کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
پس کارنت شدن من میشه برای مارچ تقریبا. این که من سوئد زندگی میکنم الان هیچ تاثیری روی زمانه مصاحبه که نداره؟ چون فکر نکنم از اینجا زیاد کسی درخواست داده باشه و سفارت خلوته . من اینجا تنها موندم که . راستی من که با ملیت ایران ثبت نام کردم و برای سفارت امریکا تو استکهلم درخواست دادم الان باید به کارنت شدنهای آسیا نگاه کنم یا اروپا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تشکر کنندگان: Hornet
(2011-08-25 ساعت 00:02)Nazgol66 نوشته:  پس کارنت شدن من میشه برای مارچ تقریبا. این که من سوئد زندگی میکنم الان هیچ تاثیری روی زمانه مصاحبه که نداره؟ چون فکر نکنم از اینجا زیاد کسی درخواست داده باشه و سفارت خلوته . من اینجا تنها موندم که . راستی من که با ملیت ایران ثبت نام کردم و برای سفارت امریکا تو استکهلم درخواست دادم الان باید به کارنت شدنهای آسیا نگاه کنم یا اروپا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام دوست عزیز، بستگی به کیس نامبرتون داره که اگه 2012ASxxxxxxxx باشه آسیا رو باید چک کنید، و اگر 2012EUxxxxxxxx باشه، باید اروپا رو چک کنید،
در ضمن دوست عزیز لطفا امضا خودتون رو به شکل امضا من در بیارید و در تاپیک های انجمن های خصوصی 2012 شرکت کنید تا دوستان بتونن یک دیتابیس جامع برای کمک به خودمون و افراد برنده سال بعد درست کنن.
با تشکر
شماره کیس: 22xxx
کنسولگری: ankara
تاریخ مصاحبه: February
تاریخ دریافت کلیرنس: 9 - may
جمع هزینه ها: ~ 5 میلیون تومن
1 نفر
تشکر کنندگان: Nazgol66 ، frz61 ، kopol ، Hornet ، shervn
(2011-08-24 ساعت 16:26)cmbt نوشته:  دوستان سلام،می‌خواستم نظرتون را درمورد اینکه ۸۰۰۰ نفر برای اکتبر کارنت شدند بدونم.همانطور که میدونید این از پارسال کمتره(۹۰۰۰).آیا این معنیش اینه که این روند همینطور تا آخر ادامه داره؟با توجه به اینکه امسالCN بالایی داریم نسبت به سال گذشته یعنی‌ چی‌ می‌شه؟یا اینکه مثلا برای نوامبر شما یک جهش را پیشبینی‌ می‌کنید؟کلا فکر می‌کنید در مقایسه با پارسال روند چگونه باشه؟
در ضمن چطور امضا درست کنم ؟
***AS16

دوست من اینکه تعداد کارنت های هر ماه چه تعداد است هیچ معلوم نیست. فکر کنم سال 2011 یا 2010 برای اکتبر تا 9000 کارنت شدند و ماه بعدش فقط تا 9200 کارنت شدن. یعنی فقط 200 نفر . اما خب به هر حال ماههای بعد جبران کردن، مهم اینه که هیچکس بدون مصاحبه باقی نمیمونه . تنها اتفاقی که ممکنه باعث شه شما نری مصاحبه اینه که خودت نخوای بری Big Grin

برای درست کردن امضا هم بالای صفحه سمت راست گزینه "کنترل پنل کاربر" برو به تب "پروفایل شما" و گزینه "تغییر امضا" را انتخاب کن.

میتونی امضای بچه ها یا امضای خود من رو در اون قسمت کپی کنی و اطلاعات خوت را جایگزینش کنی

موفق باشی
تشکر کنندگان: farzad-it ، cmbt ، ali.narooei ، Hornet ، AMI4SAL ، arman_m ، behzad7
سلام بر دوستان گل مهاجرسرا:
خواستم فقط اطلاع بدم که بعضی از برندگان 2012 تاریخ مصاحبشون مشخص شده.بدیهیه که همشون هم کیس نامبر زیر 8000 دارن دیگه.به همشون تبریک میگم.
میتونید از سایت زیر چک کنید:
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...le_dv.html
به امید موفقیت
یقیــن دارم که ما روزی پــروانه خواهیــم شد. بگذار روزگار هـــر چه میـــخواهد پیــله کنـــد.
[font=Tahoma]زندگی در شیکاگو[/font]
تشکر کنندگان: t.azimaie ، arman_m ، shervn ، سامان صفایی
دوستان عزيز تاپيك بولتن
با سلام.
كسي نظري داره كه چرا تو اكتبر از بين حدود 2300 كيس نامبر (برنده اصلي ايراني كه با همراهانشون 4453 نفر برنده نهايي رو تشكيل مي‌دن) فقط 18 تاش براي مصاحبه دعوت شدن آنكارا؟ البته آنكارا آخرين آپديتش تا 26 آگوسته ولي بعيد مي‌دونم تو آپديت‌هاي بعدي هم خيلي تغيير كنه.
خود ترك‌ها هم خيلي كمن. مي‌دونيد كه اونها هم نزديك به 3000 تا برنده دارن كه با توجه به نسبت برنده به همراه اونا حدود 1800 تا كيس نامبر مي‌شه. اونا چرا اينقدر كم دعوت شدن مصاحبه.
توزيع كيس نامبرهاي ما ايرانيها بين 1 تا 74000، ممكنه يه مقداري غير يكنواخت باشه. منطقيه، چون آمريكايي‌ها و اقيانوسيه‌اي‌ها كه تو يكي دو هزارتاي اول پخش مي‌شن. كيس نامبر اروپايي‌ها هم معمولاً تو نيمه اول شماره ها پخش مي‌شه. با اينحال سهم ايران تو 8000 تاي اول نمي‌تونه اينقدر كم باشه.(اگر فرض كنيم توزيع يكنواخت باشه تو 8000 تاي اول بايد حدود 300 تا ايراني باشه، حالا غير تكنواختش 200 تا، 100 تا، نه ديگه 18 تا)
ما خودمون تو مهاجرسرا الان نزديك 10 تا زير 8000 داريم.
من فكر مي‌كنم دو حالته. يا واقعاً يه عده بسيار زيادي كانفرميشن نامبرهاشون رو گم كردن و يا پروسه رو پيگيري نمي‌كنن، يا اينكه دير اقدام كردن و مدارك سري اول رو دير فرستادن كه احتمالاً مصاحبشون ميفته نوامبر.
كسي ايده‌اي داره؟
ضمناً دوستان 10 روز تا بولتن نوامبر. دعا كنيد.
ارادتمند
تشکر کنندگان: Omidooo ، behzad7 ، SH1A2R3 ، 3rip ، viona ، arman_m
(2011-08-28 ساعت 10:39)ETnakhausetelefonien نوشته:  دوستان عزيز تاپيك بولتن
با سلام.
كسي نظري داره كه چرا تو اكتبر از بين حدود 2300 كيس نامبر (برنده اصلي ايراني كه با همراهانشون 4453 نفر برنده نهايي رو تشكيل مي‌دن) فقط 18 تاش براي مصاحبه دعوت شدن آنكارا؟ البته آنكارا آخرين آپديتش تا 26 آگوسته ولي بعيد مي‌دونم تو آپديت‌هاي بعدي هم خيلي تغيير كنه.
خود ترك‌ها هم خيلي كمن. مي‌دونيد كه اونها هم نزديك به 3000 تا برنده دارن كه با توجه به نسبت برنده به همراه اونا حدود 1800 تا كيس نامبر مي‌شه. اونا چرا اينقدر كم دعوت شدن مصاحبه.
توزيع كيس نامبرهاي ما ايرانيها بين 1 تا 74000، ممكنه يه مقداري غير يكنواخت باشه. منطقيه، چون آمريكايي‌ها و اقيانوسيه‌اي‌ها كه تو يكي دو هزارتاي اول پخش مي‌شن. كيس نامبر اروپايي‌ها هم معمولاً تو نيمه اول شماره ها پخش مي‌شه. با اينحال سهم ايران تو 8000 تاي اول نمي‌تونه اينقدر كم باشه.(اگر فرض كنيم توزيع يكنواخت باشه تو 8000 تاي اول بايد حدود 300 تا ايراني باشه، حالا غير تكنواختش 200 تا، 100 تا، نه ديگه 18 تا)
ما خودمون تو مهاجرسرا الان نزديك 10 تا زير 8000 داريم.
من فكر مي‌كنم دو حالته. يا واقعاً يه عده بسيار زيادي كانفرميشن نامبرهاشون رو گم كردن و يا پروسه رو پيگيري نمي‌كنن، يا اينكه دير اقدام كردن و مدارك سري اول رو دير فرستادن كه احتمالاً مصاحبشون ميفته نوامبر.
كسي ايده‌اي داره؟
ضمناً دوستان 10 روز تا بولتن نوامبر. دعا كنيد.
ارادتمند

من با فرض دوم شما بیشتر موافقم یعنی "مدارك سري اول رو دير فرستادن".
دلیلش هم این می تونه باشه که امسال به دلیل ابطال نتایج سری اول، افراد پذیرفته شده حدود 2 ماه دیرتر از پارسال متوجه قبولی شون شدن و 2 ماه کمتر فرصت داشته اند تا فرم ها رو تکمیل کرده و بفرستن.... از طرف KCC هم دو ماه کمتر فرصت بررسی فرم های دریافتی رو داشته.
بر این اساس متاسفانه من فکر نمی کنم بولتن بعدی تفاوت فاحشی با کارنت شده های سری اول (8000) داشته باشه... و اگر حتی تا 10,000 هم اعلام بشه باز هم خوبه!
ورود به آمریکا: 2012
تشکر کنندگان: ali.narooei ، arman_m
(2011-08-24 ساعت 21:13)ETnakhausetelefonien نوشته:  دوستان عزيز با سلام
خواهش مي كنم خواهش مي كنم قبل از طرح هر موضوعي خصوصا مسايلي كه روي روحيمون مي تونه موثر باشه يه مقدار بررسي كنيم و انقدر ساده با موضوعات برخورد نكنيم و اطلاعات بي ربط به هم نديم.
دوستان، با وجود اينكه قبلا هم بارها كفته شده
١ برنده هاي لاتاري با خانواده هاشون جمعا صدهزار نفرن و از اين تعداد جمعا حدود ٥٠٠٠٠ نفرشون ويزا ميكيرن.
٢ امار نشون ميده كه از بين ٤٥٠٠ برنده امسال در ايران حدودا نصفشون برنده اصلي و نصفشون همراهان اونا هستن. البته ساير نقاط دنيا اين نسبت حدود ٣ به ١ ه يعني از بين هر سه تا برنده اصلي فقط يكيشون يك همراه داره.
٣ توزيع كيس نامبرها تصادفيه و امسال بين ١ تا ٧٥٠٠٠ه.
٤ بررسي برونده هاي هر سال از اكتبر شروع ميشه و تا سبتامبر سال بعد ادامه بيدا ميكنه. امار نشون ميده كه هرسال حدود ١٥ تا ٢٠ درصد برونده ها تو ماه اخر كارنت ميشن كه با برنامه امسال احتمالا مربوط به كيسهاي بين ٦٥ تا ٧٥ هزاره.
٥ اما جاي نكراني نيست جون سابقه سالهاي ٢٠١٠ و ٢٠١١ نشون ميده كه دوستان سبتامبري تقريبا همشون درجا كلير ميشن يا حداكثر يه هفته بعد. مي تونيد به وب سليت انكارا مراجعه كنيد و وضعيت سبتامبري هاي ٢٠١١ رو جك كنيد.
٦ دوستان همه به مصاحبه مي رويم مطمين باشيد.
صبر داشته باشيد. اميدوار باشيد.
حدود هشتم سبتامبر بولتن ابديت مي شود دعا كنيد از ١٢٠٠٠ رد شود(شخصا بعيد مي دانم اما اكر بشود كه رويايي خواهد بود) طبق محاسبات من اكر اين ماه از ١٢٠٠٠ رد بشه همه قبل از سبتامبر (تا اخر اكوست) مي رن مصاحبه. تا ٨م دعا كنيد.
ارادتمند

سلام دوست عزیز
خیلی ممنون از اطلاعات ارزندتون. من واقعا استفاده می کنم.
فقط یک چیزی رو متوجه نمی شم. من فکر می کنم همه اون 4500 برنده ایرانی برنده اصلی هستند و دلیلی نداره که تو سایت آمار برنده های اصلی و همراه رو بدون اینکه ذکر کنن یکجا اعلام کنن؟؟ شما از منبع دیگه ای این آمارو گرفتین؟
تشکر کنندگان: ETnakhausetelefonien ، imanmamad ، shervn ، samereh zahra ، ali.narooei ، behzad7
دوستان سلام

كيس ما كارنت شده ولی چند بار ايميل زديم به KCC و جواب درست نمی دن و همون جواب " مدارك شما رسيده و برای مراحل بعدی . . . " رو ارسال می كنن.كسی دليلش رو می دونه؟
خودم :
2010AS20583
ويزا بی ويزا Sad
اينم جزييات قضيه

سينا :
AS20126###
كنسولگری : آنكارا
فرمهای اوليه : Aug 2011
كارنت : Oct 2011
فرمهای مصاحبه : Oct 2011
مصاحبه : 23Nov11
ويزا : 24Nov11
تشکر کنندگان: ali.narooei ، arman_m
(2011-08-28 ساعت 14:48)dr4mir نوشته:  دوستان سلام

كيس ما كارنت شده ولی چند بار ايميل زديم به KCC و جواب درست نمی دن و همون جواب " مدارك شما رسيده و برای مراحل بعدی . . . " رو ارسال می كنن.كسی دليلش رو می دونه؟

دوست عزیز مدارکتو دیر تر از یه سریا فرستادی.الان از 1 تا 8000هرکی زودتر فرستاده باشه زودتر مصاحبه میشه شما زیادم میل نده.
شماره کیس :20125xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:14 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: Nov
تاریخ دریافت ویزا: خدا بخواد قبل از ژانویهBig Grin و خواست Big Grin دسامبر
تاریخ دریافت گرین کارت : 1 ماه پس از ورود
2 نفر
تشکر کنندگان: dr4mir ، ali.narooei
سلام دوستان.
من سايت سفارت آنكارا رو چك كردم ولي تو برنامه مصاحبه اي كه زده بودن براي اكتبر، شماره كيس من با اينكه خيلي پايين هست و فرمهاي اوليه رو هم زود فرستادم نبود. توي ايميلي هم كه از كي سي سي دريافت كردم نوشته كه فرمهام كامله و به دستشون هم رسيده. به نظر شما مشكل چيه؟ جواب ايميلم هم كه تاريخ مصاحبه رو پرسيدم نميدن.

ممنون
شماره کیس : 2012AS0##
کنسولگری: آنکارا
مصاحبه:1نوامبر2011
كليرنس: 13 دسامبر
دريافت ويزا: 7 فوريه
ورود به امریکا: April 2012- Houston
تشکر کنندگان: ali.narooei ، arman_m ، سامان صفایی
دردو بر شما-اون فقط گفتن تو ماه اکتبر مصاحبه داری و هنوز روزشو برات مشخص نکردن هنوز-روال کار همینه الان زوده و برات یک نامه دیگه میاد و البته شما اواسط سپتامر یک ایمیل بزن و سوال کن برای تاریخ مصاحبه البته شاید تا اون موقع نامه دوم هم بدستت رسیده باشه.اما خوش بحالت که 3 رقمی هستیCool
تشکر کنندگان: 3rip ، ali.narooei ، Man
من شمارم 69xxx هستش و مطمئنم که FBI check می خورم چون 2تا شغل دولتی داشتم
اگر کارنت بسم تو هر ماهی می تونم ایمیل بزنم و روز مصاحبه رو جلوتر بندازم؟
تشکر کنندگان:
(2011-08-29 ساعت 01:50)doreenheimbach نوشته:  من شمارم 69xxx هستش و مطمئنم که FBI check می خورم چون 2تا شغل دولتی داشتم
اگر کارنت بسم تو هر ماهی می تونم ایمیل بزنم و روز مصاحبه رو جلوتر بندازم؟

حتی عقب انداختن مصاحبه هم فقط در کیس های خاص و با ارائه مدارک (مثلا پزشکی) امکان پذیره....
بنابراین بعید می دونم بشه تاریخ مصاحبه رو جلو انداخت.
طبیعتا همه دوست دارن زودتر برن مصاحبه!
ورود به آمریکا: 2012
تشکر کنندگان: frozen mind ، ali.narooei
با سلام.
دوستان عزيز من تو چند تا از پست‌هام تعداد برنده‌هاي اصلي ايراني رو از بين اين 4453 نفري كه KCC اعلام كرده، حدود 2300 نفر و مابقي رو همراهان اونها تخمين زدم كه براي بعضي از دوستان ايجاد سوال كرده.

اين تحليل منه :

1- دوستان به نظرم با توجه به مندرجات ويزا بولتن تقريباً همه روي اين موضوع اجماع داريم كه تعداد كل ويزاهاي صادره براي برنده‌هاي اصلي و همراهان اونها 50000 تاست.
2- KCC اعلام كرده كه 100000 نفر رو براي صدور اين 50000 تا ويزا انتخاب كرده كه اين 100000 نفر شامل برنده‌هاي اصلي و خانواده‌هاي اونهاست.
3- همزمان تعداد شركت‌كننده‌هاي اصلي و تعداد همراهان اونها هم در كشورهاي مختلف اعلام شده كه براي ايران اين نسبت بصورت زير بوده:
شركت‌كننده‌هاي اصلي : 289586
همراهان : 258149
كل شركت كنندگان و همراهان : 547735
4- همانطور كه مشاهده مي‌كنيد و تو پست‌هاي قبلي هم گفتم، ايراني‌ها تقريباً به ازاي هر شركت كننده اصلي يك همراه داشتن. بهرحال نسبت شركت‌كننده‌هاي اصلي به مجموع شركت كننده‌هاي اصلي و همراهان تقريباً برابر 52%ه يعني 289586 تقسيم بر 547735.
5- حالا برگرديم به فرض 1 و 2 كه نتيجه گرفتيم تعداد برنده‌هاي اصلي و همراهان اونها امسال از ايران 4453 نفره كه اين رو هم بولتن اعلام كرده. وقتي اين تعداد مجموع برنده‌هاي اصلي و همراهان اونهاست، اين يعني تعداد برنده‌هاي اصلي از بين اينها 52% است. يعني بيش از 2300 نفر.
6- مي‌خواهم نتيجه بگيرم كه در ايران امسال حدود 2300 نفر كيس نامبر دارن و برنده اصلي هستن و بقيه همراهان اين 2300 نفر هستند.
اگه [/php]داشتيد خوشحال مي‌شم بشنوم.
ارادتمند
تشکر کنندگان: behzad7 ، t.azimaie ، ParsTrader ، 3rip ، ali.narooei ، arman_m ، a.behzadi
دوستان من با اعلیحضرت free-free کار واجب دارم. کسی شماره ایشان را دارد؟Cool
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان