موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ایا خانمهای مجرد هم میتوانند بتنهایی برای استرالیا اقامت دایم اخذ نمایند؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام!
در مورد آیلتس برای اقدام برای ویزای پرمننت من جایی خوندم که هردوی آکادمیک و جنرال مورد قبولشون هست. (آیلتس آکادمیک رو برای همه شرایط قبول می کنند؟) معمولا کدومشون رو میشه امتیاز بالاتری گرفت؟
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-14 ساعت 00:04
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-14 ساعت 00:04 توسط behrad.sam.)
سلام
اگر ویزای 189 رو بگیریم(اقامت دائم)،چه مدت از سال رو باید اونجا موند؟ منظورم اینه که راهی هست که همه زندگیمونو نبریم اونجا و با چند ماه زندگی کردن در هر سال اقامتمونم از دست ندیم؟ و در این حالت آیا باز هم بعد از 4 سال شهروند میشیم؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام! درسته که بهترین شهر برای پیدا کردن کار IT سیدنی هست؟ از دوستان کسی میدونه بهترین شهر استرالیا برای مهندس مکانیک مرتبط با حوزه نفت کدومه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و خسته نباشید
من یک مشکل بزرگ دارم. من و همسرم میخواستیم برای استرالیا اقدام به مهاجرت کنیم برای ویزای ۱۹۰ و خانم من ایلتس ۷ داره که کار را خیلی آسون میکنه. ولی ایشون فقط سابقه کار ۱ ساله دارند. با توجه به این که تقریبا همه ایالتها به بیش از ۲ سال سابقه کار احتیاج دارند ، آیا این امکان وجود داره که بتونیم از طریق این ویزا اقدام کنیم. (رشته مهندسی برق)
ممنون
موضوعها: 26
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
2013-04-16 ساعت 20:31
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-16 ساعت 20:32 توسط ParsTrader.)
(2013-04-16 ساعت 13:38)mehdi.masoumzadeh نوشته: سلام و خسته نباشید
من یک مشکل بزرگ دارم. من و همسرم میخواستیم برای استرالیا اقدام به مهاجرت کنیم برای ویزای ۱۹۰ و خانم من ایلتس ۷ داره که کار را خیلی آسون میکنه. ولی ایشون فقط سابقه کار ۱ ساله دارند. با توجه به این که تقریبا همه ایالتها به بیش از ۲ سال سابقه کار احتیاج دارند ، آیا این امکان وجود داره که بتونیم از طریق این ویزا اقدام کنیم. (رشته مهندسی برق)
ممنون
سلام
در درجه اول امیدوارم همسرتون دارای ایلتس 7 در هر 4 باند باشند نه اورال 7.اگر ایلتس 7 در هر 4 باند دارند که مشکلی نیست .
من نفهمیدم منظور شما را که اول گفتید همه ایالتها این شرط دو سال سابقه کار را دارند و بعد دنبال این هستید که برای این ویزا اقدام کنید .
اگر تمام ایالتها این شرط را دارند که معلومه نمیشه اقدام کنید .
اما تا جاییکه من دیدم ایالت ویکتوریا این شرط دوسال سابقه کار را دارد اما ایالتهای نیوساوث ولز(سیدنی ) و استرالیای غربی ( پرث) همچین شرطی ندارند که البته بهتره همسرتون که زبان خوبی دارند یکبار به طور کامل مطالعه کنند و مطمئن شوند .
البته همسر شما اول باید برای مدرک خود اسسمنت بگیرند که خود انهم چند ماه طول می کشد . که اطلاعات بیشتر در سایت مهاجرت استرالیا هست و با مطالعه ان می توانید اطلاعات کاملتری بدست بیاورید .
با ارزوی موفقیت برای همه
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من فوق دیپلم کامپیوتر از دانشگاه ازاد کرج با معدل 13 دارم .
IELTS 8.0 Academic دارم .
مدارک MCSE 2012
CCNA
CCDA
CEH
LIPC1
1 سابقه کار با بیمه و 4 سال سابقه کار دارم که بیمه نبودم ولی میتونم گواهی اشتغال بیارم.
متاهل هستم ولی همسرم با من به استرالیا نمیاد دوران عقدیم و میخاد منتظر بمونه . من واسه کار از طرق مهارت دارم اقدام میکنم و بعدش که رفتم اونجا شاید اگه شد درس هم بخونم . راهنمایی میخوام . به نظرتون امتیازم به چند میرسه ؟
28 سال سن دارم .
اصلا این مدارک شبکه مثل Cisco , Microsoft , ... در مهاجرت تاثیری داره ؟ یکی گفت ربطی نداره خیلی ناامیدم کرد. یعنی این مدارک نیمتونه معدل منو بپوشونه ؟ به خدا عجب غلطی کردیم درس نخوندیم بابا اون موقع حالیمون نبود حالا ادم شدیم که این همه مدرک گرفتیم ای خدا .
تو رو خدا راهنماییم کنید .
اگه من لیسانس بگیرم معدل بالای 16 باشه بعد برم بهتر نیست ؟
یا پیشنهاد میکنید یک سال کار کنم با بیمه بعد اقدام کنم یا طول میشکه اقدام کنم بعد کار کنم ؟ از همون اول باید همه مدارک رو بدم ؟
موضوعها: 26
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
2013-04-17 ساعت 09:21
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-17 ساعت 22:29 توسط ParsTrader.)
(2013-04-17 ساعت 01:11)mehdi.masoumzadeh نوشته: (2013-04-16 ساعت 20:31)ParsTrader نوشته: (2013-04-16 ساعت 13:38)mehdi.masoumzadeh نوشته: سلام و خسته نباشید
ممنون
سلام
در درجه اول امیدوارم همسرتون دارای ایلتس 7 در هر 4 باند باشند نه اورال 7.اگر ایلتس 7 در هر 4 باند دارند که مشکلی نیست .
من نفهمیدم منظور شما را که اول گفتید همه ایالتها این شرط دو سال سابقه کار را دارند و بعد دنبال این هستید که برای این ویزا اقدام کنید .
اگر تمام ایالتها این شرط را دارند که معلومه نمیشه اقدام کنید .
اما تا جاییکه من دیدم ایالت ویکتوریا این شرط دوسال سابقه کار را دارد اما ایالتهای نیوساوث ولز(سیدنی ) و استرالیای غربی ( پرث) همچین شرطی ندارند که البته بهتره همسرتون که زبان خوبی دارند یکبار به طور کامل مطالعه کنند و مطمئن شوند .
البته همسر شما اول باید برای مدرک خود اسسمنت بگیرند که خود انهم چند ماه طول می کشد . که اطلاعات بیشتر در سایت مهاجرت استرالیا هست و با مطالعه ان می توانید اطلاعات کاملتری بدست بیاورید .
با ارزوی موفقیت برای همه
با سلام و تشکر از پاسختون
من کل وبسایت رو خوندم و صفحات سایت شما رو هم زیر و رو کردم. باز هم نکاتی پیش میاد که کاملا گیج کننده هستند. مثلا چه مبلغی برای assessmnt باید پرداخت بشه و یا اینکه nominate شدن تا چه اندازه میتونه خوب باشه. بعلاوه اینکه برای nominate شدن توست state آیا بهتره از وبسایت خود اون state اقدام کرد و یا از وبسایت رسمی خود استرالیا. مثلا خانم من از دانشگاه نجف اباد لیسانس گرفته: آیا توی assessment رد میشه یا نه. و اینکه اول باید assessment انجام بشه و بعد بقیه مدارک فرستاده بشه. نمیدونم والا، سوال خیلی زیاد هست که از حوصله دوستان خارجه. ممنون میشم اگر کمک کنید.
راستی خانم من در هر ۴ skill نمره ۷ دارند.
سلام
شما اگر با دقت همین تاپیک را خونده بودید متوجه می شدید که من چند بار گفتم اول باید اسسمنت بگیرید . اسسمنت رد نمیشه اما ممکنه به خاظر معدل پایین تر از 14 مدرک خانومتون معادل فوق دیپلم حساب بشه که تا اسسمنت نگیرید هیچ چیز مشخص نمیشه .
در این لیست رشته خانومتون را پیدا کنید سازمانی که باید از ان اسسمنت بگیرید جلوی رشته همسرتون نوشته است هزینه اسسمنت و نحوه اسسمنت گرفتن را از سایت ان سازمان می توانید پیدا کنید نیازی به گرفتن وکیل هم نیست . بعد اسسمنت گرفتید باید بقیه مراحل را طی کنید .
از سایت زیر نیز می توانید اطلاعات بسیار کاملی در مورد مهاجرت به استرالیا و نحوه اپلای کردن بدست بیاورید
http://www.migranthelp.com/phpbbfa/index.php
با ارزوی موفقیت برای همه
(2013-04-17 ساعت 04:06)farsanet نوشته: من فوق دیپلم کامپیوتر از دانشگاه ازاد کرج با معدل 13 دارم .
IELTS 8.0 Academic دارم .
مدارک MCSE 2012
CCNA
CCDA
CEH
LIPC1
1 سابقه کار با بیمه و 4 سال سابقه کار دارم که بیمه نبودم ولی میتونم گواهی اشتغال بیارم.
متاهل هستم ولی همسرم با من به استرالیا نمیاد دوران عقدیم و میخاد منتظر بمونه . من واسه کار از طرق مهارت دارم اقدام میکنم و بعدش که رفتم اونجا شاید اگه شد درس هم بخونم . راهنمایی میخوام . به نظرتون امتیازم به چند میرسه ؟
28 سال سن دارم .
اصلا این مدارک شبکه مثل Cisco , Microsoft , ... در مهاجرت تاثیری داره ؟ یکی گفت ربطی نداره خیلی ناامیدم کرد. یعنی این مدارک نیمتونه معدل منو بپوشونه ؟ به خدا عجب غلطی کردیم درس نخوندیم بابا اون موقع حالیمون نبود حالا ادم شدیم که این همه مدرک گرفتیم ای خدا .
تو رو خدا راهنماییم کنید .
اگه من لیسانس بگیرم معدل بالای 16 باشه بعد برم بهتر نیست ؟
یا پیشنهاد میکنید یک سال کار کنم با بیمه بعد اقدام کنم یا طول میشکه اقدام کنم بعد کار کنم ؟ از همون اول باید همه مدارک رو بدم ؟
سلام
شما ابتدا باید از مدرک خود اسسمنت بگیرید .
ان مدارک برای مهاجرت به درد نمی خورد اما برای پیدا کردن کار بسیار مفید خواهد بود .
نیازی نیست تمام دوران کاری بیمه باشد بخشی از ان هم بیمه باشد کافی است. شما فعلا اسسمنت بگیرید به احتمال زیاد شما امتیاز لازم را کسب می کنید .
با ارزوی موفقیت برای همه
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
در راستای گرفتن 5 امتیاز زبان فارسی برای مهاجرت به استرالیا آیا کسی تا به حال ابن امتحان را داده؟ ممنون میشم اگه اطلاعات یا تجربه ای در این باب دارین راهنماییم کنین.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-25 ساعت 16:06
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-25 ساعت 16:09 توسط گلگلی.)
با سلام من لیسانس پرستاری هستم وهفت سال سابقه کار(بیمه) در اتاق عمل چشم را دارم.برای مهاجرت چه اقداماتی لازمه.ضمننا مدرک زبان ندارم جز شرایط اصلیه؟متاهل هستم