کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
(2011-09-01 ساعت 09:28)imanmamad نوشته:  درود بر Shezmen عزیز.در مورد ارسال مدارک اولیه همونطور که شما گقتین بهترین منبع KCC هست چون برای همه یکسان هست.
برای مدارک مربوط به مصاحبه هم وقتی وارد سایت KCC بشین در Step 4 مدارک لازم رو نوشته که البته بنظر من کلی گویی شده و باز هم ریز کاری نداره(ابوظبی):بعنوان مثال در مورد مدرک تحصیلی چیزی ننوشته و من فکر میکردم دیپلم کافیه اما با توجه به تجربه دوستان هم دیپلم و هم لیسناس بردم که اتفاقا لیسانس از من خواست.یا مثلا نوشته اصل مدارک به همراه ترجمه اما اصلا از من اصل مدرک نخاستن و یا عکس برای معاینات پزشکی در ابوظبی عکس نیم رخ میخاد حتما و لی آنکارا خیر.یا اشاید مبهم نوشته که هزینه سفارت کجا باید پرداخت بشه و سوال خیلی ها هم هست که البته در هر دو سفارت همونجا هست..کلا میخام بگم(البته به نظر من) بردن مدارک بیشتر اگر بدرد نخوره از نظر فکری خیال شخص راحت تره.
وابته به قول شما تا مدرک نخاستن شما کاری نکنید و جواب های اضافه تر ندید هنگام مصاحبه.

با شما موافقم، منظور من آن‌دسته از دوستانی است که تا یک چیزی را از کسی می‌شنوند، بدون اندکی تامل در آن، زود به تکاپو می‌افتند، که، ای وای! حالا چیکار کنم؟!
در ضمن، اسم من Shezem هست، نه Shezmen Big Grin
درود فراوان.
2012AS35xxx
مصاحبه در اوایل ماه می ۲۰۱۲ در فرانکفورت
ورود به آمریکا، اواخر ماه می همان سال Big Grin
۲۰ روز بعدش هم گرین کارت Wink
تجربه‌های من در اینجا و آنجا
کار هر بز نیست خرمن کوفتن ، گاو نر می‌خواهد و مرد کهن !
تشکر کنندگان: Hornet ، SH1A2R3
(2011-09-01 ساعت 16:03)saeed.kuchulu نوشته:  
(2011-08-31 ساعت 21:16)pantea_l3lu3 نوشته:  
(2011-08-30 ساعت 15:41)saeed.kuchulu نوشته:  
(2011-08-30 ساعت 10:40)majid89 نوشته:  
(2011-08-30 ساعت 10:08)saeed.kuchulu نوشته:  چرا هیچکی نظری نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!

این سوال من هم هست....
ولی چون توی راهنماش نوشته هر نسخه برای یک نفر احتمالا من همین کار رو خواهم کرد.

ممنون. مشکل من اینه که (احتمالا برای شما هم پیش خواهد آمد) اسپانسرم 99.99% مظمئنه که درست میگه و من غیر از یک جمله بالا که خیلی هم کلیه، رفرنس دیگه ای ندارم. تازه همه چیز بستگی به تعبیر لغت alien داره...

علما و دکترین لاتاری! ممنون میشم پاسخ بدن!!!!!!!!!!!!!!!!

سلام دوستان ،من در مورد سوال شما نظری ندارم که بتونم کمکتون کنم ولی چرا به سفارت ایمیل نمیزنین و مطمئن نمیشید؟

آره، همین کار رو میکنم...
این سایت واقعا سطحی شده و پاسخ جدی به سوالات جدی نمیشه گرفت. بیشتر مباحث حواشی اندازه عکس و هزینه ترجمه مدارک و مسایل بسیار پیش پا افتاده میچرخه که اگر سوال کننده سواد انگلیسی محدود به دبیرستان رو میداشت، یا به خودش زحمت خوندن 2 صفحه متن رو میداد، میتونست جواب رو با مراجعه به سایت پیدا کنه.
من که کلا از مهاجرسرا نا امید شدم... زنگ میزنم KCC
سلام دوست عزیز از اول هم باید زنگ می زدی کی سی سی و در نظر داشته باش اگر من و دوستان دیگه جواب نمی دیم چون مسئله جدیه و جواب الکی نمیشه داد. ما تا مطمئن نباشیم جواب نمی دهیم.در مورد سواد انگلیسی دوستان هم خوب لاتاری است و هر قشری میتونه شرکت کنه و متاسفانه حتی بعضی ها بدون حداقل شرایط(سن و مدرک) شانس دیگران را هم می گیرند. اگر مسائل به نظر شما سطحی ،جواب داده می شوند دلیل این است که ار جواب مطمئن هستیم.اسپانسر شما خیلی یهتر جواب این سوال را میداند یا میتواند بپرسد.و در اخر دوست عزیز کسی در این سایت وظیفه ای ندارد.این یک سایت مجانی است که دوستان لطف میکنند به هم کمک می کنند.امیدوارم در بیان نظرمان زود تصمیم نگیریم.
شماره کیس :20125xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:14 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: Nov
تاریخ دریافت ویزا: خدا بخواد قبل از ژانویهBig Grin و خواست Big Grin دسامبر
تاریخ دریافت گرین کارت : 1 ماه پس از ورود
2 نفر
تشکر کنندگان: frozen mind ، SH1A2R3 ، saeed.kuchulu ، 3rip ، vahidvm60
(2011-08-31 ساعت 14:21)SH1A2R3 نوشته:  
(2011-08-31 ساعت 02:16)imanmamad نوشته:  سلام فقط مثل فرمت کی سی سی .فعلا 6 تا کافیه.البته دوستانی که در سفارت آنکارا قراره برن یک عکس از نیم رخ هم باید ببرن برای معاینات پزشکی
سلام اسپانسر من به من گفت یک فرم برای 2 نفرمون فرستاده سفارت من خودم اصلا فرمهای پر شده را ندیدمBig Grin
مطمعنی که نیمرخ هم میخوان؟

به هیچ وجه در آنکارا عکس نیم رخ نمی خوان.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، mansour*** ، 3rip ، Edenbeast
(2011-09-01 ساعت 14:23)Shezem نوشته:  
(2011-09-01 ساعت 11:40)edge نوشته:  سلام . راستیتش من لیست مشاغلی رو که میتونم برای لاتاری بزنم رو نیاز دارم لطفا کمکم کنید .من ۱۷ سالم هست ولی حدود ۲ ساله که توی یه خدمات کامپیوتری کار میکنم .
اگه میشه کمکم کنید

من لیست خاصی را نمی‌شناسم، اما خود KCC در سایتش اینجا را اشاره کرده که بروید و بینید که کار شما به چه قسمتی می‌خورد. در پایین هم توضیحات خود KCC را گذاشته‌ام که بعد از اینکه به آن سایت رفتید چه کار کنید.

How To Find the Qualifying Occupations on the Department of Labor Website: Qualifying DV Occupations are shown on the Department of Labor O*Net Online Database. Follow these steps, when you are in O*Net Online to find out if your occupation qualifies:

Under "Find Occupations" select "Job Family" from the pull down;
Then Browse by “Job Family”. (For example, select Architecture and Engineering) and click "GO";
Then click on the link for your specific occupation. (As an example, select Aerospace Engineers. At the bottom of this Summary Report for Aerospace Engineers, under the Job Zone section, you will find the designated Job Zone 4, SVP Range, 7.0 to < 8.0. This means using this example, Aerospace Engineering is a qualifying occupation.)
If you do not have either the required education or qualifying work experience, you are not eligible to be issued a diversity visa. Only you, as the principal applicant, must meet this requirement. Your spouse and children do not have to meet this requirement. Do not continue with this application if you do not meet the qualifying education or work experience requirements explained above.

ترجمه‌اش هم با خودتان!Smile من دیگه وقت برای ترجمه نداشتم!Rolleyes
در ضمن، اطلاعات بالا را من از اینجا پیدا کرده‌ام، آنجا پله به پله، مراحل انجام کار بعد از برنده شدن را نوشته است.
با درود فراوان.

دوستان عزیز و ارجمند سلام - وقت بخیر.
من متن زیر را برای سهولت مطالعه شما عزیزان ترجمه کردم و متن اصلی را هم برای سندیت آورده ام.

How To Find the Qualifying Occupations on the Department of Labor Website: Qualifying DV Occupations are shown on the Department of Labor O*Net Online Database. Follow these steps, when you are in O*Net Online to find out if your occupation qualifies:

Under "Find Occupations" select "Job Family" from the pull down;
Then Browse by “Job Family”. (For example, select Architecture and Engineering) and click "GO";
Then click on the link for your specific occupation. (As an example, select Aerospace Engineers. At the bottom of this Summary Report for Aerospace Engineers, under the Job Zone section, you will find the designated Job Zone 4, SVP Range, 7.0 to < 8.0. This means using this example, Aerospace Engineering is a qualifying occupation.)
If you do not have either the required education or qualifying work experience, you are not eligible to be issued a diversity visa. Only you, as the principal applicant, must meet this requirement. Your spouse and children do not have to meet this requirement. Do not continue with this application if you do not meet the qualifying education or work experience requirements explained above

چگونگی یافتن مشاغل واجد شرایط در تار نمای وزارت کار:
مشاغل DV در پایگاه داده ای تارنمای وزارت کار بصورت آنلاین نشان داده شده است.
جهت پیگیری آن مرحله به مرحله دستور العمل زیر را دنبال کنید:
زیر "Find Occupation" , Job Family را انتخاب نمایید و آن را با پایین کشیدن تا آخر مطالعه نمایید.
سپس توسط Job Family به آن سر شاخه دهیدSadBrows)

بعنوان مثال Aerospace Engineers را انتخاب و بر روی GO کلیک کنید.
سپس بر روی لینک مخصوص شغل خودتان کلیک کنید.
برای مثال : Aerospace Engineers را انتخاب , در انتهای این خلاصه گزارشی برای Aerospace Engineers یک محدوده شغلی برایش تعریف شده است که شما میتوانید تعاریف این شغل را در محدوده شماره 4 و SVP Range, 7.0 to < 8.0 پیدا کنید.
این بدین مفهوم است که Aerospace Engineers شغلی است که مورد تایید میباشد.
اگر شما فاقد مدرک در زمینه های معرفی شده در لیستهای ارائه شده میباشید و یا تجربه کاری در این زمینه ها ندارید, حائز شرایط ویزای تنوع فرهنگی نمیباشید.

فقط شما بعنوان متقاضی اصلی باید این شرایط را داشته باشید. این شرایط برای همسر و فرزندان شما لزومی ندارد.
اگر شما شرایط توضیح داده شده در بالا مبنی بر رشته ها و تجارب لازم را ندارید تقاضای خود را دنبال نکنید.

تشکر کنندگان: 3rip ، frozen mind ، Shezem
(2011-09-01 ساعت 22:33)tartar نوشته:  دوستان سلام
من جز قبولیهای2012هستم مدرک تخصییلیم سیکله من سابق کار به عنوانSALE MANAGER که بین8>7 است میخواهم ارایه کنم به نظرتان با مدرک سیکل قبول میکنند؟ اگه نه چه پیشنهاد میفرمایید خواهش میکنم هر کس اطلاعاتی داره زودتر راهنمایی کنه یه دنیا ممنونم

در مورد سابقه کار یه چند تا پاسخ بالاتر را اگر نگاه کنید، من برای یکی از دوستان توضیح داده‌ام. به این سایت هم سر بزنید، آنجا برای معادل‌سازی حرفه‌ها توضیح داده که چه کنید، دوستمان sinswimer هم زحمت ترجمه‌اش را کشیده‌اند.
در مورد مدرک تحصیلی هم، آنطور که من از توضیحات KCC فهمیده‌ام، شما یا باید مدرک دیپلم و به بالا داشته باشی یا اینکه سابقه کار داشته باشی، حالا شما میگی دیپلم نداری، خب بجاش سابقه کار که داری، دیگه مشکل کجاست؟ یعنی در باره شما مورد دوم هست. خیلی هم سخت نگیرید، مدارک را بفرستید، حتما قبول میشه.
درود فراوان.
2012AS35xxx
تشکر کنندگان: frozen mind ، tartar
با سلام

با توجه به وضعیت فعلی، و روند نزولی کشورمون در اقتصاد فکر می کنم تا سال دیگه قیمت دلار خیلی افزایش پیدا کنه.
آیا راهی هست که بتونیم از الان دلار تهیه کنیم ؟
تشکر کنندگان:
(2011-09-02 ساعت 01:51)3rip نوشته:  با سلام

با توجه به وضعیت فعلی، و روند نزولی کشورمون در اقتصاد فکر می کنم تا سال دیگه قیمت دلار خیلی افزایش پیدا کنه.

بله، من فکر کنم، یه راهش اینه که، یه چند میلیونی بگذاری جیبت، بری صرافی و یه چندهزارتایی دلار بخری. Wink
2012AS35xxx
تشکر کنندگان:
دوستان یک چیزی که مطمئن هستم به درد همتون میخوره این هست که زمانی میخواهید از این ایران خارج بشین گواهینامه رانندگی رو بین المللی کنید ، با این گواهینامه میتونید در آمریکا به مدت ۲ ماه رانندگی کنید
من زمانی به آمریکا اومدم همین گواهینامه رو داشتم و تا زمانی که گواهینامم رو گرفتم با همون رانندگی میکردم
Case Number: 2012AS49XXX
محل مصاحبه:United States
ارسال فرم : 2011 30JUly
تاريخ كارنت شدن: June 2012
ارسال مدارک به USCIS در: June 1, 2012
رسید مدارک:June 9, 2012
انگشت نگاری : July 20
تاریخ مصاحبه: August 10, 2012
August 10: مصاحبه ، Approved و يكضرب
دريافت August 18, 2012: Green card
تشکر کنندگان: Shezem ، faranak.n
(2011-09-02 ساعت 02:10)Shezem نوشته:  
(2011-09-02 ساعت 01:51)3rip نوشته:  با سلام

بله، من فکر کنم، یه راهش اینه که، یه چند میلیونی بگذاری جیبت، بری صرافی و یه چندهزارتایی دلار بخری. Wink

پس این که از این به بعد دلار رو فقط میشه از بانک ها تهیه کرد شایعه بود ؟
کسی اطلاع داره ؟
تشکر کنندگان:
سلام
کسانی که توی فرم اسمشون به عنوان اشخاصی که بعدا وارد آمریکا میشن ، نباید برن برای مصاحبه و نیازی نیست کاری انجام بدهند. این رو توی فسمت Instructions نوشته بود !
با تشکر
تاریخ رویت قبولی در سایت: July 23 2012
کیس نامبر : ***8
ارسال فرمهای سری اول: August 2011
کنسولگری : Ankara
تاریخ کارنت شدن کیس: October 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: Sept 2011
تاریخ مصاحبه : November 2011
تاریخ کلیر شدن : January 2012
تاریخ ورود به آمریکا : April 2012
دریافت گرین کارت : May 2012
تشکر کنندگان:
[/quote]

دوستان عزیز سلام - وقت بخیر

از همه عزیزان خواهشمند است که کمی به خود زحمت مطالعه رابدهند.

بدون مطالعه کردن چیزی را مطرح نکنند زیرا بار منفی برای شخصیت شما به همراه خواهد داشت.

کافی است به قسمت(((ارسالهای امروز))) مراجعه کرده تا ببینید که در مورد خیلی چیزها تاپیک جداگانه وجود دارد.

عدم مطالعه در سایت نشانگر چیست؟
چرا مطالعه نمیشود؟
انتخاب راه آسانتر نشانگر چیست؟
عجله داشتن در هر موردی از زندگی, خدشه به وقار وشخصیت انسان است.

99.9999999 درصد از پرسشهای مطرح شده, اصلا" برای خود تاپیک مجزا و تفکیک شده دارد.

دوستان عزیز لطفا به این لینک مراجعه کنید تا ببینید دیدگاه مدیران ( به حق ) در مورد عدم مطالعه کاربران خسته از مطالعه چیست؟
http://mohajersara.com/showthread.php?ti...#pid130258

لطفا قدری به خود زحمت دهید.

یک چیز دیگر هم اضافه کنم.

خوب استکه کمی در نوشته هایمان ازعبارات ( لطفا" - بی زحمت - باعث تشکر است.....) استفاده شود.
به این کامنت توجه کنید:

(((من ۵۰۰ بار سایتو خوندم ولی هنوز یه چیزی برام روشن نیست. من که تقریبا مصاحبه برای مارچ یا آپریل دارم از الان مدارکو برای سفارت بفرستم یا صبر کنم؟؟؟ آخه بعضی از مدارک مثل گواهی بانک محدودیت زمانی داره که. باد اینکه به غیر از ایران باقی کشورا باید با پست UPS مدارک و بفرستن که من نمیدونم چند روزه میرسه سفارت. اصلآ از این پست تو سایت حرفی زده نشده. یکی منو روشن کنه !!)))

ادعا شده که 500 بار سایتو خونده ولی در حقیقت حتی یک بار هم خوانده نشده است! و به عبارت آخر توجه کنید( یکی منو روشن کنه ) مثل اینکه کسی به منشی خودش دستور میده!!

دوستان عزیز اینجور ادبیات باعث فراری شدن و هراس مدیران و باتجربه ها از سایت شده است. مسلما" اگر شما هم بجای آنها بودید دیگر در تاپیکها شرکت نمیکردید. مگر تحمل آدمها چقدر است که یک نفر گمان کند که کسانی وظیفه دارند شما را راهنمایی کنند؟ هر کسی برای خودش شخصیتی دارد و دوست ندارد که راهنمایی بی جیره و مواجب و از روی حس خیر خواهی سبک شمرده شود. مثل اینکه یک حس دلسردی به نهاد آدم را پیدا کند و گرما را خاموش کند. اصلا نمیتوانم بیان کنم با کلمات. مثل اینکه شما با ماشینتان کسی را به مقصد برسانید و او هم در را بکوبد و برود.

آدم بعضی کامنتها را میبیند و این تصور تداعی میشود که کسانی فکر میکنند که اصلا این یک سایت دولتی میباشد وکاربران آنقدر متوقع هستند که گمان میکنند مدیران این سایت هم مثلا کارمندان پلیس +10 هستند...

کمی ملاحظه کنید لطفا" بقول معروف شوری دارد از بینمکی رد میشود و با تجربه ها دارند دلزده میشوند.

ببخشید اگر مستقیما" اشاراتم را عرض کردم.

(2011-09-02 ساعت 20:08)javad_2 نوشته:  
(2011-09-01 ساعت 22:33)tartar نوشته:  دوستان سلام
من جز قبولیهای2012هستم مدرک تخصییلیم سیکله من سابق کار به عنوانSALE MANAGER که بین8>7 است میخواهم ارایه کنم به نظرتان با مدرک سیکل قبول میکنند؟ اگه نه چه پیشنهاد میفرمایید خواهش میکنم هر کس اطلاعاتی داره زودتر راهنمایی کنه یه دنیا ممنونم

دوست عزیز سلام

خودتو اذیت نکن اصلا با مدرک سیکل نمیتونی همچین شغلی پیدا کنی چون شغلهای رنج 7<8 فقط دیپلم به بالاست تازه اونم نه دیپلم ایران چون اونم از دید اونها 11 ساله و زیر دیپلم حساب میشه فقط باید پیش دانشگاهی داشته باشی تا بتونی بری اگه بتونی اونو بگیری مشکلی نداری اینو به عنوان یک کیس با تجربه بهت میگم چون من هم همین مشکلو داشتم

tartar جان، من اگه جای شما باشم اصلا به حرف های ناامیدکننده گوش نمیدهم، این دوستمون javad_2 هم هیچ اشاره‌ای نکرده‌اند که چند سال است در آمریکا مشغول به کار هستند و تا حالا به چند موسسه کاریابی سر زده‌اند و جواب منفی شنیده‌اند تا ما هم بدانیم که اوضاع چگونه است. و همانطور که در پست‌های بالاتر هم اشاره کردم، وضعیت کیس هر کس، بسته به شرایط خودش با دیگران فرق داره، زودتر فرم‌ها را با دقت پر کن و بفرست، یه طوری میشه دیگه، چیزی را از دست نمیدی، نترس. با این حرف‌ها فقط فکر و خیال واسه خودت درست می‌کنی.
درود فراوان.
2012AS35xxx
تشکر کنندگان: tartar
(2011-09-01 ساعت 11:40)edge نوشته:  سلام . راستیتش من لیست مشاغلی رو که میتونم برای لاتاری بزنم رو نیاز دارم لطفا کمکم کنید .من ۱۷ سالم هست ولی حدود ۲ ساله که توی یه خدمات کامپیوتری کار میکنم .
اگه میشه کمکم کنید

دوست عزیز با سلام و تبریک بابت قبولی تان

لطفا با توجه با این جواب که از سایت خود لاتاری است در جمع‌آوری مدارک سابقه کار بسیار دقت کنید و محکم کاری کنید.
Is there a minimum age to apply?
There is no minimum age. However, the education or work experience requirement for each principal applicant at the time of visa issuance will effectively preclude most people under 18 from applying
امیدوارم که بدون هیچ مشکلی‌ شما دوست بسیار جوان ویزا بگیرید
***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
تشکر کنندگان:
سلام دوستان. میخواستم بدونم:
1- گواهی حساب بانکی برا اونهایی که اسپانسر ندارند تو چه مرحله ای مورد نیازه؟
2-آیا احتیاج به ترجمه داره؟
3- نوع حساب باید حتماً جاری باشه یا نه مثلاً حساب سپرده کوتاه مدت بانک ملت قبوله؟
ممنون از راهنمائیتون
تشکر کنندگان:
با عرض سلام و تبریک
بنده فرمها رو ارسال کردم و در مورد خدمت سربازی از واژه های military و army و infantry (ارتش - نیروی زمینی - سرباز ) استفاده کردم در ضمن من خرید سربازی (کارت سبز - قانون بودجه ) بودم وبه این موضوع اشاره نکردم،به نظر دوستان بعدا تناقضی در مصاحبه بوجود نمیاد؟ چون روی تناقض ها خیلی حساس هستند و نگران شدم. ممنون
case: 47000
Male sent at:15- aug
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان