موضوعها: 0
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
وااااااای که چقدر لذت بردم تک تک صفحات را خوندم و بلاخره به اخرین صفحه رسیدم....من از برندگان ۲۰۱۵ هستم و هنوز اول راه...می خواستم از دوستانی که در سیاتل هستند بپرسم که همسر من مهندس کامپیوتر با شاخه ی سخت افزار و رسته ی Network/Help Desk وبا سابقه ی کار بیشتر از ۱۰ سال .به نظر شما برای تخصص ایشون توی سیاتل کار هست و اگر ایالت دیگه ای مد نظرتون هست بگین...ممنون
کیس: **66/ رویت قبولی 2 May /سفارت : ابوظبی /مصاحبه:July 28/ویزا یک ضرب /مقصد: دالاس
در من آنکه ماند تویی ,آنکه رفت من.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
من تا چند روز دیگه دارم به سیاتل میام (البته Renton ) از دوستان خواهش میکنم اگه اطلاعاتی راجع به این شهر (Renton) دارن تو این تاپیک بگذارن.
ممنون
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
ﺩﺭﻭﺩ ﻓﺮاﻭﻭﻥ ﺑﻪ ﻫﻤﻪ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺧﻮﺑﻢ ﻛﻪ ﺧﻴﻠﻲ ﭼﻴﺰا اﺯﺷﻮﻥ ﻳﺎﺩ ﮔﺮﻓﺘﻢ, ﻳﻪ ﺳﻮاﻝ ﺩاﺭﻡ اﻳﻦ ﻛﻪ ﻛﺴﻲ ﻣﻲ ﺩﻭﻧﻪ ﺩﺭ اﻳﺎﻟﺖ ﻭاﺷﻨﮕﺘﻮﻥ ﻧﺸﺮﻳﻪ اﻱ ﺑﻪ ﺯﺑﺎﻥ ﻓﺎﺭﺳﻲ ﻣﻨﺘﺸﺮ ﻣﻴﺸﻪ ﻳﺎ ﻧﻪ, اﮔﻪ ﺑﻠﻪ ﻟﻴﻨﻜﺸﻮ ﺑﺮاﻡ ﻣﻴﺬاﺭﻳﻦ ﻟﻂﻔﺎ, ﺑﻲ ﻧﻬﺎﻳﺖ ﻣﻤﻨﻮﻥ.
××2014AS71
ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ 9ﺟﻮﻥ 2014 اﺑﻮﻇﺒﻲ
Ap ﻭﺿﻌﻴﺖ
ﺁﭘﺪﻳﺘﻬﺎ 9 و 10 ﺟﻮﻥ و 3 و 8 و 9 ﺟﻮﻻﻱ
رتبه:
41
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز
آیابا 600 تا 650 تو اطراف سیاتل میشه یه یک خوابه اجاره کرد یا نه ؟
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
سلام به همشهريان آينده ام. من اواخر آگوست به همراه دخترم و همسرم داريم ميايم.دخترم مدرسه اشو انتخاب كرده، نزديك خونه ي برادرم( خوشبختانه فعلاً مشكل جا نداريم!) فقط دعا دعا مي كنم بتونه در عرض دو روز استراحت بعد از يه پرواز طولاني، خودشو با محيط مدرسه وفق بده،دخترم اينجا سوم دبيرستانو تموم كرده و ديپلمه شده ولي با اين حال تصميم گرفتيم سال چهارمشو بره دبيرستان چون هزينه ي كالج گرونه!! خودم كلاس آشپزي و شيريني پزي رفتم اما فكر كنم بايد يه دوره هايي هم اونجا بگذرونم تا بتونم كار پيدا كنم ، ولي اولش به كار در رستوران يا قنادي هم راضي ام كه زبانم تقويت بشه. همسرم مهندس مكانيكه و اميدوارم بتونه در يه شركت معتبر كار پيدا كنه چون هم رزومه ي خوبي داره و هم زبان فني اش خوبه! دو ماه قبل از ورود هم ١٦٥ دلار رو پرداخت كرديم. توي فرمها هم در خواست ssn داده بوديم، مثل اينكه ديگه نيازي نيست به اداره ي مهاجرت بعد از ورودمون مراجعه كنيم و اين طور كه شنيده ام خودشون ssn رو ميفرستن به آدرسمون.كلي سوال تو ذهنمه ولي كم كم مي پرسم كه خسته نشيد!!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-07-07 ساعت 22:57)قصه گو نوشته: سلام به همشهريان آينده ام. من اواخر آگوست به همراه دخترم و همسرم داريم ميايم.دخترم مدرسه اشو انتخاب كرده، نزديك خونه ي برادرم( خوشبختانه فعلاً مشكل جا نداريم!) فقط دعا دعا مي كنم بتونه در عرض دو روز استراحت بعد از يه پرواز طولاني، خودشو با محيط مدرسه وفق بده،دخترم اينجا سوم دبيرستانو تموم كرده و ديپلمه شده ولي با اين حال تصميم گرفتيم سال چهارمشو بره دبيرستان چون هزينه ي كالج گرونه!! خودم كلاس آشپزي و شيريني پزي رفتم اما فكر كنم بايد يه دوره هايي هم اونجا بگذرونم تا بتونم كار پيدا كنم ، ولي اولش به كار در رستوران يا قنادي هم راضي ام كه زبانم تقويت بشه. همسرم مهندس مكانيكه و اميدوارم بتونه در يه شركت معتبر كار پيدا كنه چون هم رزومه ي خوبي داره و هم زبان فني اش خوبه! دو ماه قبل از ورود هم ١٦٥ دلار رو پرداخت كرديم. توي فرمها هم در خواست ssn داده بوديم، مثل اينكه ديگه نيازي نيست به اداره ي مهاجرت بعد از ورودمون مراجعه كنيم و اين طور كه شنيده ام خودشون ssn رو ميفرستن به آدرسمون.كلي سوال تو ذهنمه ولي كم كم مي پرسم كه خسته نشيد!!
ﺳﻼﻡ ﻗﺼﻪ ﮔﻮﻱ ﻋﺰﻳﺰ, ﻣﻦ ﺑﺎ ﺷﻤﺎ ﺩﺭ ﺗﺎﭘﻴﻚ ﻛﻠﻴﺮﻧﺲ 2014 ﻫﻤﻘﻂﺎﺭﻡ, ﺧﻴﻠﻲ ﺧﻮﺷﺤﺎﻝ ﺷﺪﻡ ﻛﻪﺷﻤﺎ ﻫﻢ ﻣﻘﺼﺪتوﻥ ﺳﻴﺎﺗﻠﻪ, اﮔﻪ ﺧﺪا ﺑﺨﻮاﺩ ﻭﻳﺰاﻣﻮﻥ ﺑﻴﺎﺩ ﻣﺎ ﻫﻢ ﺑﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﺟﺎﻳﻲ ﻛﻪ ﻓﻜرﻣﻲﻛﻨﻴمﻫﻤﻴﻦ ﺷﻬﺮﻩ, اﺯ ﺼﻤﻴﻢ ﻗﻠﺐ ﺑﺮاﺗﻮﻥ ﺁﺭﺯﻭﻱ ﻣﻮﻓﻘﻴﺖ ﻣﻲ ﻛﻨﻢ. ﺧﺪا ﺭﻭ ﭼﻪ ﺩﻳﺪﻳﻦ ﺷﺎﻳﺪ ﻳﻪ ﺭﻭﺯﻱ ﻫﻤﺪﻳﮕﺮﻭ ﺩﺭ ﺳﻴﺎﺗﻞ ﻣﻼﻗﺎﺕ ﻛﺮﺩﻳﻢ
××2014AS71
ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ 9ﺟﻮﻥ 2014 اﺑﻮﻇﺒﻲ
Ap ﻭﺿﻌﻴﺖ
ﺁﭘﺪﻳﺘﻬﺎ 9 و 10 ﺟﻮﻥ و 3 و 8 و 9 ﺟﻮﻻﻱ
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز اگر ممکنه یه خورده در مورد کار تو مکدونالد و اینجور جاها صحبت کنید،و بگید آیا میشه تو ماه اول تو مکدونالد در سیاتل کار پیدا کرد؟ چون من خودم رشتم مربوط به برنامه نویسی وب و اندروید هست میخوام بدونم که میشه به محض ورود بریم تو مکدونالدی جایی کارکنیم تا از روی فرصت دنبال کار تخصصیم بگردم؟