کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
(2011-08-22 ساعت 23:15)poison4silence نوشته:  درود بر شما دوستان عزیزم
من تقریبا یه هفته ای میشه که دو تا ایمیل زدم به KCC تا از این که فرم های اولیه به دستشون رسیده یا نه مطلع بشم
ولی متاسفانه تا الان هیچ جوابی برام نفرستادن
سایت دی اچ ال میگه که تقریبا دو هفته پیش مرسوله ی من دلیور شده اما KCC به ایمیل من جواب نمیده؟
کسی می دونه که چرا؟ این تاخیر طبیعی هست؟ یا برا دوست دیگه ای هم شرایط مشابه پیش اومده

منم همینطورم اما من 1 ای میل دادم.صبر کن جواب میرسه اگه تا 4 شنبه نیومد بازم میل میدیم.
شماره کیس :20125xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:14 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: Nov
تاریخ دریافت ویزا: خدا بخواد قبل از ژانویهBig Grin و خواست Big Grin دسامبر
تاریخ دریافت گرین کارت : 1 ماه پس از ورود
2 نفر
تشکر کنندگان: poison4silence
این نکته برای من خیلی عجیب اومد که من قبلا یکی دو بار ایمیل زده بودم به KCC ,و راجع به یه سری موضوع سوال پرسیده بودم، روز بعد اینکه میل زدم اول یه ایمیل خودکار اومد که ما نامه ی تو رو دریافت کردیم و در اولین فرصت جواب میدیم
ولی الان هیچ ایمیل اتوماتیکی هم نیومده
باز مرسی، حالا صبر می کنیمRolleyes
تشکر کنندگان:
(2011-08-22 ساعت 22:49)sinswimer نوشته:  
(2011-08-22 ساعت 21:18)mansour*** نوشته:  بچه ها من یک عکس دارم توی کنسولگری امریکاهستش اتاقی که مصاحبه میشید ولی نمی دونم عکسو توی این سایت چگونه باید اپلود کنم؟اگر کسی میدونه بگه

دوست عزیز و ارجمندم
لطفا" این کار را نکن. چنین اقدامی برخلاف مقررات امنیتی کشور آمریکا میباشد و به کیس همه کاربران و به سایت و خود شما لطمه میزند.

از حضور محترم شما خواهش میکنم از این اقدام صرف نظر کنید و نیز آن را به کسی پیشنهاد نکنید. مقررات امنیتی هر ارگانی برایش باید محترم شمرده شود. من نمیدانم کجای چنین کاری بنظر شما جالب رسیده است.

جناب afshin4749 برای شما یک ای میل فرستاده ام لطفا ملاحظه بفرمایید.

دوست خوبم پاسخ شما را بصورت پيام دادم لطفاً ملاحظه فرماييد

تشکر کنندگان:
از کجا باید بفهمیم که مدارکمون رسیده یانه ؟ خودشون خبر میدان ؟ من که یک هفته هست پست کردم تقریبا کی زمان مصاحبه میشه؟

تشکر کنندگان:
(2011-08-22 ساعت 23:49)Nazgol66 نوشته:  از کجا باید بفهمیم که مدارکمون رسیده یانه ؟ خودشون خبر میدان ؟ من که یک هفته هست پست کردم تقریبا کی زمان مصاحبه میشه؟

همسفر عزيز ، در طي اين مدت پستهاي بسياري در اين خصوص ارسال شده . خواهش ميكنم مطالعه كن اگر چيزي دستگيرت نشد اونوقت بصورت جامع پاسخ شما رو خواهيم داد اما مطمئن باشيد با خوندن اين فروم از اول تا به اينجا قطعاً از نظر پاسخ گويي به سوالات ذهني شما كاملاً غني خواهيد شد - موفق باشيد
تشکر کنندگان: 3rip
اگه وقت داشتم ۸۰ صفحه رو بخونم که اینجا سوال نمیکردم. پشیمون شدم اصلآ. خوش باشین

تشکر کنندگان:
(2011-08-20 ساعت 22:57)Shezem نوشته:  
(2011-08-20 ساعت 12:51)Mohammad Sh نوشته:  سلام. من در مرحله اول 2012 جزع برندگانم و تازه دیروز اتفاقی فهمیدم. خودم می خوام برم آمریکا اما همسرم تمایلی نداره که بیاد. آیا باید فرم ds-230 رو برای همسرم هم بفرستم؟؟؟ با توجه به اینکه ایشون نمی خواد بیاد آمریکا؟؟ در ضمن همه بچه هام بالای 21 سال هستند و اگر من سیتیزن بگیرم می خوان اقدام کنن. قسمت 31a ,31b رو چه جوری پر کنم؟؟؟

من از نوشته شما اینگونه برداشت می‌کنم که شما میخواهید به آمریکا مهاجرت کنید اما همسرتان مخالف است. من اگر جای شما بودم برای همسرم هم فرم را پر میکردم (به جایی که بر نمی‌خوره، خرجی هم که نداره) حالا شما کارت سبز را بگیر، همسرتان اگر نخواست آنجا زندگی کند، با خودش. وانگهی، داشتن کارت سبز به این معنا نیست که حتما باید در آمریکا زندگی کنید، شما می‌توانید کارت سبز را در جیبتان داشته باشید و هرگاه که دلتان خواست که هوایی عوض کنید، یک مسافرت توریستی به آمریکا داشته باشید.
من خودم هم از پذیرفته‌شدگان ۲۰۱۲ هستم، (اگر کارت سبز نصیبم بشود) هنوز مطمئن نیستم که آیا می‌خواهم آنجا زندگی کنم یا نه.
در مورد اینکه قسمت 31b, 31a را چگونه پر کنید، متاسفانه من اطلاعی ندارم زیرا من خودم نه فرزند دارم و نه همسر!
با درود فراوان

ممنونم از پاسختان دوست عزیز. مب خواستم بدانم اگر فرم را برای همسرم بفرستم و او نتواند برای مصاحبه به ترکیه با من بیاید آیا برای من مشکلی خواهد بود؟؟؟
تشکر کنندگان: Shezem
(2011-08-23 ساعت 00:12)Mohammad Sh نوشته:  
(2011-08-20 ساعت 22:57)Shezem نوشته:  
(2011-08-20 ساعت 12:51)Mohammad Sh نوشته:  سلام. من در مرحله اول 2012 جزع برندگانم و تازه دیروز اتفاقی فهمیدم. خودم می خوام برم آمریکا اما همسرم تمایلی نداره که بیاد. آیا باید فرم ds-230 رو برای همسرم هم بفرستم؟؟؟ با توجه به اینکه ایشون نمی خواد بیاد آمریکا؟؟ در ضمن همه بچه هام بالای 21 سال هستند و اگر من سیتیزن بگیرم می خوان اقدام کنن. قسمت 31a ,31b رو چه جوری پر کنم؟؟؟

من از نوشته شما اینگونه برداشت می‌کنم که شما میخواهید به آمریکا مهاجرت کنید اما همسرتان مخالف است. من اگر جای شما بودم برای همسرم هم فرم را پر میکردم (به جایی که بر نمی‌خوره، خرجی هم که نداره) حالا شما کارت سبز را بگیر، همسرتان اگر نخواست آنجا زندگی کند، با خودش. وانگهی، داشتن کارت سبز به این معنا نیست که حتما باید در آمریکا زندگی کنید، شما می‌توانید کارت سبز را در جیبتان داشته باشید و هرگاه که دلتان خواست که هوایی عوض کنید، یک مسافرت توریستی به آمریکا داشته باشید.
من خودم هم از پذیرفته‌شدگان ۲۰۱۲ هستم، (اگر کارت سبز نصیبم بشود) هنوز مطمئن نیستم که آیا می‌خواهم آنجا زندگی کنم یا نه.
در مورد اینکه قسمت 31b, 31a را چگونه پر کنید، متاسفانه من اطلاعی ندارم زیرا من خودم نه فرزند دارم و نه همسر!
با درود فراوان

ممنونم از پاسختان دوست عزیز. مب خواستم بدانم اگر فرم را برای همسرم بفرستم و او نتواند برای مصاحبه به ترکیه با من بیاید آیا برای من مشکلی خواهد بود؟؟؟

بله قطعاً مشكل بوجود خواهد آمد . در قوانين اشاره شده كه همه وابستگان به برنده اصلي بايد براي مصاحبه حضور داشته باشند . و همچنين براي وارد شدن به خاك آمريكا براي اولين بار نيز همينطور بايد باشد .

تشکر کنندگان: Shezem
(2011-08-22 ساعت 14:21)kopol نوشته:  سلام دوستان همینطور که می دونید اکثر کارت های ملی تاریخ اعتبارشون تموم شده ولی دولت اعلام کرده که 2 سال اعتبارشون بصورت شفاهی تمدید شده ، سوالم اینه که آیا کارت ملی رو حتماً باید ترجمه کرد و با توجه به منقضی شدن کارت ملی و عدم صدور کارت مجدد توسط اداره ثبت چه باید کرد ؟؟؟

دوستان کسی جواب این سوال رو نمی دونه ؟؟
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15

تشکر کنندگان: behzad7
(2011-08-23 ساعت 01:16)mansour*** نوشته:  درسته که اعتبار آن تمام شده اما دولت آن را تمدید کرده ووقتی شما آن را برای ترجمه وتایید به امور خارجه بدید اونها هم تایید میکند پس نگران اتمام تاریخ نباش تایید امور خارجه یعنی صحت اعتبار تاریخ.

(2011-08-23 ساعت 00:35)kopol نوشته:  
(2011-08-22 ساعت 14:21)kopol نوشته:  سلام دوستان همینطور که می دونید اکثر کارت های ملی تاریخ اعتبارشون تموم شده ولی دولت اعلام کرده که 2 سال اعتبارشون بصورت شفاهی تمدید شده ، سوالم اینه که آیا کارت ملی رو حتماً باید ترجمه کرد و با توجه به منقضی شدن کارت ملی و عدم صدور کارت مجدد توسط اداره ثبت چه باید کرد ؟؟؟

دوستان کسی جواب این سوال رو نمی دونه ؟؟

و به جهت اینکه خیالتون کاملا راحت باشه من هم اینو اضافه کنم که ما با کارت ملی تاریخ گذشته رفتیم مصاحبه و الان هم داریم از اکسیژن موجود در هوای ایالات متحده تنفس میکنیم
IN GOD WE TRUST
شماره کیس: 2010AS118XX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 20/6/2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن: مارس
تاریخ دریافت نامه دوم: فوریه
تاریخ مصاحبه: 18/3/2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 7/5/2010
تاریخ دریافت ویزا: 24/5/2010
تشکر کنندگان: funnybluesolea ، outlaw ، sinswimer ، kopol ، ali.narooei ، shadin_n ، arman_m
(2011-08-23 ساعت 00:07)Nazgol66 نوشته:  اگه وقت داشتم ۸۰ صفحه رو بخونم که اینجا سوال نمیکردم. پشیمون شدم اصلآ. خوش باشین

دوست عزیز اینجا همه مثل هم هستیم! همه با خوندن این سایت به هم کمک می کنیم! کسی وظیفه نداره به کسی جواب بده و اگر دوستان جوابی می دن لطف می کنن! به هر حال شما بعد از 2 هفته به kcc میل بزنید و ببینید مدارک رسیده یا نه! بعد هر ماه سایت ویزا بولتن رو چک بفرمایید تا کیس نامبر شما current شود، بعد از آن باید منتظر میل از kcc باشید که بهتون می گه تاریختون رو! و مدارکی که لازمه با خود ببرید! اگر کیس نامبرتون پایین هست عجله کنید برای جور کردن مدارک وگرنه با خیال راحت بشینید و این 80 صفحه و باقی صفحه های مربوطه رو بخونید که خیلی کمکتون خواهد کرد Smile موفق باشید
شماره کیس: 39000
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به امریکا: 11 آگوست 2012
تشکر کنندگان: 3rip ، Serendipity ، outlaw ، msi ، ali.narooei ، Shezem ، الی الی
سلام بر دوستان
تشکر کنندگان:
(2011-08-22 ساعت 22:06)oktay نوشته:  سلام دوستان
ممنونم از نظراتتون ! بله الان در نیویورک هستش ! مشکلی در قسمت هماهنگی پیش اومده بود واسه همین نمیشد بسته رو پیگیری کرد !
فقط چند تا سوال داشتم :
1.به خاطر سربازی و معافیت ، اسم من رو به عنوان شخصی نوشتن که بعدا وارد آمریکا میشه ! و فرم های من رو هم با عکس و... فرستادن! حالا من باید چه کاری انجام بدم ؟! مصاحبه باید برم؟ آزمایشات؟ ترجمه ی ...؟
2. کیس نامبر ما ***8 هست چه زمانی برای مصاحبه باید بریم؟
3.الان که بسته رو ارسال کردیم ، باید ایمیل بزنیم ببینیم رسیده یا نه؟ بعد از اون خودشون میگن چه زمانی ...؟
4. از الان مراحلی که باید انجام بدیم رو بگید ممنون میشم ( آزمایشات کی و چی؟ ، ترجمه ! ، آیا باید سیتی اسکن و عکس و ... حتما در ترکیه انجام بدیم؟

با تشکر

اگه میشه جواب اینم لطف کنید بدید
تشکر کنندگان:
با سلام خدمت دوستان. من و خانمم در هنگام پر نمودن فرمهاي DS230 و DSP122 سابقه اي از تحصيلات دبستان و راهنمايي ذكر نكرديم چون فكركرديم ضرورتي نداره. ولي سابقه تحصيلات دبيرستان و ليسانس وفوق ليسانس را ذكر كرديم(كه البته با احتساب فقط اين سوابق بدون احتساب دبستان و راهنمايي 12 سال نميشود). به نظر شما آيا ايراد داره؟ اگر لازم مي دونيد كه در اين خصوص به KCC اعلام كنيم و EMAIL بزنيم، لطفا راهنمايي بفرماييد. البته روز مصاحبه فرمها را اصلاح مي كنيم و سوابق تحصيلي دبستان و راهنمايي را نيز قيد مي نماييم.با تشكر
تشکر کنندگان:
من ابوظبی هستم.

کیس نامبر :2012AS00024xxx

تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2011-07-31
کنسولگری: ابوظبی
تعداد نفرات همراه با این کیس: 2نفر

تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان