موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-09-09 ساعت 02:33)tartar نوشته: دوستانی که ابوظبی مصاحبه دارن حتما توجه فرمایند:
Administrative Processes: Most applicants from Iran require some type of administrative process before traveling to the U.S. Every attempt is made to obtain the proper administrative process before the interview. By filling out Forms DS-230 Part I and II accurately and completely, the process will be quicker. The applicant's entire employment history is needed, not just the past ten years. Responses such as "retired" or "self-employed" without an explanation of where the applicant worked will lead to delays in visa issuance. In addition, dates of every trip (not just the year) to the United States must be provided, not just the last three trips. If the applicant has stayed more than six months in the U.S. on a tourist visa, the applicant must bring to the interview copies of letters from DHS granting a visa extension. Administrative processes are completed within six months or more and our office does not have any control over them
فرایندهای اداری : اکثر متقاضیان از ایران نیاز به نوعی از روند اجرایی پیش از سفر به ایالات متحده هر تلاش ساخته شده است روند اداری مناسب قبل از مصاحبه. با پر کردن فرم DS - 230 قسمت I و II برای به دست آوردن به دقت و به طور کامل، این روند خواهد بود سریعتر. کل سابقه اشتغال متقاضی مورد نیاز است ، فقط ده سال گذشته نیست. جواب های ارائه شده مانند "بازنشسته" یا "خود اشتغالی" بدون توضیح که در آن متقاضی کار می کرد منجر به تاخیر در صدور ویزا خواهد شد. علاوه بر این ، تاریخ هر سفر (و نه فقط در سال) به ایالات متحده باید ارائه شود، فقط سه سفر نیست. اگر متقاضی دارای بیش از شش ماه در آمریکا با ویزای گردشگری در آنجا ماند، متقاضی باید به نسخه های مصاحبه از حروف از DHS اعطای تمدید ویزا به ارمغان بیاورد. فرایندهای اداری، ظرف مدت شش ماه یا بیشتر تکمیل و دفتر ما هیچ کنترلی بر آنها ندارد
sharmandeh google translate injoury tarjomeh kardeh
سلام دوستان
با توجه به این بیغامِ دوستمون باید سابقه کاریهِ بیش از ۱۰ سال رو به ک سی سی تحویل بدهیم. بعضی جاها میگن از خودتون زیاد بیش از حد اطلاعات ندین بعد بعضی جاها میگن بیشتر اطلاعات بدین ما آخر نفهمیدیم تکلیفمون چیه؟
مرسی
شماره کیس : 12.0004XXXX
دريافت نامه قبولي: 2011 ژولای
ارسال فرمها: 2011 آگوست
مصاحبه: ابوظبی//2012 First week of June
دريافت کليرنس: 2012 29th of July
دريافت ویزا: August 1st 2012
هزينه ها: ۵۳ تومان (پست)
چه کسی می خواهد من و تو ما نشویم
خانه اش ویران باد
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-09-09 ساعت 10:17)Kate.S نوشته: (2011-09-09 ساعت 02:33)tartar نوشته: دوستانی که ابوظبی مصاحبه دارن حتما توجه فرمایند:
Administrative Processes: Most applicants from Iran require some type of administrative process before traveling to the U.S. Every attempt is made to obtain the proper administrative process before the interview. By filling out Forms DS-230 Part I and II accurately and completely, the process will be quicker. The applicant's entire employment history is needed, not just the past ten years. Responses such as "retired" or "self-employed" without an explanation of where the applicant worked will lead to delays in visa issuance. In addition, dates of every trip (not just the year) to the United States must be provided, not just the last three trips. If the applicant has stayed more than six months in the U.S. on a tourist visa, the applicant must bring to the interview copies of letters from DHS granting a visa extension. Administrative processes are completed within six months or more and our office does not have any control over them
فرایندهای اداری : اکثر متقاضیان از ایران نیاز به نوعی از روند اجرایی پیش از سفر به ایالات متحده هر تلاش ساخته شده است روند اداری مناسب قبل از مصاحبه. با پر کردن فرم DS - 230 قسمت I و II برای به دست آوردن به دقت و به طور کامل، این روند خواهد بود سریعتر. کل سابقه اشتغال متقاضی مورد نیاز است ، فقط ده سال گذشته نیست. جواب های ارائه شده مانند "بازنشسته" یا "خود اشتغالی" بدون توضیح که در آن متقاضی کار می کرد منجر به تاخیر در صدور ویزا خواهد شد. علاوه بر این ، تاریخ هر سفر (و نه فقط در سال) به ایالات متحده باید ارائه شود، فقط سه سفر نیست. اگر متقاضی دارای بیش از شش ماه در آمریکا با ویزای گردشگری در آنجا ماند، متقاضی باید به نسخه های مصاحبه از حروف از DHS اعطای تمدید ویزا به ارمغان بیاورد. فرایندهای اداری، ظرف مدت شش ماه یا بیشتر تکمیل و دفتر ما هیچ کنترلی بر آنها ندارد
سلام دوستان
با توجه به این بیغامِ دوستمون باید سابقه کاریهِ بیش از ۱۰ سال رو به ک سی سی تحویل بدهیم. بعضی جاها میگن از خودتون زیاد بیش از حد اطلاعات ندین بعد بعضی جاها میگن بیشتر اطلاعات بدین ما آخر نفهمیدیم تکلیفمون چیه؟
مرسی
سلامِ دوباره دوستان
با توجه به این مسائل و (Administrative process)، به نظرتون صلاح میاد من با ک سی سی مکتبه کنم و سابقه کاریه بیش از ۱۰ سال را بهشون گزارش بدم؟
ممنون
شماره کیس : 12.0004XXXX
دريافت نامه قبولي: 2011 ژولای
ارسال فرمها: 2011 آگوست
مصاحبه: ابوظبی//2012 First week of June
دريافت کليرنس: 2012 29th of July
دريافت ویزا: August 1st 2012
هزينه ها: ۵۳ تومان (پست)
چه کسی می خواهد من و تو ما نشویم
خانه اش ویران باد
رتبه:
5
1 تشکر در 0 ارسال
(2011-09-09 ساعت 10:48)Kate.S نوشته: (2011-09-09 ساعت 10:17)Kate.S نوشته: (2011-09-09 ساعت 02:33)tartar نوشته: دوستانی که ابوظبی مصاحبه دارن حتما توجه فرمایند:
سلام دوستان
مرسی
سلامِ دوباره دوستان
با توجه به این مسائل و (Administrative process)، به نظرتون صلاح میاد من با ک سی سی مکتبه کنم و سابقه کاریه بیش از ۱۰ سال را بهشون گزارش بدم؟
ممنون
نخیر! این قوانین مربوط به سفارت ابوظبی است و دیگه به kcc مربوط نمیشه! kcc هر چی می خواست گفته بود تو سایتش دیگه...بقیه چیز ها برای زمان مصاحبه است...استرس الکی نگیرید ;(
شماره کیس: 39000
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به امریکا: 11 آگوست 2012
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من دچار دو اشتباه در تاریخ دریافت مدرکم در فرمهام شده بودم و به kcc ایمیل زدم و بعد از دو روز این جواب رو برام فرستادند لطفاً نظرتون رو بگید ممنون میشم در ضمن توی ایمیلی که برام فرستادند نوشتند در ماه اکتبر تا 10000 کارنت شدند در حالیکه قبلاً در ایمیلشون گفته بودند که تا 8000 کارنت شده اند
Thank you for your inquiry.
Your forms have been received and are acceptable for the continuation of your visa processing. KCC is currently scheduling visa numbers below 10,000 for Asia for the month of October. Please refer to the visa bulletin at www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month.
If you have detected an error on a form you have already submitted, you can send the corrected information to KCC through regular mail or email. If there are more than one or two minor corrections, you may submit a corrected copy of the forms. You can use photocopied forms or you can download them from http://www.travel.state.gov/visa/frvi/fo..._1342.html.
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15
رتبه:
5
1 تشکر در 0 ارسال
(2011-09-09 ساعت 11:18)kopol نوشته: سلام دوستان من دچار دو اشتباه در تاریخ دریافت مدرکم در فرمهام شده بودم و به kcc ایمیل زدم و بعد از دو روز این جواب رو برام فرستادند لطفاً نظرتون رو بگید ممنون میشم در ضمن توی ایمیلی که برام فرستادند نوشتند در ماه اکتبر تا 10000 کارنت شدند در حالیکه قبلاً در ایمیلشون گفته بودند که تا 8000 کارنت شده اند
Your forms have been received and are acceptable for the continuation of your visa processing. KCC is currently scheduling visa numbers below 10,000 for Asia for the month of October. Please refer to the visa bulletin at www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month.
If you have detected an error on a form you have already submitted, you can send the corrected information to KCC through regular mail or email. If there are more than one or two minor corrections, you may submit a corrected copy of the forms. You can use photocopied forms or you can download them from http://www.travel.state.gov/visa/frvi/fo..._1342.html.
من هم براشون میل زدم که مطمئن شم اشتباهی نکردم بران همون 3 خط بالایی رو فقط زدن البته همون 8000 تا رو گفتن...3 خط پایین رو به من نگفتن! شما اگه تو ایمیلی که براشون زدید اشتباهتون رو دقیق مطرح کردید و درستش رو هم ذکر کردید که دیگه کاری نکنید اما اگه درستش رو نگفتید و فقط گفتید که کجارو اشتباه کزدید یک ایمیل بزنید و درستش رو هم اطلاع بدید!
موفق باشید
شماره کیس: 39000
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به امریکا: 11 آگوست 2012
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-09-09 ساعت 12:15)sinswimer نوشته: (2011-09-09 ساعت 11:18)kopol نوشته: سلام دوستان من دچار دو اشتباه در تاریخ دریافت مدرکم در فرمهام شده بودم و به kcc ایمیل زدم و بعد از دو روز این جواب رو برام فرستادند لطفاً نظرتون رو بگید ممنون میشم در ضمن توی ایمیلی که برام فرستادند نوشتند در ماه اکتبر تا 10000 کارنت شدند در حالیکه قبلاً در ایمیلشون گفته بودند که تا 8000 کارنت شده اند
سلام دوست عزیز - صبح شما بخیر
نامه ای که برای شما ارسال کرده اند مبین این است که کیس شما ازدیدگاه KCC فاقد کوچکترین مشکلی برای ادامه روند پیگیری دریافت ویزا میباشد.
وضمنا اضافه کردند که اگر باز هم مشابه این اشکالات را درفرم خود یافتید به ما گزارش نمایید تا برایتان اصلاح کنیم. و شما میتوانید از پست معمولی و یا ایمیل برای مکاتبه با ما استفاده نمایید. و یا از فرمها کپی تهیه کنید و اصلاحات خود را انجام دهید و یا بطور کلی این فرمها را از سایت دانلود کرده و دوباره پر کنید ( برای دفعات بعد منظورشان است )
در حقیقت ترجمه این متن مبین این است که : شما 6.99 خان را از از 7 خان موجود در این مبارزه گذرانده اید و ما یک صدم خان دیگر هم برای شما داریم (819 دلار آمریکا) که محل آن خان را برایتان نزدیک هم کرده ایم و در اینجا نیست و آن در آنکارا میباشد وگرنه از دید ما هیچ مشکلی نیست.
اسم آن را هم ترسناک کرده اند تا همه بترسند( مصاحبه ) و زود 819 دلار را بدهند.
نترسید و همانطور که گفتم همه شما هم اکنون بر طبق COMMON LAW قانون مدنی آمریکا, شهروند امریکا محسوب میشوید.
سلام دوستان ولی در جمله دومش به نظرم اینطور اشاره کرده که اگر بیش از یک اشتباه دارید باید فرم اصلاح شده رو براشون مجدداً بفرستیم حالا نمی دونم باید از طریق ایمیل بفرستم یا از طریق پست ؟؟ و باید کل فرمهام رو براشون بفرستم یا فقط صفحات اشتباه شده رو ؟؟؟؟
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-09-09 ساعت 12:45)faranak.n نوشته: (2011-09-09 ساعت 12:15)sinswimer نوشته: (2011-09-09 ساعت 11:18)kopol نوشته: /forms_1342.html.
سلام دوست عزیز - صبح شما بخیر
نامه ای که برای شما ارسال کرده اند مبین این است که کیس شما ازدیدگاه KCC فاقد کوچکترین مشکلی برای ادامه روند پیگیری دریافت ویزا میباشد.
وضمنا اضافه کردند که اگر باز هم مشابه این اشکالات را درفرم خود یافتید به ما گزارش نمایید تا برایتان اصلاح کنیم. و شما میتوانید از پست معمولی و یا ایمیل برای مکاتبه با ما استفاده نمایید. و یا از فرمها کپی تهیه کنید و اصلاحات خود را انجام دهید و یا بطور کلی این فرمها را از سایت دانلود کرده و دوباره پر کنید ( برای دفعات بعد منظورشان است )
ا
Your forms have been received and are acceptable for the continuation of your visa processing.
این که می گه فرم های شما رسیده و برای ادامه روند ویزا قابل قبوله حالا شما از کجای متن این رو فهمیدید؟: "کیس شما ازدیدگاه KCC فاقد کوچکترین مشکلی برای ادامه روند پیگیری دریافت ویزا میباشد."؟؟؟؟
چون منم این نامه رو دریافت کردم می پرسمااا یهو دلهره میندازین به جونه آدم الکی
این قسمت نامه رو می گم دوست گرامی
If you have detected an error on a form you have already submitted, you can send the corrected information to KCC through regular mail or email. If there are more than one or two minor corrections, you may submit a corrected copy of the forms. You can use photocopied forms or you can download them from http://www.travel.state.gov/visa/frvi/fo...1342.html
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من از برندگان 2012 هستم . حدود 3 سال هست که من در کانادا ساکن هستم (دانشجویی). می خواستم ببینم که آیا باید از ایران عدم سو پیشینه بگیرم؟ البته من یک بار در سال 2010 (یک سال پیش) این گواهی رو گرفتم. آیا می تونم همون رو استفاده کنم؟
ممنون
رضا