موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و تشكر از دوستاني كه به من جواب دادن، متاسفانه من در بخش خصوصي قادر به پاسخ گويي بهشون نيستم چون پست هام زير ٢٥ تاست !
بازم ممنونم
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
(2015-12-03 ساعت 04:49)reza20 نوشته: اینجا که خیلی خلوته
تو گروه های تلگرام جمع میشید؟
دنبال يه لقمه نون حلاليم! ماليات كمر حقوق رو بد جوري مي شكونه! هر چي بيشتر كار مي كني تا حقوقت يكم بالاتر بره، از اونور ماليات مثل داروغه ي ناتينگهام ، چاق تر ، سر مي رسه!
دو هفته تعطيلي و ديگر هيچ!!!!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
25
2 تشکر در 0 ارسال
دوستان ميشه يه راهنمايي كنيد براي گرفتن اتاق از airbnb با توجه به اينكه اجازه ثبت نام به ما كه تو ايرانيم نميده بايد چي كار كنيم؟
ممنون ميشم از دوستاني كه اخيرا مهاجرت كردن كه در مواقع فراغت يه سري اينجا بزنند و ما رو راهنمايي كنند. متاسفانه اغلب موضوعات رو كه ميبينم مطالب از سالهاي ٢٠١٢-٣ به بعد خيلي به روز نشده و با توجه به تغيير نرخ دلار و قوانين و مقررات (احتمالا) ما نميدونيم بايد از كجا كسب اطلاعات كنيم.
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
به نظر دوستان غیر از carglist چه سایت دیگه ای میشه دنبال ماشین گشت.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
بنظر شما اینترنت از کدام شرکت بگیرم ,که هم سرعتش خوب باشه هم قیمتش؟
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
خانم هاي محترم ، كسي دوست داره توي day care با مديريت يك خانم ايراني در شهر كركلند به مدت يه هفته از دوشنبه ي همين هفته تا جمعه كار كنه و اگه دو طرف راضي بودن، استخدام دائم بشه؟ البته حقوق اين هفته محفوظه! اميدوارم بتونم كار مثبتي براي طرفين انجام بدم!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
شباهنگ جان همون مهد كودك خودمونه!!!!