موضوعها: 0
رتبه:
1
2 تشکر در 0 ارسال
2011-08-22 ساعت 12:59
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-22 ساعت 13:15 توسط mehdiravanbod.)
سلام به همه دوستان عزیز -خوشبختانه من هم جزء برندگان بودم ولی با کیس نامبر58 هزار- من کلی تحقیقات انجام دادم و اینجا می گذارم شاید به درد بخوره-
بهترین ایالت ها در شرق جورجیا -ویرجینیا -اوهایو - مریلند -ایلینوی هستن و فکر کنم شرق بهتر از غرب باشه و البته نیویورک و واشنگتن و ماساچوست و فیلادلفیا و غیره....... هم خوب هستن ولی برای شروع با توجه به هزینه ها و فعالیت اقتصادی و میزان یافتن کار جورجیا و ویرجینیا و اوهایو ارزان تر هستن و آب و هوای خوبی هم دارن - توصیه می کنم به لس انجلس به دلیل ناامنی زیاد و وضع بد کاری نرید و البته در کالیفرنیا سانفرانسیسکو خیلی خوب هستش ولی به دلیل توریستی بودن گران هستش
هزینه ها در اوهایو و جورجیا و ویرجینیا خیلی مناسب و خوب هستش - البته تگزاس و اوکلاهاما درغرب هم خوب هستن ولی آب و هوای گرمی دارن
دوستان که قصد رفتن دارن حتما در مراکز فنی ایران یک دوره کاری و فنی رو یادبگیرند چون تو امریکا خیلی به درد می خوره مخصوصا با این اوضاع بد اقتصادی - من خودم ارشد برق دارم و چند دوره کاری و فنی رو هم گذروندم ولی باز دو سه دوره دیگه فنی رو ثبت نام کردم - مطمئن باشید به درد می خوره و یاد گرفتن نرم افزار تخصصی خیلی مهمه
از حالا به فکر آموزش زبان باشید مخصوصا گوش دادن و حرف زدن رو زیاد تمرین کنید ( توصیه می کنم از MP3 PLAYER کمک بگیرید و فایل های صوتی زبان رو در اون گذاشته و تا می تونید مطالب رو گوش کنید و البته متن آماده رو هم جلوی خود نیز داشته باشید -هر چه بیشتر گوش کنید ماندگار تر و ملکه ذهنتان خواهد شد و کلمات برای ذهن شما راحت تر درک و مفهوم خواهد گرفت )
سعی کنید شهرهای کم هزینه رو برای خود در ابتدا انتخاب کنید -فکر می کنم شهر تولیدو در اوهایو برای گرفتن پذیرش تحصیلی و کار راحت باشه مخصوصا اینکه یک از رئیس های دانشکده های این دانشگاه ایرانی هستش و شهر هم خیلی ارزون هستش و شهر ساکن و زیبایی هستش -آتلانتا در جورجیا هم خیلی خوبه
برای روز مصاحبه در سفارت : اگر فرم ها رو درست پر کرده باشید و در مصاحبه تناقضی بین حرف های شما و نوشته های شما در فرم نباشه و از نظر مالی و اسپانسر مشکلی نداشته باشید و پرونده پزشکی شما هم OK باشه شما سریع ویزا رو می گیرید پس نگران چیزی نباشید.
تا می تونید از شهری که می خواید مصاحبه برید اطلاعات جم کنید و روی شهر مطالعه کنید از قبیل آدرس های مرکز تست های پزشکی و سفارت و هتل ها و بعد از اینکه ویزا رو گرفتید به فکر نحوی زندگی در امریکا باشید و شهر مورد نظرتون - یادتون باشه زیاد روی فامیلی که در امریکا دارید حساب باز نکنید چون اونها به راحتی زیر بار مسولیت نمی رن مخصوصا با این شرایط بد اقتصادی
با تشکر و امیدوارم مفید واقع بشه 2012AS00058 موفق باشید - مطلبی و یا کمکی خواستید به DR3738@YAHOO.COM ایمیل بزنید.
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
از بچهای 2012 کسی برای جدول اقدامی نکرد ؟؟؟؟؟
من اگر وقتش رو داشتم حتما این کارو میکردم
اگه کسی خواست این کارو بکنه میتونه به free_free عزیز ایمیل بزنه و راهنمایی بخواد
دوستان 2012 جدول یادتون نره
2012AS00067xxx
تعداد:2
تاریخ مصاحبه: 25july
کلیرنس: پایان انتظار 31 اگوست :
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به شخصه من از این سایت سر در نیاوردم :دی
کیس نامبر ما : **85 هست ! میشه یکی بگه حدودا چه زمانی کارنت میشه؟ از جایی که من متوجه شدم وقتی میگن کارنت شد یعنی بررسی شده و باید بریم توی سایت Dvlottry.state.gov و از اونجا زمان مصاحبه رو ببنیم مگه نه؟
با تشکر
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
ضمن تاييد فرمايشات دوستمون بايد بگم تا آخر سال وقت نيست و تا آخر سپتامبر وقت براي اتمام پروسه هست. ضمنا امسال شماره ها به خاطر يكبار لغو نتايج void داره و براساس عددها نميشه نتيجه گرفت. همون 15000 هم كه فرموديد به خاطر اينه كه از 1 شماره اختصاص نميدن. بلكه قرعه كشي ميكنند و به اعداد استخراج شده براساس سهميه هر قاره يك پيشوند AS يا AF يا ... ميزنند. مخلص كلام اينكه نگران نباشيد. توكل كنيد. مدارك را جمع و جور كنيد و منتظر فرصت باشيد. وقتي از بين خداد نفر قرعه به نامتون افتاده، بقيه اش هم انشا... حله! ++++++++
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام،میخواستم نظرتون را درمورد اینکه ۸۰۰۰ نفر برای اکتبر کارنت شدند بدونم.همانطور که میدونید این از پارسال کمتره(۹۰۰۰).آیا این معنیش اینه که این روند همینطور تا آخر ادامه داره؟با توجه به اینکه امسالCN بالایی داریم نسبت به سال گذشته یعنی چی میشه؟یا اینکه مثلا برای نوامبر شما یک جهش را پیشبینی میکنید؟کلا فکر میکنید در مقایسه با پارسال روند چگونه باشه؟
در ضمن چطور امضا درست کنم ؟
***AS16
***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,
تعداد افراد با این کیس:3
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
کارنت 2012 برای اکتبر 2011هستش !
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2011-08-24 ساعت 21:13
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-24 ساعت 21:14 توسط ETnakhausetelefonien.)
دوستان عزيز با سلام
خواهش مي كنم خواهش مي كنم قبل از طرح هر موضوعي خصوصا مسايلي كه روي روحيمون مي تونه موثر باشه يه مقدار بررسي كنيم و انقدر ساده با موضوعات برخورد نكنيم و اطلاعات بي ربط به هم نديم.
دوستان، با وجود اينكه قبلا هم بارها كفته شده
١ برنده هاي لاتاري با خانواده هاشون جمعا صدهزار نفرن و از اين تعداد جمعا حدود ٥٠٠٠٠ نفرشون ويزا ميكيرن.
٢ امار نشون ميده كه از بين ٤٥٠٠ برنده امسال در ايران حدودا نصفشون برنده اصلي و نصفشون همراهان اونا هستن. البته ساير نقاط دنيا اين نسبت حدود ٣ به ١ ه يعني از بين هر سه تا برنده اصلي فقط يكيشون يك همراه داره.
٣ توزيع كيس نامبرها تصادفيه و امسال بين ١ تا ٧٥٠٠٠ه.
٤ بررسي برونده هاي هر سال از اكتبر شروع ميشه و تا سبتامبر سال بعد ادامه بيدا ميكنه. امار نشون ميده كه هرسال حدود ١٥ تا ٢٠ درصد برونده ها تو ماه اخر كارنت ميشن كه با برنامه امسال احتمالا مربوط به كيسهاي بين ٦٥ تا ٧٥ هزاره.
٥ اما جاي نكراني نيست جون سابقه سالهاي ٢٠١٠ و ٢٠١١ نشون ميده كه دوستان سبتامبري تقريبا همشون درجا كلير ميشن يا حداكثر يه هفته بعد. مي تونيد به وب سليت انكارا مراجعه كنيد و وضعيت سبتامبري هاي ٢٠١١ رو جك كنيد.
٦ دوستان همه به مصاحبه مي رويم مطمين باشيد.
صبر داشته باشيد. اميدوار باشيد.
حدود هشتم سبتامبر بولتن ابديت مي شود دعا كنيد از ١٢٠٠٠ رد شود(شخصا بعيد مي دانم اما اكر بشود كه رويايي خواهد بود) طبق محاسبات من اكر اين ماه از ١٢٠٠٠ رد بشه همه قبل از سبتامبر (تا اخر اكوست) مي رن مصاحبه. تا ٨م دعا كنيد.
ارادتمند