موضوعها: 0
رتبه:
10
1 تشکر در 0 ارسال
(2011-09-08 ساعت 02:35)Shezem نوشته: (2011-09-08 ساعت 02:00)outlaw نوشته: (2011-09-08 ساعت 01:44)n_hm1 نوشته: سلام
اگه فرم ها رو از طریق اداره پست بفرستم فرقی داره با اینکه از طریق TNT ؟ TNT شرکت خصوصیه؟ کدوم زودتر میفرستن؟
وقتی فرم ها رو فرستادم ، زمان مصاحبه رو از طریق e-mail بهم خبر میدن یا نامه؟
آرامکس بهتره یا TNT یا پست ایران؟
زنگ بزن آرامکس بیاد دم خونه ببره.41 تومان هزینشه.اگه شنبه بدی تا 2 یا حداکثر 3 شنبه اونجاست.
بله از طریق میل خبر میدن.
n_hm1@
دوست عزیر نمیخوام که توی دلت را خالی کنمها، اما من همین الآن اتفاقی یه مطلبی تو اینترنت دیدم، فقط برای اطلاعرسانی میگذارمش اینجا.
این هم مطلب
------------------------------------------------------------
فاجعه آرامکس- نقل از وبلاگ ترس و لرز در مونترال
سلام به همگی..
بچه ها یک اتفاقی برای یکی از دوستان افتاده که لینکش رو براتون میذارم حتما" بخونید...یعنی اگر این اتفاق برای ما میفتاد رسما" سکته میکردیم
پست آرامکس پاسپورت ویزا خورده دو نفر از دوستانم رو گم کرده. اخیرا دو نفر از دوستانم که ویزای کاناداشون آماده بود پاسپورت رو به ارامکس دادند برای انتقال به سفارت و زدن ویزا. اتفاقا آن روز برای تحویل مدارک و پاسپورت من هم همراهشون رفته بودم. حالا بعد از دو ماه و خرده ای و بعد از پیگیری فراوان دوستانم معلوم شد 15 روز قبل آرامکس بسته پاسپورت رو تحویل گرفته و گم کرده. ظاهرا پنج بسته پاسپورت این وسط گم شده که هیچوقت هم پیدا نشده. حالا دردسر عجیبی برای این دوستان پیدا شده. البته خوشبختانه سفارت کانادا با انها همکاری کرده و آرامکس رو مقصر دونسته اما به هر حال پروسه صدور مجدد پاسپورت و ویزای دوباره و .. کلی کار رو عقب می اندازه. خلاصه قید آرامکس رو بزنید. من هم این اواخر که اونجا چند بار رفته بودم به نظرم زیادی بی نظم و به هم ریخته اومد.
نقل از وبلاگ
http://fearloatin.wordpress.com/
-----------------------------------------------------------------
این هم لینک مطلب
http://going2canada.blogfa.com/post-52.aspx
درود فراوان
دوستان من با DHL فرستادم و هيچ مشكلي هم پيش نيومد.... اما اين آدم هايي كه پاسپورتشون و دادن و يا با پست فرستادن خودشون ريسك كردن... DHL هيچ اصل سندي رو قبول نميكنه .. شايد بشه مثلا كپي پاسپورت و فرستاد اما اصلش و اصلا قبول نميكنن..... اما براي فرستادن اين مداركي كه شما براي KCC ميخواهيد بفرستيد هيچ مشكلي وجود نداره. DHL - آرامكس هر كدوم كه شد// موفق باشيد.
CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
2011-09-08 ساعت 21:12
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-09-08 ساعت 21:22 توسط tartar.)
دوست عزیز
بدجوری حالم گرفته شد ولی اینو مطمعن باش یه خیری تو کار بوده که خدا خودش میدونه
انشاالله خداوند راههای بهتری روجلو پات میزاره و مارو از خبرهای خوش بی نسیب نمیکنی
1-همراه
2-همراه
3-برنده اصلی
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
اگر نگرانید که ممکنه قوانین برای برندگان امسال عوض شده باشه و 2011 ها زیاد به این موضوع اطلاع نداشته باشند صبر کنید تا دوستانی که میرند مصاحبه و میان تجربیاتشون رو از پرینت بانکی و ... در قسمت سفرنامه برای بقیه به اشتراک بزارند
موفق باشید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2011-09-09 ساعت 02:24
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-09-09 ساعت 02:32 توسط azad57.)
سلام به همه دوستان عزیز مهاجرسرا به خصوص Admin های محترم آن
من یک مشکلی برایم پیش آمده است که دوستانی که سربازی رفته اند و کلیر شده اند، ممکن است جواب آن را بدانند.
من 1 سال سربازی رفتم و بعد از آن معافیت کفالت گرفتم ( تک پسر – پدر بالای 60 سال) اما درفرم DS – 230 ذکر کردم که 1 سال سربازی رفتم و اشاره ای به معافیتم نکردم، با توجه به اینکه Case Number من Current شده است، آیا نیازی به مکاتبه با K.C.C و یا سفارت آنکارا هست یا آنکه در زمان مصاحبه، موضوع را برایشان توضیح دهم؟ و در نهایتآ آیا این امر مشکل ساز می شود یا خیر؟
ممنون می شوم اگر من را راهنمائی کنید.
شماره کیس : 2012AS00003XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 16 July
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:25 July
کنسولگری: ANKARA
تاریخ کارنت شدن کیس:August 2011
تاریخ مصاحبه: November 2011
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که ابوظبی مصاحبه دارن حتما توجه فرمایند:
Administrative Processes: Most applicants from Iran require some type of administrative process before traveling to the U.S. Every attempt is made to obtain the proper administrative process before the interview. By filling out Forms DS-230 Part I and II accurately and completely, the process will be quicker. The applicant's entire employment history is needed, not just the past ten years. Responses such as "retired" or "self-employed" without an explanation of where the applicant worked will lead to delays in visa issuance. In addition, dates of every trip (not just the year) to the United States must be provided, not just the last three trips. If the applicant has stayed more than six months in the U.S. on a tourist visa, the applicant must bring to the interview copies of letters from DHS granting a visa extension. Administrative processes are completed within six months or more and our office does not have any control over them
فرایندهای اداری : اکثر متقاضیان از ایران نیاز به نوعی از روند اجرایی پیش از سفر به ایالات متحده هر تلاش ساخته شده است روند اداری مناسب قبل از مصاحبه. با پر کردن فرم DS - 230 قسمت I و II برای به دست آوردن به دقت و به طور کامل، این روند خواهد بود سریعتر. کل سابقه اشتغال متقاضی مورد نیاز است ، فقط ده سال گذشته نیست. جواب های ارائه شده مانند "بازنشسته" یا "خود اشتغالی" بدون توضیح که در آن متقاضی کار می کرد منجر به تاخیر در صدور ویزا خواهد شد. علاوه بر این ، تاریخ هر سفر (و نه فقط در سال) به ایالات متحده باید ارائه شود، فقط سه سفر نیست. اگر متقاضی دارای بیش از شش ماه در آمریکا با ویزای گردشگری در آنجا ماند، متقاضی باید به نسخه های مصاحبه از حروف از DHS اعطای تمدید ویزا به ارمغان بیاورد. فرایندهای اداری، ظرف مدت شش ماه یا بیشتر تکمیل و دفتر ما هیچ کنترلی بر آنها ندارد
sharmandeh google translate injoury tarjomeh kardeh
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان عزیز مهاجرسرا به خصوص Admin هاو مدیران محترم آن
من یک مشکلی برایم پیش آمده است که دوستانی که سربازی رفته اند و کلیر شده اند، ممکن است جواب آن را بدانند.
من 1 سال سربازی رفتم و بعد از آن معافیت کفالت گرفتم ( تک پسر – پدر بالای 60 سال) اما درفرم DS – 230 ذکر کردم که 1 سال سربازی رفتم و اشاره ای به معافیتم نکردم، با توجه به اینکه Case Number من Current شده است، آیا نیازی به مکاتبه با K.C.C و یا سفارت آنکارا هست یا آنکه در زمان مصاحبه، موضوع را برایشان توضیح دهم؟ و در نهایتآ آیا این امر مشکل ساز می شود یا خیر؟
ممنون می شوم اگر من را راهنمائی کنید.
شماره کیس : 2012AS00003XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 16 July
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:25 July
کنسولگری: ANKARA
تاریخ کارنت شدن کیس:August 2011
تاریخ مصاحبه: November 2011