کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
(2011-08-17 ساعت 15:43)frz61 نوشته:  سلام
من الان سفرنامه هاي قبلي رو مي خوندم كه متوجه شدم كه از اغلب فارغ التحصيلان رشته هاي فني و مهندسي رزومه مي خوان كه توش حتي عنوان پايان نامه و استاد راهنماشون بايد ذكربشه
من قبل از اين كه پاسپورت بگيرم از يك اسپل اسم متفاوت از آنچه كه در پاسم هست استفاده مي كردم و به همين دليل مقاله هاي من با استاد راهنمام با اون اسپل هست (فقط در مقالات ثبت شده و در هيچ جاي رسمي ديگه اي ازش استفاده نشده) من مداركم رو ارسال كردم به نظر شما اين موضوع رو به KCC ايميل بزنم؟
اگه نگيد كه چه بهتر. چون هرچه بيشتر بدونن مشكلات بيشتره. مصاحبه علمي كه نيست. اين جور اطلاعات بيشتر بزاي خودتون دردسر درست ميكنه!Wink
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: frz61 ، t.azimaie ، Masoudpish ، ali.narooei ، الی الی
(2011-08-17 ساعت 15:40)امیرحسین قاسم زاده نوشته:  با سلام
اول تشکر می کنم به خاطر سایت مفیدتون، چند تا سوال داشتم که اگه پاسخ بدید ممنونتون می شم.
من از برندگان لاتاری سال 2012 هستم،در حال حاضر خارج از ایران زندگی می کنم و در رشته مهندسی کامپیوتر (لیسانس) تحصیل می کنم، الان دو سال از تحصیلم گذشته و دو سال دیگه باقی مونده، کیس نامبرم هم 40xxx هستش.
اول می خواستم بدونم حدودا کی زمان مصاحبم هستش؟
دوم اینکه انشاءالله بعد از گرفتن ویزا، چه مدت وقت دارم که برم به امریکا؟
در واقع می خواهم بدونم می تونم بعد از اتمام تحصیلم (دو سال) برم اونجا؟ یا اینکه بلافاصله بعد از گرفتن ویزا باید رفت به امریکا؟
آیا امکان تطبیق واحد در امریکا وجود داره؟ میشه ادامه تحصیلم را در امریکا بدهم؟
هزینه های تحصیل در امریکا برای برندگان لاتاری همانند شهروندان امریکایی است یا مانند یک فرد خارجی؟
دوست عزیز نگران نباشید احتمالا سال دیگه همین وقت ها نوبت مصاحبتون خواهد بود و بعد گرفتن ویزا میتونید برید امریکا و برای ۲ سال با استفاده از پاس سفید اجازه غیبت بگیرید و درستون را تمام کنید
برنده خوش شانس ۲۰۱۱
دریافت ویزا:یک ضرب Cool
تشکر کنندگان: Hornet ، Masoudpish ، Kivan ، ali.narooei

یه سوالی داشتم من کیس نامبرم تو بولتن اعلام شد یه نامه به کی سی سی زدم که از وقت دقیق مصاحبم خبر دار بشم ولی جواب دادن ما نمی تونیم به شما بگیم و از طریق سایت پیگیری کنید. و چون من میخواستم 15 روز قبل از مصاحبه مدارک بفرستم چه راهی پیشنهاد میکنید برای فهمیدن وقت دقیق مصاحبه. چون فکر میکنم اگه منتظر جدول سفارت ترکیه بمونم زمانی تا مصاحبه نمونده باشه در ضمن جواب نامه کی سی سی رو هم گذاشتم ممنون میشم اگه کسی میدونه کمک کنه

Thank you for your inquiry.

Your case number is now current for interview processing. Once the interview date has been scheduled, applicants may check their entry using their confirmation information through the official DV website http://www.dvlottery.state.gov. The Kentucky Consular Center will not be mailing out notification letters
تشکر کنندگان:
(2011-08-17 ساعت 16:32)nmoslemie نوشته:  یه سوالی داشتم من کیس نامبرم تو بولتن اعلام شد یه نامه به کی سی سی زدم که از وقت دقیق مصاحبم خبر دار بشم ولی جواب دادن ما نمی تونیم به شما بگیم و از طریق سایت پیگیری کنید. و چون من میخواستم 15 روز قبل از مصاحبه مدارک بفرستم چه راهی پیشنهاد میکنید برای فهمیدن وقت دقیق مصاحبه. چون فکر میکنم اگه منتظر جدول سفارت ترکیه بمونم زمانی تا مصاحبه نمونده باشه در ضمن جواب نامه کی سی سی رو هم گذاشتم ممنون میشم اگه کسی میدونه کمک کنه

Your case number is now current for interview processing. Once the interview date has been scheduled, applicants may check their entry using their confirmation information through the official DV website http://www.dvlottery.state.gov. The Kentucky Consular Center will not be mailing out notification letters

دوست عزيز نگران نباشيدBig Grin
شما براي ماه October مصاحبه خواهيد داشت، چون امسال نامه ارسال نميشه حتماً بايد از طريق سايت (دقيقاً نميدونم كدوم سايت) تاريخ مصاحبتون رو پيگيري كنيد.

نگران نباشيد
حدود دو ماه وقت داريد
موفق باشيد
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
تشکر کنندگان: Masoudpish ، ali.narooei ، SH1A2R3 ، الی الی
(2011-08-17 ساعت 16:42)Hornet نوشته:  
(2011-08-17 ساعت 16:32)nmoslemie نوشته:  یه سوالی داشتم من کیس نامبرم تو بولتن اعلام شد یه نامه به کی سی سی زدم که از وقت دقیق مصاحبم خبر دار بشم ولی جواب دادن ما نمی تونیم به شما بگیم و از طریق سایت پیگیری کنید. و چون من میخواستم 15 روز قبل از مصاحبه مدارک بفرستم چه راهی پیشنهاد میکنید برای فهمیدن وقت دقیق مصاحبه. چون فکر میکنم اگه منتظر جدول سفارت ترکیه بمونم زمانی تا مصاحبه نمونده باشه در ضمن جواب نامه کی سی سی رو هم گذاشتم ممنون میشم اگه کسی میدونه کمک کنه

شما براي ماه October مصاحبه خواهيد داشت، چون امسال نامه ارسال نميشه حتماً بايد از طريق سايت (دقيقاً نميدونم كدوم سايت) تاريخ مصاحبتون رو پيگيري كنيد.

نگران نباشيد
حدود دو ماه وقت داريد
موفق باشيد
دریافت نامه مصاحبه به این صورته که اول بهتون یه ایمیل میزنن که نوشته سایت (کیس نامبرتون رو اعلام کردن) آپدیت شده با وارد کردن کانفرمیشن نامبر، تاریخ و زمان مصاحبه رو داخلش مشخص کرده، سپس همونو پرینت میگیرید. هنوز که نامه ای برای من پست نشده بجز از طریق سایت. http://www.dvlottery.state.gov
اینم متن ایمیل:
You have received this email notification to inform you that you have updates available at http: //www.dvlottery.state.gov/ESC. Please log in using your conformation number from your original application to complete further processing.

F2A -ازدواجی Approve: Nov 19,2013 - Sending To USCIS: Oct 7, 2013
Send Document to NVC: 8 May 2015
Interview: Ankara, August 2015
تشکر کنندگان: nmoslemie ، farnaz82 ، Kivan ، sinswimer ، arman_m
(2011-08-17 ساعت 17:04)Masoudpish نوشته:  
(2011-08-17 ساعت 16:42)Hornet نوشته:  

نگران نباشيد
حدود دو ماه وقت داريد
موفق باشيد
دریافت نامه مصاحبه به این صورته که اول بهتون یه ایمیل میزنن که نوشته سایت (کیس نامبرتون رو اعلام کردن) آپدیت شده با وارد کردن کانفرمیشن نامبر، تاریخ و زمان مصاحبه رو داخلش مشخص کرده، سپس همونو پرینت میگیرید. هنوز که نامه ای برای من پست نشده بجز از طریق سایت. http://www.dvlottery.state.gov
اینم متن ایمیل:
You have received this email notification to inform you that you have updates available at http: //www.dvlottery.state.gov/ESC. Please log in using your conformation number from your original application to complete further processing.

یعنی الان شما وقت مصاحبت معلوم شد بعد تو سایت اعلام قرعه کشی چک کردی
تشکر کنندگان: Masoudpish
دوستان با سلام من اولین کامنتی هست که در این سایت میذارم.
2 تا سئوال داشتم ممنون میشم پاسخ بدید با تجربه های سایت:
1- واسه مدرک طلاق، سفارت اصل مدرک طلاق دفترچه ای رو می خواد یا رونوشت یک صفحه ایش رو؟ چیو به عنوان سند طلاق ایرانیها می شناسن؟
2- این سند طلاق با توجه به اینکه فقط مهر دفترخونه داره لازمه تایید داد گستری بشه؟
-3من اگه بعدا بخوام با همسرم که طلاق گرفتیم دوباره ازدواج کنم اونو هم ببرم (خیلی دوسش دارم چون دی دو نقطه) فکر می کنید با توجه به اینکه فرمهام رو فرستادم، قبل از مصاحبه احتمالی سال آینده ازدواج مجدد کنم داستان برای آفیسر پیچیده می شه یا بذارم خودم اگه اوکی شدم بعد از طریق نامزدی و ازدواج واسش اقدام کنم؟
4- من ماه تولدم رو هم اشتباه زدم و به جای 6 زدم 7 ( تو ثبت نام اولیه اینترنتی) که با فرمهام اصلاحش کردم و یه نامه توضیح نوشتم که خنگ بودم جون و جولای رو قاطی کردم! فکر می کنید این مشکل دار می کنه داستان منو؟
ممنون
تشکر کنندگان: 3rip

مگه توي موضوع پر كردن فرمهاي D-230 و D-122 دوستان سال بالايي بارها و بارها ننوشته بودند راهنمايي secondary school ما هم بر طبق گفته هاي اونا پر كرديم ، مي شه لطفاً اينقدر استرس وارد نكنيد . اگه واسه هر موضوعي بخوايم به kcc ايميل بزنيم كه نمي شه !!!
[/quote]

راهنمايي ميشود Guidance School
و دبيرستان ميشود oSecondary Schol

و ضمنا" scool بكلي غلط است.

بله بنظر من لازم است كه نامه بزنيد. آنها همينطوريش با انواع ديپلمها دردسر دارند شما هم زيادترش ميكنيد. حالا در مورد دوران ديپلم شما كه چند سال بوده است اندكي بايد به اسناد خود مراجعه كنند.
[/quote]

دوست عزیز guidance school فقط تو کتاب زبان ایزان بود.secondary واسه راهنمایی درسته .در ضمن school هم غلط املایی که خیلی سخت نگیر قبل مصاحبه می تونی بگی درست می شه. منم با میل زیاد موافق نیستم.
شماره کیس :20125xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:14 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: Nov
تاریخ دریافت ویزا: خدا بخواد قبل از ژانویهBig Grin و خواست Big Grin دسامبر
تاریخ دریافت گرین کارت : 1 ماه پس از ورود
2 نفر
تشکر کنندگان: 3rip ، الی الی
(2011-08-17 ساعت 18:03)MORINIU نوشته:  دوستان با سلام من اولین کامنتی هست که در این سایت میذارم.
2 تا سئوال داشتم ممنون میشم پاسخ بدید با تجربه های سایت:
1- واسه مدرک طلاق، سفارت اصل مدرک طلاق دفترچه ای رو می خواد یا رونوشت یک صفحه ایش رو؟ چیو به عنوان سند طلاق ایرانیها می شناسن؟
2- این سند طلاق با توجه به اینکه فقط مهر دفترخونه داره لازمه تایید داد گستری بشه؟
-3من اگه بعدا بخوام با همسرم که طلاق گرفتیم دوباره ازدواج کنم اونو هم ببرم (خیلی دوسش دارم چون دی دو نقطه) فکر می کنید با توجه به اینکه فرمهام رو فرستادم، قبل از مصاحبه احتمالی سال آینده ازدواج مجدد کنم داستان برای آفیسر پیچیده می شه یا بذارم خودم اگه اوکی شدم بعد از طریق نامزدی و ازدواج واسش اقدام کنم؟
4- من ماه تولدم رو هم اشتباه زدم و به جای 6 زدم 7 ( تو ثبت نام اولیه اینترنتی) که با فرمهام اصلاحش کردم و یه نامه توضیح نوشتم که خنگ بودم جون و جولای رو قاطی کردم! فکر می کنید این مشکل دار می کنه داستان منو؟
ممنون

اول از همه خوش آمد میگم بهت Shy

1. واسه اطمینان بیشتر هر سندی از طلاقتون دارید ترجمه کنید

2. وقتی بدید ترجمه اونا خودشون مهر دادگستری میزنن

3. Big Grin بهت تبریک میگم . اما قبلش مطمعن شو که اگه همسرتم لاتاری برنده شده بود دوباره باهات ازدواج می کرد ؟ (اینو شوخی کردمBig Grin) فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد، شاید در بدبینانه ترین حالت ازتون علت ازدواج مجددتون رو بپرسن . به هرحال چون این یه مورد خاصه از دوستا باتجربه تر بپرس

4. ملاک آخرین آپدیت اطلاعاتتونه ، همین که توی فرمها اصلاح کردید کافیه . اگر مشکلی باشه خودشون ایمیل میکنند یا زمان مصاحبه ازتون میپرسن

5. اگر سوالی داری فقط یک بار و توی یک بحث ایجاد کن. اینجا بچه ها انقدر بامعرفت و سخاوتمند هستند که اگر یکبار هم سوال کنی بهت جواب میدن . در غیر اینصورت مورد غضب اونایی که یوزرشون بنفش رنگه قرار میگیری Big Grin

موفق و پیروز باشید Cool
تشکر کنندگان: MORINIU ، Kivan ، Masoudpish ، arman_m ، ouife
(2011-08-17 ساعت 00:53)elhamy نوشته:  ببخشید دوستان من یه سوال دارم که امیدوارم پاسخشو دریافت کنم . من فرمها رو پست کردم ولی‌ در قسمت تحصیلات دورهٔ راهنمایی نوشتم secondary scool . فکر می‌کنید مشکلی‌ پیش میاد ؟ البته باید بگم که آخرین مدرک تحصیلی من فوق لیسانس هست . ممنون میشم راهنمایی‌ کنید

دوست خوبم به دو دليل اشكالي نداره :

1 - اونا دوره راهنمايي ندارن و به همين دليل ميدونن كه ايرانيها اين رو بعنوان دوره راهنمايي انتخاب ميكنن

2 - اينكه شما فوق ليسانس هستيد و ملاك آخرين مدرك تحصيلي كه كمتر از 12 سال نباشه هستش .

تشکر کنندگان: farnaz82 ، Masoudpish

مگه توي موضوع پر كردن فرمهاي D-230 و D-122 دوستان سال بالايي بارها و بارها ننوشته بودند راهنمايي secondary school ما هم بر طبق گفته هاي اونا پر كرديم ، مي شه لطفاً اينقدر استرس وارد نكنيد . اگه واسه هر موضوعي بخوايم به kcc ايميل بزنيم كه نمي شه !!!
[/quote]

و دبيرستان ميشود Secondary School

بله بنظر من لازم است كه نامه بزنيد. آنها همينطوريش با انواع ديپلمها دردسر دارند شما هم زيادترش ميكنيد. حالا در مورد دوران ديپلم شما كه چند سال بوده است اندكي بايد به اسناد خود مراجعه كنند.
[/quote]

دوست عزیز تو فرهنگ لغات معنی برای guidance school وجود ندارد، این که نوشتید ترجمه تحت الفظیش هست، مقطع راهنمایی middle school می شود و با دیکشنری آریان پور چک شده است،
دبیرستان هم secondary school می شود و هم High school، مثل ما ایرانی ها که بهش هم میگیم مقطع متوسطه و هم دبیرستان اونها هم دو تا اسم براش دارن، و هیچ فرقی نمیکنه از کدوم استفاده کنید
این اطلاعات همه با دیکشنری های معتبر چک شده، اگر کسی شک داره میتونه معنی آنها را تو دیکشنری چک کنه
با تشکر
شماره کیس: 22xxx
کنسولگری: ankara
تاریخ مصاحبه: February
تاریخ دریافت کلیرنس: 9 - may
جمع هزینه ها: ~ 5 میلیون تومن
1 نفر
تشکر کنندگان: afshin4749
من امروز فورمهارو از سوئد فرستادم، با پست دولتی سوئد که گفت تا ۵ روز میرسه. قیمتشم به پول ایران شد ۸۰۰۰ تومن. یکی دیگه داشت که میشد ۱۰۰۰۰۰ تومن ولی نمیدونم فرقشون چیه!!!
تشکر کنندگان:
دوستان باور کنید این بحث راهنمایی و دبیرستان اونقدر که روش استرس دارید مهم نیست.

رایج ترین معادل فارسی برای دبیرستان : high school و برای راهنمایی : secondary school

اینو از هر دارلترجمه ای که بپرسید بهتون میگن . کافیه فقط یه تماس تلفنی با یه دارلترجمه داشته باشید و بپرسید، مطمعن باشید جوابتونو میدن . همونطور که جواب منو دادن

(من موقع پر کردن فرم بعضی ترجمه کلمات رو از 3 تا دارلترجمه می پرسیدم Big Grin)

تشکر کنندگان: Masoudpish ، faranak.n ، afshin4749 ، ali.narooei ، arman_m ، الی الی
(2011-08-18 ساعت 01:33)sinswimer نوشته:  
(2011-08-17 ساعت 18:19)outlaw نوشته:  
(2011-08-17 ساعت 15:07)sinswimer نوشته:  

و دبيرستان ميشود oSecondary Schol

دوست عزیز guidance school فقط تو کتاب زبان ایزان بود.secondary واسه راهنمایی درسته .در ضمن school هم غلط املایی که خیلی سخت نگیر قبل مصاحبه می تونی بگی درست می شه. منم با میل زیاد موافق نیستم.
[/quote]

------------------------------------------------------------------------------------

دوست عزیز همانطور که فرمودید Secondary School و High School هر دو معنای دبیرستان را میدهند. کسی هم در این مورد شک وشبهه ای ندارد .

ولی شما یک تک پا به خودتون زحمت بدین لطفا" و به مترجم گوگل سر بزنید و عبارت Guidance School رو تایپ کنید ببینید که چی مینویسه برای شما.

ضمنا" :
1 - آنها هم دوره راهنمایی دارند.
2 - اگر هم ندارند به ما چه که ندارند. ما که داریم. شما به بالای کارنامه دوره راهنمایی خود نگاه بکن ببین نوشته مثلا" دبیرستان ...فلان یا اینکه نوشته مدرسه راهنمایی...فلان؟

امیدوارم که حجت بر شما تمام شده باشد. لطفا" بقیه را به اشتباه نیندازید . یا ننویسید و یا اگر مینویسید درستش رابنویسید.
[/quote]

بحث رو ادامه نمیدم ،اما من 2 تا از دوستام با همون secondary اونجان !!!در ضمن من مطمئنم ایرادی نداره.کسیم به اشتباه نمیاندازم اگه صرفا منطق شما درست باشه دبیرستان هم باید نوشت teachers school در ضمن مترجم گوگل اصلا منبع موثقی نیست.در آمریکا همmiddle schoolهم secondary استفاده مبشه اما بیشتر اولی اسنفاده می شه .
Primary school (Dabestan) starts at the age of 6 for a duration of 5 years. Middle school, also known as orientation cycle (Rahnamayi), goes from the sixth to the eighth grade. High school (Dabirestan), for which the last three years is not mandatory, is divided between theoretical, vocational/technical and manual, each program with its own specialties.[2]
Secondary school is a term used to describe an educational institution where the final stage of schooling, known as secondary education and usually compulsory up to a specified age, takes place. It follows elementary or primary education.There are many different types of secondary school, and the terminology used varies around the world. Children usually transfer to secondary school between the ages of 10 and 16 years, and finish between the ages of 16 and 19 years, though there is considerable variation from
country to country

11-14 Lower-secondary/Rahnamayi 3 years (K-12) Middle school/orientation cycle Mandatory (6-8th grade)

14-17 Upper-secondary/Dabirestan 3 years (K-12) High school diploma (Diplom-Metevaseth) NOT mandatory. Orientation: Manual; Professional/technical; or Theoretical. Each p
امیدوارم شما هم با دقت بیشتر بقیه را راهنمایی قاطع کنید.
شماره کیس :20125xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:14 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: Nov
تاریخ دریافت ویزا: خدا بخواد قبل از ژانویهBig Grin و خواست Big Grin دسامبر
تاریخ دریافت گرین کارت : 1 ماه پس از ورود
2 نفر
تشکر کنندگان: t.azimaie ، faranak.n
با سلام به همه دوستان
2 سوال داشتم، ممنون می شم راهنمائیم کنید.
1- برای ارائه اسناد مالکیت خانه، آیا کافی است که اصل اسناد را به دارالترجمه بدهیم و آنان را ترجمه کنیم یا حتماً باید به کارشناس دادگستری هم بدهیم تا ارزش گذاری ملک را انجام دهد، سپس هر 2 مورد را ترجمه کنیم.
2- با توجه با اینکه هزینه کارشناسی دادگستری برای ارزش گذاری هر ملک چیزی نزدیک به ا تا 2 میلیون تومان است، آیا بهتر است این کار را حتماً انجام دهیم یا لزومی ندارد؟
شماره کیس : 2012AS00003XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 16 July
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:25 July
کنسولگری: ANKARA
تاریخ کارنت شدن کیس:August 2011
تاریخ مصاحبه: November 2011
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان