موضوعها: 1
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
2011-08-17 ساعت 17:04
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-17 ساعت 17:13 توسط Masoudpish.)
(2011-08-17 ساعت 16:42)Hornet نوشته: (2011-08-17 ساعت 16:32)nmoslemie نوشته: یه سوالی داشتم من کیس نامبرم تو بولتن اعلام شد یه نامه به کی سی سی زدم که از وقت دقیق مصاحبم خبر دار بشم ولی جواب دادن ما نمی تونیم به شما بگیم و از طریق سایت پیگیری کنید. و چون من میخواستم 15 روز قبل از مصاحبه مدارک بفرستم چه راهی پیشنهاد میکنید برای فهمیدن وقت دقیق مصاحبه. چون فکر میکنم اگه منتظر جدول سفارت ترکیه بمونم زمانی تا مصاحبه نمونده باشه در ضمن جواب نامه کی سی سی رو هم گذاشتم ممنون میشم اگه کسی میدونه کمک کنه
Thank you for your inquiry.
Your case number is now current for interview processing. Once the interview date has been scheduled, applicants may check their entry using their confirmation information through the official DV website http://www.dvlottery.state.gov. The Kentucky Consular Center will not be mailing out notification letters
دوست عزيز نگران نباشيد
شما براي ماه October مصاحبه خواهيد داشت، چون امسال نامه ارسال نميشه حتماً بايد از طريق سايت (دقيقاً نميدونم كدوم سايت) تاريخ مصاحبتون رو پيگيري كنيد.
نگران نباشيد
حدود دو ماه وقت داريد
موفق باشيد
دریافت نامه مصاحبه به این صورته که اول بهتون یه ایمیل میزنن که نوشته سایت (کیس نامبرتون رو اعلام کردن) آپدیت شده با وارد کردن کانفرمیشن نامبر، تاریخ و زمان مصاحبه رو داخلش مشخص کرده، سپس همونو پرینت میگیرید. هنوز که نامه ای برای من پست نشده بجز از طریق سایت. http://www.dvlottery.state.gov
اینم متن ایمیل:
You have received this email notification to inform you that you have updates available at http: //www.dvlottery.state.gov/ESC. Please log in using your conformation number from your original application to complete further processing.
F2A -ازدواجی Approve: Nov 19,2013 - Sending To USCIS: Oct 7, 2013
Send Document to NVC: 8 May 2015
Interview: Ankara, August 2015
موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان با سلام من اولین کامنتی هست که در این سایت میذارم.
2 تا سئوال داشتم ممنون میشم پاسخ بدید با تجربه های سایت:
1- واسه مدرک طلاق، سفارت اصل مدرک طلاق دفترچه ای رو می خواد یا رونوشت یک صفحه ایش رو؟ چیو به عنوان سند طلاق ایرانیها می شناسن؟
2- این سند طلاق با توجه به اینکه فقط مهر دفترخونه داره لازمه تایید داد گستری بشه؟
-3من اگه بعدا بخوام با همسرم که طلاق گرفتیم دوباره ازدواج کنم اونو هم ببرم (خیلی دوسش دارم چون دی دو نقطه) فکر می کنید با توجه به اینکه فرمهام رو فرستادم، قبل از مصاحبه احتمالی سال آینده ازدواج مجدد کنم داستان برای آفیسر پیچیده می شه یا بذارم خودم اگه اوکی شدم بعد از طریق نامزدی و ازدواج واسش اقدام کنم؟
4- من ماه تولدم رو هم اشتباه زدم و به جای 6 زدم 7 ( تو ثبت نام اولیه اینترنتی) که با فرمهام اصلاحش کردم و یه نامه توضیح نوشتم که خنگ بودم جون و جولای رو قاطی کردم! فکر می کنید این مشکل دار می کنه داستان منو؟
ممنون
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
مگه توي موضوع پر كردن فرمهاي D-230 و D-122 دوستان سال بالايي بارها و بارها ننوشته بودند راهنمايي secondary school ما هم بر طبق گفته هاي اونا پر كرديم ، مي شه لطفاً اينقدر استرس وارد نكنيد . اگه واسه هر موضوعي بخوايم به kcc ايميل بزنيم كه نمي شه !!!
[/quote]
راهنمايي ميشود Guidance School
و دبيرستان ميشود oSecondary Schol
و ضمنا" scool بكلي غلط است.
بله بنظر من لازم است كه نامه بزنيد. آنها همينطوريش با انواع ديپلمها دردسر دارند شما هم زيادترش ميكنيد. حالا در مورد دوران ديپلم شما كه چند سال بوده است اندكي بايد به اسناد خود مراجعه كنند.
[/quote]
دوست عزیز guidance school فقط تو کتاب زبان ایزان بود.secondary واسه راهنمایی درسته .در ضمن school هم غلط املایی که خیلی سخت نگیر قبل مصاحبه می تونی بگی درست می شه. منم با میل زیاد موافق نیستم.
شماره کیس :20125xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:14 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: Nov
تاریخ دریافت ویزا: خدا بخواد قبل از ژانویه و خواست دسامبر
تاریخ دریافت گرین کارت : 1 ماه پس از ورود
2 نفر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2011-08-17 ساعت 20:05
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-17 ساعت 20:10 توسط t.azimaie.)
مگه توي موضوع پر كردن فرمهاي D-230 و D-122 دوستان سال بالايي بارها و بارها ننوشته بودند راهنمايي secondary school ما هم بر طبق گفته هاي اونا پر كرديم ، مي شه لطفاً اينقدر استرس وارد نكنيد . اگه واسه هر موضوعي بخوايم به kcc ايميل بزنيم كه نمي شه !!!
[/quote]
راهنمايي ميشود Guidance School
و دبيرستان ميشود Secondary School
و ضمنا" scool بكلي غلط است.
بله بنظر من لازم است كه نامه بزنيد. آنها همينطوريش با انواع ديپلمها دردسر دارند شما هم زيادترش ميكنيد. حالا در مورد دوران ديپلم شما كه چند سال بوده است اندكي بايد به اسناد خود مراجعه كنند.
[/quote]
دوست عزیز تو فرهنگ لغات معنی برای guidance school وجود ندارد، این که نوشتید ترجمه تحت الفظیش هست، مقطع راهنمایی middle school می شود و با دیکشنری آریان پور چک شده است،
دبیرستان هم secondary school می شود و هم High school، مثل ما ایرانی ها که بهش هم میگیم مقطع متوسطه و هم دبیرستان اونها هم دو تا اسم براش دارن، و هیچ فرقی نمیکنه از کدوم استفاده کنید
این اطلاعات همه با دیکشنری های معتبر چک شده، اگر کسی شک داره میتونه معنی آنها را تو دیکشنری چک کنه
با تشکر
شماره کیس: 22xxx
کنسولگری: ankara
تاریخ مصاحبه: February
تاریخ دریافت کلیرنس: 9 - may
جمع هزینه ها: ~ 5 میلیون تومن
1 نفر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من امروز فورمهارو از سوئد فرستادم، با پست دولتی سوئد که گفت تا ۵ روز میرسه. قیمتشم به پول ایران شد ۸۰۰۰ تومن. یکی دیگه داشت که میشد ۱۰۰۰۰۰ تومن ولی نمیدونم فرقشون چیه!!!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به همه دوستان
2 سوال داشتم، ممنون می شم راهنمائیم کنید.
1- برای ارائه اسناد مالکیت خانه، آیا کافی است که اصل اسناد را به دارالترجمه بدهیم و آنان را ترجمه کنیم یا حتماً باید به کارشناس دادگستری هم بدهیم تا ارزش گذاری ملک را انجام دهد، سپس هر 2 مورد را ترجمه کنیم.
2- با توجه با اینکه هزینه کارشناسی دادگستری برای ارزش گذاری هر ملک چیزی نزدیک به ا تا 2 میلیون تومان است، آیا بهتر است این کار را حتماً انجام دهیم یا لزومی ندارد؟
شماره کیس : 2012AS00003XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 16 July
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:25 July
کنسولگری: ANKARA
تاریخ کارنت شدن کیس:August 2011
تاریخ مصاحبه: November 2011