موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با عرض سلام و وقت بخیر
جا داره که اول از مدیران خوب این سایت تشکر کنم به خاطر پاسخ های سریع و محبت های بی دریغشون
من در قسمتی ازسایت سفارت آمریکا در آنکارا خوندم که نوشته برای وقت گرفتن باید اولین دوشنبه هر ماه از 8.30 صبح تا 6 بعد از ظهر تماس بگیریم تا بتونیم وقت بگیریم و برای این دوشنبه یعنی 5 سپتامیر چون تعطیله باید با یه شماره دیگه تماس گرفت .آیا این مسئله به کیس لاتاری ها مربوط نمیشه؟ شاید این سوال بی ربط باشه ولی از اونجایی که کیس نامبر من خیلی پایینه و هنوز به مصاحبه دعوت نشدم برام این سوال پیش آمده که نکنه باید شخصاً تماس بگیریم
در زیر عین متن را از سایت آوردم:
Important Notice for Iranian Visa Applicants
..................................................................
Appointments for Iranian applicants are made through the Visa Information Service (VIS) on the first Monday of each month for an appointment for the following month. VIS is open 8:30 – 18:00, Monday through Friday, except for Turkish holidays. While the Embassy and the U.S. Consulate in Istanbul are closed due to an American holiday, “Labor Day”, on Monday September 5th, the VIS will be available for scheduling Iranian appointments starting at 08:30. On Monday September 5, Iranian applicants may contact the VIS at the new U.S. number +1-703-439-2317 for scheduling appointments in the month of October. This new U.S. number will be available for use until all October appointment slots are filled, after which it will be closed. The Visa Information Service can still be reached during (08:30-18:00) for general nonimmigrant visa questions at +90 212 340 4444.
..................................................................
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
خواستم به سفارت امریکا در ترکیه ایمیل بزنم و دلیل اینکه چرا فقط 18 نفر را اعلام کردند بپرسم خواستم ببینم آیا به همین آدرس باید بفرستم:
webmaster_ankara@state.gov
حتماً از جواب ایمیل شما دوستان عزیز را مطلع می کنم
متشکرم
موضوعها: 5
رتبه:
95
3 تشکر در 1 ارسال
(2011-09-03 ساعت 14:09)naazi نوشته: سلام دوستان عزیز
خواستم به سفارت امریکا در ترکیه ایمیل بزنم و دلیل اینکه چرا فقط 18 نفر را اعلام کردند بپرسم خواستم ببینم آیا به همین آدرس باید بفرستم:
webmaster_ankara@state.gov
حتماً از جواب ایمیل شما دوستان عزیز را مطلع می کنم
متشکرم
به این آدرس ایمیل بزنین بهتره:
CA-Ankara@state.gov
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز سلام
میخواستم بدونم کسانی که دیپلم قدیم هستند و پیش دانشگاهی نرفتند چی کار باید بکنند؟؟
شماره کیس: 34000
کنسولگری: ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: مرداد
تاریخ کارنت شدن کیس: march
تاریخ مصاحبه:may
تاریخ دریافت کلیرنس:
تاریخ دریافت ویزا:
تعداد افراد:4
جمع تقریبی هزینه ها
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2011-09-03 ساعت 15:44
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-09-06 ساعت 23:07 توسط ParsTrader.)
[/quote]
توی سایت سفارت آمریکا در آنکارا در قسمت لاتاری 2012 تعداد مربوط به آسیایی ها 18 نفر اعلام شده
توی سایت سفارت آمریکا در آنکارا در قسمت لاتاری 2012 تعداد مربوط به آسیایی ها 18 نفر اعلام شده
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-09-03 ساعت 15:52)sinswimer نوشته: (2011-09-03 ساعت 15:36)topsoheil نوشته: دوستان عزیز سلام
میخواستم بدونم کسانی که دیپلم قدیم هستند و پیش دانشگاهی نرفتند چی کار باید بکنند؟؟
آيا ديپلمي كه هم اكنون شما داريد براي احراز آن 12 سال تحصيل كرده ايد؟ يا 11 سال؟ كاري به قديم و جديد بودنش نداشته باشيد.
پاسخ يا
12 سال تحصيل كرده ام
و يا
11 سال تحصيل كرده ام
كداميك؟
همسر من ،۱۲ سالا تحصیل کرده اما یکی از سالها رو به صورت جهشی خونده ،البته مدرک لیسانس هم داره اما خوب همه میگن باید اثبات کنه ۱۲ سال درس خونده برای دیپلم؟؟نمیدونم چی کار باید کرد...آیا مدرک لیسانس کافیه؟؟
شماره کیس: 34000
کنسولگری: ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: مرداد
تاریخ کارنت شدن کیس: march
تاریخ مصاحبه:may
تاریخ دریافت کلیرنس:
تاریخ دریافت ویزا:
تعداد افراد:4
جمع تقریبی هزینه ها
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به همه دوستان خوب مهاجرسرا و مدیران محترم آن
برای ارسال سری دوم مدارک به کنسولگری، علاوه بر مدارک مربوطه (شناسنامه، گذرنامه، کارت ملی و ...) نباید هیچ فرمی مشابه آنچه در سری اول به Kcc ارسال کردیم (همانند DS 230) پُر کرده و ارسال نمائیم؟
با تشکر
شماره کیس : 2012AS00003XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 16 July
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:25 July
کنسولگری: ANKARA
تاریخ کارنت شدن کیس:August 2011
تاریخ مصاحبه: November 2011