کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نداشتن اسپانسر و راه حل ها
(2011-01-15 ساعت 10:35)mitr.p نوشته:  سلام دوستان
من و همسرم اسپانسر نداریم و میخواهیم از طریق امول و پول اقدام کنیم
چند سوال داشتم:
1- همسرم پارسال ی اپارتمان پیش خرید کرده.نزدیک تموم شدنشه.اما تا روز مصاحبمون اماده نمیشه ک بخوایم سند بزنیم. اما هم برگه بنگاه رو داریم و هم اینکه یک برگه رسمی از دفتر اسناد ک ملکی رو خریداری کردیم . اما این برگه میتونه ارزشی داشته باشه؟؟

2- پدرشوهرم ی اپارتمان دره ک گفت به نام همسرم میزنه اما مخارجش زیاد میشه و ما میخواهیم هزینه ها رو کم کنیم . ایا میتونیم وکالت بلا عزل بگیریم ازش؟؟

ممنون

دوست عزیز بازهم تاکید میکنم ، که اگر پول دارید نیازی نیست این همه خودتونو دردسر بدید. من و همسرم یک گواهی حساب 45,000,000 تومانی و یک 15,000,000 تومانی بردیم و هیچی هیچی راجع به پول و اسپانسر نگفت.
منظورم اینه که روزه شک دار نگیرید.
موفق باشید.
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...

Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON

تشکر کنندگان: mitr.p ، maaref ، lorecance ، najibi
(2011-01-15 ساعت 10:35)mitr.p نوشته:  سلام دوستان
من و همسرم اسپانسر نداریم و میخواهیم از طریق امول و پول اقدام کنیم
چند سوال داشتم:
1- همسرم پارسال ی اپارتمان پیش خرید کرده.نزدیک تموم شدنشه.اما تا روز مصاحبمون اماده نمیشه ک بخوایم سند بزنیم. اما هم برگه بنگاه رو داریم و هم اینکه یک برگه رسمی از دفتر اسناد ک ملکی رو خریداری کردیم . اما این برگه میتونه ارزشی داشته باشه؟؟

2- پدرشوهرم ی اپارتمان دره ک گفت به نام همسرم میزنه اما مخارجش زیاد میشه و ما میخواهیم هزینه ها رو کم کنیم . ایا میتونیم وکالت بلا عزل بگیریم ازش؟؟

ممنون

دوست عزيز
شما اولويت اول را بر تهيه حساب بانكي به مبلغ حدود 15 ميليون براي هر نفر بگذاريد. اگر اين حساب را مي توانيد جور كنيد هيچ مشكلي نخواهيد داشت (مبلغ 15 ميليون براي هر نفر در حسابتان واريز كنيد و گواهي تمكن مالي از بانك بگيريد . لزومي هم ندارد زياد در حساب بماند. همانروز يا حداكثر يكي دو روز).
سند ملكي و ... براي پشتوانه اون حساب بانكي و محكم كاري خواهد بود.
وكالت بلا عزل لازم نيست. فقط يك وكالت فروش كافي است.

موفق باشيد
تشکر کنندگان: armido ، mitr.p ، rayan.s ، maaref ، lorecance ، najibi
سلام دوستان
من اواسط فوریه مصاحبه دارم و 25000 دلار موجودی برای 13 ژانویه گرفتم. آیا زمان گرفتن موجودی مناسب است یا اینکه زود بود؟
با تشکر
تشکر کنندگان: lorecance
(2011-01-15 ساعت 20:12)hooman421 نوشته:  سلام دوستان
من اواسط فوریه مصاحبه دارم و 25000 دلار موجودی برای 13 ژانویه گرفتم. آیا زمان گرفتن موجودی مناسب است یا اینکه زود بود؟
با تشکر
آره خوبه. ولی اگه توی همون ماه فوریه می گرفتی دیگه عالی بود.Smile
سرعت گذر عقربه آنچنان زیاد است گویی که همیشه همینجا ایستاده وقتی می نگرمش .... من ساکنم اینجا یا او ... یا زمانبندی نگاه من با بازگشت او منطبق است و ما هر دو سرگردانیم با دورهای یکسان....

مسأله‌یی نیست:
پرنده‌ی نوپرواز
بر آسمانِ بلند
سرانجام
پَر باز می‌کند
تشکر کنندگان: rayan.s ، najibi
(2011-01-15 ساعت 21:02)saman33 نوشته:  
با تشکر
مرسی از پاسخ
من برای محکم کاری ترجمه حکم کارگزینی را هم می برم که کیزان حقوق ماهانه من را در ایران نشان میدهد. درسته که این حقوق بعد از رفتن به امریکا قطع میشه اما حداقل نشون نیده که من برای یک مدت چند ساله ای درامد ثابت داشته ام و رقم موجودی حساب متعلق به خودم است. نظر دوستان در این مورد چیست؟
تشکر کنندگان: lorecance ، najibi
(2011-01-15 ساعت 21:21)hooman421 نوشته:  
با تشکر
مرسی از پاسخ
من برای محکم کاری ترجمه حکم کارگزینی را هم می برم که کیزان حقوق ماهانه من را در ایران نشان میدهد. درسته که این حقوق بعد از رفتن به امریکا قطع میشه اما حداقل نشون نیده که من برای یک مدت چند ساله ای درامد ثابت داشته ام و رقم موجودی حساب متعلق به خودم است. نظر دوستان در این مورد چیست؟
من بودم نمیبردم! شما نامه تمکن مالی را میبرید کافیه. مگه من برای 3 نفر نامه تمکن مالی 100 هزار دلاری بردم گفت از کجا آوردی؟ باز تصمیم با خودتان هست.

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: lorecance ، najibi
(2011-01-15 ساعت 21:45)rayan.s نوشته:  
(2011-01-15 ساعت 21:21)hooman421 نوشته:  
با تشکر
مرسی از پاسخ
من بودم نمیبردم! شما نامه تمکن مالی را میبرید کافیه. مگه من برای 3 نفر نامه تمکن مالی 100 هزار دلاری بردم گفت از کجا آوردی؟ باز تصمیم با خودتان هست.

ممنون از پاسختون
تجربیاتتون واقعاً عالی است
تشکر کنندگان: rayan.s ، lorecance ، najibi
سلام
نامه گواهی بانکی من فقط به رقم ریالی اشاره کرده است و معادل دلاری ان را ننوشته است؟ آیا این مسأله مشکل ساز است؟
با تشکر
تشکر کنندگان:
دوست عزیز شما باید فرم گواهی حساب رو ببری دارالترجمه و ترجمه کنید. البته فکر می کنم بانک های خصوصی نیاز به این کار ندارند. مثلاً ما دو تا گواهی حساب داشتیم. یکی مربوط به پارسیان که خودش رو فرستادیم و دارالترجمه نبردیم و اون یکی از بانک تجارت که ترجمه شد.
موفق باشید.
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...

Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON

تشکر کنندگان: rayan.s ، hooman421 ، lorecance ، maaref ، najibi ، hojat_nj

سلام خدمت دوستان
من اين دفعه سوال خودمو اينجا ميپرسم تا مديران عزيز سايت دعوام نكنن.Big Grin
راستش من فرم DS-230را براي وكيل پست كردم و منتظر وقت مصاحبه هستمو كيس من هم ازدواج هست. حالا وكيل به من زنگ زده و ميگه اسپانسر شما مدارك مالياتيشو تا برج 6 سال 2010 داده ولي من تا آخر سال 2010 را ازتون ميخوام. و بك گراند اسپانسر هم از ما درخواست كرده.
اسپانسر ما هم به جايي كه كار ميكنه مراجعه كرده و اونجا بهش گفتن اين مدارك را الان نميتونن بهش بدن. نهايتا تا همون برج 6 سال 2010 را ميتونن بهش بدن.
و در مورد بك گراند هم بهش گفتن اون وكيلي كه بك گراند تورو ميخواد بايد درخواستشو بفرسته تا ما بهت بك گراند بديم.
حالا وكيل ميگه اينكار غير قانوني هست و اون نميتونه درخواست واسه گرفتن بك گراند اسپانسر را بكنه.
حالا ما مونديم اين وسط
صاحب كار اسپانسر ما مدارك مالياتي و بقيه ي چيزارو تا برج 6 سال 2010 ميده و بهش ميگه اگه بك گراند چك ميخواي وكيل بايد درخواستشو بفرسته تا ما بديم.
چه كاركنم؟
گفتن علف باید به دهن بزی شیرین بیاد!!!! یه عمری خودمونو كشتیم شیرین ترین علف دنیا بشیم! غافل از اینكه اصلا طرف بز نبود . . . گاو بود به خوردن مقوا عادت کرده بود!!!
تشکر کنندگان: maaref
Cool
(2011-01-18 ساعت 09:52)masoudeses نوشته:  سلام خدمت دوستان
من اين دفعه سوال خودمو اينجا ميپرسم تا مديران عزيز سايت دعوام نكنن.Big Grin
راستش من فرم DS-230را براي وكيل پست كردم و منتظر وقت مصاحبه هستمو كيس من هم ازدواج هست. حالا وكيل به من زنگ زده و ميگه اسپانسر شما مدارك مالياتيشو تا برج 6 سال 2010 داده ولي من تا آخر سال 2010 را ازتون ميخوام. و بك گراند اسپانسر هم از ما درخواست كرده.
اسپانسر ما هم به جايي كه كار ميكنه مراجعه كرده و اونجا بهش گفتن اين مدارك را الان نميتونن بهش بدن. نهايتا تا همون برج 6 سال 2010 را ميتونن بهش بدن.
و در مورد بك گراند هم بهش گفتن اون وكيلي كه بك گراند تورو ميخواد بايد درخواستشو بفرسته تا ما بهت بك گراند بديم.
حالا وكيل ميگه اينكار غير قانوني هست و اون نميتونه درخواست واسه گرفتن بك گراند اسپانسر را بكنه.
حالا ما مونديم اين وسط
صاحب كار اسپانسر ما مدارك مالياتي و بقيه ي چيزارو تا برج 6 سال 2010 ميده و بهش ميگه اگه بك گراند چك ميخواي وكيل بايد درخواستشو بفرسته تا ما بديم.
چه كاركنم؟

دوست عزیز؛ اگر میخوای دعوات نکنند پس مطابق قوانین سایت عمل کن و یه ارسال را به دو تا تایپیک مختلف نفرست.Cool
بعدشم بهتره این سوال رو تو بخش مهاجرت خانوادگی مطرح کنی چون این بخش لاتاریه که دوستان تجربه این موارد را ندارند.موفق باشید

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: javidk ، armido ، satusa ، Linspire ، Farshid22 ، lorecance ، maaref ، najibi
سلام دوستان. تاییدیه حساب بانکی باید به دلار باشه حتما؟؟
خواهر من تو بانک پاسارگاد پول گذاشته بوده حالا که رفته تاییدیه بگیره به ریال دادند تاییدیه رو ولی به انگلیسیه. در اصل رئیس بانک واسه باز کردن حساب اشتباه راهنمایی کرده. حالا میگه با این حساب نمیشه تاییدیه به دلار داد. شما تاییدیه هاتون به دلاره؟
لطفا راهنمایی کنید. مرسی.
نامه بانک هولوگرام و اینا داره، مبلغ رو به ریال زده و انگلیسیه.

ضمنا من مدارک رو با همون تاییدیه پست کردم .برای اینکه دیر نشه. لطفا سریعتر راهنمایی بفرمایید. لازمه برم پولو تو یه حساب دیگه بذارم تاییدیه به دلار بگیرم و دوباره پست کنم. یا موقع مصاحبه طرف با خودش ببره کافیه؟
تشکر کنندگان: lorecance ، maaref ، najibi
(2011-01-20 ساعت 20:34)baharehz نوشته:  سلام دوستان. تاییدیه حساب بانکی باید به دلار باشه حتما؟؟
خواهر من تو بانک پاسارگاد پول گذاشته بوده حالا که رفته تاییدیه بگیره به ریال دادند تاییدیه رو ولی به انگلیسیه. در اصل رئیس بانک واسه باز کردن حساب اشتباه راهنمایی کرده. حالا میگه با این حساب نمیشه تاییدیه به دلار داد. شما تاییدیه هاتون به دلاره؟

ضمنا من مدارک رو با همون تاییدیه پست کردم .برای اینکه دیر نشه. لطفا سریعتر راهنمایی بفرمایید. لازمه برم پولو تو یه حساب دیگه بذارم تاییدیه به دلار بگیرم و دوباره پست کنم. یا موقع مصاحبه طرف با خودش ببره کافیه؟

من از پاسارگاد گرفتم و موقع دادن درخواست بهش گفتم نرخ برابری ریال به دلار رو بنویسه. توی گواهی هم که صادر شده نوشته مبلغ .... ریال معادل .... دلار آمریکا. البته دو روز معطلم کرد و گفت که خودشون باید بفرستند مرکزی.
به نظرم برای اینکه خیالتون راحت باشه، خودتون به شعبه بین الملل (فکر کنم میرداماد هست) مراجعه کنید و یه دونه جدیدش رو با مشخص کردن نرخ برابری دلار بگیرید. نیازی نیست حساب رو عوض کنید.
احتمالا رئیس عوضی متوجه شده. باید بهش می گفتید تاییده به ریال می خواهید فقط نرخ برابری دلار توش ذکر بشه.
تشکر کنندگان: rayan.s ، saman33 ، lorecance ، maaref ، najibi
(2011-01-20 ساعت 22:22)satusa نوشته:  
(2011-01-20 ساعت 20:34)baharehz نوشته:  سلام دوستان. تاییدیه حساب بانکی باید به دلار باشه حتما؟؟

من از پاسارگاد گرفتم و موقع دادن درخواست بهش گفتم نرخ برابری ریال به دلار رو بنویسه. توی گواهی هم که صادر شده نوشته مبلغ .... ریال معادل .... دلار آمریکا. البته دو روز معطلم کرد و گفت که خودشون باید بفرستند مرکزی.
به نظرم برای اینکه خیالتون راحت باشه، خودتون به شعبه بین الملل (فکر کنم میرداماد هست) مراجعه کنید و یه دونه جدیدش رو با مشخص کردن نرخ برابری دلار بگیرید. نیازی نیست حساب رو عوض کنید.
احتمالا رئیس عوضی متوجه شده. باید بهش می گفتید تاییده به ریال می خواهید فقط نرخ برابری دلار توش ذکر بشه.
آفیسرای سفارت اکثرا دیگه حدودشو می دونن. لازم نیست دوباره بگیری. به نظرم من یه پرینت جدا از نرخ دلار به ریال توی همون تاریخ از سایت بانک مرکزی بگیرید و روز مصاحبه بهشون بگید.
این چیزی نیست که بخوان شما رو اذیت کنن...
سرعت گذر عقربه آنچنان زیاد است گویی که همیشه همینجا ایستاده وقتی می نگرمش .... من ساکنم اینجا یا او ... یا زمانبندی نگاه من با بازگشت او منطبق است و ما هر دو سرگردانیم با دورهای یکسان....

مسأله‌یی نیست:
پرنده‌ی نوپرواز
بر آسمانِ بلند
سرانجام
پَر باز می‌کند
تشکر کنندگان: hooman421 ، satusa ، Farshid22 ، lorecance ، maaref ، najibi
(2011-01-20 ساعت 22:40)saman33 نوشته:  
(2011-01-20 ساعت 22:22)satusa نوشته:  

آفیسرای سفارت اکثرا دیگه حدودشو می دونن. لازم نیست دوباره بگیری. به نظرم من یه پرینت جدا از نرخ دلار به ریال توی همون تاریخ از سایت بانک مرکزی بگیرید و روز مصاحبه بهشون بگید.
این چیزی نیست که بخوان شما رو اذیت کنن...
سلام دوستان.
یک سوالی برام پیش اومد:توی فرمی که من گرفتم هم نرخ رو به ریال نوشتند ولی نوشته که هر دلار چند ریال هست.این قابل قبول هست؟؟
از شما ها کسی بوده که گواهیش اینطوری صادر شده باشه؟

تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان