موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان که در شهر زیبای سیاتل زندگی می کنید. من چند ماه هست که آمریکا هستم با همسر و پسرم. قصد داریم برای اول آگست به سیاتل نقل مکان کنیم اما هیچ کس رو اونجا نداریم. کسی هست بتونه توی پیدا کردن خونه به ما کمک کنه؟
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان يه جا براي من بزارين با لاتاري يا سرمايه گذاري من يه روزي خودمو مي رسونم اونجا
اي خداي مهربون ------------------ خالق هفت آسمون
تو منو رها نكن --------------------Green رو حواله كن
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
ممکنه یکی از دوستان مقیم در سیاتل یک نقشه ازان شهر را اینجا بذارند
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. دوست عزيز مقايسه خيلي خوبي بود. من حدود ١٠ ماه هستش كه با همسر و پسرم تو كاليفرنيا هستم، كه اصلا دوسش ندارم و هميشه تعريف سياتل رو شنيدم،از انجايي كه شمالي هستم فكر كنم تو سياتل لذت ببرم، فقط يه سؤال كودكانه ما هر دو ليسانس نرم افزار هستيم ١٢ سال پيش گرفتيم و در واقع چيزي بلد نيستيم با اينكه با معدل ألف فارغ التحصيل شديم، حالا فكر كني بتونيم اونجا كاري تو رشته كامپيوتر بگيريم يا بايد dishwasher بشيم.مرسي
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-25 ساعت 00:41)tisanisa نوشته: سلام دوستای عزیز
میشه بگین برا یه خانواده سه نفری ...زن و شوهر با ده سال سابقه در ایران و رشته های مخابرات (شبکه ) و مدیریت مالی با مدارک فوق لیسانس
بازار و شرایط کار ی در سیاتل چطوره؟
سلام
آمریکا برای هر کسی که کارشو بلد باشه و زبانش خوب باشه کار داره. سیاتل و یا به عبارت بهتر ایالت واشنگتن در زمینه های کامپیوتر، الکترونیک و محیط زیست عالیه.
**2013AS61-مصاحبه 16 آپريل-كليرانس 13 آگوست-تعداد كيس2نفر
تو خود آفتاب خود باش، طلسم كار بشكن
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان خوبم؛
اگه کسی قصد داره اول آگوست اینجا باشه و دنبال یک جا برای اوایل میگرده که هتل نره به من پیام خصوصی بده.
**2013AS61-مصاحبه 16 آپريل-كليرانس 13 آگوست-تعداد كيس2نفر
تو خود آفتاب خود باش، طلسم كار بشكن
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام ، من قصد دارم از لوس آنجلس به سیاتل بیام و موقتا برای یک ماه اونجا یک اتاق اجاره کنم ، ممنون میشن اگه کسی در مناطق خوب مثل Redmond یا bellwue یا مناطق مشابه جایی رو سراغ داشت من رو راهنمایی کنه .
با تشکر
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
اگر کسی یک اتاق برای اجاره سراغ داره برام پیام خصوصی بزنه مرسی