موضوعها: 0
رتبه:
5
1 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-19 ساعت 11:59)loveusa نوشته: سلام دوستان
من بعداز اینکه مدارکم رو به kcc فرستادم برای اینکه مطمئن شم مدارکم به دستشون رسیده یک ایمیل براشون نوشتم و اونا هم بعد از یک هفته ، امروز یک ایمیل به من فرستادن. شما می دونین این ایمیل چیه؟
Thank you for your inquiry.
When inquiring about the status of your case, you must provide your full name, complete case number, and date of birth in the following format (MMDDYYYY). For security purposes, KCC cannot reveal any information regarding your case if you cannot provide all the required information.
دوست عزیز بچه ها بارها فرمت مکاتبه با kcc رو گذاشتن برای خودتون بهتره که یک سری به تاپیک "نمونه مکاتبه با کی سی سی (KCC) و سفارت" بزنید و از اون فرمتها استفاده کنید....منظور از این ایمیل اینه که شما زمانی که برای kcc میل میزنید باید اسم کاملتون، شماره کیستون، تاریخ کامل تولدتون رو بزنید تا اونا بتونن به ایمیل شما جواب بدن! باز هم پیشنهاد می کنم به این تاپیک برید و از فرمت هایی که بچه ها زحمت کشیدن آماده کردن استفاده کنید، من استفاده کردم و جواب هم گرفتم
موفق باشید
شماره کیس: 39000
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به امریکا: 11 آگوست 2012
رتبه:
5
1 تشکر در 0 ارسال
ببخشید این گردش 1ساله رو فقط آنکارا می خواد یا آمریکا؟؟ من سفارتم رو به ابوظبی تغییر دادم آیا اونجا هم اینجوریه؟؟ راهنمای جامع ابوظبی رو از کجا می تونم پیدا کنم بخونم؟؟
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
1-طبق دستورالعمل سفارت آمریکا تو آنکارا اگه بخواهید سند منزل رو به عنوان پشتوانه مالی بدید حتما باید ارزش گذاری شود.
2- تمکن مالی برای هر کدوم از افراد خانواده لازم است جداگانه تهیه شود
3- حساب بانکی گردش یک ساله می خواهد و در صورتی که پول زیادی در ماههای آخر به حساب ریخته شود توضیح قابل قبولی باید ارائه داده شود
بر گرفته از INSTRUCTIONS FOR DIVERSITY VISA APPLICANTS
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
از دانشگاه مدرک دیپلمم رو خواستم، گفتن شما که فارغ التحصیل شدید دیگه فوق دیپلم دارید مدرک دیپلمتون رو پس نمیدیم . در دانشگاه بایگانی میشه .
میخواستم بدونم این موضوع صحت داره و دانشگاه دیگه مدرک دیپلم رو نمیده ؟
دانشگاه علمی کاربردی
رتبه:
5
1 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-19 ساعت 22:49)3rip نوشته: از دانشگاه مدرک دیپلمم رو خواستم، گفتن شما که فارغ التحصیل شدید دیگه فوق دیپلم دارید مدرک دیپلمتون رو پس نمیدیم . در دانشگاه بایگانی میشه .
میخواستم بدونم این موضوع صحت داره و دانشگاه دیگه مدرک دیپلم رو نمیده ؟
دانشگاه علمی کاربردی
من دانشگاه علمی کاربردی نبودم اما وقتی لیسانسم رو دادن همه مدارک قبلم رو هم دادن..به نظرم همه داشنگاه ها باید یکی باشه، پیگیری کنید بگیرید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان جریان اینکه بعضی میگن از امسال باید هر یک از اعضای خانواده گواهی مالی داشته باشند چیه؟
مگر فقط نفری که برنده شده احتیاج نیست که داراییش را ثابت کنه؟
ما در لندن مصاحبه داریم و متاسفانه چیزی درباره ی گواهی مالی و اینجور چیزا توی وبسایتش نیست!
موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2011-08-20 ساعت 01:27
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-20 ساعت 01:50 توسط seravin.)
درود فراوان خدمت دوستان
تا اونجایی که من فهمیدم این گردش حساب یکساله واسه کیس های لاتاری نیست و کسانیکه تا به حال از طریق لاتاری رفتند ، خیلیاشون همین فقط مقدار موجودیشونو ترجمه شده از بانک گرفتن و به آفیسر تقدیم کردن و هیچ مشکلی ایجاد نشد.
الان این قضیه که اینجا مطرح شده حسابی گیجمون کرده.واقعا چیکار باید کرد ؟
اونا دقیقا چی رو میخوان؟تاریخ افتتاح حساب هم مهمه؟
ممنون از دوستان خوبم
شماره کیس: 2012As054XXX
رویت قبولی:16july
ارسال فرمهای اولیه:27july2011 DHL
کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن کیس:7aprill
مصاحبه:20june امیدواریم یکضربنتیجه آبی شد.
دریافت کلیرنس:31july
دریافت ویزا:15August
ورودبه آمریکا:
دریافت گرین کارت[/u]:
http://mohajersara.com/thread-5157.html