کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
با سلام به دوستان
من یک خونه دارم که سندش هنوز حاضر نشده، فعلا بنچاق و قولنامه و ثبت محضری ازش دارم، با توجه به اینکه این اسناد مورد تایید دادگستری هست، می تونم به عنوان سند ملک به سفارت ارائه بدم ؟
شماره کیس: 22xxx
کنسولگری: ankara
تاریخ مصاحبه: February
تاریخ دریافت کلیرنس: 9 - may
جمع هزینه ها: ~ 5 میلیون تومن
1 نفر
تشکر کنندگان:
با سلام خدمت دوستان

در مورد اسپانسر یک سالی‌ واسم پیش عمده

من اسپانسر به هر شکلی‌ که هست دارم جور می‌کنم ولی‌ ایشون ۴ ساله الان آمریکا هستن و ۲ سالش رو چون از طریقه رفوگی اقدام کرده بودن یعنی‌ پناهدگی ( اقلیت) نتونستن کار کنن ولی‌ بعدش رستوران زدن اونجا و تازه میخوان تکس ساله اول رو بدن تو چند روز آینده . حالا ایشون می‌تونن سپانسر من بشن چونه مالیات ساله اول رو تازه میخوان پرداخت کنن .

مرسی‌ از کمکتون
تشکر کنندگان:
(2011-08-18 ساعت 18:17)Serendipity نوشته:  
(2011-08-18 ساعت 17:07)mohajersara12 نوشته:  و سوال ديگر اينكه معني عبارت زير چيه؟

using the enclosed self-adhesive return adress label

منم این سوال رو پرسیدم ولی کسی جواب نداد
یه جایی تو یه سایت انگلیسی زبان خوندم که این مربوط به زمانی بوده که نامه قبولی از طریق پست میومده دم خونه‌ها.

قبلا وقتی نامه میومد یه لیبل آدرس کنتاکی توش بود که میتونستی همون رو بچسبونی رو پاکتت و دیگه نیازی به نوشتن آدرس روی پاکت نبود.
(2011-08-18 ساعت 19:55)shahabsohi نوشته:  با سلام خدمت دوستان

من اسپانسر به هر شکلی‌ که هست دارم جور می‌کنم ولی‌ ایشون ۴ ساله الان آمریکا هستن و ۲ سالش رو چون از طریقه رفوگی اقدام کرده بودن یعنی‌ پناهدگی ( اقلیت) نتونستن کار کنن ولی‌ بعدش رستوران زدن اونجا و تازه میخوان تکس ساله اول رو بدن تو چند روز آینده . حالا ایشون می‌تونن سپانسر من بشن چونه مالیات ساله اول رو تازه میخوان پرداخت کنن .

مرسی‌ از کمکتون
اسپانسر شما باید حداقل دو سال تکس پرداخت کرده باشند. با این شرایط فکر نمیکنم بتونن اسپانسر شما بشن

تشکر کنندگان: arman_m ، MPU
(2011-08-18 ساعت 09:49)adambarfi نوشته:  
(2011-08-18 ساعت 07:06)seravin نوشته:  نیازی به ارزش گذاری نیست خرج الکی برای خودتون نتراشید فقط ترجمه رسمی سند رو با اصل سند با خودتون ببرید.

جناب مدیر سلام و تشکر
اگه اصل و ترجمه سند رو ببریم از کجا معلوم بشه ارزشش چقدره؟
من از کارشناس دادگستری پرسیدم برای خونهای به ارزش 120 میلیون هزینه تقریبا میشه 600 تومن خیلی زیاده.اگه سالهای قبل بدون ارزش گذاری بردند ما هم همین کارو بکنیم.
در ضمن ما حساب بانکی برا سه نفر 90 میلیون هم می خواهیم ببریم
من بدون ارزش گذاری بردم و مشکلی هم نبود البته من اسپانسر و حساب بانکی هم داشتم گرچه من از برنده های 2010 هستم .

(2011-08-18 ساعت 11:30)arman_m نوشته:  یه سوالی اینجا واسم پیش اومده و اینکه من خونه ام به دلیل وام 18 میلیونی که از بانک مسکن گرفتم ،در رهن بانک مسکن هست . الان این خونه رو میشه جزو تمکن مالی بحساب آورد؟
من خانمم برنده شده . خونه به نام من هست . باید به نام خانمم بزنم و یا اینکه نیازی نیست ؟
ممنون میشم که به سوالم جواب بدید
بله خونه با وام رو میشه جزو تمکن مالی بحساب آورد.
توجه داشته باشید تمام مدارم تمکن مالی باید به اسم برنده باشه شما میتونید خونه رو به صورت وکالتی به اسم همسرتون بزنید و هزینه چندانی هم نداره و اون وکالت به همراه سند رو ترجمه کنید.
تشکر کنندگان: ali.narooei ، arman_m
دوستان من میتونم ایمیلی که جهت اطلاع از رسیدن فرمها ارسال خواهم کرد ازادرس ایمیل دیگه که تو فرم نیست بفرستم؟
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان:
سلام
من توی ثبت نام اولیه چون برادرم منو ثبت نام کردن یادش نمیاد تاریخ تولد من رو چی زده...یعنی نمیدونست 17 ابان (تاریخ تولد واقعیم) یا 29 شهریور(تاریخ تولد توی شناسنامم) رو به میلادی تبدیل کرده به همین جهت با کمک یکی از دوستان عزیز ایمیلی رو جهت توضییح اشتباه به kcc زدم (توی ایمیل هم تاریخ تولد شناسنامه ایم رو نوشتم.توی فرم هایی که فرستادم همینطور)
ایمیلی که زدم:
Case Number: 2012AS00033xxx
Principal Applicant Name
Preference Category: DV Diversity
Foreign State of Chargeability: IRAN
Date of Birth

Dear Sir/Madam,
I have an interview on Month Day,Year at the US embassy in Ankara/Abu Dhabi.Filling out the application form on the internet at the initial stage of application for the 2012 lottery, I made a small mistake in converting my birth date from the Iranian calendar date to the Gregorian calendar date which basically occurred due to the faulty software I used for that purpose.I,however,amended this error in the forms I later submitted to the KCC on receiving the first letter of notification from that center. I shall provide the embassy with relevant information as to the accurate status on the day of the interview. I would greatly appreciate it if you let me know of any further actions I need to take in this regard.
Faithfully,
بعد چند روز که انتظار جوابشون به توضییح اشتباهم رو داشتم(که ایا قبول کردن اشتباهم عمدی نبوده و ok هست)و یا قبول نکردن و باید به فکر راه دیگه ایی باشم که جواب دادن:
Message bodyThank you for your inquiry.

Your forms have been received and are currently processing. Allow several weeks for processing. Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing.

Please refer to the visa bulletin on our website at www.travel.state.gov after the 15th of each month to locate the current numbers being processed.
سوا لام اینه که ایا؟
1.این نامه که گفته فرمام رسیده یعنی اینکه هیچ مشکلی نیست و توضییح من رو پذیرفتن؟
2.زمان مصاحبه ایمیل بزنم برای تاریخ دقیق مصاحبه.مشکلی پیش نمیاد؟که مثلا بگن تاریخ تولدت مچ نیست و به دلایل امنیتی جواب نمیدیم؟
3. باتجربه ها و مدیران عزیز خواهش مندم با اطلاعات دقیقتون من رو از نگرانی مفرط در بیارینSad
4.مچکرمShy
تشکر کنندگان: ابی22
دوستان یه سوالی داشتم
من 4 ماه خدمت کردم و بعدش فوق لیسانس قیول شدم. حالا الان دوباره دفترچه میخواهم پست کنم برای سربازی
الان من برای سربازی چی باید بنویسم؟ باید بنویسم مشمول هستم ؟انگلیسیش چی میشه؟
ممنون
شماره کیس:‌ 2012AS00044xxx
مشاهده قبولی در سایت: july/2010/16
ارسال فرم : 28/8/2011
مصاحبه:19th june
همراهان:1
تشکر کنندگان:
(2011-08-18 ساعت 20:22)seravin نوشته:  
(2011-08-18 ساعت 18:17)Serendipity نوشته:  
(2011-08-18 ساعت 17:07)mohajersara12 نوشته:  و سوال ديگر اينكه معني عبارت زير چيه؟

using the enclosed self-adhesive return adress label

منم این سوال رو پرسیدم ولی کسی جواب نداد
یه جایی تو یه سایت انگلیسی زبان خوندم که این مربوط به زمانی بوده که نامه قبولی از طریق پست میومده دم خونه‌ها.

قبلا وقتی نامه میومد یه لیبل آدرس کنتاکی توش بود که میتونستی همون رو بچسبونی رو پاکتت و دیگه نیازی به نوشتن آدرس روی پاکت نبود.
(2011-08-18 ساعت 19:55)shahabsohi نوشته:  با سلام خدمت دوستان

مرسی‌ از کمکتون
اسپانسر شما باید حداقل دو سال تکس پرداخت کرده باشند. با این شرایط فکر نمیکنم بتونن اسپانسر شما بشن

ممنون از راهنماييتون.
ا صل عبارت مربوط به instruction بالاي فرم DSP-122 همين امسال است كه نوشته
Using the enclosed self-adhesive return address label, immediately send this form alonge with form x to y
پس يعني آدرس خودم را رويlable بنويسم و بفرستم؟
شماره کیس : 2012AS00036XXX
کنسولگری:آنكارا
تاریخ دریافت گرین کارت: sep2012
تشکر کنندگان:
با سلام خدمت همه دوستان
برای من یک EMail از noreply@state.gov آمده که گفته برو و اطلاعات خودت را Update کن، اینم متن Mail:

You have received this email notification to inform you that you have updates available at http: //www.dvlottery.state.gov/ESC. Please log in using your conformation number from your original application to complete further processing.
وقتی وارد www.dvlottery.state.gov/esc شدم، و مشخصاتم را دادم، پیغام داد که Confirmation Number وارد کن، به ما که هنوز Confirmation Number داده نشده، اینم متن پیغام:
*Required Field

The following fields are required/invalid:
•Invalid Confirmation Number: Please enter the correct confirmation number
which is 16 characters long (example: 20121O0DZWY3DOV9)

الان باید چی کار کنیم، Admin محترم اگر اطلاعاتی در این خصوص دارند و به ما بدهند، ممنون می شوم.
شماره کیس : 2012AS00003XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 16 July
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:25 July
کنسولگری: ANKARA
تاریخ کارنت شدن کیس:August 2011
تاریخ مصاحبه: November 2011
تشکر کنندگان: الی الی
(2011-08-19 ساعت 02:47)azad57 نوشته:  با سلام خدمت همه دوستان
برای من یک EMail از noreply@state.gov آمده که گفته برو و اطلاعات خودت را Update کن، اینم متن Mail:

You have received this email notification to inform you that you have updates available at http: //www.dvlottery.state.gov/ESC. Please log in using your conformation number from your original application to complete further processing.
وقتی وارد www.dvlottery.state.gov/esc شدم، و مشخصاتم را دادم، پیغام داد که Confirmation Number وارد کن، به ما که هنوز Confirmation Number داده نشده، اینم متن پیغام:
*Required Field

الان باید چی کار کنیم، Admin محترم اگر اطلاعاتی در این خصوص دارند و به ما بدهند، ممنون می شوم.

دوست عزیز شما باید از همون کانفرمیشن نامبری استفاده کنی که موقع قبول شدنت توی سایت وارد کردی... بعدش میتونی ساعت و روز مصاحبه رو ببینی

شماره کیس:2012AS700
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:July-27
تاریخ مصاحبه: Oct-2011 آنکارا-- دریافت برگه آبیCool
تاریخ دریافت کلیرنس: Jan-2012
جمع تقریبی هزینه ها:شش میلیون تومان(پست،ترجمه،ویزا، 2بار سفر به ترکیه، تهیه بلیط آمریکا...)
تشکر کنندگان: azad57 ، afshin4749 ، الی الی
(2011-08-19 ساعت 03:01)ali.narooei نوشته:  

*Required Field

دوست عزیز شما باید از همون کانفرمیشن نامبری استفاده کنی که موقع قبول شدنت توی سایت وارد کردی... بعدش میتونی ساعت و روز مصاحبه رو ببینی

دوست عزیز
ممنون از راهنمائی خوبتون، من اصلاً نسبت به Confirmation Number اولیه، فکر نکرده بودم، بعد از وارد کردن آن، زمان مصاحبم اعلام شد.
1 دنیا ممنون
شماره کیس : 2012AS00003XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 16 July
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:25 July
کنسولگری: ANKARA
تاریخ کارنت شدن کیس:August 2011
تاریخ مصاحبه: November 2011
تشکر کنندگان: ali.narooei ، has118 ، ETnakhausetelefonien ، Masoudpish ، arman_m ، الی الی
(2011-08-18 ساعت 22:13)mahdicivil نوشته:  دوستان یه سوالی داشتم
من 4 ماه خدمت کردم و بعدش فوق لیسانس قیول شدم. حالا الان دوباره دفترچه میخواهم پست کنم برای سربازی
ممنون

الان که پایان خدمت ندارید. بنویسید که هنوز انجام نداده اید یعنی NO
تشکر کنندگان:
(2011-08-19 ساعت 04:21)User نوشته:  
(2011-08-18 ساعت 22:13)mahdicivil نوشته:  دوستان یه سوالی داشتم
ممنون

الان که پایان خدمت ندارید. بنویسید که هنوز انجام نداده اید یعنی NO

مدیر محترم در مورد کیس شما پاسخ دادند اما به طور کلی مشمول=Draftee

*Required Field

شما تو سایت کانفرمیشن اولیه که برای دیدن جواب ها به کار بردی رو بزن روز مصاحبه رو اعلام می کنه..
شماره کیس :20125xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:14 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: Nov
تاریخ دریافت ویزا: خدا بخواد قبل از ژانویهBig Grin و خواست Big Grin دسامبر
تاریخ دریافت گرین کارت : 1 ماه پس از ورود
2 نفر
تشکر کنندگان:
با سلام.از سال بالایی ها کسی میدونه چه مدت بعد از دریافت گرین کارت بهمون بیمه درمانی میدن؟
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
من بعداز اینکه مدارکم رو به kcc فرستادم برای اینکه مطمئن شم مدارکم به دستشون رسیده یک ایمیل براشون نوشتم و اونا هم بعد از یک هفته ، امروز یک ایمیل به من فرستادن. شما می دونین این ایمیل چیه؟
Thank you for your inquiry.

When inquiring about the status of your case, you must provide your full name, complete case number, and date of birth in the following format (MMDDYYYY). For security purposes, KCC cannot reveal any information regarding your case if you cannot provide all the required information.
شماره کیس : 2012AS00052XXX
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه:june 26
تاریخ دریافت ویزا: 29 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا: 18desember 2012
تعداد نفرات کیس:1
ساکن: کایفرنیا_ارواین
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان