موضوعها: 0
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
بالاخره چیکار کنیم پرینت 3 ماهه ،شش ماهه یا یکساله ببریم ، سند رو ارزش گذاری کنیم یا بدون ارزش گذاری ببریم ؟؟؟؟؟؟؟؟
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15
موضوعها: 39
رتبه:
81
0 تشکر در 0 ارسال
جناب افشین 4749
پاسخ پیغام خصوصی
1- بله
2- 50 میلیون پرینت حساب بانکی فقط مانده حساب نه گردش 12 ماهه - یک سند خونه بدون ارزشگذاری فقط ترجمه و اسپانسر- تعداد نفرات خانواده هم سه نفر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-20 ساعت 22:44)Shezem نوشته: (2011-08-18 ساعت 11:11)adambarfi نوشته: (2011-08-18 ساعت 10:23)somisomi نوشته: بچه ها من برای اطمینان از رسیدن فرمهام 2 بار به KCC ایمیل زدم اما هر دفعه گفتند یه چیزی کم نوشتم، تا دفه ی سوم که بعد از یه هفته الان جوابم اومد هم ایمیل خودمو میذارم هم جواب اونا رو، شاید به دردتون بخوره
Dear Sir/Madam,
Case Number: 2012AS00024xxx
First Name:xx
Family Name:xx
Date of Birth : xx-xx-19xx
Foreign State Chargeability: Iran
I have sent my documents to Kentucky Consuler on 27th July and as I checked in the delivery site, it has been delivered to you. please confirm receiving my documents and let me know how should I get information regarding my interview appointment date?
Best regards,
My Name
اینم جوابشون:
Thank you for your inquiry.
Your forms have been received and are acceptable for the continuation of your visa processing. KCC is currently scheduling visa numbers below 8,000 for your region for the month of October. Please refer to the visa bulletin at
www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month.
A successfully registered entry will result in a confirmation screen containing your name and a unique confirmation number. You should print this confirmation screen for your records using the print function of your web browser and ensure that you retain your confirmation number. Starting July 15, 2011, you will be able to check the status of your DV-2012 entry by returning to
www.dvlottery.state.gov Entry Status Check and entering your unique confirmation number and personal information. Entry Status Check will be the sole means of informing you of your selection for DV-2012, providing instructions to you on how to proceed with your application, and notifying you of your appointment for your immigrant visa interview, so it is essential you retain your confirmation number.
منظور اینه که بعد از کارنت شدن به این آدرس بریم و زمان مصاحبه رو متوجه بشیم؟یا کلا برا چک status در هر زمانی میشه از این روش استفاده کرد؟
من هم یک همچین ایمیلی زدم، اما تاکنون که ۳ روز از فرستادن ایمیل میگذره، خبری از جواب نیست!
ایمیل من بعد از 6 روز جوابش اومد، ایمیل ایتوماتیک هم برام نیومد، نگران نباشین جوابش میاد
شماره کیس: 22xxx
کنسولگری: ankara
تاریخ مصاحبه: February
تاریخ دریافت کلیرنس: 9 - may
جمع هزینه ها: ~ 5 میلیون تومن
1 نفر
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان ما با پست TGP فرستادیم مدارک رو ! روز چهارشنبه از اصفهان.
ولی اون کد پیگیریش رو هر چه قدر که وارد میکنیم ، میگه ثبت نشده !
از طرفی یه تعهد گرفتن که اگر مدارکتون رو مفقود کرد دولت آمریکا ، ما مسئولیتی نمیپذیریم.
حالا خیلی نگرانیم ، امکان داره .....
تا حالا کسی هم با این ... مواجه شده؟
با تشکر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-21 ساعت 08:42)oktay نوشته: سلام
دوستان ما با پست TGP فرستادیم مدارک رو ! روز چهارشنبه از اصفهان.
ولی اون کد پیگیریش رو هر چه قدر که وارد میکنیم ، میگه ثبت نشده !
از طرفی یه تعهد گرفتن که اگر مدارکتون رو مفقود کرد دولت آمریکا ، ما مسئولیتی نمیپذیریم.
حالا خیلی نگرانیم ، امکان داره .....
تا حالا کسی هم با این ... مواجه شده؟
با تشکر
سلام دوست عزیز
نگرانی شما بی مورد است
بنده هم فرم ها و عکس ها را با همون پستی ارسال کردم که شما ارسال کردید
تنها تعهدی هم که امضا کردم امکان چک مدارک توسط گمرکات ایران بود
کد رهگیری من درست کار میکرد اما به روز نبود و 7 روز بعد از ارسال متوجه شدم که مدارک به دستشون رسیده
موفق و پیروز باشید
کیس نامبر :2012AS00001XXX
تاریخ ارسال فرم ها :اوت 2011
ماه به جریان در آمدن پرونده: اکتبر
محل مصاحبه: بریتانیای کبیر-لندن
تاریخ مصاحبه: دوم نوامبر 2011
دریافت ویزا: نا معلوم( پرونده در حال بررسی بیشتر/ اف بی آی چک)