موضوعها: 0
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
هم خانه
سلام دوستان
یک اتاق کاملا مستقل با ورودی مجزا در یک منطقه بسیار خوب و زیبا مناسب برای یک نفر همخانه مجرد یا یک زوج موجود است.
لطفا در صورت تمایل از طریق پیام خصوصی یا ایمیل پیام بذارید.
ممنون
شماره کیس: 2013AS000082XX - کنسولگری: ابوظبی - مصاحبه : 10 June - کلیر شدن: 14 August -مقصد: Seattle
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
از دوستانی که در شهر سیاتل زندگی می کنند و امکان دادن آدرس و شماره تلفنشون رو به من دارن (برای ارسال گرین کارت و مصاحبه می خوام)، لطف می کنن اگه به من پیام بدن.
پیشاپیش ممنونم
6xxx/ABD
تحقق بخشیدن به افسانه شخصی یگانه وظیفه آدمیان است، همه چیز تنها یک چیز است و هنگامی که آرزوی چیزی را داری سراسر کیهان همدست میشود تا بتوانی آن آرزو را تحقق بخشی.
نتونستیم هورا بکشیم نه برای خودمون و نه برای دوستانمون
موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز من قصد مهاجرت به امریکا را دارم زبانم در حد متوسط هست اما میتونم تقویتش کنم مدرک تحصیلی من هم فوق دیپلم برق هست اما تخصص در انجام کار های برقی (برق ساختمان و plc , و تابلو های صنعتی ) و تا حدودی اکسل هم بلدم به نظر شما شهر سیاتل شهر ارزونی نسیتن برای شروع هست یا نه شما چه شهری را برای شروع پیشنهاد میکنید و با چقدر سرمایه اولیه؟؟!!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2014-05-19 ساعت 17:55
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-19 ساعت 17:56 توسط محمد دی دی.)
سلام
دوستان ساکن سیاتل کسی برای سپتامبر هم خونه پسر نمی خواد؟؟؟
یا کسی اتاقی/سوئیتی برای اجاره نداره؟؟؟
کسی هست که بتونه بعد از ورودم به من تو انجام کارهای اولیه (گرفتن سوشیال،بازکردن حساب....) کمک کنه؟؟؟
اگر کسی بود ممنون می شم از طریق پیام خصوصی با من در تماس باشه.متشکرم.
برای دریافت آدرس گروه فیسبوک بچه ها در شیکاگو می توانید پیام خصوصی بفرستید.
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
2014-05-21 ساعت 16:35
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-21 ساعت 16:38 توسط مسافر تنها.)
من بعد چند بار عدم موفقيت در لاتاري تصميم گرفتم از طريق سرمايه گذاري اقدام كنم برا مهاجرت
بيش از 1.5 سال هست كه من در مورد مهاجرت در تمام زمينه ها تحقيق جامعي كرده ام ولي باز هم ميگم هر چي بيشتر بدوني بازم كمه
از تمام كشورها اطلاعات جامعي دارم و الان بيش از 8 ماهه كه روي آمريكا دارم تحقيق مي كنم
تمام ايالتها رو چك كردم تا نهايتا به واشنگتن و به سياتل رسيدم
من ميخوام در آمريكا در زمينه شغلي خودم در ايران كه توليد مواد غذايي هست ادامه فعاليت بدم البته من ميدونم چرخه توليد مواد غذايي در آمريكا از زمين كه شروع ميشه تا به قفسه مغازه ها در سيكل كامل يك مجموعه توليدي قرار داره و بنابراين سرمايه گذاري كلاني ميخواد و به اين دليل هست كه بيشتر در زمينه تجارت بين المللي مواد اوليه تمايل دارم كار كنم.
من سياتل و مناطق اطرافشو و در كل ايالت واشنگتن رو بيشتر به دليل زيبايي و سطح كرايم پائين انتخاب كردم و اينكه اگه بتونم دفترمو در زمينه تجارت و داد و ستد اونجا راه اندازي كنم علاوه بر خود ايالت واشنگتن با ايالت اورگان و از همه مهمتر با كلانشهر ونكوور در ارتباط تجاري خواهم بود
خانم من هم طراح لباس هستند و ميخوان كارشونو اونجا ادامه بدن
من دو تا سئوال داشتم :
1- از دوستان كسي اطلاع داره آيا ميشه در زمينه واردات و صادرات مواد اوليه غذايي رو اون منطقه حساب كرد؟ آيا شرايط خاصي بايد داشته باشيم؟
2- خانم من براي توليد لباس در اون منطقه بايد چه مراحلي رو بگذرونند تا اجازه اين كا رو داشته باشند؟ منظورم توليدي لباس زنانه به صورت انبوه و كارگاهي و صادرات اون به ونكوور كانادا هست ( ايشون مدركشون ديپلم هست ولي در كارشون تبحر دارند - مدرك من هم مهندسي برق الكترونيك هست ولي در زمينه توليد مواد غذايي !!!!!! سرمايه گذاري كردم چه همخواني قشنگي !!!!)
كلا آيا براي ايجاد موارد مورد نظر ما مانع بخصوصي وجود دارد يا نه اجازه ميدن اين كارها رو دنبال كرده و به ثمر برسونيم ؟البته هر كدوم از ما در رشته خودش
اي خداي مهربون ------------------ خالق هفت آسمون
تو منو رها نكن --------------------Green رو حواله كن
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2014-05-22 ساعت 05:42
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-23 ساعت 04:06 توسط Saeedv13.)
سلام دوستان من ماه سپتامبر میخوام بیام سیاتل و میخوام تو bellevue خونه اجاره کنم اگه کسی دنبال همخونه دختر بود برام پیغام بذاره،مرسی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان. من یک سوال از آقای peyman1355 دارم. براشون پیغام خصوصی هم گذاشتم ولی ظاهرا ایشون از ژانویه به فروم سر نزدن. میخواستم اگر دوستان با ایشان تماس دارن از ایشان خواهش کنن جواب پیغام من را بدن. خیلی ممنون از همه
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
سياتليها يا خوابن همشون يا گرفتار كار و روزمرگي !!!!!
اي خداي مهربون ------------------ خالق هفت آسمون
تو منو رها نكن --------------------Green رو حواله كن
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستای عزیز
میشه بگین برا یه خانواده سه نفری ...زن و شوهر با ده سال سابقه در ایران و رشته های مخابرات (شبکه ) و مدیریت مالی با مدارک فوق لیسانس
بازار و شرایط کار ی در سیاتل چطوره؟