کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
برگه قرمز در زمان مصاحبه فقط و فقط و فقط در زمانی به مصاحبه شونده لاتاری داده میشه که برای آفیسر مسجل بشه متقاضی در موردی و از روی عمد دروغی رو در فرمها نوشته مثلا اینکه مجرد بوده و نوشته متاهل
در سایر موارد کیس لاتاری فرم آبی و یا سفید میگیره همراه با نقص مدرک
یعنی هیچ وقت به کسی که نقص مدرکش به فرض که سو پیشینه هم بوده باشه بدلیل همراه نداشتن سوپیشینه فرم قرمز نمیدن و میگن در زمان صدور ویزا براشون بیاره
دوستان لطفا موثق بنویسید
همه دوستان خوبم موفق باشید
تشکر کنندگان: Shezem ، afshin4749 ، kopol ، faranak.n
(2011-09-09 ساعت 19:26)javad_2 نوشته:  
(2011-09-09 ساعت 19:09)outlaw نوشته:  
(2011-09-09 ساعت 19:01)javad_2 نوشته:  
(2011-09-09 ساعت 17:00)mremami نوشته:  سلام
من از برندگان 2012 هستم . حدود 3 سال هست که من در کانادا ساکن هستم (دانشجویی). می خواستم ببینم که آیا باید از ایران عدم سو پیشینه بگیرم؟ البته من یک بار در سال 2010 (یک سال پیش) این گواهی رو گرفتم. آیا می تونم همون رو استفاده کنم؟
ممنون
رضا
سلام اگر تا زمان مصاحبه یک سال میشه خیر نیازی نیست میتونید همون رو استفاده کنید ولی با سفارت آمریکا تماس بگیرید ونیاز داشتن یا نداشتنشو بپرسید چون شاید اصلا سوء سابقه ازتون نخوان

د

دوست عزیز من سوء پیشینه ایران ارزشی نداره ایشون باید از کانادا سوء سابقه بگیره چون نوشته اگر بیش از 6 ماه جایی خارج بودین باید سو سابقه بدین.در ضمن باید تاریخش نزدیک مصاحبه باشه تو ایران که کم تاریخ اعتبار داره اونجام احتمالا همونه.
لطفا سایتو خوب مطالعه کنین آقای امامی عزیز.
سوء پیشینه ایران در ایران 6ماه و در خارج از ایران یکسال اعتبار داره ایشون چون ایرانی هست این سوال رو کرده ولی باز هم دست آفیسره که ازش بخواد یا نه ولی اگر تماس بگیره سفارت آمریکا آنها بهشون میگن که نیاز هست یا نه حرف اول و آخر رو آفیسر میزنه در لاتاری ( مشکوک بشه چک مینویسه اگه خوشش بیاد یکضرب ویزا میده ) انشا الله تشریف میبرین مصاحبه به صحبتهای من میرسین یکی از دوستان تو همین سایت یکضرب بهش برگ قرمز داد در اول خرداد حتی این اجازه رو بهش نداد که تا آخر زمان 30 سپتامبر کاری کنه ولی من مورد مشابهه اون بودم با صحبت با آفیسر تا پایان سپتانبر زمان گرفتم و خدارو شکر ویزا رو هم گرفتم پس حرف آخر رو........

دوست عزیز اونی که ویزا نگرفته و یکضرب برگ قرمز گرفته متقاضی بوده که در هنگام پرکردن فرمها واقعیت رو بیان نکرده . منم این موضوع رو خوندم ایشون بخاطر سوء پیشینه رد نشده . توی فرمهاش گفته متاهله در حالی که قرار بوده ازدواج کنه و نشده . هیچ کسی رو بخاطر سوء پیشینه نداشتن رد نمیکنن اگه بخوان خودشون FBI چک میزنن و یا برگ نقص مدارک ( سفید ) میدن . البته شاید هم چنین موردی بوده ولی من تا جایی که این سایت رو خوندم ندیدم
تشکر کنندگان: vahidvm60
(2011-09-09 ساعت 19:51)javad_2 نوشته:  بنده مدرک تحصیلی دیپلم داشتم اون دوستمون هم همینطور ایشون دوم جون رفتن مصاحبه مدرک سابقه کارشم برده بود همراهش وفتی مدارکشو ارائه میده میگن دیپلمتان مورد تایید نیست و حتی بهشون این اجازه رو نداد آفیسر که برگرده ایران پیش دانشگاهی رو بگیره بفرسته الان هم پیش رو گرفته البته 1 ماه پیش و هرچی ایمیل میزنه و پست میکنه مدرک رو میگن کار شما از روند ویزا خارج شده

من 20 جون رفتم و آفیسر به من گفت شما میتونید مدرکی بیارید ؟ گفتم سعی میکنم یک برگ شفید بهم داد و بهم گفت که شما تا زمان قانونی 30 سپتامبر وقت دارین مدرکی ارائه کنید که با اون بشه براتون ویزا صادر کرد و من 14 سال سابقه کارمو فرستادم قبول نکردن ولی خدارو شکر به امتحانات پیش رسیدم و با نامه آموزش و پرورش ازم امتحان گرفتن و خدارو شکر ویزام شد

با آون دوستم در تماس هستم امیدشو از دست نداده و هنوز داره باهاشون مکاتبه میکنه

این درسته
چون داشتن دیپلم جز شرایط ثبت نام هست وقتی که دوستتون از نظر آفیسر دیپلم نداره (حالا درست و غلطتشو نمیدونم و کاری ندارم) کیسش باطل میشه
ولی برای سو پیشینه من 1000 درصد مطمئنم که از ایران نمیخوان چون پلیس رو قبول ندارند.
مدرک سوپیشینه برای ایران هم دیتا بیس خودشون هست که توش سوابق ترریس..تی نداشته باشید
ولی همونطور که دوستمون فرمودند هر کشوری غیر از ایران که بالای 6 ماه اقامت داشته اید می بایست از اونجا clean record تون رو در زمان مصاحبه ارائه بدید
موفق باشید
تشکر کنندگان: outlaw ، afshin4749
یکی از دوستان خارج از این مجموعه سوالی از من کردن که واقعاً جوابشون نداشتم که بدم . ایشون سوال کرد که آیا کسی بوده که با وجود داشتن مدرک لیسانس از دیپلمش ایراد بگیرن . من پاسخ دادم وقتی کسی لیسانس داره دیگه دیپلم براشون معنا نباید داشته باشه چون آخرین مدرک مهمه . ایشون هم گفتن پس چطور در شرایطشون اعلام کردن در صورت نداشتن دیپلم معادل 12 سال باید دو سال سابقه کاری داشته باشن که در اون آموزش دیده باشن ؟ منم دیدم راست میگه با توجه به مطالب این سایت حق با ایشون بوده حالا در بین مصاحبه شوندگان سالهای قبل آیا چنین اتفاقی افتاده ؟ یا نه ؟
تشکر کنندگان: vahidvm60
دوستان من این مطلب رو بلد کردم که همه ببینند
در زمان مصاحبه از ایرانی سو پیشینه نمی خواهند
دلیلشم که گفتم در بالا
دنبال سو پیشینه هم نرید که لازم نیست
منم به حرف بقیه اعتماد نکردم و رفتم و گرفتم و بدردم نخورد
تشکر کنندگان: afshin4749
(2011-09-09 ساعت 20:03)afshin4749 نوشته:  یکی از دوستان خارج از این مجموعه سوالی از من کردن که واقعاً جوابشون نداشتم که بدم . ایشون سوال کرد که آیا کسی بوده که با وجود داشتن مدرک لیسانس از دیپلمش ایراد بگیرن . من پاسخ دادم وقتی کسی لیسانس داره دیگه دیپلم براشون معنا نباید داشته باشه چون آخرین مدرک مهمه . ایشون هم گفتن پس چطور در شرایطشون اعلام کردن در صورت نداشتن دیپلم معادل 12 سال باید دو سال سابقه کاری داشته باشن که در اون آموزش دیده باشن ؟ منم دیدم راست میگه با توجه به مطالب این سایت حق با ایشون بوده حالا در بین مصاحبه شوندگان سالهای قبل آیا چنین اتفاقی افتاده ؟ یا نه ؟

افشین جان من دقیق متوجه مطلبتون نشدم
دوست شما دیپلم نداره یا لیسانس داره؟
اگه لیسانس داره که خیر دیپلم لازم نیست و بنا بر این هست که بدون دارا بودن دیپلم کسی به شما لیسانس هم نمیده. در اینجا صرفا ارائه لیسانس معتبر کفایته
اگه نه لیسانس داره نه دیپلم اینجاست که مسئله اون 2 سال سابقه کار با آموزش میتونه جایگزین ارائه دیپلم بشه
حالا اینکه این دوست جوادآقا که جز دسته دوم بوده مدرکشو قبول نکردند من نمیدونم دلیلش چی بوده
موفق باشید
تشکر کنندگان: afshin4749
(2011-09-09 ساعت 20:00)javad_2 نوشته:  دوست گلم ایشون 3 ساله کانادا هستن سوء سابقه ایران کلا معنی نداره چه برسه به الان.اما باز هم می تونین ای میل بزنین اما تو دستورالعمل کاملا واضح توضیح داده.لطفا در مورد برگ قرمز بیشتر توضیح بدین داستانو.

دوستان امریکا چون کلا پلیس ایران رو قبول نداره سو سابقه رو هم نمیخوادش
هر کی هر چی گفت غیر از این اشتباهه
ولی اینکه این دوستمون گفتند یه نفر در خرداد برگه قرمز گرفته حتما بایستی بیان و مدرک یا رفرنس یا لینکشو اینجا بزارن
چون من هم در خرداد مصاحبه داشتم و این موردو برای اولین بار هست میشنوم
لطفا لینکشو بزارید و الا من این پستتون رو به دلیل شایعه پراکنی مجبور هستم به مدیران سایت گزارش کنم
موفق باشید
[/quote]
آقا وحید سلام

در خصوص سوء سابقه از من سوء سابقه از ایران رو خواستن و تاکید کردن که حتما باید با خودتون بیارید
شما هرچی دلتون میخواد میتونین گزارش کنید اگر فکر میکنی همون راهی که شما برای مصاحبه رفتین فقط درسته و هیچ اتفاقی برای کسه دیگه نمیوفته در اشتباهید اگه سری به تاپیک آمار مدارک تخصیلی 2011 بزنید فرد مورد نظر رو پیدا میکنید بعد از این اینجا یک فرومه مشاهدات و اتفاقات پیش اومده برای افراده نه اختصاصی

[/quote]

عزیزم حرف شما در مورد مدرک کاملا درست و قابل قبوله.اما چه زمانی به شما گفتن سوء پیشینه بیارین؟منظورم زمانشه ...اگر هم بخوان چون توی فرم ها گفتن لازم نیست وقت میدن که ببریم.اما کلا نمیخوان.
شماره کیس :20125xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:14 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: Nov
تاریخ دریافت ویزا: خدا بخواد قبل از ژانویهBig Grin و خواست Big Grin دسامبر
تاریخ دریافت گرین کارت : 1 ماه پس از ورود
2 نفر
تشکر کنندگان: Edenbeast
(2011-09-09 ساعت 20:17)vahidvm60 نوشته:  
(2011-09-09 ساعت 20:03)afshin4749 نوشته:  یکی از دوستان خارج از این مجموعه سوالی از من کردن که واقعاً جوابشون نداشتم که بدم . ایشون سوال کرد که آیا کسی بوده که با وجود داشتن مدرک لیسانس از دیپلمش ایراد بگیرن . من پاسخ دادم وقتی کسی لیسانس داره دیگه دیپلم براشون معنا نباید داشته باشه چون آخرین مدرک مهمه . ایشون هم گفتن پس چطور در شرایطشون اعلام کردن در صورت نداشتن دیپلم معادل 12 سال باید دو سال سابقه کاری داشته باشن که در اون آموزش دیده باشن ؟ منم دیدم راست میگه با توجه به مطالب این سایت حق با ایشون بوده حالا در بین مصاحبه شوندگان سالهای قبل آیا چنین اتفاقی افتاده ؟ یا نه ؟

افشین جان من دقیق متوجه مطلبتون نشدم
دوست شما دیپلم نداره یا لیسانس داره؟
اگه لیسانس داره که خیر دیپلم لازم نیست و بنا بر این هست که بدون دارا بودن دیپلم کسی به شما لیسانس هم نمیده. در اینجا صرفا ارائه لیسانس معتبر کفایته
اگه نه لیسانس داره نه دیپلم اینجاست که مسئله اون 2 سال سابقه کار با آموزش میتونه جایگزین ارائه دیپلم بشه
حالا اینکه این دوست جوادآقا که جز دسته دوم بوده مدرکشو قبول نکردند من نمیدونم دلیلش چی بوده
موفق باشید

دوست خوبم اولاً بسیار متشکرم از پاسختون و دوم اینکه هم دیپلم داره هم لیسانس اما چون دیپلم ایشون نظام جدید هستش کمی ترسیده و میگه چکار کنم نکنه اینجوری بشه ؟ خود بنده هم که نظام قدیم هستم و لیسانس دارم و 15 سابقه کار .
تشکر کنندگان:
(2011-09-09 ساعت 19:01)javad_2 نوشته:  
(2011-09-09 ساعت 17:00)mremami نوشته:  سلام
من از برندگان 2012 هستم . حدود 3 سال هست که من در کانادا ساکن هستم (دانشجویی). می خواستم ببینم که آیا باید از ایران عدم سو پیشینه بگیرم؟ البته من یک بار در سال 2010 (یک سال پیش) این گواهی رو گرفتم. آیا می تونم همون رو استفاده کنم؟
ممنون
رضا
سلام اگر تا زمان مصاحبه یک سال میشه خیر نیازی نیست میتونید همون رو استفاده کنید ولی با سفارت آمریکا تماس بگیرید ونیاز داشتن یا نداشتنشو بپرسید چون شاید اصلا سوء سابقه ازتون نخوان
با سلام
سوء پیشینه از ایران لازم نیست، چون مورد قبول دولت آمریکا نیست، ولی حتما از کانادا گواهی سوء پیشینه بگیرید، البته من اطلاعی ندارم که آیا مال 2010 هنوز معتبر هست یا نه، ولی اگر هزینه ای نداره بهتره یکی دیگه بگیرید
شماره کیس: 22xxx
کنسولگری: ankara
تاریخ مصاحبه: February
تاریخ دریافت کلیرنس: 9 - may
جمع هزینه ها: ~ 5 میلیون تومن
1 نفر
تشکر کنندگان: mremami
(2011-09-09 ساعت 21:46)armtin نوشته:  یک سوال دیگه من وقتی به کی سی سی ایمیل زدم این نپیام رو برام هر سه بار فرستاد(سه بار سوال پرسیدم ) خودم فکر کنم منظورشو فهمیدم ولی برای اطمینان از عزیزان می خوام اینو ترجمه کنن
Thanks you for your inquiry.

An interview for this case has been scheduled at the American Consulate/Embassy of Ankara on......(rooz neveshte shode be miladii) . Applicants may check their status and print their letter using their confirmation information through the official DV website www.dvlottery.state.gov. Please direct any further questions regarding the processing of your case to this embassy.

سلام.دوست عزيز از اين بهتر و واضحتر نميشه كه، تاريخ و زمان دقيق مصاحبه رو برات نوشته و گفته من بعد هر سوالی داشتی از سفارت بپرسی.

مبارك باشه

خودم :
2010AS20583
ويزا بی ويزا Sad
اينم جزييات قضيه

سينا :
AS20126###
كنسولگری : آنكارا
فرمهای اوليه : Aug 2011
كارنت : Oct 2011
فرمهای مصاحبه : Oct 2011
مصاحبه : 23Nov11
ويزا : 24Nov11
تشکر کنندگان: armtin
دوستان عزیز کسی شماره تلفن و آدرس شیدا تور را در آنکارا دارد؟ لطفاً اگر اطلاعاتی دارید بنویسید.
شماره کیس :2012AS4XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس: Big Grin
تاریخ دریافت روز مصاحبه از KCC:روز بعد از کارنت شدن
تاریخ مصاحبه:31 OCT
تاریخ کلیرنس:JUN 04
تاریخ دریافت ویزا:April/04/2012<<<<>>>>>June/21/2012
تاریخ ورود به آمریکا :April/18/2012<<<<>>>>August/04/2012
تاریخ دریافت گرین کارت:
تشکر کنندگان:
(2011-09-09 ساعت 19:52)vahidvm60 نوشته:  برگه قرمز در زمان مصاحبه فقط و فقط و فقط در زمانی به مصاحبه شونده لاتاری داده میشه که برای آفیسر مسجل بشه متقاضی در موردی و از روی عمد دروغی رو در فرمها نوشته مثلا اینکه مجرد بوده و نوشته متاهل
در سایر موارد کیس لاتاری فرم آبی و یا سفید میگیره همراه با نقص مدرک
یعنی هیچ وقت به کسی که نقص مدرکش به فرض که سو پیشینه هم بوده باشه بدلیل همراه نداشتن سوپیشینه فرم قرمز نمیدن و میگن در زمان صدور ویزا براشون بیاره
دوستان لطفا موثق بنویسید
همه دوستان خوبم موفق باشید

راست ميگه اين دوستمون، چرا گوش نمی كنيد؟Big Grin

خودم :
2010AS20583
ويزا بی ويزا Sad
اينم جزييات قضيه

سينا :
AS20126###
كنسولگری : آنكارا
فرمهای اوليه : Aug 2011
كارنت : Oct 2011
فرمهای مصاحبه : Oct 2011
مصاحبه : 23Nov11
ويزا : 24Nov11
تشکر کنندگان: kopol
با سلام به دوستان من مدرك فوق ديپلم دارم آيا مدرك ديپلم هم لازمه يا نه مدرك ديپلم من نظام جديد است و مدرك فوق ديپلم را از دانشگاه علمي كاربردي دوره پودماني گرفته ام كه نياز به پيش دانشگاهي ندارد.
تشکر کنندگان:
بايد اضافه كنم داراي مدرك فوق ديپلم ميباشم با مدرك ديپلم نظام جديد بدون پيش دانشگاهي
تشکر کنندگان:

CN:2012AS50XXX
من جزو برندگان 2012 هستم و اینکه دانشجوی ارشدم و می دونم تا زمان مصاحبه درسم تموم نمیشه تو پر کردن فرم 230 قسمت 12 present occupation: نوشتم student و بعد در قسمت educational اول نوشتم master of science و تاریخ To رو همین تاریخ پرکردن فرم ها نوشتم به نظر شما باید تاریخ To رو current می نوشتم؟ آیا نیازی هست به kcc میل بزنم و توضیح بدم؟مرسی
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان