کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
(2011-09-03 ساعت 19:29)SallyD نوشته:  
(2011-09-03 ساعت 15:36)topsoheil نوشته:  دوستان عزیز سلام

می‌خواستم بدونم کسانی‌ که دیپلم قدیم هستند و پیش دانشگاهی نرفتند چی‌ کار باید بکنند؟؟

سلام دوست عزیز

من دیپلم نظام قدیم هستم. فکر کنم (یعنی تقریبا مطمنم) باید دیپلمم رو از دبیرستانم بگیرم (و شاید نمرات دیپلم) و بدم دارالترجمه. تازه از دارلاترجمه پرسیدم: اگه دیپلمم رو نتونستم گیر بیارم می تونم گواهی موقتی رو که چند سال قبل دبیرستانم داده که به دانشگاه بدم رو ترجمه کنم. ولی به هر حال دیپلم اصلی مطمئن تره. موفق باشید.

شماره کیس : 2012AS3XXX
کنسولگری: ابوظبی
کارنت شدن کیس: Oct
مصاحبه: Nov 20
دریافت ویزا: NOV 22
2 نفر
تاریخ ورود به امریکا:
Feb/29/2012
دریافت گرین کارت: 50 روز بعد
سفرنامه
تشکر کنندگان: SH1A2R3
دوستان سلام

یک سوال بسیار مهم.در financial documents سفارت آمریکا در آنکارا نوشته
financial documents must be prepared as one set for each family member.

و هم آن را بولد کرده هم زیرش خط کشیده.این جمله بسیار واضح است و یعنی‌ برای تک تک افراد خانواده تهیه شود!!!!این یعنی‌ چی‌؟؟من چیزی در این مورد نتوانستم در پستهای دوستان سالهای گذشته که به مصاحبه رفتند پیدا کنم.بعید میدونم که همگی‌ مجرد بوده باشند و به این موضوع توجه نکرده باشند.با عقل جور در نمیاد که من مثلا برای پسر ۴ ساله‌ام برم حساب جدا باز کنم و financial document جور کنم!!از طرفی‌ این جمله که اینقدر هم روش تاکید کردند میگه باید تک تک افراد خانواده مدارک مالی را داشته باشند.لطفا راهنمایی کنید.
***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
تشکر کنندگان:
(2011-09-03 ساعت 21:15)Edenbeast نوشته:  

می‌خواستم بدونم کسانی‌ که دیپلم قدیم هستند و پیش دانشگاهی نرفتند چی‌ کار باید بکنند؟؟

سلام دوست عزیز

من دیپلم نظام قدیم هستم. فکر کنم (یعنی تقریبا مطمنم) باید دیپلمم رو از دبیرستانم بگیرم (و شاید نمرات دیپلم) و بدم دارالترجمه. تازه از دارلاترجمه پرسیدم: اگه دیپلمم رو نتونستم گیر بیارم می تونم گواهی موقتی رو که چند سال قبل دبیرستانم داده که به دانشگاه بدم رو ترجمه کنم. ولی به هر حال دیپلم اصلی مطمئن تره. موفق باشید.

سلام دوست گرامی
اگر اشتباه نکنم اصل دیپلم رو هم برای دانشگاه ارسال میکنند و نباید از دبیرستان بگیرید ،بلکه باید از دانشگاهتون بگیرید.
اگر اشتباه میکنم دوسان تصحیح بفرمایند.
موفق باشید
من از خود دبیرستان گرفتم دوست عزیز

شماره کیس :20125xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:14 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: Nov
تاریخ دریافت ویزا: خدا بخواد قبل از ژانویهBig Grin و خواست Big Grin دسامبر
تاریخ دریافت گرین کارت : 1 ماه پس از ورود
2 نفر
تشکر کنندگان: Edenbeast
ای بابا ، اینجا میگه که ایرانیها فقط تو این کنسولگریها مصاحبه میشن. من که نفهمیدم، یعنی من که زده بودم سفارت امریکا تو استوکهلم کجا باید برام. بچه کسی هست تو اروپا یا جای دیگه به من کمک کنه؟؟؟

Immigrant visas for nationals of Iran are processed at the following U.S. consular offices. While non-immigrant visa applicants are not restricted in where they may apply for a non-immigrant visa, they should be aware that the interview may be delayed if a Farsi-speaking officer is unavailable.
Post Country

Abu Dhabi United Arab Emirates
Ankara Turkey
Frankfurt Germany (Family-based applicants only)
Naples Italy
Vienna Austria

تشکر کنندگان:
(2011-09-03 ساعت 16:28)sinswimer نوشته:  
(2011-09-03 ساعت 16:07)topsoheil نوشته:  
(2011-09-03 ساعت 15:52)sinswimer نوشته:  

آيا ديپلمي كه هم اكنون شما داريد براي احراز آن 12 سال تحصيل كرده ايد؟ يا 11 سال؟ كاري به قديم و جديد بودنش نداشته باشيد.
پاسخ يا
12 سال تحصيل كرده ام
و يا
11 سال تحصيل كرده ام
كداميك؟
همسر من ،۱۲ سالا تحصیل کرده اما یکی‌ از سال‌ها رو به صورت جهشی خونده ،البته مدرک لیسانس هم داره اما خوب همه میگن باید اثبات کنه ۱۲ سال درس خونده برای دیپلم؟؟نمی‌دونم چی‌ کار باید کرد...آیا مدرک لیسانس کافیه؟؟

"همسر من ،۱۲ سالا تحصیل کرده اما یکی‌ از سال‌ها رو به صورت جهشی خونده"
وقتي شما ميگوييد 12 سال تحصيل كرده، اين تا اينجا ميشود دوازده. خوب يكي از سالها را جهشي... 12+1 = 13 ؟؟؟؟

همسر من دوره تحصيلات 12 ساله را در 11 سال گذرانده اند.( حالا درست شد ) كه يكي از سالها را بصورت جهشي طي كرده اند( خوب شد؟) آن سال مربوط به ....چندم دوره ... راهنمايي و يا ....چندم دبيرستان بوده است.(حالا كامل شد)

شما بايد با آفيسري صحبت كنيد كه تسلط به زبان فارسي ندارد!

ضمن اينكه آنها به عنوان بالاي ديپلم شما كار دارند و ترازوي خود را با آن مطابقت ميكنند. مصوب سال فلان.... و قانون فلان....

توضيحات شما هم ممكن است سبب گمراهي آنان گردد و متاسفانه ممكن است كمكي به وضعيت شما نكند.

در مورد اينكه جهشي طي كرده اند
1 - آن سال جهشي را ثبت نام و امتهان داده اند يا نه؟
2 - ريز نمرات را آماده كنيد و ترجمه نيز نماييد.
3 - مورد شما اندكي خاص ميباشد و جوابش را نميدانم كه قبول ميكنند يا نه؟ خيلي اصرار دارند بر 12 سال تحصيل چون مربوط به قوانين آنها ميباشد.
4 - خيلي آسان همه مدارك ديپلم ما را قبول نميكنند اگرچه دانشگاه كشور خودمان ان را پذيرفته است ولي براي آنها ملاك نميباشد.
و ممكن است به آن ديپلمي كه دانشگاه ما قبول كرده است ايراد بگيرند.

"البته مدرک لیسانس هم داره"

5 - خيلي آسان مدارك دانشگاهي ما را نيز قبول نميكنند و پيش آمده است كه ميگويند شما كه ليسانس داريد لطفا" برگرديد و همان ديپلمتان را بياوريد تا نظر بدهيم. ليسانس اين روزها خيلي كلي گويي ميباشد (ببخشيد دوست محترم) چه ليسانسي و از كجا؟ مهم است.

اينها را به من نبايد ثابت كنيد و براي مصاحبه خود را آماده كنيد.

sinswimer عزيز ممنون از راهنمايي هاي شما...اون سال جهشي نيز امتحان داده است و ريز نمرات وجود دارد و مدرك ليسانس زبان انگليسي از دانشگاه علامه مي باشد.
شماره کیس: 34000
کنسولگری: ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: مرداد
تاریخ کارنت شدن کیس: march
تاریخ مصاحبه:may
تاریخ دریافت کلیرنس:
تاریخ دریافت ویزا:
تعداد افراد:4
جمع تقریبی هزینه ها
تشکر کنندگان:
با سلام زمان آنر رسيده كمي درباره تورها و هتل و... براي رفتن به آنكارا كساني كه اطلاعاتي دارند راهنمايي كنند
تشکر کنندگان: azad57
(2011-09-04 ساعت 10:28)javad_2 نوشته:  
(2011-09-04 ساعت 07:29)topsoheil نوشته:  
(2011-09-03 ساعت 15:52)sinswimer نوشته:  آيا ديپلمي كه هم اكنون شما داريد براي احراز آن 12 سال تحصيل كرده ايد؟ يا 11 سال؟ كاري به قديم و جديد بودنش نداشته باشيد.
پاسخ يا
12 سال تحصيل كرده ام
و يا
11 سال تحصيل كرده ام
كداميك؟
همسر من ،۱۲ سالا تحصیل کرده اما یکی‌ از سال‌ها رو به صورت جهشی خونده ،البته مدرک لیسانس هم داره اما خوب همه میگن باید اثبات کنه ۱۲ سال درس خونده برای دیپلم؟؟نمی‌دونم چی‌ کار باید کرد...آیا مدرک لیسانس کافیه؟؟

وقتي شما ميگوييد 12 سال تحصيل كرده، اين تا اينجا ميشود دوازده. خوب يكي از سالها را جهشي... 12+1 = 13 ؟؟؟؟

همسر من دوره تحصيلات 12 ساله را در 11 سال گذرانده اند.( حالا درست شد ) كه يكي از سالها را بصورت جهشي طي كرده اند( خوب شد؟) آن سال مربوط به ....چندم دوره ... راهنمايي و يا ....چندم دبيرستان بوده است.(حالا كامل شد)

ضمن اينكه آنها به عنوان بالاي ديپلم شما كار دارند و ترازوي خود را با آن مطابقت ميكنند. مصوب سال فلان.... و قانون فلان....

توضيحات شما هم ممكن است سبب گمراهي آنان گردد و متاسفانه ممكن است كمكي به وضعيت شما نكند.

3 - مورد شما اندكي خاص ميباشد و جوابش را نميدانم كه قبول ميكنند يا نه؟ خيلي اصرار دارند بر 12 سال تحصيل چون مربوط به قوانين آنها ميباشد.
4 - خيلي آسان همه مدارك ديپلم ما را قبول نميكنند اگرچه دانشگاه كشور خودمان ان را پذيرفته است ولي براي آنها ملاك نميباشد.

5 - خيلي آسان مدارك دانشگاهي ما را نيز قبول نميكنند و پيش آمده است كه ميگويند شما كه ليسانس داريد لطفا" برگرديد و همان ديپلمتان را بياوريد تا نظر بدهيم. ليسانس اين روزها خيلي كلي گويي ميباشد (ببخشيد دوست محترم) چه ليسانسي و از كجا؟ مهم است.

sinswimer عزيز ممنون از راهنمايي هاي شما...اون سال جهشي نيز امتحان داده است و ريز نمرات وجود دارد و مدرك ليسانس زبان انگليسي از دانشگاه علامه مي باشد.

سلام

دوست عزیز اگه مدرک لیسانس داری دیگه مشکل نداری نگران نباش قبولش میکنن ازت
(2011-09-04 ساعت 10:05)gol1 نوشته:  با سلام زمان آنر رسيده كمي درباره تورها و هتل و... براي رفتن به آنكارا كساني كه اطلاعاتي دارند راهنمايي كنند

gol1 عزیز سلام
درباره مسافرت برای مصاحبه نیاز به تور نداری شما بلیط هواپیما یا اتوبوس میگیرین تشریف میبرین اونجا. ولی در اونجا کسانی هستند که کارهاتونو انجام میدن مثل گرفتن هتل ارزان و وقت دکتر و ترانسفر به هتل و بردنتون به سفارت کلا درامدشون از طریق کارهای شماست که در لاتاری برنده شدید من شنیدم مبلغ ناچیزی میگیرن هزینه های شما هم خیلی پایین میاد

تشکر کنندگان:
سلام . از دوستان عزيز كسي ميتونه منو راهنمائي كنه؟ آخرين مهلت ارسال فرمهاي ds-230و dsp-122 كي هست ؟
تشکر کنندگان:
(2011-09-04 ساعت 10:28)javad_2 نوشته:  
(2011-09-04 ساعت 07:29)topsoheil نوشته:  
(2011-09-03 ساعت 15:52)sinswimer نوشته:  آيا ديپلمي كه هم اكنون شما داريد براي احراز آن 12 سال تحصيل كرده ايد؟ يا 11 سال؟ كاري به قديم و جديد بودنش نداشته باشيد.
پاسخ يا
12 سال تحصيل كرده ام
و يا
11 سال تحصيل كرده ام
كداميك؟

سلام

دوست عزیز اگه مدرک لیسانس داری دیگه مشکل نداری نگران نباش قبولش میکنن ازت
(2011-09-04 ساعت 10:05)gol1 نوشته:  با سلام زمان آنر رسيده كمي درباره تورها و هتل و... براي رفتن به آنكارا كساني كه اطلاعاتي دارند راهنمايي كنند

gol1 عزیز سلام
درباره مسافرت برای مصاحبه نیاز به تور نداری شما بلیط هواپیما یا اتوبوس میگیرین تشریف میبرین اونجا. ولی در اونجا کسانی هستند که کارهاتونو انجام میدن مثل گرفتن هتل ارزان و وقت دکتر و ترانسفر به هتل و بردنتون به سفارت کلا درامدشون از طریق کارهای شماست که در لاتاری برنده شدید من شنیدم مبلغ ناچیزی میگیرن هزینه های شما هم خیلی پایین میاد
اما با وجود بچه كوچك بهتر است از اينجا هتل و ساير مسايل را رزرو كرد
تشکر کنندگان:
(2011-09-03 ساعت 21:32)cmbt نوشته:  دوستان سلام

یک سوال بسیار مهم.در financial documents سفارت آمریکا در آنکارا نوشته
financial documents must be prepared as one set for each family member.

و هم آن را بولد کرده هم زیرش خط کشیده.این جمله بسیار واضح است و یعنی‌ برای تک تک افراد خانواده تهیه شود!!!!این یعنی‌ چی‌؟؟من چیزی در این مورد نتوانستم در پستهای دوستان سالهای گذشته که به مصاحبه رفتند پیدا کنم.بعید میدونم که همگی‌ مجرد بوده باشند و به این موضوع توجه نکرده باشند.با عقل جور در نمیاد که من مثلا برای پسر ۴ ساله‌ام برم حساب جدا باز کنم و financial document جور کنم!!از طرفی‌ این جمله که اینقدر هم روش تاکید کردند میگه باید تک تک افراد خانواده مدارک مالی را داشته باشند.لطفا راهنمایی کنید.

دوستان سلام

با تشکر از پاسخJavad, آیا هیچ یک از دوستان نظری ندارند؟اینطور که من فروم ۲۰۱۱ را در این مورد زیرو رو کردم همگی‌ یک سری مدرک برای کل خانواده بردند.اگر یک جملهٔ دیگر را از خود سایت مد نظر قرار دهیم:
The applicant has,or will have,in the United States personal funds sufficient to provide support for the applicant and dependent family members,......

شاید یک سری مدرک کافی‌ باشد.

نظرات دوستان؟؟

***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
تشکر کنندگان:

تاپیک جدایی برای این موضوع هست که توش اطلاعات خیلی خوبی هست بهتون پیشنهاد می کنم بخونیدش
(2011-09-03 ساعت 21:35)outlaw نوشته:  

سلام دوست عزیز

سلام دوست گرامی
اگر اشتباه نکنم اصل دیپلم رو هم برای دانشگاه ارسال میکنند و نباید از دبیرستان بگیرید ،بلکه باید از دانشگاهتون بگیرید.
موفق باشید
من از خود دبیرستان گرفتم دوست عزیز
اصل دیپلم در خود مدرسه بایگانی می شه تا زمانی که شما خودتون تشریف ببرید بگیرید بدید دانشگاه ...چون دانشگاه بدون اون به شما مدرک لیسانس نمی ده، بعد زمانی که لیسانس حاظر شد می رید کل مدارک یعنی دیپلم و پیش و لیسانس رو با هم می گیرید...توجه کنید همه رو باید بهتون بدن ها! اگر ندادن پیگیری کنید حتماً
شماره کیس: 39000
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به امریکا: 11 آگوست 2012
ممكن است تاپيك را مشخص تر راهنمايي بفرماييد
تشکر کنندگان:
(2011-09-04 ساعت 10:52)gol1 نوشته:  ممكن است تاپيك را مشخص تر راهنمايي بفرماييد
حتماً
http://mohajersara.com/showthread.php?ti...8%B1%D8%A7
من خودم برای ابوظبی رو خوندم خیلی کمک کرد مثلاً اینکه چه دکتری بهتره، کدوم ارزونتره، کدوم واکسن ها رو نباید بزارم بزنند، چه هتلی خوبه و ارزونه و خیلی چیز های دیگه پیشنهاد می کنم حتماً وقت بزارید حتی اگه طولانی شد ، موفق باشید
راستی شنیدم به کسی پول ندید چون کارها راحتتر از اونیه که فکر می کنید و خودتون می تونید! همش رو تو همین سفرنامه ها می تونید بخونید!
شماره کیس: 39000
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به امریکا: 11 آگوست 2012
تشکر کنندگان: gol1 ، SH1A2R3 ، 3rip

سلام دوست عزیز

سلام دوست گرامی
موفق باشید

منم این فکرو کردم و رفتم دانشگاه پروندمو بهم نشون داد ولی اونجا نبود و فقط همون گواهی موقت رو بهم داد و همون خانم مسول بهم گفت برم از دبیرستان بگیرم. هفته بعد می رم بهتون خبر می دم.
(2011-09-04 ساعت 11:15)SallyD نوشته:  

سلام دوست عزیز

سلام دوست گرامی
موفق باشید

منم این فکرو کردم و رفتم دانشگاه پروندمو بهم نشون داد ولی اونجا نبود و فقط همون گواهی موقت رو بهم داد و همون خانم مسول بهم گفت برم از دبیرستان بگیرم. هفته بعد می رم بهتون خبر می دم.

سلام به همه دوستان مخصوصا جناب OUTLAW عزیز و ممنون از راهنمایی ایشون
من امروز میخواستم برم یزد، مدرک دیپلمم رو از دانشگاه بگیرم که با راهنمایی دوستان ،رفتم دبیرستان و پیش دانشگاهیم و اصل مدارکم رو در عرض 5 دقیقه با ارایه کپی کارت پایان خدمتم، گرفتم
(بعد از 12 سال که از زمان صدورش گذشته بود هنوز همونجا بود و برای دانشگاه نمیفرستند)
ممنون از دوستان
شماره کیس : 2012AS3XXX
کنسولگری: ابوظبی
کارنت شدن کیس: Oct
مصاحبه: Nov 20
دریافت ویزا: NOV 22
2 نفر
تاریخ ورود به امریکا:
Feb/29/2012
دریافت گرین کارت: 50 روز بعد
سفرنامه
تشکر کنندگان: outlaw