2015-12-14 ساعت 05:11
من اگر نقل قول کردم هدفم پاسخ دادن به شما نبود و الان هم نیست.
فقط هدفم اینه که نگذارم راهنماییهای غلط تو مهاجرسرا مرسوم شه.
همیشه رویهام همین بوده و خواهد بود.
(2015-12-13 ساعت 12:45)reza20 نوشته:(2015-12-13 ساعت 03:09)امیر مهاجر نوشته:(2015-12-12 ساعت 08:27)reza20 نوشته:(2015-12-11 ساعت 11:20)peyman222 نوشته: سلام دوستان
بنظر شما اینترنت از کدام شرکت بگیرم ,که هم سرعتش خوب باشه هم قیمتش؟
من در مورد سیاتل و حومه میگم
فرانتیر با ماهی 35$ سرعت دانلود 30Mbps و سرعت آپلود 30Mbps و قرارداد هم نمیبنده. و پیشنهاد من همینه
ولی کامکست تا سرعت 150Mbps میده ولی گرونه و قرارداد هم باید باهاشون ببندی. اگه با تی-وی و فون باندل کنی ارزون میوفته
اجباري براي كانتركت با كامكست نيست! من از ابتدا بدون قرارداد و به صورت ماهيانه گرفتم از كامكست. پارسال ماهي ٣٩ دلار ٥٠ مگابيت (سرويس بلست تا ١٢٠ مگا بيت معمولا جواب ميده). امسال گرونتر شده 49.99$ در ماه. فقط اينترنت.
باهات کانترکت میبنده تو خبر نداری. حرف فروشنده رو جدی نگیر
من اگر نقل قول کردم هدفم پاسخ دادن به شما نبود و الان هم نیست.
فقط هدفم اینه که نگذارم راهنماییهای غلط تو مهاجرسرا مرسوم شه.
همیشه رویهام همین بوده و خواهد بود.
Resident of Seattle, WA - since 2013
سفرناﻣﮧ ● سفرنامههای آمریڪا ● جدول مقایسهٔ شهرهای آمریڪا ● آموزش کاربری حرفهای مهاجرسرا ● ۱۱۸ مهاجرسرا
“You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks.” - Winston Churchill
سفرناﻣﮧ ● سفرنامههای آمریڪا ● جدول مقایسهٔ شهرهای آمریڪا ● آموزش کاربری حرفهای مهاجرسرا ● ۱۱۸ مهاجرسرا
“You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks.” - Winston Churchill