موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خشته نباشید
شرایطم کامل میگم اگه میشه راهنماییم کنید بهترین کار برای من چیه
من لیسانس دبیری برق دارم و کارمند آموزش و پرورش هستم . فعلا 2 سال سابقه دبیری هنرستان دارم. همچنین فعلا ccna سیسکو دارم که البته دارم میخونم که تا دو سال آینده بالاترین مدرک سیسکو بگیرم ولی در این زمینه هنوز سابقه کار ندارم
همسرم لیسانس مدیریت بیمه داره وتازه یک نمایندگی بیمه گرفته و مشغول کار هست
زبان هردومون در حد متوسط هست والان داریم میخونیم و میخوایم سال دیگه این موقع امتحان آیلتس بدیم
من 25 و همسرم 23 سال داریم
سوالم اینه که بهترین راه مهاجرت برای ما از چه طریقی هست که بتونیم ظرف 3 سال اینده ماجرت کنیم؟
ممنون
موضوعها: 26
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
2013-02-03 ساعت 19:13
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-03 ساعت 19:19 توسط ParsTrader.)
(2013-02-03 ساعت 15:47)zarei1988 نوشته: سلام خشته نباشید
من لیسانس دبیری برق دارم و کارمند آموزش و پرورش هستم . فعلا 2 سال سابقه دبیری هنرستان دارم. همچنین فعلا ccna سیسکو دارم که البته دارم میخونم که تا دو سال آینده بالاترین مدرک سیسکو بگیرم ولی در این زمینه هنوز سابقه کار ندارم
زبان هردومون در حد متوسط هست والان داریم میخونیم و میخوایم سال دیگه این موقع امتحان آیلتس بدیم
سوالم اینه که بهترین راه مهاجرت برای ما از چه طریقی هست که بتونیم ظرف 3 سال اینده ماجرت کنیم؟
ممنون
سلام
همانطور که قبلا گفتم راهش این هست که همسر شما ایلتس 7 در هر 4 قسمت بگیره . انوقت می تونید برای استرالیا اقدام کنید .
موفق باشید .
(2013-02-03 ساعت 19:03)alibati نوشته: (2013-02-03 ساعت 14:15)ParsTrader نوشته: (2013-02-03 ساعت 13:06)alibati نوشته: (2013-02-03 ساعت 09:47)ParsTrader نوشته: (2013-02-02 ساعت 22:20)alibati نوشته: من لیسانس مهندسی صنایع دارم حدود 3 سال سابقه بیمه دارم 28 سالم هست
ایلتس ندارم اما خب اگر شرایطش رو داشته باشم میرم دنبالش تا بگیرم
سوالم اینه که من می تونم از طریق رشته ام اقدام کنم اما اونجا یه کار دیگه انجام بدم یا اینکه باید حتما همون کاری که مرتبط به رشته تحصیلی ام هست رو انتخاب کنم ! یا می تونم برم دوره های فنی و حرفه ای رو ببینم اون کاری که اونجا زودتر بهش اقامت میده رو دوره اش رو ببینم بعد اونجا که اقامت گرفتم یه کار دیگه انجام بدم ؟
هزینه درخواست برای اقامت دایم چقدر درمیاد ؟ پروسه اش چقدر طول میکشه حدودا ؟
بعضی ها رو دیدم قاچاقی رفتن بعد از یک سال اقامت گرفتن اما من فقط می خوام قانونی اقدام کنم
ویزا بیزینس استرایا حداقل سرمایه ای که می خواد چقدر هست ؟
سلام
شما می تونید برای استرالیا اقدام کنید فقط شرطش اینه که ایلتس 7 در هر 4 قسمت داشته باشید .
بعد از اینکه اقامت گرفتید می تونید هر شغلی که می خواهید داشته باشید همانطور که الان خیلی از ایرانی ها اینجا کار نقاشی ساختمان انجام می دهند .
هزینه در خواست برای اقامت حدود 3500 دلار استرالیا می شود .
برای ویزا بیزنس هم حداقل باید 500.000 دلاراسترالیا سرمایه داشته باشید
دلار استرالیا کمی از دلار آمریکا گرانتر است .
موفق باشید .
ممنون از شما به خاطر راهنمایی که می کنید
و دیگه اینکه اگر من برم در داخل استرالیا و اونجا بخوام دوره زبان ببینم یعنی با ویزای تحصیلی وارد بشم و اونجا بخوام تو کالج درس بخونم برای اماده شدن برای ایلتس اون زمانی که اونجا هستم
ممنون
سلام
شما برای زبان حداقل باید یکسال وقت بگذارید هزینه شهریه کلاسهای زبان برای 6 ماه حدود 10000 دلار خواهد شد و هزینه زندگی هم حدقل ماهی 1300 دلار می شود .
زمانی که در استرالیا مار می کنید چه با ویزای کاری چه با اقامت دائم و چه همزمان با دانشجویی و یا زمانی که سیتیزن هستید باید مالیات بدید .
کلا شما اول شروع کنید به زبان خوندن بعدن بقیه مسائل را متوجه میشید
برای استرالیا باید حدقل 4 سال در ان کشور باشید و ان زمان دانشجویی هم حساب میشه . البته تا زمانی که اقامت دائم نگرفتید نمی تونید برای سیتیزن شدن اقدام کنید .
برای ویزای کاری هم حتما باید یک کارفرما از داخل استرالیا شما را بخواد که الان گرفتن این نوع ویزا از ایران بسیار سخت و تقریبا غیر ممکنه . شما به ان فکر نکنید .
شما یا با ویزای 189 و یا با ویزای 190 می تونید برای استرالیا اقدام کنید .که در این قسمت سایت کامل توضیح داده است . http://www.immi.gov.au/skills/skillselect/
همانظور که گفتم اول شروع کنید به زبان خوندن بعد با خوندن سایت مهاجرت از همه چی را خودتون متوجه میشید
با ارزوی موفقیت برای همه
ممنون ! مدرک ایلتس رو همزمان با ثبت نام باید بفرستیم ؟ یعنی نمیشه برای ثبت نام اقدام کرد و بعدا مدرک رو فرستاد ؟
برای ثبت نام و فرستادن مدارک هر سال زمان خاصی هست یا نه هر زمانی در طول سال میشه اقدام کرد
وقتی اقامت دائم رو گرفتیم می تونیم تا زمان گرفتن سیتیزن استرالیا به ایران مسافرت داشته باشیم یا اینکه باید کل زمان 4 سال رو اونجا باشیم ؟
در صورت گرفتن اقامت ایا با داشتن اقامت از بانک های اونجا میشه درخواست وام داد یا اینکه باید حتما سیتزن باشیم ؟
اگر نمره ایلتس مثلا 6.5 باشه و امتیاز لازم رو داشته باشم پرونده من رد میشه یا اینکه ممکنه قبول کنن ؟
ممنون
خیر باید همون اول مدرک ایلتس داشته باشید .
هر زمان خواستید می تونید بفرستید
می تونید به ایران و کشورهای دیگه مسافرت داشته باشید .
بله از همون اول می تونید درخواست وام داشته باشید .
اگر جمع امتیاز شما به 60 میرسه فقط کافی است ایلتس 6 در هر 4 قسمت داشته باشید .
موفق باشید
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
2013-02-04 ساعت 07:23
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-04 ساعت 07:28 توسط ParsTrader.)
(2013-02-03 ساعت 23:51)alibati نوشته: (2013-02-03 ساعت 19:13)ParsTrader نوشته: (2013-02-03 ساعت 15:47)zarei1988 نوشته: سلام خشته نباشید
ممنون
.
(2013-02-03 ساعت 19:03)alibati نوشته: (2013-02-03 ساعت 14:15)ParsTrader نوشته: (2013-02-03 ساعت 13:06)alibati نوشته: م
سلام
ع ویزا از ایران بسیار سخت و تقریبا غیر ممکنه . شما به ان فکر نکنید .
شما یا با ویزای 189 و یا با ویزای 190 می تونید برای استرالیا اقدام کنید .که در این قسمت سایت کامل توضیح داده است . http://www.immi.gov.au/skills/skillselect/
همانظور که گفتم اول شروع کنید به زبان خوندن بعد با خوندن سایت مهاجرت از همه چی را خودتون متوجه میشید
با ارزوی موفقیت برای همه
؟
ممنون
خیر باید همون اول مدرک ایلتس داشته باشید .
هر زمان خواستید می تونید بفرستید
می تونید به ایران و کشورهای دیگه مسافرت داشته باشید .
بله از همون اول می تونید درخواست وام داشته باشید .
اگر جمع امتیاز شما به 60 میرسه فقط کافی است ایلتس 6 در هر 4 قسمت داشته باشید .
موفق باشید
ممنون دوست عزیز
شما خودتون هم مقیم استرالیا هستید ؟
برای ایلتس امتحان ایران رو قبول میکنن یا باید برم خارج از ایران امتحان بدم ؟
پس یعنی من اگر امتیاز 60 رو بدون ایلتس داشته باشم می تونم با ایلتس 6 هم اقدام کنم درست فهمیدم ؟
حدودا مشخص هست که چه مقدار از زمان فرستادن تا نتیجه طول میکشه ؟
باز هم ممنون
سلام
بله بنده مقیم استرالیا هستم .
فرقی بین امتحان داخل و خارج نیست .
بله با 60 امتیاز می تونید با ایلتس 6 در هر 4 قسمت ثبت نام کنید .
حدود 1.5 سال طول میکشه
موفق باشید
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام می خواستم بدونم که الان از کجا باید بفهمیم امتیازمون برا استرالیا چنده و باید چند امتیاز بدست اورد
شنيده ام كه در بلاد كفر آدميان ديندارترند.
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
2013-02-13 ساعت 07:08
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-14 ساعت 07:01 توسط ParsTrader.)
(2013-02-12 ساعت 22:13)leila42 نوشته: سلام می خواستم بدونم که الان از کجا باید بفهمیم امتیازمون برا استرالیا چنده و باید چند امتیاز بدست اورد
سلام
از تاپیک زیر می توانید امتیاز خود را حساب کنید .
http://mohajersara.com/thread-5431.html
درصورتی که جمع امتیاز شما به 60 برسد می توانید برای استرالیا اقدام کنید .
موفق باشید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ممکنه لطفن راهنمایی کنین؟
از ما تز طریق وکیلمون در تاریخ 19 دسامبر 2012 خواسته شد که مدیکال بدیم و ما هم تو بیمارستان دی این کارو کردیم (8 ژانویه 2013). حالا از اون موقع تا حالا وقتی online status رو چک میکنم تو صفحه ی اول مدارک من و پسرم دریافت شده ولی مدیکال همسرم هنوز Outstanding مونده. جالب تر اینکه تو صفحه ی document checklist مال من و پسرم met شده و مال همسرم هم received شده!! میخوام بدونم آیا یه چنین چیزی پیش میاد معمولن و اصن من باید فعلن منتظر باشم یا اینکه وکیل رو تحت فشار بزارم که یه تکونی به پرونده بده!
اصولن از کجا می تونم تخمین قابل اتکایی در مورد زمان دریافت ویزا به دست بیارم!
مرسی
Visa subclass: 175
Lodged: 8/3/2011
Med. Requested: 19/12/2012
Med Done: 08/01/2013
Med Finalized: 18/01/2013
PCC: 18/01/2013
Visa: Waiting
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من فارق التحصیل امار از دانشگاه تهرانم و اصلا سابقه کار ندارم. مشکلم اینه که رشته امار جزو مشاغل مورد نیاز نیست. ایا اگر کار حسابداری کنم و اونو ارائه بدم برای استرالیا قابل قبول هست؟ یا حتما باید سابقه کارم عین عنوان مدرک دانشگاهیم باشه؟ توجه کنید که کار حسابداری برای یک کارشناس امار کار ساده ایست فقط یه مقدار فرق میکنه...
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
2013-02-18 ساعت 08:01
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-18 ساعت 10:32 توسط ParsTrader.)
(2013-02-18 ساعت 02:13)sherrysafe نوشته: سلام من فارق التحصیل امار از دانشگاه تهرانم و اصلا سابقه کار ندارم. مشکلم اینه که رشته امار جزو مشاغل مورد نیاز نیست. ایا اگر کار حسابداری کنم و اونو ارائه بدم برای استرالیا قابل قبول هست؟ یا حتما باید سابقه کارم عین عنوان مدرک دانشگاهیم باشه؟ توجه کنید که کار حسابداری برای یک کارشناس امار کار ساده ایست فقط یه مقدار فرق میکنه...
استرالیا دارای دو لیست مشاغل است و شغل شما چزو مشاغل لیست دوم است . برای لیست دوم تنها در صورتی می توانید برای استرالیا اقدام کنید که از یکی از ایالتها اسپانسر شیپ بگیرید . رشته شما ایالت ویکتوریا و ایالت استرالیای جنوبی می گیرد .
بدون داشتن سابقه کار نمی تونید اپلای کنید و حداقل باید دو سال سابقه کار داشته باشید .
در ضمن با امار نمی تونید برای حسابداری اپلای کنید .
البته بعد از رفتن به استرالیا می تونید در انجا هر شغلی که می خواهید داشته باشید .
با ارزوی موفقیت برای همه
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-20 ساعت 19:43)firstpars نوشته: دوستان عزیز سلام
راستش من میخوام یه برنامه ریزی بلند مدت کنم که در آینده برای مهاجرت به استرالیا، کانادا، آمریکا یا انگلستان اقدام کنم
البته میدونم مشخص نیست مثلاً تا 5 - 6 سال آینده چه اتفاقاتی بیفته و ممکنه قوانین تغییر کنند ولی من میخوام از نظر مدرک و زبان یه جوری خودمو تقویت کنم که کمترین ریسک شاملش بشه. مثلا در رشته ای درس بخونم که سالهای پیاپی جزو لیست رشته های مورد نیاز کانادا و استرالیا بوده. بنابر این میخوام لطفا شرایط من رو بسنجید ببینیم بهترین مسیر و بهترین برنامه برای من چه خواهد بود.
من دیپلم کامپیوتر دارم (دیپلم 11 ساله ی هنرستان فنی)
مدیر یک شرکت تازه تاسیس تبلیغاتی هستم
به تازگی از طریق کانون زبان ایران شروع کردم به فراگیری زبان و اینطور که پیش میره تا 4 سال آینده احتمالاً به سطح خوبی میرسم
و سرمایه هم چیزی در حدود 150 تا 170 میلیون
اولش به فکر روش خود اشتغالی کانادا بودم که دوست عزیزم pars trader گفتند این روش بسته شده و فعلاً متقاضی نمیپذیره
مسئله ی اول : آیا به جز روش نیروی کار متخصص، روش دیگری که هنوز قابل استفاده باشه و به شرایط من بخوره وجود داره؟ (برای آمریکا - کانادا - استرالیا - انگلستان) . روشی مثل خود اشتغالی یا ایجاد کسب و کار شخصی. یا هر روش دیگه ای که برای من مناسب میدونید
مسئله ی دوم : چیزی که به فکر خودم میرسه اینه که تا 5 سال آینده 5 سال سابقه ی کار در شرکت خودم بدست میارم و زبانم هم تقویت میشه و ضمناً در این 5 سال فرصت دارم که وارد دانشگاه بشم و یک مدرک لیسانس بگیرم.
یه نکته ای که از پستهای دوستان متوجه شدم اینه که تحصیلات باید حتماً مرتبط با سابقه ی کار باشه
حالا به نظر شما من با توجه به اینکه شرکتم در زمینه ی تبلیغات و چاپ فعالیت میکنه (دقیقتر بگم: کانون تبلیغاتیه) ، در چه رشته ای درس بخونم که «هم مورد نیاز کشورهایی که نام بردم باشه» ، «هم احتمال حذف شدنش از لیست رشته های مورد نیازشون کم باشه. ینی ریسکش کم باشه» و «هم به کارم ارتباط داشته باشه» ؟
در کل میخوام اگر دارم برای زبان و برای درس خوندنم وقت و انرژی میذارم بیهوده نباشه و بعد از گرفتن لیسانسم بتونم برای یه کشوری اقدام کنم. واسه همین دارم مشورت میکنم
ممنون
سلام
بهترین کار همینه که شروع کردی به زبان خوندن و قصد داری ادامه تحصیل بدی . این نشون میده با برنامه کار میکنی .
بدون تعارف کار پیدا کردن برای رشته های گرافیک ودیزاین و ارشیتکت برای مهاجر خیلی خیلی مشکله و بهتره امیدی بهش نداشته باشی .
در مورد رشته پیشنهادم اینه که در رشته کامپیوتر و آی تی ادامه تحصیل بدی و در این زمینه بتونی تو ایران کار کنی و از نظر فنی به سطح بالایی برسی که زمانی که مهاجرت کردی بتونی راحت کار گیر بیاری
الان در استرالیا رشته های آی تی که واقعا کار بلد باشند بسیار راحت می تونند کار پیدا کنند .
ولی انتخاب نهایی با خود شماست .
با ارزوی موفقیت برای شما
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
2013-02-21 ساعت 11:08
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-21 ساعت 11:10 توسط ParsTrader.)
(2013-02-21 ساعت 00:59)firstpars نوشته: (2013-02-21 ساعت 00:45)ParsTrader نوشته: سلام
بهترین کار همینه که شروع کردی به زبان خوندن و قصد داری ادامه تحصیل بدی . این نشون میده با برنامه کار میکنی .
بدون تعارف کار پیدا کردن برای رشته های گرافیک ودیزاین و ارشیتکت برای مهاجر خیلی خیلی مشکله و بهتره امیدی بهش نداشته باشی .
در مورد رشته پیشنهادم اینه که در رشته کامپیوتر و آی تی ادامه تحصیل بدی و در این زمینه بتونی تو ایران کار کنی و از نظر فنی به سطح بالایی برسی که زمانی که مهاجرت کردی بتونی راحت کار گیر بیاری
الان در استرالیا رشته های آی تی که واقعا کار بلد باشند بسیار راحت می تونند کار پیدا کنند .
ولی انتخاب نهایی با خود شماست .
با ارزوی موفقیت برای شما
گرفتن ویزا یک بحثه، پیدا کردن کار یک بحث دیگه
الان من هدف اصلی و اولیه ام گرفتن ویزاست. چون حس میکنم توانائی کار پیدا کردن دارم. تبلیغات نشد چاپخونه. نشد، عکاسی. نشد، خدمات کامپیوتری. نشد، تعمیرات کامپیوتر. نشد، کشاورزی. نشد، فروشندگی. ... یا اصلا شاید بشه خود اشتغالی کنم و خودم واسه خودم یه کسب و کار کوچیک راه بندازم.
خوبی زندگی در ایران اینه که آدمو آچار فرانسه میکنه و خواه ناخواه از هر حرفه ای یکم بهت یاد میده
بگذریم. مگه نباید تحصیلات مرتبط با سابقه ی کار باشه؟ فکر میکردم یه چیزی تو مایه های مدیریت بازرگانی، MBA ، یا گرافیک و اینها رو پشنهاد بدید. یا حتی علوم اجتماعی. بین تبلیغات و رشته ی آی تی که ارتباطی وجود نداره. از بابت این عدم ارتباط بین رشته و سابقه ی کار مشکلی برای اخذ ویزا پیش نمیاد؟
و یه سئوال دیگه اینکه خوندم که سابقه ی کار باید بعد از گرفتن مدرک باشه. درسته؟ پس در اینصورت این 4 - 5 سال سابقه ی کاری که تا زمان گرفتن مدرک در شرکتم کسب میکنم برام محاسبه نمیشه؟
سلام
من توضیح دادم شما متوجه نشدید . گفتم اگر می خواهید در انجا کار کنید بهتره تو ایران هم در زمینه ای تی کار کنید که کار را واقعا یاد بگیرید نه اینکه فقط مدرک داشته باشید . بعد بهتره در رشته ایی اپلای کنید که هم مطمئن باشید تا چند سال دیگه این رشته را می خواهند .
رشته های MBA و مدیریت بازرگانی و گرافیک و... اصلا بدرد مهاجرت نمی خورند . بعد هم انجا به این کشکی نیست که شما فکر می کنید . همان خدمات کامپیونری هم باید در ایران چند سال کار کرده باشید و یا فروشندگی به یک زبان نیتیو و بسیار قوی احتیاج دارید و واقعا حرفه ایی شده باشید تا بتونید کار کنید . مطلب دیگه واقعا کار پیدا کردن مشکل تر از ان چیزی است که فکرمی کنید و باید اینده نگر باشید .
اشکال کار ایران اینه که ادم را اچار فرانسه میکنه و از هر کاری فقط کمی یاد میگیره در حالی که اینجا به یک ادم که در کارش عمیق و حرفه ایی مسلط باشه احتیاج دارند .
پیشنهاد من همان تحصیل در رشته کامپیوتر است . برای سابقه کاری هم چون خویش فرما هستید می توانید شغل خود را همان کارهای کامپیوتری معرفی کنید .
بله استرالیا سابقه کار بعد از مدرک دانشگاهی را قبول می کند
به هر حال از نظر من بهتر است در زمینه ایتی و کامپیوتر حرفه ایی شوید .
البته اگر مدرک زبان فرانسه بگیرید می توانید بدون مدرک دانشگاهی هم برای کبک کانادا اقدام کنید .
انتخاب نهایی با خود شماست .
با ارزوی موفقیت برای همه