کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
(2011-08-22 ساعت 09:19)saeed_n_m نوشته:  با سلام
البته قبل از مطرح كردن سئوالاتم لازم مي دانم از تمام كساني كه در تهيه اين سايت اقدام نموده اند و نيز اشخاصي كه اطلاعاتشان را در اختيار ديگران مي گذارند تشكر كنم.

1-من خانومم برنده شده ، با توجه به اينكه من سپاه خدمت كرده ام و CN ما*** 49 است، براي FBI checking نشدن آيا توصيه مي شود سابقه كارم در سپاه را نيز تهيه و با خود ببرم ، آيا تاثيري دارد ( همه مي دانند گرفته سابقه كار خدمت چقدر كار سختي است )
2-ممكن است در خصوص ويزاي F2 و F4 توضيح دهيد . ما كدامش را مي گيريم (البته اگر بگيريم ) و چه فرقي دارد ؟
3-سئوال تكراري با عرض پوزش چون علي رغم خواندن مطالب قبلي خوب نگرفتم ، از ايران 3500نفر قبول مي شوند . اين 3500 نفر تنها CN دارا هستند يا كل خانواده ؟
البته اين دفعه دوم است كه اين سئوالات را مطرح مي كنم ؛ سئوالات قبلي را كم كردم كه همه مشتري شن Wink
مرسي

دوست عزیز سلام
1- شما بخاطر خدمت سربازی در سپاه FBI میگیرید و شکی در اون نیست ولی اگر شانس بیارید با توجه به اینکه این پروسه از زمان ارسال فرمها به KCC شروع میشه تا زمان مصاحبتون تموم میشه و چون کیستون بالاست احتمال یکضرب بودنتون وجود داره. کما اینکه الانم تو این ماههای آخر 2011 یکضرب دارن زیاد میدن
2- کتگوری برنده اصلی DV1 وبقیه افراد کیس DV2 میشه و تو ویزاتون هم همینو مینویسه
3- اون 3500 حداکثر تعداد برنده ای هست که از یک کشور (مثلا ایران) با احتساب 7% کل 50000 نفر میتونن ویزا بگیرند. حالا ممکنه که هر کدوم از این 3500 نفر 3 نفر دیگه هم تو کیسشون باشن که مهم نیست. مهم اینه که 3500 تا از کتگوری DV1 بیشتر از یک کشور خاص صادر نمیشه. ولی کتگوری DV2 که به اونا وابسته اند تعدادشون مهم نیست.

موفق باشید
تشکر کنندگان: storagemeter ، faranak.n ، ali.narooei ، arman_m ، saeed_n_m
دوستان خوبم.بولتن نوامبر در چه روزی از ماه میلادی اعلام میشه؟
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان:
با سلام و تشکر از مدیران سایت و کسانیکه به سئوالات جواب می دهند که سایتی چامع راه اندازی کرده اند. سئوالی داشتم . من حدود 11 سال قبل اقامت کانادا را گرفتم و بنا به دلایلی نموندم (خانوادگی ) و برگشتم . ایا این موضوع برای من مسئله ایجاد می کند.
شماره کیس51XXX : code
کنسولگری:ankara
تاریخ اطلاع از وضعیت : Aug,1
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:Aug,9
تاریخ کارنت شدن کیس:19April
تاریخ مصاحبه:7June
تاریخ دریافت کلیرنس:16july
جمع تقریبی هزینه ها: تا حالا 70000تومان ( پست با TNT)+بلیط انکارا 1100000 + 170000واکسن ها +5000000هزینه سفر
تشکر کنندگان:
با توجه به پراکندگی شماره های کیس برای کیس های کارنت شده ماههای بعد کسی پیش بینی جدیدی داره؟من که پیش بینیم 10450هست.
2012as55XXX
تشکر کنندگان: ali.narooei
(2011-08-22 ساعت 12:23)SH1A2R3 نوشته:  دوستان خوبم.بولتن نوامبر در چه روزی از ماه میلادی اعلام میشه؟

اگر کمی در سایت جستجو کنید جواب همه سوالات خود را خواهید یافت در ضمن جهت بولتن ویزا هم تاپیک جداگانه ای وجود دارد ، بولتن ویزا در 15 هر ماه میلادی اعلام می شه
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15

تشکر کنندگان: vahidvm60 ، SH1A2R3 ، ali.narooei ، arman_m
سلام به همگی
دوستان مهاجر سرایی می خواستم ببینم از دوستان اگر کسی هست که قصد ادامه تحصیل رو بعد از ورود به آمریکا داره و براش مهمه که toefl رو اینجا بگیره که دیگه اونجا کالج نره، من و دوستانم یک معلم خصوصی عالی پیدا کردیم که قرار بود برای اخر سال بریم پیشش اما چون من لاتاری بردم و داستانم عوض شد نمی تونم صبر کنم با اونا برم! از اونجایی که هزینه کلاس خصوصی کمی سنگینه و ما تو مسیر لاتاری کلی باید پیاده شیم Big Grin گفتم بپرسم از دوستان اگر کسی مایل بود به من پیغام بده تا راجع به جزئیات بیشتر صحبت کنیم و در صورت تمایل 2-3 نفر بشیم بریم کلاس که هزینه هم کمتر می شه!
فقط اینم بگم که قصد توهین به هیچ کس رو ندارم ولی لطفاً دوستانی که واقعاً می خوان تافل بگیرن پیغام بدن یعنی اولش فکراتون رو بکنید چون اگر بعد از 3-4 جلسه کسی نخواد بیاد بقیه متضرر می شن! ممنون
شماره کیس: 39000
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به امریکا: 11 آگوست 2012
تشکر کنندگان: الی الی ، behzad7
سلام دوستان همینطور که می دونید اکثر کارت های ملی تاریخ اعتبارشون تموم شده ولی دولت اعلام کرده که 2 سال اعتبارشون بصورت شفاهی تمدید شده ، سوالم اینه که آیا کارت ملی رو حتماً باید ترجمه کرد و با توجه به منقضی شدن کارت ملی و عدم صدور کارت مجدد توسط اداره ثبت چه باید کرد ؟؟؟
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15

تشکر کنندگان: afshin4749 ، sinswimer ، behzad7
(2011-08-22 ساعت 11:58)vahidvm60 نوشته:  
(2011-08-22 ساعت 09:19)saeed_n_m نوشته:  با سلام
البته قبل از مطرح كردن سئوالاتم لازم مي دانم از تمام كساني كه در تهيه اين سايت اقدام نموده اند و نيز اشخاصي كه اطلاعاتشان را در اختيار ديگران مي گذارند تشكر كنم.

1-من خانومم برنده شده ، با توجه به اينكه من سپاه خدمت كرده ام و CN ما*** 49 است، براي FBI checking نشدن آيا توصيه مي شود سابقه كارم در سپاه را نيز تهيه و با خود ببرم ، آيا تاثيري دارد ( همه مي دانند گرفته سابقه كار خدمت چقدر كار سختي است )
2-ممكن است در خصوص ويزاي F2 و F4 توضيح دهيد . ما كدامش را مي گيريم (البته اگر بگيريم ) و چه فرقي دارد ؟
3-سئوال تكراري با عرض پوزش چون علي رغم خواندن مطالب قبلي خوب نگرفتم ، از ايران 3500نفر قبول مي شوند . اين 3500 نفر تنها CN دارا هستند يا كل خانواده ؟
البته اين دفعه دوم است كه اين سئوالات را مطرح مي كنم ؛ سئوالات قبلي را كم كردم كه همه مشتري شن Wink
مرسي

دوست عزیز سلام
1- شما بخاطر خدمت سربازی در سپاه FBI میگیرید و شکی در اون نیست ولی اگر شانس بیارید با توجه به اینکه این پروسه از زمان ارسال فرمها به KCC شروع میشه تا زمان مصاحبتون تموم میشه و چون کیستون بالاست احتمال یکضرب بودنتون وجود داره. کما اینکه الانم تو این ماههای آخر 2011 یکضرب دارن زیاد میدن
2- کتگوری برنده اصلی DV1 وبقیه افراد کیس DV2 میشه و تو ویزاتون هم همینو مینویسه
3- اون 3500 حداکثر تعداد برنده ای هست که از یک کشور (مثلا ایران) با احتساب 7% کل 50000 نفر میتونن ویزا بگیرند. حالا ممکنه که هر کدوم از این 3500 نفر 3 نفر دیگه هم تو کیسشون باشن که مهم نیست. مهم اینه که 3500 تا از کتگوری DV1 بیشتر از یک کشور خاص صادر نمیشه. ولی کتگوری DV2 که به اونا وابسته اند تعدادشون مهم نیست.

موفق باشید
وحید عزیز منظور شما اینه که حداکثر 3500 نفر فقط شامل اونایی می شه که برنده اصلی هستن؟ یعنی ممکنه تعداد کل مهاجران با اعضای خانواده از این عدد بیشتر بشه؟

CN:2012AS63XXX
ارسال فرمها: 21 july 2011
سفارت:آنکارا
مصاحبه:june 21
دریافت ویزا:23 June
اولین سفر : 3rd NOV
هزینه ها
سفرنامه
تشکر کنندگان: saeed_n_m
(2011-08-21 ساعت 14:02)sezar نوشته:  سلام
دوستان لطف کنید اونایی که اطلاع دارن از اینکه پاس سفیدو کی میدن و چند وقت میتونیم خارج از امریکا بمونیم آیا حتما باید امریکا بریم بعد پاس سفید بگیریم و کلا شرایطش چیه
باتشکر

دوست عزیز پاس سفید رو نمیدن، شما باید برای آن در آمریکا با متقبل شدن هزینه ای اقدام کنید- برای اطلاع بیشتر می تونید در همین سایت در تاپیک مربوط کسب اطلاعات کنید.
CN:2012AS63XXX
ارسال فرمها: 21 july 2011
سفارت:آنکارا
مصاحبه:june 21
دریافت ویزا:23 June
اولین سفر : 3rd NOV
هزینه ها
سفرنامه
تشکر کنندگان: arman_m
(2011-08-22 ساعت 14:48)javad_2 نوشته:  سلام دوستان

یک نکته مهم دوستانی که مدرک دیپلم نظام جدید دارن و فکر میکنن مدرکشون مورد تایید در مصاحبه است بدونن که در اشتباهند از دید آنها دیپلم یعنی 12 سال حتما از همین الان به فکر گرفتن پیش دانشگاهی باشن میتونین زمان مصاحبه رو جابجا کنید ولی وقتی برگ قرمز دادن کمی سخت میشه این اتفاق برای من افتاده لازم دونستم این مطلب رو متذکر بشم

با سلام :
من یکی از دوستانم قبول شده امسال ، دیپلم فنی حرفه ای داره یعنی واقعا سر این یکسال پیش دانشگاهی اذیت میکنن.؟
البته الان هم مشغول درس خواندن در دانشگاه ،مقطع کاردانی است هم این که 1.5 سال هست که کار میکنه.
یعنی اگر سابقه کارش رو هم نشان بده و یکسری مدارک داشته باشه ممکن است به مشکل بر بخورد.!!؟؟ Sad

با سپاس...
تشکر کنندگان:
دوستان خوبم ، من نظر خودم رو ميدم و اصلاً اين نظر رو به كسي تحميل نمي كنم . من به هيچ عنوان موافق ايجاد صفحه اي در فيس بوك تحت عنوان برندگان لاتاري 2012 نيستم . به چند دليل .
1 - اين سايت يكي از بهترين و جامع ترين منابع لازم جهت مهاجرت خصوصاً بحث لاتاري ميباشد
2 - برندگان محترم تا زمان قبولي قطعي نبايد اطلاعات خود را در سايتهاي عمومي منتشر كنند . متاسفانه فيس بوك محل امني براي اين كار نيست و كنترلي را هم روي آن نمي توان داشت .
3 - مديران محترم كليه كاربران و قبول شدگان را از برگزاري هر گونه ديدار حضوري منع كرده اند و قطعاً اين موضوع دلايل محكمي به دنبال داشته . چرا اصرار داريم در يك وب سايت اجتماعي علني اعلام كنيم كه ما قبول شده ايم !!! آن هم با قراردادن عكس خود .
4 - سابقه نشان ميدهد كه فيس بوك اولين سايت اجتماعي در جهان نبوده بلكه در گذشته نيز وب سايتهايي مانند Yahoo360 نيز وجود داشته چرا قبول شدگان سالهاي گذشته چنين اقدامي را انجام نداده اند .

به هر صورت اينجانب نه قصد اهانت به دوستان عزيزم را دارم و نه ايراد اتهام . صلاح مملكت خويش خسروان دانند .
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، sinswimer ، kopol ، Ali Sepehr ، shadin_n ، Omidooo
(2011-08-22 ساعت 12:23)SH1A2R3 نوشته:  دوستان خوبم.بولتن نوامبر در چه روزی از ماه میلادی اعلام میشه؟
با سلام
بين ٧ تا ١٥ هر ماه ميلادي.
البته يكي دوجا توي وب سايتشون كفته ١٥م اما معمولا جند روز قبل از اون اعلام ميشه.
حداقل توي سه ماه كذشته كه اينطور بوده.

تشکر کنندگان: SH1A2R3
سلام دوستان
ممنونم از نظراتتون ! بله الان در نیویورک هستش ! مشکلی در قسمت هماهنگی پیش اومده بود واسه همین نمیشد بسته رو پیگیری کرد !
فقط چند تا سوال داشتم :
1.به خاطر سربازی و معافیت ، اسم من رو به عنوان شخصی نوشتن که بعدا وارد آمریکا میشه ! و فرم های من رو هم با عکس و... فرستادن! حالا من باید چه کاری انجام بدم ؟! مصاحبه باید برم؟ آزمایشات؟ ترجمه ی ...؟
2. کیس نامبر ما ***8 هست چه زمانی برای مصاحبه باید بریم؟
3.الان که بسته رو ارسال کردیم ، باید ایمیل بزنیم ببینیم رسیده یا نه؟ بعد از اون خودشون میگن چه زمانی ...؟
4. از الان مراحلی که باید انجام بدیم رو بگید ممنون میشم ( آزمایشات کی و چی؟ ، ترجمه ! ، آیا باید سیتی اسکن و عکس و ... حتما در ترکیه انجام بدیم؟

با تشکر
تشکر کنندگان:
(2011-08-22 ساعت 21:19)afshin4749 نوشته:  دوستان خوبم ، من نظر خودم رو ميدم و اصلاً اين نظر رو به كسي تحميل نمي كنم . من به هيچ عنوان موافق ايجاد صفحه اي در فيس بوك تحت عنوان برندگان لاتاري 2012 نيستم . به چند دليل .
1 - اين سايت يكي از بهترين و جامع ترين منابع لازم جهت مهاجرت خصوصاً بحث لاتاري ميباشد
2 - برندگان محترم تا زمان قبولي قطعي نبايد اطلاعات خود را در سايتهاي عمومي منتشر كنند . متاسفانه فيس بوك محل امني براي اين كار نيست و كنترلي را هم روي آن نمي توان داشت .
3 - مديران محترم كليه كاربران و قبول شدگان را از برگزاري هر گونه ديدار حضوري منع كرده اند و قطعاً اين موضوع دلايل محكمي به دنبال داشته . چرا اصرار داريم در يك وب سايت اجتماعي علني اعلام كنيم كه ما قبول شده ايم !!! آن هم با قراردادن عكس خود .
4 - سابقه نشان ميدهد كه فيس بوك اولين سايت اجتماعي در جهان نبوده بلكه در گذشته نيز وب سايتهايي مانند Yahoo360 نيز وجود داشته چرا قبول شدگان سالهاي گذشته چنين اقدامي را انجام نداده اند .

به هر صورت اينجانب نه قصد اهانت به دوستان عزيزم را دارم و نه ايراد اتهام . صلاح مملكت خويش خسروان دانند .
من هم شدیدا با این موضوع فیس بوک مخالفم.به نظر من ابدا به ریسکش نمی ارزه.
2012as55XXX
تشکر کنندگان: msi ، mansour*** ، mmmsdeghi
درود بر شما دوستان عزیزم
من تقریبا یه هفته ای میشه که دو تا ایمیل زدم به KCC تا از این که فرم های اولیه به دستشون رسیده یا نه مطلع بشم
ولی متاسفانه تا الان هیچ جوابی برام نفرستادن
سایت دی اچ ال میگه که تقریبا دو هفته پیش مرسوله ی من دلیور شده اما KCC به ایمیل من جواب نمیده؟
کسی می دونه که چرا؟ این تاخیر طبیعی هست؟ یا برا دوست دیگه ای هم شرایط مشابه پیش اومده
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان