موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیزم
کسی در مورد Washington State Department of Social and Health Services یا DHSH چیزی می دونه؟ آیا این اداره فقط در واشنگتنه یا ایالت های دیگه هم هست؟ برنامه شون چیه؟ یعنی به خانواده هایی که مثلاً تازه وارد آمریکا میشن و وضعیت مناسبی ندارن کمک می کنن؟ کسی تجربه ای داره؟
توضیح دوستان حتماً به درد دیگران هم می خورد چون فکر می کنم مساله جالب و پر کاربردی باشه.
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
با سپاس فراوان از هموطنای شریفم بابت در اختیار گذاشتن تجاربشون، امیدوارم که من هم بتونم تجارب مطلوب و یا نا خوشایندم را در آینده در کنار شما دوستان سیاتلی یا پورت لندی بزارم برای ما هم دعا کنید که اگر صلاحمون هست پروسه مهاجرتیمون با موفقیت طی شه
من هم به نوبه خودم یک تجربه ارزشمند در رابطه با یاد گیری زبان دارم
1)تدریس کتاب های اینترچنچ توسط مهندس باقری که بسیار با ارزشه در سایتir language میتونید intro , red book دانلود کنید و سطح آبی و سبز با قیمت بسیار کمی دانلود میشه البته level 3 هنوز آماده نیست
2)دوستانی که در ایرانن هستن جهت تقویت شنیداری به نظرم اخبار روزانه از شبکه خبر ببینند و بعد press tv رو چند بار نگاه کنن به نظرم عالی یه چون در ابتدا با شبکه خبر موضوع و تصاویر حوادث در ذهن میشینه و بعد press tv که میبینید لذت میبرید و ناخوداگاه جذب میشید و ادامه میدید و کاملا هم بی خرجه برای خودم و بعضی دوستان که وضعیت اقتصادی مطلوبی نداریم
CASE NUM:7200
DS260--->21 JUN
YEREVAN
jun9<------INTERVIEW
AP
UP DATE .......>:5MAY&9JUN&10JUN&13jun&14jun
اوس کریم هرچی برامون رقم زدی راضیم به رضایت
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
2015-12-29 ساعت 20:28
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-12-29 ساعت 20:30 توسط barfi1.)
(2015-07-19 ساعت 21:03)reza.aa نوشته: عاقا هر کسی اومد لطفا یه دستگاه فلافل زنی برام بیار یادم رفت نال خودم رو بیار
الته گردی قالبش بزرگ نباشه حدود دو تا سه سانتی متر
با سلام خدمت شما دوست عزیز امید به خدا ما اوایل مارچ راهی سیاتل هستیم اگر تهیه نکرده باشید براتون بیارم در ضمن از اطلاعاتی که گذاشته بودید استفاده کردیم ممنون.
ازدواج با سیتیزن +فرزند زیر21سال سیتیزن
ارسال مدارک28 نوامبر2014
رسیپت 1 دسامبر
اپرو 30 دسامبر
ارسال مدارک به nvcژانویه 2015
تاییدتکمیل مدارک 18 مارچ 2015
سفارت: ابوظبی
مصاحبه 16 دسامبر
ویزا یکضرب دریافت پاسپورت 21دسامبر
ورود 8 مارچ 2016
هرچه قدرزندگی بدباشد، وقتی زندگی هست امید هم هست (هاوکینگ)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان
من حساب چینگ توی bank of America باز کردم میخواستم بتونم چطور میتونم کاری کنم که کارمزد از حسابم کم نکنند.بنظر شما چه بانکی اینجا بهتره برای حساب و در بعدا گرفتن کردیت.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
اینجا چرا اینقدر ساکت شده؟ آدم دلش میگیره؟
خدایا مرا آن (سیاتل) ده که آن به...