کامل از همه جور مدرک رو از خود دانشگاه به زبان انگلیسی تو پاکت پلمب شده گرفته ام. فکر نکنم دیگه لازم باشه برای مهر دادگستری اقدام کنم. درسته؟
1- برید پاستور در خود میدان پاستور
2- بله. آدرس سفارت را بدهید به ایشان. همینطور اطلاعات خود رو تا مستقیما برای سفارت ارسال شود. رسیدش را با ایمیل پیگیری کنید
3-اگر خود دانشگاه براتون مهر و موم شده ترجمه کرده نیازی ندارید. مثل نامه تمکن مالی که بانک به انگلیسی براتون صادر می کنه و نیازی به ترجمه ندارید.
موفق باشید

(2011-08-16 ساعت 17:38)omaco نوشته:  با سلام من کیس نامبرم 2600 است لطفا" بفرمایید که چه مدارکی را من باید بفرستم تا دو هفته قبل از مصاحبه به سفارت تو را به خدا تایپیک نگذارید لطفا" دقیق به من بگوید با تشکر فراوان.

دوست عزیز
جواب سوال شما بارها و بارها تکرار شده است.
اگر کمی جسنجو کنید و کمی بیشتر مطالعه کنید نیازی به هیچ کس ندارید که منتظر جوابش باشید.
به تاپیک مدارک مورد نیاز برای لاتری مراجعه کنید.
تشکر کنندگان: Masoudpish ، saeed.kuchulu ، arman_m
(2011-08-16 ساعت 16:30)Edenbeast نوشته:  سلام خدمت همه دوستان امیدوارم همگی موفق باشید
چند تا سوال داشتم:
ممنون میشم راهنمایی کنید

1- به نوشته های بدون مرجع و منبع گوش نکنید و آنها را منتشر نکنید. طبق مقررات سایت اخبار بدون منبع حذف می شوند.
2-به نظر خودتان بستگی دارد. چون تفاوتی بین کارکرد و کلیرنس وجود ندارد.
3- بنویسید N/A

4- بنظر خودتون میشه نوشت High school Diploma ؟ اگر دبیرستان نیست پس همون دومی رو بزنید.
تشکر کنندگان: arman_m ، Edenbeast
(2011-08-16 ساعت 15:55)oktay نوشته:  سلام
با تشکر

تابحال چنین نمونه ای موجود نبوده! تا بتوان از روی تجربه نتیجه گرفت. اما به نظر من بسته به نوع جرم اگر در پروسه کلیرنس معلوم بشود هیچ وقت کلیر نمی شوید! یا اینکه در این پروسه ریجکت می شوید.
در قوانین لاتری حتا اگر بعد از دریافت تمامی مدارک اقامتی مشخص شود که اطلاعات را وارونه ارائه کرده اید دیپورت خواهید شد.
تشکر کنندگان: arman_m ، Edenbeast
Wink 
(2011-08-16 ساعت 15:21)samereh zahra نوشته:  
(2011-08-16 ساعت 15:16)Masoudpish نوشته:  دوستان سلام
امروز به من این ایمیل امده گفتم برای روحیه بچه ها اینو اینجا میذارم به همتون قول میدم کارنت می شید.
You have received this email notification to inform you that you have updates available at http: //www.dvlottery.state.gov/ESC. Please log in using your conformation number from your original application to complete further processing.

تاریخ مصاحبه 4 اکتبر
کوالامپور
برام دعا کنید
به امید ویزای یک ضرب برای همه بخصوص کیس بالایا
خیلی جالبه همونجا که نامه قبولی امده بود روز مصاحبه رو نوشته بود نمی دونم قبلا اینجوری بوده یا نه

سلام تبریک می گم میشه بپرسم مگه برای شما نامه قبولی اومده بود؟پس چرا واسه من نیومد؟

از صمیم قلب بهتون تبریک میگم. امیدوارم موفق باشید
شماره کیس:2012AS00051xxx
کنسولگری: آنکارا
ارسال فرم ها:13 august
تاریخ کارنت شدن: 6 april
تاریخ مصاحبه:13 jun
جمع تقریبی هزینه ها:30000 T عکس + 500.000T ترجمه مدارک + 70.000T + T37000 پست DHL & TNT + بلیت و هتل 880.000
تاریخ دریافت ویزا: 14 jun Big Grin
تشکر کنندگان: Masoudpish ، saeed.kuchulu ، flake ، behzad7
(2011-08-15 ساعت 19:01)faranak.n نوشته:  ببخشید من این رو توی تاپیک مربوطه نوشتم اما چون جواب نگرفتم اینجا هم مطرح می کنم ممنون می شم راهنمایی کنید:
سلام...امروز اسپانسر من برام یک چیزایی رو مشخص کرد که گفتم به شما هم بگم شاید مثله من ندونین یا اینکه اگر ایشون اشتباه کردن شما لطف کنید اصلاح کنید که البته بعید می دونم چون ایشون اسپانسر چند نفر شدن تا حالا
ایشون گفتند که می تونن اسپانسر من بشن اما من باید بدونم که اگه کسی اسپانسر من بشه من دیگه هیچ استفاده ای از وام و تخفیف های آمریکا نمی تونم داشته باشم...مثلاً برای دانشگاه نمی تونم وام بگیرم یا یک نمونه که برای نفر قبلی که ایشون اسپانسرش بود رخ داد این بود که عمل صفرا داشته بیمارستان و هزینش 98000$ شده که با تخفیف می تونست 1000$ بشه اما چون اسپانسر ایشون قسم خورده که تمام موارد مالی رو قبول می کنه باید کل 98000$ را اسپانسر می داد.که ایشون هم داده و بدبخت شده الان
خلاصه این که جدای از اینکه پیدا کردن اسپانسر با این وضع خیلی سخته،برای خود ما هم خیلی بد میشه چون هزار تا مشکل ممکنه پیش بیاد تو زنگی که شما احتیاج به وام و ... داشته باشی! و کلاً با این شرایط داشتن اسپانسر عقلانی نیست
حالا سوال من از علمای سال بالایی اینه که من الان اگر 30 میلیون تومان در حسابم داشته باشم چقدر احتمالش هست ردم کنن؟
راستی این آقایی که قرار بود اسپانسرم بشه گفتند که می تونن یه حساب برام باز کنن آمریکا و 200 میلیون هم ایشون اونجا بریزن، به نظرتون تاثیری داره؟؟؟؟ ممنون می شم کمک کنید
یعنی کسی نیست جواب بده؟
شماره کیس: 39000
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به امریکا: 11 آگوست 2012
تشکر کنندگان: arman_m ، الی الی
(2011-08-16 ساعت 08:15)saeed_n_m نوشته:  با سلام
CN من 494XX است و البته مي دانم بالاست و شانسم هم كم است. حال اگر خيلي شانس بيارم و به مصاحبه دعوت شوم ، مطابق آنچه در اين مقالات آمده و تجربه قبلي دوستان به نظر2012 AUG نوبت مصاحبه مي باشد . حال چند سئوال مهم دارم كه ممنون مي شوم اگر منو راهنمايي نماييد .
1-من تاكنون sponsor پيدا نكردم ( و بعيد هم مي دانم پيدا كنم ) . حال من كه متاهل هستم و 2 فرزند دارم چقدر بايد پول در حساب بانكي ام باشد و به چه مدت ؟ شنيده ام براي هر نفر حدود 20 ميليون مي خواهد ، مثلا من 80 ميليون در حسابم بايد باشد ؟ مدت آن نيز خيلي مهم است . من اين مثلا X تومان را با توجه به اينكه حدودا يكسال ديگر مصاحبه دارم چه مدت در حسابم بگذارم ؟
2-آيا لازم است منزلم را بدهم كارشناس رسمي ارزيابي نمايد يا اين كار ضرورتي ندارد ؟
ب تشكر از سايت مفيدتان

تمکن مالی: به مدت حداقل یک روز میزان پول لازم را در حساب نگه دارید بعد یک تمکن بگیرید.
چون مدارم مالی یک ماه اعتبار دارند و ترجمه انها سه ماه، بهتر است همان یک ماه مانده به مصاحبه تمکن را دریافت کنید.
- از نظر شخصی من اصلا نیازی نیست.

(2011-08-16 ساعت 09:47)faranak.n نوشته:  چرا هیچ کس جواب ما رو نمی ده؟ چرا سال بالایی ها اصلاً این ورا نمیان یعنی اینقدر سرشون شلوغه؟؟؟ آقایون خانومای مدیر لطفاً ما 2012 های بی چاره رو هم تحویل بگیرید لطفاااااااااااااا Sad

اگر دقت کرده باشید اکثر سوال ها را بچه های قدیمی پاسخ می دهند. 2012 های عزیز لطفا تلاش کنید به تالار 2011 مراجعه کنید و اطلاعات لازم رو خودتان مطالعه کنید.
جدیدا باب شده همه در ارسال هایشان می نویسند چرا مدیران و قدیمی ها هیچکس جواب نمی دهد؟!

وقتی یک سوال ساده بارها و بارها تکرار می شود از نظر من دیگر نیازی به انباشتن سایت از جواب های تکراری نیست. کمی به مطالعه کردن بپردازید.

(2011-08-16 ساعت 14:16)Man نوشته:  سلام
همونطور كه مي دونيد تو بولتن سپتامبر 2011 در قسمت Advance notification گفته كه كيس هاي زير 8000 كارنت شدن. با توجه به اين، كيس هاي زير 8000 بايد به KCC ايميل بزنند و تاريخ مصاحبه شون رو بپرسن؟ يا اينكه صبر كنند تا بولتن اكتبر اعلام بشه بعد ايميل بزنند؟
ممنون ميشم اگه دوستان با سابقه جواب بدن!

منتظر بولتن باشید
تشکر کنندگان: azad57 ، arman_m ، Man ، afshin4749 ، الی الی
هر چی گشتم یه جای مرتبط برای این سوال نیافتم!
امکان انتخاب مکان مصاحبه در باکو در زمان شرکت در لاتاری وجود داره؟
آیا تابحال کس در باکو مصاحبه داده؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان