موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
این جور که نوشته اسپانسر از 1 سال بیشتر تعهد داره:
When does a sponsor's obligation to support sponsored foreign nationals end?
The sponsorship obligation continues until the sponsored foreign national naturalizes, has worked or can be credited with 40 quarters of work (10 years), leaves the U.S. permanently, or dies. However, a sponsor or the sponsor's estate remains liable for any support or requests for repayment of benefits that arose before the support obligation ended.
شماره کیس :20125xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:14 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: Nov
تاریخ دریافت ویزا: خدا بخواد قبل از ژانویه و خواست دسامبر
تاریخ دریافت گرین کارت : 1 ماه پس از ورود
2 نفر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-28 ساعت 00:54)ETnakhausetelefonien نوشته: (2011-08-28 ساعت 00:34)sinswimer نوشته: ...نمیخوايد كه فكر كنيد برنده هاي ايراني زير ٨ هزار همش ١٨ تا بودن؟!....
دوست عزیز تشکر از توضیح شما.
میخواستم جسارتا عرض کرده باشم که شما از کجا میدونید که بیشتر از 18تا بودن. امیدوارم که توجه داشته باشید کیس نامبرها برای آسیا هست و نه ایران. میشود و شدنی است که فقط 18 نفر زیر 8000 از ایران باشد. حالا شاید دو سه نفر دیگه هم باشند که کیس خود را دنبال نکرده اند. این انتخاب تصادفی است و حتی میشود که هیچکس از ایران زیر 8000 نباشد (البته امسال چنین نشده است)
دوست عزيز با سلام
به نظرم ساده است. برنده هاي اصلي ايراني امسال حدود ٢٣٠٠ نفرن. اكه اينارو تقريبا بطور يكنواخت بين ٠ تا ٧٤٠٠٠ بخش كنيم(اكه براكندكي كيس نامبرهارو تو انجمن خصوصي نكاه كنيد ميبينيد كه براكندكي تقريبا يكنواخته) نتيجه اين ميشه كه تو ٨٠٠٠ تاي اول بايد حدود٣٠٠ نفر ايراني باشن. حالا حتي اكر براكنكي ها يه كمي هم غير يكنواخت باشه ٢٠٠ نفر. اصلا ١٠٠ نفر! به هرحال فاصلش با ١٨ نفر خيلي زياده. من سه تا احتمال براش دارم:
١ خيلي ها كه زير ٨٠٠٠ن دير فرماي سري اول رو فرستادن و تو نوامبر ميرن مصاحبه. اين يعني رشد كارنت شدنها تو نوامبر ناجيز خواهد بود كه خبر خيلي بديه.
٢ اونا كسايي رو دعوت به مصاحبه مي كنن كه بروسه كليرنسشون يه بيشرفت حداقلي اي كرده باشه. توجهتون رو به اين موضوع جلب ميكنم كه بعضي از دوستان زير ٨٠٠٠ كه عضو مهاجرسرا هم هستن هن دعوت به مصاحبه نشدن.
٣ واقعا يه عده زيادي از برنده شدنشون بي خبرن يا كانفرميشن نامبرهاشون رو كم كردن كه البته نمي دونم خبر خوبيه يا بد.
اما بهرحال اين تعداد خيلي كم مصاحبه تو اكتبر خيلي عجيبه.
ضمنا دوستان به نظرتون عجيب نيست كه از بين ٢٢٠٠ تا ٢٣٠٠ برنده ايراني فقط ١٤٠ تا ١٥٠ تاشون تو مهاجرسرا اعلام وجود كردن. يعني كمتر از ١٠ درصد. سوالم از دوستان با تجربه اينه كه ايا سالهاي قبل هم اين نسبت تو همين رنج بوده؟
سلام دوست عزیز
از اماری که دادی ممنونم
فقط یه سئوال دارم این عدد 2300 نفر منبعش کجاست چون من در ویزا بولتن تعداد برندگان ایران رو 4453 دیدم
ممنون میشم راهنمایی کنی
2012AS0056XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:2011 ,16 Jul
ارسال فرمها: 2011 , August 7
کنسولگری: آنكارا
تاریخ کارنت شدن:
تاریخ دریافت نامه دوم:april,23
تاریخ مصاحبه:june,6
تاریخ دریافت کلیرنس:
تاریخ دریافت ویزا:
هزینه ها: 60000 عكس + ترجمه 280000 + 102000 TNTو ارامکس +
هتل و بلیط 2100000
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-29 ساعت 07:32)fm5206 نوشته: (2011-08-28 ساعت 00:54)ETnakhausetelefonien نوشته: (2011-08-28 ساعت 00:34)sinswimer نوشته: ...نمیخوايد كه فكر كنيد برنده هاي ايراني زير ٨ هزار همش ١٨ تا بودن؟!....
دوست عزیز تشکر از توضیح شما.
میخواستم جسارتا عرض کرده باشم که شما از کجا میدونید که بیشتر از 18تا بودن. امیدوارم که توجه داشته باشید کیس نامبرها برای آسیا هست و نه ایران. میشود و شدنی است که فقط 18 نفر زیر 8000 از ایران باشد. حالا شاید دو سه نفر دیگه هم باشند که کیس خود را دنبال نکرده اند. این انتخاب تصادفی است و حتی میشود که هیچکس از ایران زیر 8000 نباشد (البته امسال چنین نشده است)
دوست عزيز با سلام
به نظرم ساده است. برنده هاي اصلي ايراني امسال حدود ٢٣٠٠ نفرن. اكه اينارو تقريبا بطور يكنواخت بين ٠ تا ٧٤٠٠٠ بخش كنيم(اكه براكندكي كيس نامبرهارو تو انجمن خصوصي نكاه كنيد ميبينيد كه براكندكي تقريبا يكنواخته) نتيجه اين ميشه كه تو ٨٠٠٠ تاي اول بايد حدود٣٠٠ نفر ايراني باشن. حالا حتي اكر براكنكي ها يه كمي هم غير يكنواخت باشه ٢٠٠ نفر. اصلا ١٠٠ نفر! به هرحال فاصلش با ١٨ نفر خيلي زياده. من سه تا احتمال براش دارم:
١ خيلي ها كه زير ٨٠٠٠ن دير فرماي سري اول رو فرستادن و تو نوامبر ميرن مصاحبه. اين يعني رشد كارنت شدنها تو نوامبر ناجيز خواهد بود كه خبر خيلي بديه.
٢ اونا كسايي رو دعوت به مصاحبه مي كنن كه بروسه كليرنسشون يه بيشرفت حداقلي اي كرده باشه. توجهتون رو به اين موضوع جلب ميكنم كه بعضي از دوستان زير ٨٠٠٠ كه عضو مهاجرسرا هم هستن هن دعوت به مصاحبه نشدن.
٣ واقعا يه عده زيادي از برنده شدنشون بي خبرن يا كانفرميشن نامبرهاشون رو كم كردن كه البته نمي دونم خبر خوبيه يا بد.
اما بهرحال اين تعداد خيلي كم مصاحبه تو اكتبر خيلي عجيبه.
ضمنا دوستان به نظرتون عجيب نيست كه از بين ٢٢٠٠ تا ٢٣٠٠ برنده ايراني فقط ١٤٠ تا ١٥٠ تاشون تو مهاجرسرا اعلام وجود كردن. يعني كمتر از ١٠ درصد. سوالم از دوستان با تجربه اينه كه ايا سالهاي قبل هم اين نسبت تو همين رنج بوده؟
سلام دوست عزیز
از اماری که دادی ممنونم
فقط یه سئوال دارم این عدد 2300 نفر منبعش کجاست چون من در ویزا بولتن تعداد برندگان ایران رو 4453 دیدم
ممنون میشم راهنمایی کنی
فکر کنم نفرات اصلی 4435 باشن
2012AS0056XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:2011 ,16 Jul
ارسال فرمها: 2011 , August 7
کنسولگری: آنكارا
تاریخ کارنت شدن:
تاریخ دریافت نامه دوم:april,23
تاریخ مصاحبه:june,6
تاریخ دریافت کلیرنس:
تاریخ دریافت ویزا:
هزینه ها: 60000 عكس + ترجمه 280000 + 102000 TNTو ارامکس +
هتل و بلیط 2100000
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام.
دوستان عزيز من تو چند تا از پستهام تعداد برندههاي اصلي ايراني رو از بين اين 4453 نفري كه KCC اعلام كرده، حدود 2300 نفر و مابقي رو همراهان اونها تخمين زدم كه براي بعضي از دوستان ايجاد سوال كرده.
اين تحليل منه :
1- دوستان به نظرم با توجه به مندرجات ويزا بولتن تقريباً همه روي اين موضوع اجماع داريم كه تعداد كل ويزاهاي صادره براي برندههاي اصلي و همراهان اونها 50000 تاست.
2- KCC اعلام كرده كه 100000 نفر رو براي صدور اين 50000 تا ويزا انتخاب كرده كه اين 100000 نفر شامل برندههاي اصلي و خانوادههاي اونهاست.
3- همزمان تعداد شركتكنندههاي اصلي و تعداد همراهان اونها هم در كشورهاي مختلف اعلام شده كه براي ايران اين نسبت بصورت زير بوده:
شركتكنندههاي اصلي : 289586
همراهان : 258149
كل شركت كنندگان و همراهان : 547735
4- همانطور كه مشاهده ميكنيد و تو پستهاي قبلي هم گفتم، ايرانيها تقريباً به ازاي هر شركت كننده اصلي يك همراه داشتن. بهرحال نسبت شركتكنندههاي اصلي به مجموع شركت كنندههاي اصلي و همراهان تقريباً برابر 52%ه يعني 289586 تقسيم بر 547735.
5- حالا برگرديم به فرض 1 و 2 كه نتيجه گرفتيم تعداد برندههاي اصلي و همراهان اونها امسال از ايران 4453 نفره كه اين رو هم بولتن اعلام كرده. وقتي اين تعداد مجموع برندههاي اصلي و همراهان اونهاست، اين يعني تعداد برندههاي اصلي از بين اينها 52% است. يعني بيش از 2300 نفر.
6- ميخواهم نتيجه بگيرم كه در ايران امسال حدود 2300 نفر كيس نامبر دارن و برنده اصلي هستن و بقيه همراهان اين 2300 نفر هستند.
اگه توضيحات كامل يا شفاف نبود يا نظر ديگهاي داشتيد خوشحال ميشم بشنوم.
ارادتمند
موضوعها: 1
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام دوستان در مورد اینکه واکسنهای که درانستیتو پاستور باید زده بشه چند روز قبل از تاریخ مصاحبه باید باشه اگر اطلاعاتی دارند توضیح بدن ضمنا تایپک مربوطه خیلی خلوت میباشد که اینجا مطرح کردم
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
2011-08-29 ساعت 19:53
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-29 ساعت 19:55 توسط California.)
(2011-08-29 ساعت 19:29)sezar نوشته: با سلام دوستان در مورد اینکه واکسنهای که درانستیتو پاستور باید زده بشه چند روز قبل از تاریخ مصاحبه باید باشه اگر اطلاعاتی دارند توضیح بدن ضمنا تایپک مربوطه خیلی خلوت میباشد که اینجا مطرح کردم
شما 1 ماه قبل از مصاحبه واکسن ها را بزن
بیدلی در همه احوال خدا با او بود *** او نمیدیدش و از دور خدایا میکرد !!!
خدایا شکرت!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان کسی میدونه سفارت دبی راحتتره یا انکارا؟
از نظر مدیکال و ارسال نکردن مدارک؟
شماره کیس: 2012as00047###
کنسولگری:ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:23 agust
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت کلیرنس:
جمع تقریبی هزینه ها:ax8000+dhl75000
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان الان متوجه شدم که این شخصی که فرم هارو برای ما تایپ کرده ، کیس نامبر رو اشتباه گذاشته نه شماره اصلی رو 2012 رو نوشته 20112
فکر میکنید خیلی ... ؟ حالا باید چیکار کنیم؟ اشکالی نداره دیگه؟ ما توی فرم ننوشتیم که کسی کمکمون کرده.
تاریخ رویت قبولی در سایت: July 23 2012
کیس نامبر : ***8
ارسال فرمهای سری اول: August 2011
کنسولگری : Ankara
تاریخ کارنت شدن کیس: October 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: Sept 2011
تاریخ مصاحبه : November 2011
تاریخ کلیر شدن : January 2012
تاریخ ورود به آمریکا : April 2012
دریافت گرین کارت : May 2012