موضوعها: 1
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان خوبم.بولتن نوامبر در چه روزی از ماه میلادی اعلام میشه؟
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سخت
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و تشکر از مدیران سایت و کسانیکه به سئوالات جواب می دهند که سایتی چامع راه اندازی کرده اند. سئوالی داشتم . من حدود 11 سال قبل اقامت کانادا را گرفتم و بنا به دلایلی نموندم (خانوادگی ) و برگشتم . ایا این موضوع برای من مسئله ایجاد می کند.
شماره کیس51XXX : code
کنسولگری:ankara
تاریخ اطلاع از وضعیت : Aug,1
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:Aug,9
تاریخ کارنت شدن کیس:19April
تاریخ مصاحبه:7June
تاریخ دریافت کلیرنس:16july
جمع تقریبی هزینه ها: تا حالا 70000تومان ( پست با TNT)+بلیط انکارا 1100000 + 170000واکسن ها +5000000هزینه سفر
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
با توجه به پراکندگی شماره های کیس برای کیس های کارنت شده ماههای بعد کسی پیش بینی جدیدی داره؟من که پیش بینیم 10450هست.
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سخت
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-22 ساعت 12:23)SH1A2R3 نوشته: دوستان خوبم.بولتن نوامبر در چه روزی از ماه میلادی اعلام میشه؟
اگر کمی در سایت جستجو کنید جواب همه سوالات خود را خواهید یافت در ضمن جهت بولتن ویزا هم تاپیک جداگانه ای وجود دارد ، بولتن ویزا در 15 هر ماه میلادی اعلام می شه
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15
رتبه:
5
1 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی
دوستان مهاجر سرایی می خواستم ببینم از دوستان اگر کسی هست که قصد ادامه تحصیل رو بعد از ورود به آمریکا داره و براش مهمه که toefl رو اینجا بگیره که دیگه اونجا کالج نره، من و دوستانم یک معلم خصوصی عالی پیدا کردیم که قرار بود برای اخر سال بریم پیشش اما چون من لاتاری بردم و داستانم عوض شد نمی تونم صبر کنم با اونا برم! از اونجایی که هزینه کلاس خصوصی کمی سنگینه و ما تو مسیر لاتاری کلی باید پیاده شیم گفتم بپرسم از دوستان اگر کسی مایل بود به من پیغام بده تا راجع به جزئیات بیشتر صحبت کنیم و در صورت تمایل 2-3 نفر بشیم بریم کلاس که هزینه هم کمتر می شه!
فقط اینم بگم که قصد توهین به هیچ کس رو ندارم ولی لطفاً دوستانی که واقعاً می خوان تافل بگیرن پیغام بدن یعنی اولش فکراتون رو بکنید چون اگر بعد از 3-4 جلسه کسی نخواد بیاد بقیه متضرر می شن! ممنون
شماره کیس: 39000
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به امریکا: 11 آگوست 2012
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان همینطور که می دونید اکثر کارت های ملی تاریخ اعتبارشون تموم شده ولی دولت اعلام کرده که 2 سال اعتبارشون بصورت شفاهی تمدید شده ، سوالم اینه که آیا کارت ملی رو حتماً باید ترجمه کرد و با توجه به منقضی شدن کارت ملی و عدم صدور کارت مجدد توسط اداره ثبت چه باید کرد ؟؟؟
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15
رتبه:
51
2 تشکر در 0 ارسال
دوستان خوبم ، من نظر خودم رو ميدم و اصلاً اين نظر رو به كسي تحميل نمي كنم . من به هيچ عنوان موافق ايجاد صفحه اي در فيس بوك تحت عنوان برندگان لاتاري 2012 نيستم . به چند دليل .
1 - اين سايت يكي از بهترين و جامع ترين منابع لازم جهت مهاجرت خصوصاً بحث لاتاري ميباشد
2 - برندگان محترم تا زمان قبولي قطعي نبايد اطلاعات خود را در سايتهاي عمومي منتشر كنند . متاسفانه فيس بوك محل امني براي اين كار نيست و كنترلي را هم روي آن نمي توان داشت .
3 - مديران محترم كليه كاربران و قبول شدگان را از برگزاري هر گونه ديدار حضوري منع كرده اند و قطعاً اين موضوع دلايل محكمي به دنبال داشته . چرا اصرار داريم در يك وب سايت اجتماعي علني اعلام كنيم كه ما قبول شده ايم !!! آن هم با قراردادن عكس خود .
4 - سابقه نشان ميدهد كه فيس بوك اولين سايت اجتماعي در جهان نبوده بلكه در گذشته نيز وب سايتهايي مانند Yahoo360 نيز وجود داشته چرا قبول شدگان سالهاي گذشته چنين اقدامي را انجام نداده اند .
به هر صورت اينجانب نه قصد اهانت به دوستان عزيزم را دارم و نه ايراد اتهام . صلاح مملكت خويش خسروان دانند .
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
ممنونم از نظراتتون ! بله الان در نیویورک هستش ! مشکلی در قسمت هماهنگی پیش اومده بود واسه همین نمیشد بسته رو پیگیری کرد !
فقط چند تا سوال داشتم :
1.به خاطر سربازی و معافیت ، اسم من رو به عنوان شخصی نوشتن که بعدا وارد آمریکا میشه ! و فرم های من رو هم با عکس و... فرستادن! حالا من باید چه کاری انجام بدم ؟! مصاحبه باید برم؟ آزمایشات؟ ترجمه ی ...؟
2. کیس نامبر ما ***8 هست چه زمانی برای مصاحبه باید بریم؟
3.الان که بسته رو ارسال کردیم ، باید ایمیل بزنیم ببینیم رسیده یا نه؟ بعد از اون خودشون میگن چه زمانی ...؟
4. از الان مراحلی که باید انجام بدیم رو بگید ممنون میشم ( آزمایشات کی و چی؟ ، ترجمه ! ، آیا باید سیتی اسکن و عکس و ... حتما در ترکیه انجام بدیم؟
با تشکر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
درود بر شما دوستان عزیزم
من تقریبا یه هفته ای میشه که دو تا ایمیل زدم به KCC تا از این که فرم های اولیه به دستشون رسیده یا نه مطلع بشم
ولی متاسفانه تا الان هیچ جوابی برام نفرستادن
سایت دی اچ ال میگه که تقریبا دو هفته پیش مرسوله ی من دلیور شده اما KCC به ایمیل من جواب نمیده؟
کسی می دونه که چرا؟ این تاخیر طبیعی هست؟ یا برا دوست دیگه ای هم شرایط مشابه پیش اومده