کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
(2011-08-21 ساعت 09:34)sinswimer نوشته:  
(2011-08-21 ساعت 08:42)oktay نوشته:  سلام
دوستان ما با پست TGP فرستادیم مدارک رو ! روز چهارشنبه از اصفهان.
ولی اون کد پیگیریش رو هر چه قدر که وارد میکنیم ، میگه ثبت نشده !
از طرفی یه تعهد گرفتن که اگر مدارکتون رو مفقود کرد دولت آمریکا ، ما مسئولیتی نمیپذیریم.
حالا خیلی نگرانیم ، امکان داره .....
تا حالا کسی هم با این ... مواجه شده؟
با تشکر

به هيچ وجه نگران نباش و خونسرد باش. همه چيز رو براهه و مرسوله شما به سلامت در حال رفتن هستش.

شما بايد به همان دفتر مراجعه كنيد و در مورد ثبت نشدن شماره ازشون بخواهيد كه ثبتش كنند . احتمالا" سرشون شلوغ بوده است و شماره شما ثبت نشده بود.
دوست عزیز منم با این مشکل مواجه بودم و استرس زیادی کشیدم به مرکز اون در تهران که زنگ زدم گفتن بهضی جاها شماره خام!!!میدن و یه شماره دیگه(احتمالا پخته شده)داد که راحت تونشتم پیگیری کنم.Rolleyes

2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان: ali.narooei ، oktay
(2011-08-21 ساعت 08:42)oktay نوشته:  سلام
دوستان ما با پست TGP فرستادیم مدارک رو ! روز چهارشنبه از اصفهان.
ولی اون کد پیگیریش رو هر چه قدر که وارد میکنیم ، میگه ثبت نشده !
از طرفی یه تعهد گرفتن که اگر مدارکتون رو مفقود کرد دولت آمریکا ، ما مسئولیتی نمیپذیریم.
حالا خیلی نگرانیم ، امکان داره .....
تا حالا کسی هم با این ... مواجه شده؟
با تشکر

سلام دوست گرامی
من هم مشکل شما رو داشتم دیروز پست کردم وهنوز هم شماره من ثبت نشده پیگیری کردم ونتیجه اش رو اینجا توضیح میدم که نگران نباشید:
من هم مثل شما وقتی دیدم از دیرزو صبح تا بحال شماره ام ثبت نشده با شماره 88647400 تماس گرفتم و علتش رو پرسیدم
اونها هم گفتند نگران نباشید بسته شما دیروز ارسال شده فقط سایت TPG.ir از دوبی اپدیت میشه و زمانی که این بسته ها به دوبی برسه ، تازه اونجا اطلاعات وارد سایت میشه که حدودا یک روز ونیم طول میکشه مگر اینکه به تعطیلی جمعه دوبی بخوره که توی گمرک بیشتر میمونه و زمان بیشتری هم میبره به من گفت امشب یا فردا صبح سایت رو چک کنم
موفق باشید
شماره کیس : 2012AS3XXX
کنسولگری: ابوظبی
کارنت شدن کیس: Oct
مصاحبه: Nov 20
دریافت ویزا: NOV 22
2 نفر
تاریخ ورود به امریکا:
Feb/29/2012
دریافت گرین کارت: 50 روز بعد
سفرنامه
تشکر کنندگان: ali.narooei ، 3rip ، oktay ، arman_m
سلام
دوستان لطف کنید اونایی که اطلاع دارن از اینکه پاس سفیدو کی میدن و چند وقت میتونیم خارج از امریکا بمونیم آیا حتما باید امریکا بریم بعد پاس سفید بگیریم و کلا شرایطش چیه
باتشکر
تشکر کنندگان: 3rip
(2011-08-21 ساعت 15:54)parydaryai نوشته:  سلامSmile بچه ها اگر کسی هست اطلاع کامل و ذقیق درباره ی این این سوالات من داشته باشه ممنون میشم از جوابش:
1.از تاریخ گرفتن ویزا تا تاریخ رفتن به امریکا چقدر زمان داریم؟نمیشه زمان رو عقب انداخت؟
2.بعد رفتن به امریکا و دریافت گرین کارت,میشه سریع برگشت ایران؟یا باید حتما 6 ماه اونجا بود؟
3.ممکن هست بعد بازگشت به ایران بشه 2 سال ایران بمونیم؟و بعد 2 سال برگردیم به امریکا؟
من میخوام حتما لیسانسمو اینجا تموم کنمSad

1.اکه دوبی یاشه ار تاربح ویزا 6 ماه اگه آنکارا از تاریخ مدیکال 6 ماه.چزا اما هم دزدسر داره هم آنکارا بایذ ذوباره مدیکال بدی.
2.مطمئن نیستم
3.باید درخواست پاس سفید کنید.اما دو سالو مطمئن نیستم.1 سال حتمیه.
شماره کیس :20125xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:14 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: Nov
تاریخ دریافت ویزا: خدا بخواد قبل از ژانویهBig Grin و خواست Big Grin دسامبر
تاریخ دریافت گرین کارت : 1 ماه پس از ورود
2 نفر
تشکر کنندگان:
(2011-05-03 ساعت 17:04)alisarshar نوشته:  
(2011-05-03 ساعت 16:57)gt3333 نوشته:  
(2011-05-03 ساعت 16:11)alisarshar نوشته:  
(2011-05-03 ساعت 16:06)gt3333 نوشته:  عکس چند تا کلا لازمه مثلا الا 2 تا بعدا چی نمیخواد که یک دفعه بگیرم

كلا با الان 7 قطعه عكس لازمه

همشون 5*5 ؟
بله
دوستان دقت كنند كه اگر بين پركردن فرمها و روز مصاحبه بيش از 6 ماه فاصله باشه، ازتون عكش جديد خواهند خواست. بنابراين در اكثر حالات فعلا فقط 2 تا لازمه و بعدا براي مصاحبه عكسهاي جديد. ضمنا مديكال هم عكس ميخواد كه فكر نكنم به جديد و قديمش خيلي گير بده ولي فكر كنم بهتره مثل همونهايي كه به سفارت ميديم باشه!
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: 3rip ، arman_m
سلامSmile بچه ها اگر کسی هست اطلاع کامل و ذقیق درباره ی این این سوالات من داشته باشه ممنون میشم از جوابش:
1.از تاریخ گرفتن ویزا تا تاریخ رفتن به امریکا چقدر زمان داریم؟نمیشه زمان رو عقب انداخت؟
2.بعد رفتن به امریکا و دریافت گرین کارت,میشه سریع برگشت ایران؟یا باید حتما 6 ماه اونجا بود؟
3.ممکن هست بعد بازگشت به ایران بشه 2 سال ایران بمونیم؟و بعد 2 سال برگردیم به امریکا؟
شماره کیس : 2012AS000033XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: AUG /3
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :Rolleyes
تشکر کنندگان: 3rip
(2011-08-21 ساعت 15:54)parydaryai نوشته:  سلامSmile بچه ها اگر کسی هست اطلاع کامل و ذقیق درباره ی این این سوالات من داشته باشه ممنون میشم از جوابش:

1-اگر آنکارا مصاحبه دارید 6 ماه پس از مدیکال و اگر ابوظبی هستید 6 ماه بعد از تاریخ دریافت ویزا...
2-نمیدونم
3-بله میشه و برای 2 سال بیرون بودن از امریکا باید پاس سفید بگیرید...
شماره کیس:2012AS700
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:July-27
تاریخ مصاحبه: Oct-2011 آنکارا-- دریافت برگه آبیCool
تاریخ دریافت کلیرنس: Jan-2012
جمع تقریبی هزینه ها:شش میلیون تومان(پست،ترجمه،ویزا، 2بار سفر به ترکیه، تهیه بلیط آمریکا...)
تشکر کنندگان: parydaryai ، ouife ، arman_m
(2011-08-21 ساعت 16:14)parydaryai نوشته:  سلامSmile بچه ها اگر کسی هست اطلاع کامل و ذقیق درباره ی این این سوالات من داشته باشه ممنون میشم از جوابش:
چون بقيه را جواب دادند فقط در مورد 2:
شما فقط كافيه در مهلتي كه داريد وارد آمريكا بشيد. در قانون هم چيزي درباره 6 ماه موندن در خاك آمريكا براي بار اول نيامده. شما نبايد بيش از 6 ماه از اونجا بيرون باشيد.
در مورد حداقل زمان اقامت اگه مشكلي براي گرين كارد و سوشيال نامبر و ... اين كاغذبازيهاي اداري كه قرار هست اتوماتيك باشن پيش نياد، شما ميتونيد بياييد بيرون و دوستي آشنايي فاميلي اگه مطمئن هست، مداركتون را از طريق پست بگيره. ولي اگه تجربيات دوستان را مروري كنيد ناهماهنگي در اين زمينه ها زياد پيش مياد، لذا بهتره تا گرفتن اين مدارك اصلي و از اون مهم تر با توجه به هدف شما پاس سفيد (اين يكي كه حتما حضورتون را لازم داره چون انگشت نگاري و .. داره) در آمريكا بمونيد يعد بياييد ايران.Big GrinBig Grin
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: parydaryai ، ali.narooei ، outlaw ، SH1A2R3
(2011-08-21 ساعت 16:20)hoseyn نوشته:  
(2011-08-21 ساعت 16:14)parydaryai نوشته:  سلامSmile بچه ها اگر کسی هست اطلاع کامل و ذقیق درباره ی این این سوالات من داشته باشه ممنون میشم از جوابش:
شما فقط كافيه در مهلتي كه داريد وارد آمريكا بشيد. در قانون هم چيزي درباره 6 ماه موندن در خاك آمريكا براي بار اول نيامده. شما نبايد بيش از 6 ماه از اونجا بيرون باشيد.
در مورد حداقل زمان اقامت اگه مشكلي براي گرين كارد و سوشيال نامبر و ... اين كاغذبازيهاي اداري كه قرار هست اتوماتيك باشن پيش نياد، شما ميتونيد بياييد بيرون و دوستي آشنايي فاميلي اگه مطمئن هست، مداركتون را از طريق پست بگيره. ولي اگه تجربيات دوستان را مروري كنيد ناهماهنگي در اين زمينه ها زياد پيش مياد، لذا بهتره تا گرفتن اين مدارك اصلي و از اون مهم تر با توجه به هدف شما پاس سفيد (اين يكي كه حتما حضورتون را لازم داره چون انگشت نگاري و .. داره) در آمريكا بمونيد يعد بياييد ايران.Big GrinBig Grin

مرسی و مدارک پاس سفید چی هس و چجوری باید بگیرمش و حدودا چقدر طول میکشه؟Cool

شماره کیس : 2012AS000033XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: AUG /3
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :Rolleyes
تشکر کنندگان: sezar ، noura amini
یه سایت خوب برای بدست آوردن قیمت تقریبی اجاره خانه در ایالت های آمریکا

ابتدا از روی نقشه ایالت و سپس شهر را انتخاب کنید.

در این سایت می توانید تمام جزییات خانه را بصورت تصویری (حتی نقشه خانه) تماشا کنید.

www.apartments.com
تشکر کنندگان: mansour*** ، msi ، Hornet ، shervn ، outlaw ، funnybluesolea ، faranak.n ، SH1A2R3 ، Masoudpish ، head of flower ، ali.narooei ، s$s ، ouife ، parydaryai ، arman_m ، shadin_n
دوست عزیز میشه در مورد پاس سفید بیشتر توضیح بدین
چقدر طول میکشه و چجوری باید بگیریم ایا میشه یه ماه خونه اجاره کرد وپاس سفیدو گرفت وبرگشت
با تشکر

سلامSmile بچه ها اگر کسی هست اطلاع کامل و ذقیق درباره ی این این سوالات من داشته باشه ممنون میشم از جوابش:
[/quote]

[/quote]

مرسی و مدارک پاس سفید چی هس و چجوری باید بگیرمش و حدودا چقدر طول میکشه؟Cool

[/quote]

تشکر کنندگان:
پاس سفید
تشکر کنندگان: Hornet ، 3rip ، SH1A2R3 ، parydaryai
دوستان عزیز

برای هر موضوعی تاپیک جداگانه وجود دارد.
تاپیک راه های ارسال فرم ها - شرکت های پستی برای بحث در باره ارسال بسته پستی به آمریکاست.
تاپیک اجازه ورود مجدد Re-entry permit برای بحث در باره این مجوز است (معروف پاس سفید)

در مورد اجاره مسکن و اجاره بها نیز به تالار زندگی در آمریکا بروید. اطلاعات کاملتر در این تالار وجود دارند.

ارسال هایی که دارای تاپیک مخصوص باشند ولی در این تاپیک پرسیده شوند، حذف می شوند.
لطفا فقط سوالهایی را در این تاپیک بپرسید که تاپیک جداگانه ای برای آنها وجود ندارد.
تشکر کنندگان: farzad-it ، genix21 ، vahidvm60 ، ali.narooei ، 3rip ، arman_m
با سلام
البته قبل از مطرح كردن سئوالاتم لازم مي دانم از تمام كساني كه در تهيه اين سايت اقدام نموده اند و نيز اشخاصي كه اطلاعاتشان را در اختيار ديگران مي گذارند تشكر كنم.

1-من خانومم برنده شده ، با توجه به اينكه من سپاه خدمت كرده ام و CN ما*** 49 است، براي FBI checking نشدن آيا توصيه مي شود سابقه كارم در سپاه را نيز تهيه و با خود ببرم ، آيا تاثيري دارد ( همه مي دانند گرفته سابقه كار خدمت چقدر كار سختي است )
2-ممكن است در خصوص ويزاي F2 و F4 توضيح دهيد . ما كدامش را مي گيريم (البته اگر بگيريم ) و چه فرقي دارد ؟
3-سئوال تكراري با عرض پوزش چون علي رغم خواندن مطالب قبلي خوب نگرفتم ، از ايران 3500نفر قبول مي شوند . اين 3500 نفر تنها CN دارا هستند يا كل خانواده ؟
البته اين دفعه دوم است كه اين سئوالات را مطرح مي كنم ؛ سئوالات قبلي را كم كردم كه همه مشتري شن Wink
مرسي
تشکر کنندگان:
(2011-08-22 ساعت 09:19)saeed_n_m نوشته:  با سلام
البته قبل از مطرح كردن سئوالاتم لازم مي دانم از تمام كساني كه در تهيه اين سايت اقدام نموده اند و نيز اشخاصي كه اطلاعاتشان را در اختيار ديگران مي گذارند تشكر كنم.

1-من خانومم برنده شده ، با توجه به اينكه من سپاه خدمت كرده ام و CN ما*** 49 است، براي FBI checking نشدن آيا توصيه مي شود سابقه كارم در سپاه را نيز تهيه و با خود ببرم ، آيا تاثيري دارد ( همه مي دانند گرفته سابقه كار خدمت چقدر كار سختي است )
2-ممكن است در خصوص ويزاي F2 و F4 توضيح دهيد . ما كدامش را مي گيريم (البته اگر بگيريم ) و چه فرقي دارد ؟
3-سئوال تكراري با عرض پوزش چون علي رغم خواندن مطالب قبلي خوب نگرفتم ، از ايران 3500نفر قبول مي شوند . اين 3500 نفر تنها CN دارا هستند يا كل خانواده ؟
البته اين دفعه دوم است كه اين سئوالات را مطرح مي كنم ؛ سئوالات قبلي را كم كردم كه همه مشتري شن Wink
مرسي

١ دوست عزيز خيلي خودتو تو زحمت ننداز. وقتي اونا سباه رو قبول ندارن، قطعا سابقه كارشم به رسميت نمي شناسن. بذار كارشون رو بكنن. كيس نامبرت كه بد نيست ايشاله بعد از يكي دو ماه كلير مي شي.
٢ هيجكدام. اونا مربوط به ويزاهاي مهاجرتي فاميلي هستن.
٣ كل برنده هاي اصلي و خانواده هاشون كه ويزا ميكيرن اين تعدادن

تشکر کنندگان: outlaw ، saeed_n_m

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان