کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
(2011-08-16 ساعت 21:16)faranak.n نوشته:  
(2011-08-15 ساعت 19:01)faranak.n نوشته:  ببخشید من این رو توی تاپیک مربوطه نوشتم اما چون جواب نگرفتم اینجا هم مطرح می کنم ممنون می شم راهنمایی کنید:
سلام...امروز اسپانسر من برام یک چیزایی رو مشخص کرد که گفتم به شما هم بگم شاید مثله من ندونین یا اینکه اگر ایشون اشتباه کردن شما لطف کنید اصلاح کنید که البته بعید می دونم چون ایشون اسپانسر چند نفر شدن تا حالا
ایشون گفتند که می تونن اسپانسر من بشن اما من باید بدونم که اگه کسی اسپانسر من بشه من دیگه هیچ استفاده ای از وام و تخفیف های آمریکا نمی تونم داشته باشم...مثلاً برای دانشگاه نمی تونم وام بگیرم یا یک نمونه که برای نفر قبلی که ایشون اسپانسرش بود رخ داد این بود که عمل صفرا داشته بیمارستان و هزینش 98000$ شده که با تخفیف می تونست 1000$ بشه اما چون اسپانسر ایشون قسم خورده که تمام موارد مالی رو قبول می کنه باید کل 98000$ را اسپانسر می داد.که ایشون هم داده و بدبخت شده الان
خلاصه این که جدای از اینکه پیدا کردن اسپانسر با این وضع خیلی سخته،برای خود ما هم خیلی بد میشه چون هزار تا مشکل ممکنه پیش بیاد تو زنگی که شما احتیاج به وام و ... داشته باشی! و کلاً با این شرایط داشتن اسپانسر عقلانی نیست
حالا سوال من از علمای سال بالایی اینه که من الان اگر 30 میلیون تومان در حسابم داشته باشم چقدر احتمالش هست ردم کنن؟
راستی این آقایی که قرار بود اسپانسرم بشه گفتند که می تونن یه حساب برام باز کنن آمریکا و 200 میلیون هم ایشون اونجا بریزن، به نظرتون تاثیری داره؟؟؟؟ ممنون می شم کمک کنید
یعنی کسی نیست جواب بده؟

لطفا به مطالب بودن مرجع گوش نکنید. و آنها را در انجمن منتشر نکنید.
در هیچ جای از شرایط اعطای وام یا کمک هزینه های تحصیلی و یا دیگر سرویس های رایگان دولت ذکر نشده که افرادی که دارای اسپانسر هستند نمی توانند! لطفا بدون منبع هیـــــچ مطلبی را منتشر نکنید.

از نظر من با 30 هزار دلار می توانید بدون اسپانسر و بدون سند ملکی ویزا را دریافت کنید. بنده فقط با تمکن کمتر از 40 هزار دلار برای دونفر ویزا گرفتم.

در مورد سوال آخرتان: ایشان حسابی برای شما و به نام شما باز کنند؟ امکان ندارد شما که هنوز آنجا نرفته اید حساب باز کنید؟! اگر ایشان می توانند این مقدار را برای شما و به نام شما در حسابی واریز کنند ازشون تقاضا کنید اسپانسر شما بشوند و تازه 200هزار تا را نیز save کنند.

تمکن باید به نام شما باشد! نه به نام کسی دیگر!
(2011-08-16 ساعت 21:19)ring4 نوشته:  هر چی گشتم یه جای مرتبط برای این سوال نیافتم!
امکان انتخاب مکان مصاحبه در باکو در زمان شرکت در لاتاری وجود داره؟
آیا تابحال کس در باکو مصاحبه داده؟

زمان شرکت در لاتری نمی توانید محل مصاحبه را تعیین کنید.
در مورد باکو حتا بعد از قبولی نیز نمی توانید. چون باکو به کیس های مهاجرتی لاتری رسیدگی نمی کند.
تشکر کنندگان: faranak.n ، ابی22 ، seravin ، Masoudpish ، arman_m ، majid89
ممنون از همه عزیزانی که تجاربشون رو در اختیار ما میگذارن ...به خدا من تقریباً 80% مطالب 2011 رو خوندم اما گاهی سوال جدید به ذهنم می رسه!...در مورد مطلبی که گفتم و شما فرمودین بدون منبع چیزی نگید...من منبع ام اسپانسرم بود و این تجربه شخص ایشون بود که اسپانسر برادرشون،و دوستشون هستند و این واقعاً اتفاق افتاده در مورد بیمارستان! (و به نظر منطقی میاد چون اسپانسر داره قسم می خوره که شما رو در هر شرایط ساپورت می کنه)اما اگر نباید این ها رو به اشتراک می گذاشتم چشم! من نمی دونستم! از این به بعد رعایت می شهBig Grin باز هم ممنون از همتون که وقت میگذارید برای ما
شماره کیس: 39000
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به امریکا: 11 آگوست 2012
تشکر کنندگان: arman_m ، User ، الی الی
(2011-08-16 ساعت 21:44)faranak.n نوشته:  ممنون از همه عزیزانی که تجاربشون رو در اختیار ما میگذارن ...به خدا من تقریباً 80% مطالب 2011 رو خوندم اما گاهی سوال جدید به ذهنم می رسه!...در مورد مطلبی که گفتم و شما فرمودین بدون منبع چیزی نگید...من منبع ام اسپانسرم بود و این تجربه شخص ایشون بود که اسپانسر برادرشون،و دوستشون هستند و این واقعاً اتفاق افتاده در مورد بیمارستان! (و به نظر منطقی میاد چون اسپانسر داره قسم می خوره که شما رو در هر شرایط ساپورت می کنه)اما اگر نباید این ها رو به اشتراک می گذاشتم چشم! من نمی دونستم! از این به بعد رعایت می شهBig Grin باز هم ممنون از همتون که وقت میگذارید برای ما

ببین منبع منظورم مثلا قوانین و مقررات لاتریه که در سایت وزارت خارجه نوشته. یا هر جور نوشته ای که از طرف مبادی قانونی صادر شده باشه.
نمی توان با استناد به یک کیس یک نتیجه گیری کرد.
در ضمن این عادت بد ماست که به شنیده های با یکی دو واسطه چنان اعتماد می کنیم که زندگیمون رو تحت تاثیر قرار میده.
موفق باشید.
تشکر کنندگان: seravin ، ابی22 ، ali.narooei ، Masoudpish ، afshin4749 ، arman_m
(2011-08-16 ساعت 21:49)User نوشته:  
(2011-08-16 ساعت 21:44)faranak.n نوشته:  ممنون از همه عزیزانی که تجاربشون رو در اختیار ما میگذارن ...به خدا من تقریباً 80% مطالب 2011 رو خوندم اما گاهی سوال جدید به ذهنم می رسه!...در مورد مطلبی که گفتم و شما فرمودین بدون منبع چیزی نگید...من منبع ام اسپانسرم بود و این تجربه شخص ایشون بود که اسپانسر برادرشون،و دوستشون هستند و این واقعاً اتفاق افتاده در مورد بیمارستان! (و به نظر منطقی میاد چون اسپانسر داره قسم می خوره که شما رو در هر شرایط ساپورت می کنه)اما اگر نباید این ها رو به اشتراک می گذاشتم چشم! من نمی دونستم! از این به بعد رعایت می شهBig Grin باز هم ممنون از همتون که وقت میگذارید برای ما

ببین منبع منظورم مثلا قوانین و مقررات لاتریه که در سایت وزارت خارجه نوشته. یا هر جور نوشته ای که از طرف مبادی قانونی صادر شده باشه.
نمی توان با استناد به یک کیس یک نتیجه گیری کرد.
در ضمن این عادت بد ماست که به شنیده های با یکی دو واسطه چنان اعتماد می کنیم که زندگیمون رو تحت تاثیر قرار میده.
موفق باشید.

حق با شماست! من هم چون شک داشتم سوال کردم که مطمئن بشم! چشم! ممنون Smile
شماره کیس: 39000
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به امریکا: 11 آگوست 2012
تشکر کنندگان: afshin4749 ، arman_m ، User
(2011-08-16 ساعت 19:26)saeed.kuchulu نوشته:  سه تا سوال بدون جواب دارم که ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند:

1- من زنگ زدم پاستور شمیران در رابطه با کارت واکسن: گفت برا بچه ها کارت زرد جدید صادر نمیکنه. فقظ کارت موجود قدیمی خودشونو مهر میکنه که بدیمش به دارالترجمه برای ترجمه... نمی دونم دلیلش چیه؟؟ اگه میشد از جایی کارت بین المللی گرفت کار خیلی راحت تر میشد. لازم نبود دیگه ترجمه شن. کسی از قدیمیا میتونه راهنمایی کنه؟

2- آیا راهی هست که اسپانسرم مستقیما اطلاعات مالی محرمانه اش رو بفرسته سفارت بدون اینکه مجبور شه برای من بفرسته؟

3- در مورد مدارک دانشگاهی ام... پارسال 5 نسخه کامل از همه جور مدرک رو از خود دانشگاه به زبان انگلیسی تو پاکت پلمب شده گرفته ام. فکر نکنم دیگه لازم باشه برای مهر دادگستری اقدام کنم. درسته؟

با تشکر از پاسخ سریعتان. در مورد دوم دقیقا متوجه منظورتان نشدم... یعنی اسپانسرم مدارک مالیشو راسا به آدرس آنکارا پست کنه با ذکر CN که من بهش میدم و منهم جداگانه الباقی مدارک رو پست کنم آنکارا؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
2012AS13XXX
تعداد: 4نفر
ارسال فرمها: 11,Aug 09
مصاحبهBig Grinec 22,11 برگ آبی
پاسخ به فرم 9 سوالی: 7 ژانویه
دریافت کلیرنس: 25 ژانویه
دریافت ویزا: 18 فوریه
هزینه:تهران 1.6م ت-آنکارا: هتل 2300 لیر-دکتر400$-سفارت 3276$- غذا تاکسی 1300لیر- خرید و غیره 2300$ (کلا 9100$)- سفر دوم آنکارا 1100$
تشکر کنندگان:
سلام دوستان من هر چی میل میزنم هیچ جوابی نمیاد!!!!شما که براتون میل اومده تو قسمت to-----و cc------و subject چی نوشتین؟؟؟؟؟؟؟؟؟با سپاس
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان:
(2011-08-14 ساعت 11:19)SH1A2R3 نوشته:  بچه ها من چی کار کنم؟هر روز 100 بار ایمیلمو چک میکنم ولی جواب ایمیلم رو نمیدن که خیالم راحت بشه از بابت رسیدن فرمها چی کار کنم؟Sad

(2011-08-14 ساعت 11:26)seravin نوشته:  
(2011-08-14 ساعت 11:19)SH1A2R3 نوشته:  بچه ها من چی کار کنم؟هر روز 100 بار ایمیلمو چک میکنم ولی جواب ایمیلم رو نمیدن که خیالم راحت بشه از بابت رسیدن فرمها چی کار کنم؟Sad

حدود دو هفته طول میکشه تا فرمهاتون رو پروسس کنن و جواب ایمیلتون رو بدن.
دوستان توجه کنید بعد از ارسال فرمهای اولیه حدود دو هفته ای دست نگه دارید و بعد ایمیل بزنید.

(2011-08-16 ساعت 22:56)SH1A2R3 نوشته:  سلام دوستان من هر چی میل میزنم هیچ جوابی نمیاد!!!!شما که براتون میل اومده تو قسمت to-----و cc------و subject چی نوشتین؟؟؟؟؟؟؟؟؟با سپاس
من یکبار پاسخ این سوال شما رو دادم تو صفحات قبلی!
تشکر کنندگان: User ، SH1A2R3 ، afshin4749 ، sinswimer ، somisomi
(2011-08-16 ساعت 22:24)saeed.kuchulu نوشته:  
(2011-08-16 ساعت 19:26)saeed.kuchulu نوشته:  سه تا سوال بدون جواب دارم که ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند:

1- من زنگ زدم پاستور شمیران در رابطه با کارت واکسن: گفت برا بچه ها کارت زرد جدید صادر نمیکنه. فقظ کارت موجود قدیمی خودشونو مهر میکنه که بدیمش به دارالترجمه برای ترجمه... نمی دونم دلیلش چیه؟؟ اگه میشد از جایی کارت بین المللی گرفت کار خیلی راحت تر میشد. لازم نبود دیگه ترجمه شن. کسی از قدیمیا میتونه راهنمایی کنه؟

2- آیا راهی هست که اسپانسرم مستقیما اطلاعات مالی محرمانه اش رو بفرسته سفارت بدون اینکه مجبور شه برای من بفرسته؟

3- در مورد مدارک دانشگاهی ام... پارسال 5 نسخه کامل از همه جور مدرک رو از خود دانشگاه به زبان انگلیسی تو پاکت پلمب شده گرفته ام. فکر نکنم دیگه لازم باشه برای مهر دادگستری اقدام کنم. درسته؟

با تشکر از پاسخ سریعتان. در مورد دوم دقیقا متوجه منظورتان نشدم... یعنی اسپانسرم مدارک مالیشو راسا به آدرس آنکارا پست کنه با ذکر CN که من بهش میدم و منهم جداگانه الباقی مدارک رو پست کنم آنکارا؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

دوست عزيز اينكه كارت واكسن بچه هموم فرمت قديمي رو داره كه مشكلي نداره فقط پاستور مهر تاييد ميزنه و شما ترجمش ميكنيد . من هم همين مسئله رو داشتم و ترجمه كردم . تاكيد ميكنم حتماً پاستور تاييدش كنه . در ضمن اسپانسر شما چه مدارك محرمانه اي داره كه به شما نميخواد ارائه كنه چيزي كه سفارت لازم داره برگه هاي مالياتي و فرم تعهد اسپانسره كه ديدن و يا نديدنش براي شما هيچ فايده اي نداره . مسئله ديگه اينكه اگر دانشگاه به زبان انگليسي هم ترجمه كرده باشه و توي پاكت پلمپ شده به شما تحويل داده باشه بعيد ميدونم مشكلي وجود داشته باشه . همسر من يكبار براي پذيرش دانشگاه در آمريكا اقدام كرد و همون پاكتهاي در بسته رو ارسال كرد و قبول كردن فقط مشروط بر اينكه مهمور به مهر دانشگاه و پلمپ شده باشه .

تشکر کنندگان: saeed.kuchulu ، arman_m
(2011-08-16 ساعت 23:06)seravin نوشته:  

(2011-08-14 ساعت 11:26)seravin نوشته:  

حدود دو هفته طول میکشه تا فرمهاتون رو پروسس کنن و جواب ایمیلتون رو بدن.
دوستان توجه کنید بعد از ارسال فرمهای اولیه حدود دو هفته ای دست نگه دارید و بعد ایمیل بزنید.

(2011-08-16 ساعت 22:56)SH1A2R3 نوشته:  سلام دوستان من هر چی میل میزنم هیچ جوابی نمیاد!!!!شما که براتون میل اومده تو قسمت to-----و cc------و subject چی نوشتین؟؟؟؟؟؟؟؟؟با سپاس
من یکبار پاسخ این سوال شما رو دادم تو صفحات قبلی!
گفتم شاید درست نفرستاده باشم.میشه یه بارم شما بگین to ---cc---و subject چی بنویسم .ممنون میشم اگه بگین.

2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان:
(2011-08-16 ساعت 17:38)omaco نوشته:  با سلام من کیس نامبرم 2600 است لطفا" بفرمایید که چه مدارکی را من باید بفرستم تا دو هفته قبل از مصاحبه به سفارت تو را به خدا تایپیک نگذارید لطفا" دقیق به من بگوید با تشکر فراوان.

دوست خوبم برو به آدرسي كه براتون گذاشتم ( سفارت آمريكا در آنكارا كه البته اگر مصاحبه شما اونجا باشه ) و راهنماي مربوط به مراجعه به سفارت رو بخون . خط به خط توضيح داده كه چطور مراجعه كنيد ، چطور مدارك رو ارسال كنيد ، و چه مداركي رو به همراه داشته باشيد . ضمن اينكه در مورد تمكن مالي و خيلي چيزها هم بطور كامل توضيح داده . تاجايي كه براي عكس خانومهاي با حجاب هم شرح داده كه حجابشون بايد به چه شكل باشه . ديگه از اين بهتر منبع ميخواي ؟
بفرماييد اين هم چيزي كه ميخواستيد . راستي اگر هم ابوظبي بودين به احتمال خيلي قوي اونجا هم يه آدرسي شبيه به آنكارا داره . اما شما در اونجا ديگه لازم نيست كه مداركتون رو 15 روز قبل از مصاحبه ارسال كنيد بلكه بايد همراه خودتون ببريد .
موفق باشيد .

http://turkey.usembassy.gov/visa_forms.html ( رديف 3 جدول Instructions and Packages رو انتخاب كنيد )
تشکر کنندگان: arman_m
(2011-08-16 ساعت 23:33)SH1A2R3 نوشته:  گفتم شاید درست نفرستاده باشم.میشه یه بارم شما بگین to ---cc---و subject چی بنویسم .ممنون میشم اگه بگین.

to: kccdv@state.gov
cc: خالی بزارید
subjectTonguelease acknowledge the receipt of my shipment

Case Number: 2012AS********
FIRSTNAME: ******
LASTNAME: ******
Date of Birth: (Month/Day/Year)
Preference Category: DV DIVERSITY
Foreign State Chargeability: IRAN
To whom it may concern,
According to the Mail Tracking Service I have used, my application forms have been delivered to the KCC. I will appreciate if you would acknowledge the receipt of the shipment.

Kind Regards,
YOUR NAME

تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، arman_m ، Edenbeast ، pharshad
(2011-08-16 ساعت 12:44)somisomi نوشته:  من 2 تا سوال دارم لطفا یکی جواب بده ه ه ه هSad
اول اینکه من کی برای گرفتن تمکن مالی اقدام کنم؟ چند وقت قبلش پول بریزم به حسابم؟ ویکی دیگه اینکه: چطور از تاریخ دقیق مصاحبمون مطلع میشیم؟
الان کیس نامبرای زیر 8000 برای ماه اکتبر کارنت شدند، اما تاریخ دقیقش رو کی و چگونه میشه فهمید؟
(کیس نامبر من : 24xxx )

دوست خوبم سوال شما به محل مصاحبه شما بستگي داره !!! اگر شما مصاحبتون در آنكارا باشه 15 روز قبل از مصاحبه بايد مداركتون رو به سفارت ارسال كنيد . خب طبيعي هستش كه تقريباً حدود 20 الي 25 روز قبل از مصاحبه بايد اين مدرك تهيه شده باشه . ( اين زمان با احتساب 15 روز ميباشد ) . اگر هم مصاحبه شما در ابوظبي باشه كه همراه خودتون مي بريد كه تكليف اون هم كاملاً مشخص ميشه كه چه زماني اقدام به تهيه كنيد . اگر ميخوايد از تاريخ مصاحبه خودتون اطلاع پيدا كنيد كافي هستش به KCC نامه بزنيد كه تاريخ و زمان مصاحبه شما چي هستش . اگر متن نامه رو هم بخوايد در تاپيك نمونه مكاتبات با KCC وجود داره . موفق باشيد .

(2011-08-15 ساعت 22:04)SH1A2R3 نوشته:  سلام و خسته نباشید به همه دوستان.من یه سوال داشتم که ندونستم کدوم تایپک باید بپرسم.میشه بگین موقع ورود به امریکا چه مقدار پول یا طلا میشه برد؟از کجا میفهمن ما چقدر همرامونه؟

دوست عزيزم :
اولاً كه تا اون زمان خيلي راه مونده . اما اگر انشاء الله موفق به اخذ ويزاي آمريكا شديد اطمينان داشته باشيد كه در بدو ورود اطلاعات كامل در خصوص ميزان تمكن مالي قابل نقل و انتقال شما به واسطه يك فرم خاص سوال خواهد شد . در ضمن اگر قصد خروج طلا از مرزهاي ايران را داشته باشيد قطعاً جلوي شما رو خواهند گرفت . مگر اينكه در حدي معقول و آن هم آويخته شده باشه . نه به صورت جعبه و غيره . در ضمن با تمام اين احوال اگر موفق به خروج طلا شديد و پول هم بصورت ارز همراه داشتيد بايد واقعيت محض رو به اونا بگيد و بنويسيد در غير اينصورت واي.........................!!!!!!!! چه شود .
(2011-08-15 ساعت 22:04)gol1 نوشته:  انیستیتو پاستور ترجمه کارت واکسن بچه را تایید می کند و کارت زرد برای فرزندم نمی دهد دچار مشکل نخواهم شد؟

خير به هيچ عنوان مشكلي وجود ندارد . مشروط بر اينكه قبل از ترجمه كارت واكسن فرزندتان حتماً آن را تاييد كرده باشد . در ضمن اصلاً براي بچه ها كارت زرد صادر نمي شود . در ضمن دقت داشته باشيد كه كليه موارد را در ترجمه ذكر كرده باشند كه ناچار به تجديد واكسن در تركيه و يا امارات نشويد .

تشکر کنندگان: seravin ، SH1A2R3 ، somisomi
(2011-08-16 ساعت 23:25)afshin4749 نوشته:  دواست عزيز اينكه كارت واكسن بچه هموم فرمت قديمي رو داره كه مشكلي نداره فقط پاستور مهر تاييد ميزنه و شما ترجمش ميكنيد . من هم همين مسئله رو داشتم و ترجمه كردم . تاكيد ميكنم حتماً پاستور تاييدش كنه . در ضمن اسپانسر شما چه مدارك محرمانه اي داره كه به شما نميخواد ارائه كنه چيزي كه سفارت لازم داره برگه هاي مالياتي و فرم تعهد اسپانسره كه ديدن و يا نديدنش براي شما هيچ فايده اي نداره . مسئله ديگه اينكه اگر دانشگاه به زبان انگليسي هم ترجمه كرده باشه و توي پاكت پلمپ شده به شما تحويل داده باشه بعيد ميدونم مشكلي وجود داشته باشه . همسر من يكبار براي پذيرش دانشگاه در آمريكا اقدام كرد و همون پاكتهاي در بسته رو ارسال كرد و قبول كردن فقط مشروط بر اينكه مهمور به مهر دانشگاه و پلمپ شده باشه .
شما فکر میکنید این مدارک محرمانه نیست؟
درآمد سالیانه اسپانسر، میزان موجودی حساب های بانکی، شماره سوشیال سکوریتی، فرم w2 ، تمامی افرادی که تحت پوشش اسپانسر هستن و ......
این لطف بسیار بزرگیه به هیچ وجه دست کم نگیریدش البته بعد از اینکه اومدین آمریکا کامل متوجه این قضیه میشین
در هر صورت به اسپانسر حق بدین که شاید نخواد مدارک محرمانه خودش رو دست شما بده.
اسپانسر شخصا میتونه مدارک رو با شماره کیس نامبر شما برای سفارت ایمیل یا پست کنه

تشکر کنندگان: ali.narooei ، afshin4749 ، ParsTrader ، arman_m
(2011-08-16 ساعت 02:59)SH1A2R3 نوشته:  واکسن MMRتو 1 نوبته یا 2 نوبت؟

دوست عزيز در دو نوبت و آن هم به فاصله يك ماه از همديگه . موفق باشيد .

(2011-08-14 ساعت 23:31)msi نوشته:  این کیس نامبر که فرمودین بعد از AS
۳تا صفر هست و بعد ۵رقم بعدی این صفرها که به حساب نمیان ،میاین؟ یا ملاک همون ۵ رقم بعد ۳ تا صفر هست !
مرسی

(2011-08-14 ساعت 23:31)msi نوشته:  این کیس نامبر که فرمودین بعد از AS
۳تا صفر هست و بعد ۵رقم بعدی این صفرها که به حساب نمیان ،میاین؟ یا ملاک همون ۵ رقم بعد ۳ تا صفر هست !
مرسی
دوست خوبم از راست به چپ بشمار تا به صفرها برسي به اولين صفر كه رسيد او تعداد عدد ميشه كيس نامبر شما مثلاًً : 2012AS000025XX
كه اين كيس نامبر ميشه عددي بين 2500 تا 2599 . موفق باشيد .

تشکر کنندگان: seravin ، ali.narooei ، msi ، SH1A2R3
(2011-08-15 ساعت 12:56)outlaw نوشته:  دوستان کسی‌ میتونه بگه مدارکو چند سری از کدوما باید ترجمه کنیم؟همه ۱ سری؟

۱۵ روز قبل از مصاحبه اصل ترجما رو میفرستیم یا کپی‌ اونو؟

هرچند توي اين تاپيك توضيح داده شده و خواهش من اينه كه تكراري سوال نفرماييد با اين حال :
شما اصل ترجمه با كپي مدركش رو ميفرستيد مثل كپي شناسنامه يا كارت ملي به همراه اصل ترجمه . در ضمن يكسري ارسال ميكنيد و براي اطمينان يكسري ديگه رو هم به همراه خودتون به سفارت ميبريد . موفق باشيد .

تشکر کنندگان: ali.narooei

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان