موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
پس کارنت شدن من میشه برای مارچ تقریبا. این که من سوئد زندگی میکنم الان هیچ تاثیری روی زمانه مصاحبه که نداره؟ چون فکر نکنم از اینجا زیاد کسی درخواست داده باشه و سفارت خلوته . من اینجا تنها موندم که . راستی من که با ملیت ایران ثبت نام کردم و برای سفارت امریکا تو استکهلم درخواست دادم الان باید به کارنت شدنهای آسیا نگاه کنم یا اروپا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-25 ساعت 00:02)Nazgol66 نوشته: پس کارنت شدن من میشه برای مارچ تقریبا. این که من سوئد زندگی میکنم الان هیچ تاثیری روی زمانه مصاحبه که نداره؟ چون فکر نکنم از اینجا زیاد کسی درخواست داده باشه و سفارت خلوته . من اینجا تنها موندم که . راستی من که با ملیت ایران ثبت نام کردم و برای سفارت امریکا تو استکهلم درخواست دادم الان باید به کارنت شدنهای آسیا نگاه کنم یا اروپا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوست عزیز، بستگی به کیس نامبرتون داره که اگه 2012ASxxxxxxxx باشه آسیا رو باید چک کنید، و اگر 2012EUxxxxxxxx باشه، باید اروپا رو چک کنید،
در ضمن دوست عزیز لطفا امضا خودتون رو به شکل امضا من در بیارید و در تاپیک های انجمن های خصوصی 2012 شرکت کنید تا دوستان بتونن یک دیتابیس جامع برای کمک به خودمون و افراد برنده سال بعد درست کنن.
با تشکر
شماره کیس: 22xxx
کنسولگری: ankara
تاریخ مصاحبه: February
تاریخ دریافت کلیرنس: 9 - may
جمع هزینه ها: ~ 5 میلیون تومن
1 نفر
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيز تاپيك بولتن
با سلام.
كسي نظري داره كه چرا تو اكتبر از بين حدود 2300 كيس نامبر (برنده اصلي ايراني كه با همراهانشون 4453 نفر برنده نهايي رو تشكيل ميدن) فقط 18 تاش براي مصاحبه دعوت شدن آنكارا؟ البته آنكارا آخرين آپديتش تا 26 آگوسته ولي بعيد ميدونم تو آپديتهاي بعدي هم خيلي تغيير كنه.
خود تركها هم خيلي كمن. ميدونيد كه اونها هم نزديك به 3000 تا برنده دارن كه با توجه به نسبت برنده به همراه اونا حدود 1800 تا كيس نامبر ميشه. اونا چرا اينقدر كم دعوت شدن مصاحبه.
توزيع كيس نامبرهاي ما ايرانيها بين 1 تا 74000، ممكنه يه مقداري غير يكنواخت باشه. منطقيه، چون آمريكاييها و اقيانوسيهايها كه تو يكي دو هزارتاي اول پخش ميشن. كيس نامبر اروپاييها هم معمولاً تو نيمه اول شماره ها پخش ميشه. با اينحال سهم ايران تو 8000 تاي اول نميتونه اينقدر كم باشه.(اگر فرض كنيم توزيع يكنواخت باشه تو 8000 تاي اول بايد حدود 300 تا ايراني باشه، حالا غير تكنواختش 200 تا، 100 تا، نه ديگه 18 تا)
ما خودمون تو مهاجرسرا الان نزديك 10 تا زير 8000 داريم.
من فكر ميكنم دو حالته. يا واقعاً يه عده بسيار زيادي كانفرميشن نامبرهاشون رو گم كردن و يا پروسه رو پيگيري نميكنن، يا اينكه دير اقدام كردن و مدارك سري اول رو دير فرستادن كه احتمالاً مصاحبشون ميفته نوامبر.
كسي ايدهاي داره؟
ضمناً دوستان 10 روز تا بولتن نوامبر. دعا كنيد.
ارادتمند
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
كيس ما كارنت شده ولی چند بار ايميل زديم به KCC و جواب درست نمی دن و همون جواب " مدارك شما رسيده و برای مراحل بعدی . . . " رو ارسال می كنن.كسی دليلش رو می دونه؟
خودم :
2010AS20583
ويزا بی ويزا
اينم جزييات قضيه
سينا :
AS20126###
كنسولگری : آنكارا
فرمهای اوليه : Aug 2011
كارنت : Oct 2011
فرمهای مصاحبه : Oct 2011
مصاحبه : 23Nov11
ويزا : 24Nov11
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.
من سايت سفارت آنكارا رو چك كردم ولي تو برنامه مصاحبه اي كه زده بودن براي اكتبر، شماره كيس من با اينكه خيلي پايين هست و فرمهاي اوليه رو هم زود فرستادم نبود. توي ايميلي هم كه از كي سي سي دريافت كردم نوشته كه فرمهام كامله و به دستشون هم رسيده. به نظر شما مشكل چيه؟ جواب ايميلم هم كه تاريخ مصاحبه رو پرسيدم نميدن.
ممنون
شماره کیس : 2012AS0##
کنسولگری: آنکارا
مصاحبه:1نوامبر2011
كليرنس: 13 دسامبر
دريافت ويزا: 7 فوريه
ورود به امریکا: April 2012- Houston
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
من شمارم 69xxx هستش و مطمئنم که FBI check می خورم چون 2تا شغل دولتی داشتم
اگر کارنت بسم تو هر ماهی می تونم ایمیل بزنم و روز مصاحبه رو جلوتر بندازم؟
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام.
دوستان عزيز من تو چند تا از پستهام تعداد برندههاي اصلي ايراني رو از بين اين 4453 نفري كه KCC اعلام كرده، حدود 2300 نفر و مابقي رو همراهان اونها تخمين زدم كه براي بعضي از دوستان ايجاد سوال كرده.
اين تحليل منه :
1- دوستان به نظرم با توجه به مندرجات ويزا بولتن تقريباً همه روي اين موضوع اجماع داريم كه تعداد كل ويزاهاي صادره براي برندههاي اصلي و همراهان اونها 50000 تاست.
2- KCC اعلام كرده كه 100000 نفر رو براي صدور اين 50000 تا ويزا انتخاب كرده كه اين 100000 نفر شامل برندههاي اصلي و خانوادههاي اونهاست.
3- همزمان تعداد شركتكنندههاي اصلي و تعداد همراهان اونها هم در كشورهاي مختلف اعلام شده كه براي ايران اين نسبت بصورت زير بوده:
شركتكنندههاي اصلي : 289586
همراهان : 258149
كل شركت كنندگان و همراهان : 547735
4- همانطور كه مشاهده ميكنيد و تو پستهاي قبلي هم گفتم، ايرانيها تقريباً به ازاي هر شركت كننده اصلي يك همراه داشتن. بهرحال نسبت شركتكنندههاي اصلي به مجموع شركت كنندههاي اصلي و همراهان تقريباً برابر 52%ه يعني 289586 تقسيم بر 547735.
5- حالا برگرديم به فرض 1 و 2 كه نتيجه گرفتيم تعداد برندههاي اصلي و همراهان اونها امسال از ايران 4453 نفره كه اين رو هم بولتن اعلام كرده. وقتي اين تعداد مجموع برندههاي اصلي و همراهان اونهاست، اين يعني تعداد برندههاي اصلي از بين اينها 52% است. يعني بيش از 2300 نفر.
6- ميخواهم نتيجه بگيرم كه در ايران امسال حدود 2300 نفر كيس نامبر دارن و برنده اصلي هستن و بقيه همراهان اين 2300 نفر هستند.
اگه [/php]داشتيد خوشحال ميشم بشنوم.
ارادتمند