2011-11-08 ساعت 17:25
من هم با شما موافقم .کلا فکر کنم جوری عمل می کنند که کسی از کارشون سر درنیاره
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
|
2011-11-08 ساعت 17:25
من هم با شما موافقم .کلا فکر کنم جوری عمل می کنند که کسی از کارشون سر درنیاره
2011-11-08 ساعت 17:38
منم فکر می کنم برای فوریه حداکثر 5000 نفر دیگر رو اعلام کنند و برسه به 23500 ، خیلی بعید به نطر می رسه بیشتر از 23500 در ماه فوریه کارنت بشوند
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02 نتیجه مصاحبه: برگ آبی تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15 تشکر کنندگان: 3rip ، SH1A2R3 ، arman_m ، mamal amricaei
(2011-11-08 ساعت 17:20)farzin_glad@yahoo.com نوشته: دوستان عزیز من با این فرضیه که هر کس مدارکو زود تر ارسال کرده باشه ، تاریخ مصاحبه زود تر میگیره را رد میکنم چون خودم خیلی دیر متوجه قبولیم شدم و تقریبا اوایل September مدارکم رسید kcc اما تاریخ مصاحبه من تقریبا نسبت به کارنتی های january زود هستش . من الان هم ایمیل هم سایت اعلام نتایجمو 10بار چک کردم خبری نیست اصلا معلوم نیست دارن چکار میکنند ملتو سرکارگذاشتند واقعا عصابم بهم ریخته حیف از عمرم
2012AS17000
یکضرب آنکارا اقامت : واشنگتن دی سی
2011-11-08 ساعت 17:42
(2011-11-08 ساعت 14:42)sezar نوشته:منم دیشب حدود ساعت 9 شب ایمیل گرفتم(2011-11-08 ساعت 14:00)cmbt نوشته:من که امروز صبح دیدم ولی تاریخ ایمیل دیروز 4:30 pm هستش(2011-11-08 ساعت 01:30)ETnakhausetelefonien نوشته: با سلامسلام،به نظر نمیاد که دونه دونه برن جلو.به خاطر اینکه آقا فرزین با اینکه کیس نامبرشون تقریبا ۲۰۰۰ تا از من بیشتر است ولی تاریخ مصاحبشون زودتر است.و دیگه اینکه وقتی لیلی خانوم گفتند که ایمیلkcc زده ،من همون موقع چک کردم و دیدم خبری نیست پس یعنی برای همه هم همزمان ایمیل نمیاد.خدا میدونه که روال کارشون چی است
2012AS18XXX
رویت قبولی:August ارسال فرم: Aug 28 سفارت: آنكارا کارنت شدن: Junuary دریافت نامه دوم: 7 / nov مصاحبه: January 18 دریافت کلیرنس: یک ضرب دریافت ویزا : 19 January ورود به آمریکا: march 1 دریافت گرین کارت: هزینه ها: حساب کتاب نکردم
2011-11-08 ساعت 17:56
با سلام.
در ارتباط با موضوع ليلي خانم : نظر شخصيم اينه كه ايشون همچنان هيچ توضيحي ندادن كه اون عدد 18500ي كه تو پست اولشون اعلام كردن رو از كجا آوردن. اگر بر اساس دريافت ميل از kcc بوده كه با وجود اينكه اون زمان چند تا از دوستان تو پستاي بعدي ازشون پرسيدن، ايشون توضيحي ارائه نكردن. واضحه كه اين عدم درج پاسخ باعث شد كه خيليها از جمله خودم فكر كنن كه يه نفر اومده يه چيزي گفته و رفته. ضمناً اينكه بعضي دوستان اعلام ميكنن كه منبع موثقي دارن يا از جايي خبر دارن يا توي Department of state آشنا دارن و ... ملاك نيست. دوستان لطفاً يا خبري رو اعلام نكنن يا اگه اعلام ميكنن با سند و مدرك باشه تا بتونيم بهش استناد كنيم. دوستان آقاي ممل آمركيايي و آقاي مورينيو و ساير دوستان، دقت كنيد كه خبرهاي بيمنبعتون ممكنه خيليهارو خوشحال كنه، اما خيليها رو هم ناراحت ميكنه. در ارتباط با موضوع بولتن و كارنت شدنها و تاريخ مصاحبههاي ماهيانه: من هم فكر ميكردم كه بين اونهايي كه توي يك ماه كارنت ميشن، هر كي زمان ارسال فرمهاش زودتر بوده زودتر مصاحبه ميشه. اما با توجه به پستهاي دوستان به نظر ميرسه كه اينطوري نيست. مسائل ديگري كه به نظر ميرسه ميتونه تعيين كننده باشه حروف الفبا، تعداد افراد همراه كيس و يا چند مورد نه چندان با اهميت ديگه است. شايدم واقعاً رندومه. غير از يك نفر هنوز دوستان جواب ندادن كه روز و زمان دريافت ميل از KCC چه روز و چه ساعتي بوده كه ببينيم آيا همه همزمان ميل گرفتن يا روزها و ساعات متفاوتي بوده. دوستان همچنان هيچ تعجب نميكنم اگر بولتن با عددي بزرگتر از 18500 آپديت بشه. هنوز هيچي معلوم نيست. تو ماههاي قبل هم بودن دوستاني كه بعد از اعلام بولتن هنوز ميل دريافت نكرده بودن و در ميانه ماه براشون ميل زمان و تاريخ مصاحبه اومده. منتظر باشيم، مشتاق و اميدوار. ارادتمند
2011-11-08 ساعت 18:45
(2011-11-08 ساعت 17:56)ETnakhausetelefonien نوشته: با سلام. دقیقا من هم با شما کاملا موافقم .... هیچ چیزی رو بدون دلیل مدرک و سند قبول نکنیم حتی اگر بعدش ثابت بشه اون نظر صحیح بوده تا مستدل نباشه قابل قبول نیست .... بنابراین از نظر من تا زمانی که بولتن آپدیت نشه هیچ چیزی مشخص نیست .... با این صحبت قصد ناراحتی دوستان عزیزم رو که ایمیل از KCC دریافت کردن رو ندارم ولی طبق تجربه ی دوستان سالهای قبل دیدیم که وقتی چند نفر ایمیل دریافت میکنند ولی هنوز حتا برخی از افراد پایین تر از اونا ایمیلی دریافت نکردند نمیشه حدس زد دقیقا تا چه شماره ای کارنت شدند ..... بنانابر این صبر کنیم تا ایشالا بزودی دوستان عزیزمون کارنت شدنشون رو از بولتن ببینند و ما هم از شادی اونا شاد بشیم به امید خدا.......
2012AS5XXXX
رویت قبولی:17Jul 2011 ارسال فرم:02Agu سفارت: آنكارا کارنت شدن: دریافت نامه دوم: مصاحبه: دریافت کلیرنس: دریافت ویزا: ورود به آمریکا: دریافت گرین کارت: هزینه ها: پست و عکس80000+140000 tarjome
2011-11-08 ساعت 22:18
سلام به همه دوستان. من هم از برندگان امسال هستم اما بیشتر مطالب رو می خونم تا ببینم کار همه چطور جلو می ره چون من داخل آمریکا هستم و داستانم متفاوت از بقیه برندگان امساله. دوست داشتم یه موضوعی رو که برام جالب بود با همه به اشتراک بذارم. یه سایت خارجی مشابه مهاجرسرا هست که می دونم خیلی ها باهاش آشنا هستند http://forums.immigration.com. شباهت دو تا سایت اینه که همه یه سری اطلاعات و تجربه دارن به با هم به اشتراک می ذارن و همه سود می برند. اما فرقش اینه که نه کسی میاد برای تفریح یا از روی تکبر اطلاعاتی رو بدون منبع میده و باعث می شه که در جریان گقتگو ها جر و بحث پیش بیاد. خواهشا اگه اطلاعاتی بدون منبع دارید بگید به نظر من اینجوریه یا اینکه منبع خودتونو بگید. نکته دوم هم اینه که تا اونجا که من سیستم این کشور رو شناختم کسب اطلاعت از درون سیستم برای افراد عادی تقریبا ممکن نیست اما وکلا بسیار در این سیستم نفوذ و قدرت دارند. لطف کنید این سایت خوب که به همه کمک می کنه رو با تکبر خودتون خراب نکنید و باعث تشویش خاطر دیگران در این فرآیند لاتاری که پر از استرس و مشغله فکریه نشید.
در ضمن اگه کسی کمک و اطلاعاتی در مورد داخل آمریکا بخواد خوشحال می شم کمک کینم.
2011-11-08 ساعت 23:23
دوستان من مصاحبه ام دوشنبه افتاده با توجه به اینکه بچه هم داریم به نظر شما وقت دکتر کی بگیرم خوبه
2011-11-08 ساعت 23:43
(2011-11-08 ساعت 23:23)sezar نوشته: دوستان من مصاحبه ام دوشنبه افتاده با توجه به اینکه بچه هم داریم به نظر شما وقت دکتر کی بگیرم خوبهسلام.شما حداقل باید برای چهارشنبه وقت دکتر بگیرید تا شنبه جواب تست کوچولوی تان آماده باشد.اگر میخواهید محکم کاری کنید ،سهشنبه وقت بگیرید یا زودتر.
***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March تاریخ ورود به آمریکا :June 1 تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June, تعداد افراد با این کیس:3
2011-11-08 ساعت 23:54
من واقعا متاسفم بچه ها! این جا همه یه پتک دستشونه تا اگر کسی کوچکترین اشتباهی کرد بریزن سرش...اینه فرهنگ ما آدم های متمدن؟؟!! همه عصبی هستیم چون داریم مسیری رو طی می کنیم که کل زندگیمون رو عوض می کنه اما خواهشاً سر همدیگه خالی نکنید...من نمی گم که خانم leili کار درستی کردن یا غلط اما شما اجازه می داید بیاد دلیل حرفش رو بگه بعد اگر اشتباه بود همه می ریختین سرش! یا اینکه یک جمله مد شده تو این سایت که : "بدون منبع حرف نزن" ...یکی میاد فقط نظرش رو می گه همه می پرن بهش! خوب مگه قرار نیست اینجا نظرات هم رو بخونیم و منصفانه بحث کنیم؟ ولی جو به شدت متشنجه ...همین باعث می شه کسی جرات نکنه حرف بزنه...مثل خود من! می ترسم چیزی بگم همه ناراحت شن! تو رو خدا یه کم جو رو آروم کنید وگرنه همین چند نفری هم که فعالن دیگه نمیان
شماره کیس: 39000
کنسولگری:ابوظبی تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب تاریخ اولین ورود به امریکا: 11 آگوست 2012 تشکر کنندگان: viona ، SH1A2R3 ، ParsTrader ، 3rip ، mamal amricaei ، leili3 ، t.azimaie ، arman_m
2011-11-09 ساعت 00:47
با سلام
دوستان انقدر مساله رو پيچيده نكنيد. طوري نشده كه. ليلي خانوم يه مساله اي رو مطرح كرد. منبعش رو نگفت. دوستان پست زدن كه لطفا منبعتون رو هم بگين. ايشون چيزي نگفتن. ضمنا فرانك خانم، كسي اينجا مخالف اظهار نظر نيست. اگه به پستاي اين چند پيج گذشته نگاه كنين مي بينين كه پر از اظهار نظره و كسي هم مخالفتي نكرده. من خودم بيشتر از ده تا اظهارنظر تو اين تاپيك دارم. موضوع اينه كه طرز مطرح كردن اظهارنظرمون درست باشه. احيانا كسي رو بي دليل شاد يا ناراحت نكنيم. حالا هم طوري نيست. هيچكس از خانم ليلي يا شما ناراحت يا شاكي نشده. تو رو خدا دوستاني كه تا اينجا همراه ما بودن تنهامون نذارن. تو اين استرس كارنت شدنها به حمايت همديگه احتياج داريم. ارادتمند
2011-11-09 ساعت 01:21
(2011-11-08 ساعت 23:54)faranak.n نوشته: من واقعا متاسفم بچه ها! این جا همه یه پتک دستشونه تا اگر کسی کوچکترین اشتباهی کرد بریزن سرش...اینه فرهنگ ما آدم های متمدن؟؟!! همه عصبی هستیم چون داریم مسیری رو طی می کنیم که کل زندگیمون رو عوض می کنه اما خواهشاً سر همدیگه خالی نکنید...من نمی گم که خانم leili کار درستی کردن یا غلط اما شما اجازه می داید بیاد دلیل حرفش رو بگه بعد اگر اشتباه بود همه می ریختین سرش! یا اینکه یک جمله مد شده تو این سایت که : "بدون منبع حرف نزن" ...یکی میاد فقط نظرش رو می گه همه می پرن بهش! خوب مگه قرار نیست اینجا نظرات هم رو بخونیم و منصفانه بحث کنیم؟ ولی جو به شدت متشنجه ...همین باعث می شه کسی جرات نکنه حرف بزنه...مثل خود من! می ترسم چیزی بگم همه ناراحت شن! تو رو خدا یه کم جو رو آروم کنید وگرنه همین چند نفری هم که فعالن دیگه نمیان خانم فرانک دوست گرامی... اصلا ما اینجا جمع شدیم که از نظرات همدیگه تو جوی دوستانه استفاده مفید بکنیم و همه با مشورت راه درست رو در پیش بگیریم ولی ما کلا حرفمون اینه که از طرف KCC نگیم که اینقدر کارنت شدند ( میتونیم به جای این جمله بگیم : به نظر من این ماه مثلا 19000 یا 20000 تا کارنت میشن نه اینکه هنوز خود بولتن ویزا آپدیت نشده با قاطعیت بگیم 18500 تا کرنت شدند باز هم اگه کسی از دوستان نارحت شد من ازش معذرت میخوام ......) ..... این مساله رو باید بهش یکم بیشتر دقت کنیم که فقط نظر خودمون رو بدیم و از طرف KCC بدون مدرک چیزی نگیم .... باور کنید این مساله باعث استرس بیشتر میشه ..... من باز هم اگر کسی از من ناراحت شد عذرخواهی میکنم .... اینجا هستیم که دوستانه به همدیگه دلگرمی بدیم و دست همدیگرو بفشاریم........
2012AS5XXXX
رویت قبولی:17Jul 2011 ارسال فرم:02Agu سفارت: آنكارا کارنت شدن: دریافت نامه دوم: مصاحبه: دریافت کلیرنس: دریافت ویزا: ورود به آمریکا: دریافت گرین کارت: هزینه ها: پست و عکس80000+140000 tarjome
2011-11-09 ساعت 02:23
سلام
خانم فرانک اینجا جوبسیار آرام هستش شما گویا از چیز دیگری ناراحت هستید شما از کسی دارید دفاع میکنید که به دروغگویی متهم شده پس بهتره بفکرچند ماه دیگه که نوبت شماست باشید چون دغدغه بچه ها مربوط به کارنت این ماه است. اگر کسانی که بغیر از اون خانم شایعه پراکنی کرده اند حداقل بجای سکوت وخندیدن به ریش همه می آمدند وپاسخ می دادند. (2011-11-08 ساعت 23:54)faranak.n نوشته: من واقعا متاسفم بچه ها! این جا همه یه پتک دستشونه تا اگر کسی کوچکترین اشتباهی کرد بریزن سرش...اینه فرهنگ ما آدم های متمدن؟؟!! همه عصبی هستیم چون داریم مسیری رو طی می کنیم که کل زندگیمون رو عوض می کنه اما خواهشاً سر همدیگه خالی نکنید...من نمی گم که خانم leili کار درستی کردن یا غلط اما شما اجازه می داید بیاد دلیل حرفش رو بگه بعد اگر اشتباه بود همه می ریختین سرش! یا اینکه یک جمله مد شده تو این سایت که : "بدون منبع حرف نزن" ...یکی میاد فقط نظرش رو می گه همه می پرن بهش! خوب مگه قرار نیست اینجا نظرات هم رو بخونیم و منصفانه بحث کنیم؟ ولی جو به شدت متشنجه ...همین باعث می شه کسی جرات نکنه حرف بزنه...مثل خود من! می ترسم چیزی بگم همه ناراحت شن! تو رو خدا یه کم جو رو آروم کنید وگرنه همین چند نفری هم که فعالن دیگه نمیان
2012AS17000
یکضرب آنکارا اقامت : واشنگتن دی سی تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، mansour***
2011-11-09 ساعت 02:42
سلام
جناب جواد این چند نفر تازه واردنگفتند به نظر من یا مابلکه گفتند ما اطلاع داریم برایمان ایمیل اختصاصی اومده 3روز قبل هم آمده واینطور حرفهادرغیر اینصورت کسی با نظر کسی مخالف نیست اما شایعه ودروغ پراکنی را همه مخالف هستندشماچطور؟ (2011-11-09 ساعت 02:19)javad_2 نوشته: سلام
2012AS17000
یکضرب آنکارا اقامت : واشنگتن دی سی تشکر کنندگان: mansour***
2011-11-09 ساعت 02:53
دوستان عزیزم
در این تاپیک اطلاعات خیلی مفیدی به دست آورده ام و از تک تک شما برای ارسال های مفیدتان ممنون هستم. نوعی علاقه و پیوستگی را با دوستانی که آنها را ندیده ام و شاید هرگز نبینم احساس می کنم و برای تک تک شما دوستان آرزوی موفقیت دارم. بیایید بحث های مشاجره گونه نکنیم. ظرف چند ساعت و یا روز آینده این آپدیت انجام خواهد شد و همه چیز روشن . بیایید دوستی هامون را قوی تر کنیم به هم بیشتر کمک کنیم . به خدا همه نیازمند این کمک ها هستیم . پس زنده باد دوستان خوبی که به هم محبت را در قالب کلمات هدیه می کنند . پاینده باشید
شماره کیس:2012AS00042XXX
کنسولگری:آنکارا تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 آگوست 2011 کارنت شدن کیس: ژوئن 2012 تاریخ مصاحبه:25ژوئن تعداد نفرات کیس : 3 نفر تاریخ کلیرنس : 31 جولای جمع تقریبی هزینه ها :25000 عكس ، 68000 فرم ها با TNT ، ترجمه 250000 با مهرتایید ، بلیط 3 نفر 1180000 ، واکسن سه نفر 89000 |