کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
(2011-08-22 ساعت 01:57)funnybluesolea نوشته:  
(2011-08-21 ساعت 11:55)majid89 نوشته:  دوستانی که کانفرمیشن نامبر رو گم کردن...

این شماره قاعدتا توی ایمیل هاتون باید باشه. چون بعد از ابطال لاتاری سری اول، به همه ایمیل زدن و توش کانفرمیشن نامبر رو یادآوری کردن.
پس تو ایمیل هاتون بگردین پیداش می کنین حتما

دوست عزیز کانفرمیشن نامبر رو فقط واسه کسایی ایمیل کردن که تو اعلام نتایج سری اول (که لغو شد) یعنی ماه MAY چک کردن که قبول شدن یا نه، کسانی که چک نکردن ایمیلی هم براشون نیومده

شما مطمئن هستید که دریافت ایمیل کانفرمیشن نامبر به چک کردن یا نکردن ارتباط داره؟
ورود به آمریکا: 2012
تشکر کنندگان:
سلام به همه دوستان عزیز -خوشبختانه من هم جزء برندگان بودم ولی با کیس نامبر58 هزار- من کلی تحقیقات انجام دادم و اینجا می گذارم شاید به درد بخوره-
بهترین ایالت ها در شرق جورجیا -ویرجینیا -اوهایو - مریلند -ایلینوی هستن و فکر کنم شرق بهتر از غرب باشه و البته نیویورک و واشنگتن و ماساچوست و فیلادلفیا و غیره....... هم خوب هستن ولی برای شروع با توجه به هزینه ها و فعالیت اقتصادی و میزان یافتن کار جورجیا و ویرجینیا و اوهایو ارزان تر هستن و آب و هوای خوبی هم دارن - توصیه می کنم به لس انجلس به دلیل ناامنی زیاد و وضع بد کاری نرید و البته در کالیفرنیا سانفرانسیسکو خیلی خوب هستش ولی به دلیل توریستی بودن گران هستش
هزینه ها در اوهایو و جورجیا و ویرجینیا خیلی مناسب و خوب هستش - البته تگزاس و اوکلاهاما درغرب هم خوب هستن ولی آب و هوای گرمی دارن
دوستان که قصد رفتن دارن حتما در مراکز فنی ایران یک دوره کاری و فنی رو یادبگیرند چون تو امریکا خیلی به درد می خوره مخصوصا با این اوضاع بد اقتصادی - من خودم ارشد برق دارم و چند دوره کاری و فنی رو هم گذروندم ولی باز دو سه دوره دیگه فنی رو ثبت نام کردم - مطمئن باشید به درد می خوره و یاد گرفتن نرم افزار تخصصی خیلی مهمه
از حالا به فکر آموزش زبان باشید مخصوصا گوش دادن و حرف زدن رو زیاد تمرین کنید ( توصیه می کنم از MP3 PLAYER کمک بگیرید و فایل های صوتی زبان رو در اون گذاشته و تا می تونید مطالب رو گوش کنید و البته متن آماده رو هم جلوی خود نیز داشته باشید -هر چه بیشتر گوش کنید ماندگار تر و ملکه ذهنتان خواهد شد و کلمات برای ذهن شما راحت تر درک و مفهوم خواهد گرفت )
سعی کنید شهرهای کم هزینه رو برای خود در ابتدا انتخاب کنید -فکر می کنم شهر تولیدو در اوهایو برای گرفتن پذیرش تحصیلی و کار راحت باشه مخصوصا اینکه یک از رئیس های دانشکده های این دانشگاه ایرانی هستش و شهر هم خیلی ارزون هستش و شهر ساکن و زیبایی هستش -آتلانتا در جورجیا هم خیلی خوبه
برای روز مصاحبه در سفارت : اگر فرم ها رو درست پر کرده باشید و در مصاحبه تناقضی بین حرف های شما و نوشته های شما در فرم نباشه و از نظر مالی و اسپانسر مشکلی نداشته باشید و پرونده پزشکی شما هم OK باشه شما سریع ویزا رو می گیرید پس نگران چیزی نباشید.
تا می تونید از شهری که می خواید مصاحبه برید اطلاعات جم کنید و روی شهر مطالعه کنید از قبیل آدرس های مرکز تست های پزشکی و سفارت و هتل ها و بعد از اینکه ویزا رو گرفتید به فکر نحوی زندگی در امریکا باشید و شهر مورد نظرتون - یادتون باشه زیاد روی فامیلی که در امریکا دارید حساب باز نکنید چون اونها به راحتی زیر بار مسولیت نمی رن مخصوصا با این شرایط بد اقتصادی
با تشکر و امیدوارم مفید واقع بشه 2012AS00058 موفق باشید - مطلبی و یا کمکی خواستید به DR3738@YAHOO.COM ایمیل بزنید.

(2011-08-22 ساعت 12:34)majid89 نوشته:  
(2011-08-22 ساعت 01:57)funnybluesolea نوشته:  
(2011-08-21 ساعت 11:55)majid89 نوشته:  دوستانی که کانفرمیشن نامبر رو گم کردن...

این شماره قاعدتا توی ایمیل هاتون باید باشه. چون بعد از ابطال لاتاری سری اول، به همه ایمیل زدن و توش کانفرمیشن نامبر رو یادآوری کردن.
پس تو ایمیل هاتون بگردین پیداش می کنین حتما

دوست عزیز کانفرمیشن نامبر رو فقط واسه کسایی ایمیل کردن که تو اعلام نتایج سری اول (که لغو شد) یعنی ماه MAY چک کردن که قبول شدن یا نه، کسانی که چک نکردن ایمیلی هم براشون نیومده

شما مطمئن هستید که دریافت ایمیل کانفرمیشن نامبر به چک کردن یا نکردن ارتباط داره؟

بله، دلیل اینکه بعضی ها این ایمیل رو نگرفتن همینه. این رو خود KCC در جواب دوست من که کانفرمیشن نامبرشو گم کرده بود و از اونا خواسته بود که این شماره رو دوباره بش بدن، گفتن
درواقع KCC کانفرمیشن نامبر رو به کسایی که گم کردن نمیده، به کسایی می ده که بار اول چک کردن و وقتی دیدن قبول نشدن اون رو از بین بردن، اینجاست که آدم می فهمه که چقدر کارشون دقیق و حساب شدست Wink
CN:2012AS63XXX
ارسال فرمها: 21 july 2011
سفارت:آنکارا
مصاحبه:june 21
دریافت ویزا:23 June
اولین سفر : 3rd NOV
هزینه ها
سفرنامه
تشکر کنندگان: ali.narooei ، majid89 ، daria ، sinswimer
(2011-08-22 ساعت 16:45)omidooo نوشته:  سلام دوستان
بالاخره یکی از دوستان لطف کرد و یه صفحه فیس بوک برای برنده های 2012 باز کردش. منم خودم عضو شدم. اگه هم نمیخواهید از دوستانتون که تو فیس بوک اند کسی چیزی نفهمه بهترین راه حلش ایجاد یه اکانت جدیده با یه اسم متفاوت. کافیه تو فیس بوک سرچ کنید: Iranian lottery 2012 winners
همین
به امید دیدارتون تو فیس بوک که هدف اصلی از ایجادش فیکس کردن یه ملاقاته حضوریه برای تمام برنده های 2012

امید عزیز لطفا این موضوع را به صورت خصوصی به اطلاع دوستان برسانید و به قوانین فروم احترام بگذارید در مورد تاپیک مشخص شده مطالب رو پست کنید. ممنون
CN:2012AS63XXX
ارسال فرمها: 21 july 2011
سفارت:آنکارا
مصاحبه:june 21
دریافت ویزا:23 June
اولین سفر : 3rd NOV
هزینه ها
سفرنامه
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، Omidooo
من با امارگیری از کل قسمتهای مربوط به برندگان 2012
اماری به دست اوردم که اینجا براتون میذارم
شماره کیسهای *** تعداد
00000-10000 *** 18
10000-20000 *** 16
20000-30000 *** 16
30000-40000 *** 19
40000-50000 *** 17
50000-60000 *** 26
60000-70000 *** 18
70000-80000 *** 6
جمعا 136شماره کیس تا حالا اعلام شده تو مهاجر سرا
از برندگان 2012 می خوام که امضای خود رو به شکل زیر تغییر بدن
شماره کیس :
تاریخ رویت قبولی در سایت:
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:
کنسولگری:
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت

و در تاپیک : http://mohajersara.com/showthread.php?tid=4031 قبولی خودشون رو اعلام کنن
و در نظر سنجی : http://mohajersara.com/showthread.php?tid=4457 شرکت کنند
ممنون میشم
دوستان 2012 جدول یادتون نره
2012AS00067xxx
تعداد:2
تاریخ مصاحبه: 25july
کلیرنس: پایان انتظار 31 اگوست Big GrinBig Grin:
تشکر کنندگان: arman_m ، shervn
از بچهای 2012 کسی برای جدول اقدامی نکرد ؟؟؟؟؟
من اگر وقتش رو داشتم حتما این کارو میکردم
اگه کسی خواست این کارو بکنه میتونه به free_free عزیز ایمیل بزنه و راهنمایی بخواد
2012AS00067xxx
تشکر کنندگان: daria
سلام به شخصه من از این سایت سر در نیاوردم :دی
کیس نامبر ما : **85 هست ! میشه یکی بگه حدودا چه زمانی کارنت میشه؟ از جایی که من متوجه شدم وقتی میگن کارنت شد یعنی بررسی شده و باید بریم توی سایت Dvlottry.state.gov و از اونجا زمان مصاحبه رو ببنیم مگه نه؟
با تشکر
تشکر کنندگان:
(2011-08-21 ساعت 19:03)outlaw نوشته:  
(2011-08-21 ساعت 16:20)Man نوشته:  سلام دوستان. من هر چي به سايت مراجعه ميكنم همون نامه اوليه رو مياره. قبلا هم يه ايميل به سفارت زدم براي تاريخ دقيق مصاحبه ولي در جواب فقط تاييد كرد كه مداركم رسيده و كامله. بقيه دوستان كسي هست كه بدون اينكه ايميل براش بياد سايت رو چك كرده باشه و تاريخشو ديده باشه؟ يا بايد صبر كنم كه ايميل برسه؟

حتما پرونده شما آماده مصاحبه نشده اونا ایمیل میدن اما شما خودت هم چک کن و نگران نباش.مال منم همینه.

دوستان من نامه ام 3 شنبه هفته پیش رسید ، 5 شنبه نامه دادم الان جواب دادن متنش رو میذارم.

Sent: Thursday, August 18, 2011 2:27 AM
To: KCC DV
Subject: Please acknowledge the receipt of my shipment

Case Number: 2012AS00005xxx
FIRSTNAME:
LASTNAME:
Date of Birth: ()
Preference Category: DV DIVERSITY
Foreign State Chargeability: IRAN

Dear Sir/Madam,

According to the Mail Tracking Service I have used, my application forms have been delivered to the KCC. I will appreciate if you would acknowledge the receipt of the shipment and the process of my case.

Kind Regards,
[/align]

Thank you for your inquiry.

Your forms have been received and are currently processing. Allow several weeks for processing. Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing.

Please refer to the visa bulletin on our website at www.travel.state.gov after the 15th of each month to locate the current numbers being processed.
من یه کم دیر فرستادم فرمامو واسه همین هنوز تاریخ مصاحبه ام معلوم نیستSad
به امید ویزای یک ضرب و کلیر شدن اونایی که تا الان نشدن.Wink
شماره کیس :20125xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:14 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: Nov
تاریخ دریافت ویزا: خدا بخواد قبل از ژانویهBig Grin و خواست Big Grin دسامبر
تاریخ دریافت گرین کارت : 1 ماه پس از ورود
2 نفر
تشکر کنندگان: arman_m
(2011-08-23 ساعت 19:26)oktay نوشته:  سلام به شخصه من از این سایت سر در نیاوردم :دی
کیس نامبر ما : **85 هست ! میشه یکی بگه حدودا چه زمانی کارنت میشه؟ از جایی که من متوجه شدم وقتی میگن کارنت شد یعنی بررسی شده و باید بریم توی سایت Dvlottry.state.gov و از اونجا زمان مصاحبه رو ببنیم مگه نه؟
با تشکر
سلام شما برای ماه بعد کارنت میشین وباید از همونجا که قبولیتونو دیدید تاریخ مصاحبه رو میبینید
به نظر من شما باید شروع به زدن واکسنها کنین و مدارک خودتونو برای رفت به سفارت بدین برای ترجمه
به امید ویزای یکضرب برای همه بچهای 2012 مخصوصا شما

2012AS00067xxx
تشکر کنندگان: outlaw ، oktay ، California ، farzad-it ، arman_m
(2011-08-13 ساعت 21:32)bakhshandehgy نوشته:  سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان عزیز
من کیس نامبرم 73xxx است که واقعا امیدی ندارم Sad Sadولی دو تا سوال دارم که هنوز جوابشون رو پیدا نکردم:
1- ترتیب کیس نامبرها چه جوریه؟ مگه نمیگید که از آسیا 15000 نفر برنده شدن پس چرا کیس نامبرها تا 75000 تا بالا رفته؟
2- به احتمال بسیار زیاد مصاحبه افراد با کیس نامبرهای بالا در آگوست یا سپتامبر است. سوال اینه که FBI check افراد با کیس نامبر بالا چه جوری می شه؟ یعنی این افراد زمان کل کارشون در آخر سپتامبر باید تمام بشه ولی هنوز FBI check اونها نیامده. اونها خودشون می دونن که افراد با کیس نامبر بالا وضعیت اینچنینی دارند و نباید FBI check اونها طولانی بشه. خوب من که نمی فهم پس اگه قرار باشه fbi Check اونها طول بکشه و جواب نگیرن اصلا چرا این افراد را برای مصاحبه صدا می زنند.
می شه لطفا یکی که وارده جواب بده

سلام وقت بخير

دوست عزيز نگراني شما كاملا" بي مورد هستش.

دليل: شما همين الآن به بولتن ويزاي امسال نگاه بكنيد. زماني كه 4 ماه و نيم مانده تا سال 2011 تمام شود همه از آسيا كارنت شدند و 8000 نفر از 2012 را نيز كارنت كردند.

پس سه ماه مانده كه سال 2011 تمام شود از پرونده هاي 2011 موردي باقي نميماند.
براي سال 2012 نيز وضعيت تازه بهتر از اين هم خواهد بود. مطمئن باشيد.

اگر قبلا" مشكلي در اين زمينه ها پيش ميآمد:

1 - مربوط به متقاضي نبود و عدم رسيدگي اداري كاركنان را ميرساند.
2 - با گذشت زمان بر اين مشكل چيره شده اند و تمايل ندارند كه متقاضياني را داشته باشند كه از آنها ناراضي باشند.

خيالتان راحت باشد. جاي هيچ نگراني نيست و آنها هم نميخواهند با احساسات كسي به اين سادگي بازي كنند . اطمينان كامل داشته باش كه 3 الي 4 ماه مانده كه سال تمام شود همه كارنت ميشوند و زياد به آمار ها توجه نكن.
تشکر کنندگان: t.azimaie ، 3rip ، arman_m ، oe163 ، parsy631
ضمن تاييد فرمايشات دوستمون بايد بگم تا آخر سال وقت نيست و تا آخر سپتامبر وقت براي اتمام پروسه هست. ضمنا امسال شماره ها به خاطر يكبار لغو نتايج void داره و براساس عددها نميشه نتيجه گرفت. همون 15000 هم كه فرموديد به خاطر اينه كه از 1 شماره اختصاص نميدن. بلكه قرعه كشي ميكنند و به اعداد استخراج شده براساس سهميه هر قاره يك پيشوند AS يا AF يا ... ميزنند. مخلص كلام اينكه نگران نباشيد. توكل كنيد. مدارك را جمع و جور كنيد و منتظر فرصت باشيد. وقتي از بين خداد نفر قرعه به نامتون افتاده، بقيه اش هم انشا... حله! ++++++++
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: 3rip ، arman_m
دوستان سلام،می‌خواستم نظرتون را درمورد اینکه ۸۰۰۰ نفر برای اکتبر کارنت شدند بدونم.همانطور که میدونید این از پارسال کمتره(۹۰۰۰).آیا این معنیش اینه که این روند همینطور تا آخر ادامه داره؟با توجه به اینکه امسالCN بالایی داریم نسبت به سال گذشته یعنی‌ چی‌ می‌شه؟یا اینکه مثلا برای نوامبر شما یک جهش را پیشبینی‌ می‌کنید؟کلا فکر می‌کنید در مقایسه با پارسال روند چگونه باشه؟
در ضمن چطور امضا درست کنم ؟
***AS16
***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
تشکر کنندگان: behzad7
(2011-08-24 ساعت 15:12)sinswimer نوشته:  
(2011-08-13 ساعت 21:32)bakhshandehgy نوشته:  سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان عزیز
من کیس نامبرم 73xxx است که واقعا امیدی ندارم Sad Sadولی دو تا سوال دارم که هنوز جوابشون رو پیدا نکردم:
1- ترتیب کیس نامبرها چه جوریه؟ مگه نمیگید که از آسیا 15000 نفر برنده شدن پس چرا کیس نامبرها تا 75000 تا بالا رفته؟
2- به احتمال بسیار زیاد مصاحبه افراد با کیس نامبرهای بالا در آگوست یا سپتامبر است. سوال اینه که FBI check افراد با کیس نامبر بالا چه جوری می شه؟ یعنی این افراد زمان کل کارشون در آخر سپتامبر باید تمام بشه ولی هنوز FBI check اونها نیامده. اونها خودشون می دونن که افراد با کیس نامبر بالا وضعیت اینچنینی دارند و نباید FBI check اونها طولانی بشه. خوب من که نمی فهم پس اگه قرار باشه fbi Check اونها طول بکشه و جواب نگیرن اصلا چرا این افراد را برای مصاحبه صدا می زنند.
می شه لطفا یکی که وارده جواب بده

سلام وقت بخير

دوست عزيز نگراني شما كاملا" بي مورد هستش.

دليل: شما همين الآن به بولتن ويزاي امسال نگاه بكنيد. زماني كه 4 ماه و نيم مانده تا سال 2011 تمام شود همه از آسيا كارنت شدند و 8000 نفر از 2012 را نيز كارنت كردند.

پس سه ماه مانده كه سال 2011 تمام شود از پرونده هاي 2011 موردي باقي نميماند.
براي سال 2012 نيز وضعيت تازه بهتر از اين هم خواهد بود. مطمئن باشيد.

اگر قبلا" مشكلي در اين زمينه ها پيش ميآمد:

1 - مربوط به متقاضي نبود و عدم رسيدگي اداري كاركنان را ميرساند.
2 - با گذشت زمان بر اين مشكل چيره شده اند و تمايل ندارند كه متقاضياني را داشته باشند كه از آنها ناراضي باشند.

خيالتان راحت باشد. جاي هيچ نگراني نيست و آنها هم نميخواهند با احساسات كسي به اين سادگي بازي كنند . اطمينان كامل داشته باش كه 3 الي 4 ماه مانده كه سال تمام شود همه كارنت ميشوند و زياد به آمار ها توجه نكن.

دوست عزیز
کل داستان لاتاری از اکتبر هرسال تا پایان سپتامبر سال بعد است.
کارنت شده های 2012 هم مربوط به اکتبر (یعنی سال مالی بعد) هستن.
ورود به آمریکا: 2012
تشکر کنندگان:
کارنت 2012 برای اکتبر 2011هستش !
تشکر کنندگان:
دوستان عزيز با سلام
خواهش مي كنم خواهش مي كنم قبل از طرح هر موضوعي خصوصا مسايلي كه روي روحيمون مي تونه موثر باشه يه مقدار بررسي كنيم و انقدر ساده با موضوعات برخورد نكنيم و اطلاعات بي ربط به هم نديم.
دوستان، با وجود اينكه قبلا هم بارها كفته شده
١ برنده هاي لاتاري با خانواده هاشون جمعا صدهزار نفرن و از اين تعداد جمعا حدود ٥٠٠٠٠ نفرشون ويزا ميكيرن.
٢ امار نشون ميده كه از بين ٤٥٠٠ برنده امسال در ايران حدودا نصفشون برنده اصلي و نصفشون همراهان اونا هستن. البته ساير نقاط دنيا اين نسبت حدود ٣ به ١ ه يعني از بين هر سه تا برنده اصلي فقط يكيشون يك همراه داره.
٣ توزيع كيس نامبرها تصادفيه و امسال بين ١ تا ٧٥٠٠٠ه.
٤ بررسي برونده هاي هر سال از اكتبر شروع ميشه و تا سبتامبر سال بعد ادامه بيدا ميكنه. امار نشون ميده كه هرسال حدود ١٥ تا ٢٠ درصد برونده ها تو ماه اخر كارنت ميشن كه با برنامه امسال احتمالا مربوط به كيسهاي بين ٦٥ تا ٧٥ هزاره.
٥ اما جاي نكراني نيست جون سابقه سالهاي ٢٠١٠ و ٢٠١١ نشون ميده كه دوستان سبتامبري تقريبا همشون درجا كلير ميشن يا حداكثر يه هفته بعد. مي تونيد به وب سليت انكارا مراجعه كنيد و وضعيت سبتامبري هاي ٢٠١١ رو جك كنيد.
٦ دوستان همه به مصاحبه مي رويم مطمين باشيد.
صبر داشته باشيد. اميدوار باشيد.
حدود هشتم سبتامبر بولتن ابديت مي شود دعا كنيد از ١٢٠٠٠ رد شود(شخصا بعيد مي دانم اما اكر بشود كه رويايي خواهد بود) طبق محاسبات من اكر اين ماه از ١٢٠٠٠ رد بشه همه قبل از سبتامبر (تا اخر اكوست) مي رن مصاحبه. تا ٨م دعا كنيد.
ارادتمند
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، behzad7 ، Hornet ، daria ، arman_m ، shadin_n

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان