کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
(2011-08-19 ساعت 11:59)loveusa نوشته:  سلام دوستان
من بعداز اینکه مدارکم رو به kcc فرستادم برای اینکه مطمئن شم مدارکم به دستشون رسیده یک ایمیل براشون نوشتم و اونا هم بعد از یک هفته ، امروز یک ایمیل به من فرستادن. شما می دونین این ایمیل چیه؟
Thank you for your inquiry.

When inquiring about the status of your case, you must provide your full name, complete case number, and date of birth in the following format (MMDDYYYY). For security purposes, KCC cannot reveal any information regarding your case if you cannot provide all the required information.

دوست عزیز اونا از شما خواستن که اسم کاملتون ( اسم و فامیلی) کیس نامبر و تاریخ تولد رو با فرمت (سال/روز/ماه) زمانی که با اونا مکاتبه می کنید قید کنید و گفتن که در غیر اینصورت هیچ اطلاعاتی رو در اختیار شما نمی ذارن- جهت مکاتبه صحیح و اطلاع از فرمت آن به لینک زیر مراجعه کنید.
http://mohajersara.com/showthread.php?tid=2588
موفق باشید
CN:2012AS63XXX
ارسال فرمها: 21 july 2011
سفارت:آنکارا
مصاحبه:june 21
دریافت ویزا:23 June
اولین سفر : 3rd NOV
هزینه ها
سفرنامه
تشکر کنندگان: loveusa ، 3rip
(2011-08-19 ساعت 11:59)loveusa نوشته:  سلام دوستان
من بعداز اینکه مدارکم رو به kcc فرستادم برای اینکه مطمئن شم مدارکم به دستشون رسیده یک ایمیل براشون نوشتم و اونا هم بعد از یک هفته ، امروز یک ایمیل به من فرستادن. شما می دونین این ایمیل چیه؟
Thank you for your inquiry.

When inquiring about the status of your case, you must provide your full name, complete case number, and date of birth in the following format (MMDDYYYY). For security purposes, KCC cannot reveal any information regarding your case if you cannot provide all the required information.

دوست عزیز بچه ها بارها فرمت مکاتبه با kcc رو گذاشتن برای خودتون بهتره که یک سری به تاپیک "نمونه مکاتبه با کی سی سی (KCC) و سفارت" بزنید و از اون فرمتها استفاده کنید....منظور از این ایمیل اینه که شما زمانی که برای kcc میل میزنید باید اسم کاملتون، شماره کیستون، تاریخ کامل تولدتون رو بزنید تا اونا بتونن به ایمیل شما جواب بدن! باز هم پیشنهاد می کنم به این تاپیک برید و از فرمت هایی که بچه ها زحمت کشیدن آماده کردن استفاده کنید، من استفاده کردم و جواب هم گرفتم
موفق باشیدShy
شماره کیس: 39000
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به امریکا: 11 آگوست 2012
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، outlaw ، ali.narooei ، loveusa ، 3rip ، afshin4749
(2011-08-18 ساعت 16:40)apoornaki نوشته:  
(2011-08-18 ساعت 11:30)arman_m نوشته:  
(2011-08-18 ساعت 07:06)seravin نوشته:  
(2011-08-18 ساعت 02:21)azad57 نوشته:  با سلام به همه دوستان
2 سوال داشتم، ممنون می شم راهنمائیم کنید.
1- برای ارائه اسناد مالکیت خانه، آیا کافی است که اصل اسناد را به دارالترجمه بدهیم و آنان را ترجمه کنیم یا حتماً باید به کارشناس دادگستری هم بدهیم تا ارزش گذاری ملک را انجام دهد، سپس هر 2 مورد را ترجمه کنیم.
2- با توجه با اینکه هزینه کارشناسی دادگستری برای ارزش گذاری هر ملک چیزی نزدیک به ا تا 2 میلیون تومان است، آیا بهتر است این کار را حتماً انجام دهیم یا لزومی ندارد؟

نیازی به ارزش گذاری نیست خرج الکی برای خودتون نتراشید فقط ترجمه رسمی سند رو با اصل سند با خودتون ببرید.
یه سوالی اینجا واسم پیش اومده و اینکه من خونه ام به دلیل وام 18 میلیونی که از بانک مسکن گرفتم ،در رهن بانک مسکن هست . الان این خونه رو میشه جزو تمکن مالی بحساب آورد؟
من خانمم برنده شده . خونه به نام من هست . باید به نام خانمم بزنم و یا اینکه نیازی نیست ؟
ممنون میشم که به سوالم جواب بدید

سلام
شما اگه بتونید 30 م تو حساب بانکیتان بگذارید و همانروز یه مانده حساب که فرمت خاصی داره بگیرید و اون نامه رو تو شعبه بین الملل همان بانک بدید تا به انگلیسی بنویسند مشکل حل میشه.

دوستان خوبم منو ببخشيد كه در ارسال شما دخالت ميكنم !!! اما من بارها گفتم قانون امسال با سالهاي گذشته تفاوت كرده متاسفانه اونا امسال براي اثبات تمكن مالي گردش حساب يكساله رو هم خواستن شما ميتونيد به راهنماي جامع سفارت آمريكا در آنكارا مراجعه كرده و خودتون متوجه بشيد . اونا شوخي ندارن وقتي چيزي رو ميگن عمل ميكنن فردا نريد اونجا از شما بخوان و بگيد نميدونستم و ندارم ها !!!!!؟؟؟؟؟ چون شما موظف هستيد اون راهنما رو بخونيد . حالا خود دانيد اگر براتون ممكنه توي حسابتون پول رو سپرده كنيد و بگذاريد مدتي بمونه و گرنه توكل بخدا كنيد و الباقي با اوست .

(2011-08-18 ساعت 19:30)t.azimaie نوشته:  با سلام به دوستان
من یک خونه دارم که سندش هنوز حاضر نشده، فعلا بنچاق و قولنامه و ثبت محضری ازش دارم، با توجه به اینکه این اسناد مورد تایید دادگستری هست، می تونم به عنوان سند ملک به سفارت ارائه بدم ؟

دوست خوبم اين خيلي خوبه كه شما يك ضريب ايمني در ارائه ميزان تمكن مالي داريد . اما اگر بتونيد در كنار اون سپرده حساب در يكي از بانكها داشته باشيد بسيار مفيدتر خواهد بود و اگر هر دو را ارائه كنيد كه چه بهتر . من كامنت هاي سال 2011 رو كه مي خوندم ديدم كه براي بعضي ها را قبول كردن و براي بعضي ها را نه !! اما بستگي به آفيسر داره . و بزرگتر از همه اونجا ديگه همه كاره خداست و بر ميگرده به قسمت خير شما . ولي توصيه مي كنم كه آنچه كه از شما خواستن و سوال كردن بايد ارائه و پاسخ دهيد . موفق باشيد .

تشکر کنندگان: ابی22 ، faranak.n ، ali.narooei ، الی الی ، t.azimaie
ببخشید این گردش 1ساله رو فقط آنکارا می خواد یا آمریکا؟؟ من سفارتم رو به ابوظبی تغییر دادم آیا اونجا هم اینجوریه؟؟ راهنمای جامع ابوظبی رو از کجا می تونم پیدا کنم بخونم؟؟
تشکر کنندگان:
1-طبق دستورالعمل سفارت آمریکا تو آنکارا اگه بخواهید سند منزل رو به عنوان پشتوانه مالی بدید حتما باید ارزش گذاری شود.
2- تمکن مالی برای هر کدوم از افراد خانواده لازم است جداگانه تهیه شود
3- حساب بانکی گردش یک ساله می خواهد و در صورتی که پول زیادی در ماههای آخر به حساب ریخته شود توضیح قابل قبولی باید ارائه داده شود

بر گرفته از INSTRUCTIONS FOR DIVERSITY VISA APPLICANTS
تشکر کنندگان: 3rip ، faranak.n ، afshin4749 ، SH1A2R3 ، الی الی ، t.azimaie
(2011-08-19 ساعت 22:08)adambarfi نوشته:  1-طبق دستورالعمل سفارت آمریکا تو آنکارا اگه بخواهید سند منزل رو به عنوان پشتوانه مالی بدید حتما باید ارزش گذاری شود.
2- تمکن مالی برای هر کدوم از افراد خانواده لازم است جداگانه تهیه شود
3- حساب بانکی گردش یک ساله می خواهد و در صورتی که پول زیادی در ماههای آخر به حساب ریخته شود توضیح قابل قبولی باید ارائه داده شود

بر گرفته از INSTRUCTIONS FOR DIVERSITY VISA APPLICANTS

موارد ذکر شده صحیح است.
فقط از کچا میشه مطمئن شد که سال گذشته اینطور نبوده؟ شاید دوستان 2011 بتونن کمک کنن...
ورود به آمریکا: 2012
تشکر کنندگان:
از دانشگاه مدرک دیپلمم رو خواستم، گفتن شما که فارغ التحصیل شدید دیگه فوق دیپلم دارید مدرک دیپلمتون رو پس نمیدیم . در دانشگاه بایگانی میشه .
میخواستم بدونم این موضوع صحت داره و دانشگاه دیگه مدرک دیپلم رو نمیده ؟

دانشگاه علمی کاربردی
تشکر کنندگان:
(2011-08-19 ساعت 22:49)3rip نوشته:  از دانشگاه مدرک دیپلمم رو خواستم، گفتن شما که فارغ التحصیل شدید دیگه فوق دیپلم دارید مدرک دیپلمتون رو پس نمیدیم . در دانشگاه بایگانی میشه .

دانشگاه علمی کاربردی

من دانشگاه علمی کاربردی نبودم اما وقتی لیسانسم رو دادن همه مدارک قبلم رو هم دادن..به نظرم همه داشنگاه ها باید یکی باشه، پیگیری کنید بگیرید
تشکر کنندگان: 3rip
(2011-08-19 ساعت 22:49)3rip نوشته:  از دانشگاه مدرک دیپلمم رو خواستم، گفتن شما که فارغ التحصیل شدید دیگه فوق دیپلم دارید مدرک دیپلمتون رو پس نمیدیم . در دانشگاه بایگانی میشه .

دانشگاه علمی کاربردی

اصلا نمیشه همچین چیزی
برو پیش رئیس دانشگاه اگر جواب نداد بازرسی اگر جواب نداد بازرسی وزارت خونه
موفق باشید
تشکر کنندگان: 3rip ، afshin4749 ، ali.narooei
(2011-08-18 ساعت 21:19)SH1A2R3 نوشته:  دوستان من میتونم ایمیلی که جهت اطلاع از رسیدن فرمها ارسال خواهم کرد ازادرس ایمیل دیگه که تو فرم نیست بفرستم؟

به نظر من اين كار درستي نيست ! چون شما اطلاعات خودتون رو توي فرم ارسال كرديد و به همراه اونا ايميل رو هم ارائه كردين و كار درستي نيست كه دوباره با ايميل ديگه باهاشون مكاتبه كنيد . قطع به يقين اونا ايميل شما رو ثبت سيستمهاشون كردن
(2011-08-18 ساعت 09:49)adambarfi نوشته:  
1- برای ارائه اسناد مالکیت خانه، آیا کافی است که اصل اسناد را به دارالترجمه بدهیم و آنان را ترجمه کنیم یا حتماً باید به کارشناس دادگستری هم بدهیم تا ارزش گذاری ملک را انجام دهد، سپس هر 2 مورد را ترجمه کنیم.
2- با توجه با اینکه هزینه کارشناسی دادگستری برای ارزش گذاری هر ملک چیزی نزدیک به ا تا 2 میلیون تومان است، آیا بهتر است این کار را حتماً انجام دهیم یا لزومی ندارد؟

نیازی به ارزش گذاری نیست خرج الکی برای خودتون نتراشید فقط ترجمه رسمی سند رو با اصل سند با خودتون ببرید.

جناب مدیر سلام و تشکر
اگه اصل و ترجمه سند رو ببریم از کجا معلوم بشه ارزشش چقدره؟
من از کارشناس دادگستری پرسیدم برای خونهای به ارزش 120 میلیون هزینه تقریبا میشه 600 تومن خیلی زیاده.اگه سالهای قبل بدون ارزش گذاری بردند ما هم همین کارو بکنیم.
در ضمن ما حساب بانکی برا سه نفر 90 میلیون هم می خواهیم ببریم

دوست عزيز در راهنماي ارائه مدارك به سفارت آمريكا در آنكارا به صراحت اعلام شده كه اگر قصد ارائه مدارك املاكي را بعنوان پشتوانه مالي داريد حتماً بايد توسط يك كارشناس مالي و يا بانك ارزش گذاري بشه . در كشور ما اين امر خطير رو همانطور كه فرمودين كارشناس دادگستري انجام ميده .

(2011-08-19 ساعت 10:29)SH1A2R3 نوشته:  با سلام.از سال بالایی ها کسی میدونه چه مدت بعد از دریافت گرین کارت بهمون بیمه درمانی میدن؟

مگه دوست خوبم آمريكا بيمه درماني همگاني هم داره ؟ قبلاً كه نداشت . البته قرار بود كه سنا تصويب كنه كه با مخالفت فراواني از سوي سرمايه داران مواجه شد . حالا ديگه نميدونم كه شده يا نه ؟!!!
تشکر کنندگان:
(2011-08-19 ساعت 23:10)somisomi نوشته:  بچه ها من در فرمهام نوشتم که 2 جا کار کردم، آیا لازمه که از 2جا نامه بگیرم و بدم ترجمه کنن؟ و یه چیز دیگه، من دیپلمم رو پیدا نمیکنم، مدرک لیسانس و پیش دانشگاهیم هست اما دیپلممو فکر کنم پیش دانشگاهی گرفت ازم... وقتی مدرک پیش و لیسانس هست، دیپلم باز هم لازمه؟

البته براي اثبات اينكه در فرمها ذكر كردين لازمه ولي از طرفي هم بخاطر دانشگاهي بودنتون حائز شرايط هستيد چون گفته شده كه 12 سال تحصيل و يا 2 سال سابقه كاري كه در اون آموزش مرتبط ديده باشيد .
تشکر کنندگان: somisomi
دوستان جریان اینکه بعضی میگن از امسال باید هر یک از اعضای خانواده گواهی مالی داشته باشند چیه؟
مگر فقط نفری که برنده شده احتیاج نیست که داراییش را ثابت کنه؟
ما در لندن مصاحبه داریم و متاسفانه چیزی درباره ی گواهی مالی و اینجور چیزا توی وبسایتش نیست!
تشکر کنندگان:
(2011-08-20 ساعت 00:34)afshin4749 نوشته:  
(2011-08-18 ساعت 21:19)SH1A2R3 نوشته:  دوستان من میتونم ایمیلی که جهت اطلاع از رسیدن فرمها ارسال خواهم کرد ازادرس ایمیل دیگه که تو فرم نیست بفرستم؟

به نظر من اين كار درستي نيست ! چون شما اطلاعات خودتون رو توي فرم ارسال كرديد و به همراه اونا ايميل رو هم ارائه كردين و كار درستي نيست كه دوباره با ايميل ديگه باهاشون مكاتبه كنيد . قطع به يقين اونا ايميل شما رو ثبت سيستمهاشون كردن

جناب مدیر سلام و تشکر
من از کارشناس دادگستری پرسیدم برای خونهای به ارزش 120 میلیون هزینه تقریبا میشه 600 تومن خیلی زیاده.اگه سالهای قبل بدون ارزش گذاری بردند ما هم همین کارو بکنیم.

دوست عزيز در راهنماي ارائه مدارك به سفارت آمريكا در آنكارا به صراحت اعلام شده كه اگر قصد ارائه مدارك املاكي را بعنوان پشتوانه مالي داريد حتماً بايد توسط يك كارشناس مالي و يا بانك ارزش گذاري بشه . در كشور ما اين امر خطير رو همانطور كه فرمودين كارشناس دادگستري انجام ميده .

(2011-08-19 ساعت 10:29)SH1A2R3 نوشته:  با سلام.از سال بالایی ها کسی میدونه چه مدت بعد از دریافت گرین کارت بهمون بیمه درمانی میدن؟

مگه دوست خوبم آمريكا بيمه درماني همگاني هم داره ؟ قبلاً كه نداشت . البته قرار بود كه سنا تصويب كنه كه با مخالفت فراواني از سوي سرمايه داران مواجه شد . حالا ديگه نميدونم كه شده يا نه ؟!!!
تو فرمی که فرستادیم نوشته بود بیمه درمانی میخواین؟

2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان:
(2011-08-20 ساعت 01:09)SH1A2R3 نوشته:  
(2011-08-20 ساعت 00:34)afshin4749 نوشته:  

جناب مدیر سلام و تشکر

تو فرمی که فرستادیم نوشته بود بیمه درمانی میخواین؟
دوست خوبم درست ميگين منم اينو ميدونم ولي اگه اعلام كنيد كه بيمه درماني ميخواين بايد پولش رو بدين و معلوم نيست در لحظه اي كه وارد اونجا ميشين چقدر براتون خرج بر ميداره ! من خودم فكر كردم كه اگه قسمت شد و رفتيم تحقيق كنيم اگر هزينه هاي سرسام آوري نداشت درخواست بديم و اگر داشت كه يه فكري براش بكنيم

دوستان اگر كسي خواست من بصورت ايميل براش ليستي از كارشناسان رسمي دادگستري رو ميفرستم تا بتونن با تماس با اونا وضعيت ميزان هزينه و شرايط ارزش گذاري ملك رو سوال كنن . بازم توصيه من اينه كه براساس راهنماي سفارت جلو بريد . گفتن ارزش گذاري كنيد خب اين كار رو انجام بدين . ضمناً دوست خوبي كه ميگه خرج تراشي الكي نكنين !!!! اگه دوستان رفتن و ازشون ايراد گرفتن و يا نپذيرفتن مسئوليت اين مسئله با كي هستش ؟ آخه صحبت سرنوشت آدماست كه ممكنه با يه مسئله كوچيك عوض بشه !!! گفتم اونا دراين زمينه با هيچكس شوخي ندارن و مثل ما كاراشون حداقل در اون مقطع فرماليته نيست . من خودم يكبار در كنسولگري دبي اين مسئله رو عيناً در مورد يك نفر ديدم . لازمه كه ذكر كنم كيس اون آدم لاتاري نبود چون اساساً اونجا براي لاتاري مصاحبه نداره ولي براي دانشجويي ، خانوادگي و يا گردشگري مصاحبه داره .
تشکر کنندگان: الی الی ، SH1A2R3
درود فراوان خدمت دوستان
تا اونجایی که من فهمیدم این گردش حساب یکساله واسه کیس های لاتاری نیست و کسانیکه تا به حال از طریق لاتاری رفتند ، خیلیاشون همین فقط مقدار موجودیشونو ترجمه شده از بانک گرفتن و به آفیسر تقدیم کردن و هیچ مشکلی ایجاد نشد.
الان این قضیه که اینجا مطرح شده حسابی گیجمون کرده.واقعا چیکار باید کرد ؟
اونا دقیقا چی رو میخوان؟تاریخ افتتاح حساب هم مهمه؟
ممنون از دوستان خوبم
شماره کیس: 2012As054XXX
رویت قبولی:16july
ارسال فرمهای اولیه:27july2011 DHL
کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن کیس:7aprill
مصاحبه:20june امیدواریم یکضربSadنتیجه آبی شد.
دریافت کلیرنس:31july
دریافت ویزا:15August
ورودبه آمریکا:
دریافت گرین کارت[/u]:
http://mohajersara.com/thread-5157.html
تشکر کنندگان: shadin_n

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان