2013-04-29 ساعت 23:44
معدل 12 برای رشته مهندسی صنایع در مهاجرت به استرالیا و نیوزلند تاثیر دارد یا خیر
ممنون
ممنون
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
پرسش و پاسخ درباره مهاجرت به استرالیا
|
2013-04-29 ساعت 23:44
معدل 12 برای رشته مهندسی صنایع در مهاجرت به استرالیا و نیوزلند تاثیر دارد یا خیر
ممنون
2013-05-03 ساعت 10:45
1-برای مهارجرات به استرالیا حتما باید سابقه کار داشت؟من مدرک لیسانسمو میگیرم در رشته برق و سابقه کار ندارم مدرک فنی حرفه ای هم می خوام بگیرم 2-به نظر شما مدرک plc چطوره؟
از نظر زبان مشکلی ندارم اونم می تونم نمره بالایی بیارم.3-آیا شرایط می تونه برای من مهیا بشه برای رفتن؟درضمن پولم به اندازه کافی دارم می تونم تا 30 40 هزار دلار جور کنم. چرا اینجا اینقدر سوت و کوره هیچ عزیزی جواب نمیده. تشکر کنندگان: ParsTrader
2013-05-03 ساعت 14:26
سلام
یک سوال داشتم من فوق دیپلم کامپیوتر با معدل 13 دانشگاه آزاد و مهندسی تکنولوژی نرم افزار دانشگاه علمی کاربردی هستم بیش از 3سال سابقه مرتبط نیز دارم در حال گذران ایلتس نیز هستم به نظر شما بعد از گرفتن مدرک زبان اگر برای استرالیا اقدام کنم احتمال قبول شدن هستش یا خیر (مهاجرت دائم)؟ تشکر کنندگان: ParsTrader
2013-05-03 ساعت 20:05
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-03 ساعت 20:07 توسط ParsTrader.)
(2013-05-03 ساعت 10:45)Hadi_20 نوشته: 1-برای مهارجرات به استرالیا حتما باید سابقه کار داشت؟من مدرک لیسانسمو میگیرم در رشته برق و سابقه کار ندارم مدرک فنی حرفه ای هم می خوام بگیرم 2-به نظر شما مدرک plc چطوره؟سلام برای استرالیا سابقه کار الزامی نیست . شما در صورتی که ایلتس 7 در هر 4 باند بگیرید می توانید برای استرالیا اپلای کنید . (2013-05-03 ساعت 14:26)lamis نوشته: سلامسلام با توجه به دانشگاه و معدل مدرک شما معادل فوق دیپلم ارزیابی می شود . شما می بایست حتما ایلتس 7 در هر 4 باند بگیرید و در اینصورت می توانید برای اقامت دائم اپلای کنید . با ارزوی موفقیت برای همه
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی باقی همه رایگان نیرزد هشدار تا عمر گرانبها بدان نفروشی
2013-05-03 ساعت 22:59
سلام
نميدونستم سوالم رو دقيقا كجا بپرسم اگه ممكنه راهنماييم كنيد - يا جايي رو واسه گرفتن مشاوره معرفي كنيد 19 سالمه دانشجو دانشگاه ازاد رشته مهندسي نرم افزار كارت معفيت رو گرفتم - زبان انگليسي هم هنوز كلاس ميرم واسه ايلس ميخواستم بدونم واسه مهاجرت از كجا بايد شروع كنم سهميه خانواده جانبازان هم تاثيري داره ؟ يه سوال ديگه هم اينكه آتش نشاني اونجا قبول ميكنن مهاجر ها رو يا نه؟
درود و خسته نباشید می خواستم بدنم با توجه به شرایط من آیا میشه برای مهاجرت اقدام کرد؟
دانشجوی رشته مهندسی صنایع با معدل 15.5 تا 16 سن 23 سربازی نرفته(البته می تونم از کشور خارج بشم و این مشکل رو ندارم) اگر واقعا مهاجرت برام امکان پذیر باشه می تونم تا موقع رفتن، آیلتس با نمره ی خوبم بگیرم سابقه ی هیچ کار و هیچ مقاله ای هم در رابطه با رشته ی خودم ندارم در ضمن با این شرایط من، به نظزتون می تونم از دانشگاه های اونجا بورسیه بگیرم؟ اگر امکانش هست لیست دانشگاه هاشون رو برام قرار بدید. ممنون آنان که می گویند می توانیم و آنان که می گویند نمی توانیم، هر دو راست می گویند
(2013-05-03 ساعت 22:59)alireza.11373 نوشته: سلام سلام بهترین راه وبسایت اداره مهاجرت است من لیست امتیازات استرالیا رو در یکی از قسمتها گذاشته ام. ابتدا باید تحصیلاتتون رو تکمیل کنید بعد با داشتن مدرک زبان و سایر مدارک اقدام کنید با داشتن ویزای اقامتی میتوانید برای شغل اتش نشانی اقدام کنید سهمیه خانواده جانبازان چه ارتباطی به استرالیا داره؟؟؟؟ پیام بالایی رو ناقص نوشتم نشد حذفش کنم تشکر کنندگان: alireza.11373 ، ParsTrader
برای اسسمنت گرفتن مدارکم از کجا بایستی شروع کنم؟
ممنون
2013-05-05 ساعت 00:27
(2013-05-04 ساعت 14:06)alireza.11373 نوشته:(2013-05-04 ساعت 13:37)gbtm نوشته:(2013-05-03 ساعت 22:59)alireza.11373 نوشته: سلام سلام مجدد وبسایت اداره مهاجرت: http://www.immi.gov.au/ در مورد لیست امتیازات میدونید که چند نوع ویزا داریم از لینک زیر ابتدا نوع ویزا رو انتخاب کنید بعد شرایط لازم برای اپلای کردن و حداقل امتیازات رو حساب کنید: http://www.immi.gov.au/skills/skillselect/ موفق باشید تشکر کنندگان: amir82
اسسمنت :
متقاضیان این گروه ویزا لازم است قبل از ابراز تمایل به لاج پرونده مهاجرتی(ثبت eoi) ، ارزیابی موفقی درمورد تخصص خود را از سازمانهای مورد تایید دولت استرالیا دریافت کرده باشند و همچنین حداقل سطح زبان که در مورد متقاضیان غیر انگلیسی زبان حداقل نمره شش در همه باندهای امتحان آیلتس است را دارا باشند . میتوان گفت یکی از پیچیده ترین مراحل اخذ این ویزا دریافت اسسمنت موفق و مناسب جهت لاج پرونده است . با توجه به استنادی که در محاسبه امتیاز سابقه کار و نیز مدرک تحصیلی در مرحله بعد از لاج به تاییدنامه سازمان ارزیاب توسط آفیسر اداره مهاجرت انجام میگیرد ، گاهی اوقات اشتباه در دریافت اسسمنت ( حتی مثبت ) ممکن است به قیمت رد شدن درخواست ویزا و از دست رفتن پول و فرصت متقاضی باشد . سازمانهای ارائه دهنده خدمات ارزشیابی عموما غیر دولتی بوده و ارزیابی ها توسط کارشناسان شاغل در بازار کار استرالیا که اشراف خوبی در زمینه مورد نظر دارند انجام میگیرد . روال ، هزینه ها ، زمان بندی و نیازمندیهای هر کدام از رشته های شغلی و سازمانهای ارزشیاب جهت ارائه ارزیابی مثبت متفاوت است . در ذیل نام و آدرس وبسایت تعدادی از این سازمانها ارائه میگردد. VETASSESS : مهمترین سازمان ارائه کننده ارزیابی آموزشهای حین کار در استرالیا که دفتر اصلی آن در شهر ملبورن واقع است و دفاتری در پرت و بریزبین نیز داراست . این سازمان امتحانات خود را جهت تعدادی از رشته ها در خارج از استرالیا جهت شهروندان کشورهای معدودی نیز برگزار میکند . مرجع دولتی و اصلی که وظیفه ارزیابی این رشته ها را برعهده وتاسس گذاشته است TRA نام دارد که البته خود این سازمان دولتی کماکان ارزیابی تعداد زیادی از رشته ها را انجام میدهد . متاسفانه با توجه به برقراری استانداردهای جدید مخصوصا در مورد رشته های فنی و تستها و مصاحبه های حضوری ، دریافت اسسمنت موفق در این رشته ها برای هموطنان ایرانی روز به روز مشکل تر(و بعضا غیر ممکن) میگردد . Engineers Australia : سازمان مهندسین استرالیا که وظیفه ارزشیابی رشته های مهندسی را بر عهده دارد . ACS : انجمن کامپیوتر استرالیا که ارزیابی رشته های مربوط به آی تی را در دفتر سیدنی انجام میدهد . CPA / ICCA/ IPA : سه سازمان غیر دولتی مجزا که به صورت موازی وظیفه ارزشیابی رشته های مربوط به حسابداری را بر عهده دارند . Medical Board Of Australia : سازمان دولتی که اسسمنت زمان بر و طولانی اکثر رشته های علوم پزشکی را انجام میدهد منبع:وبلاگ دامون http://inside-australia.com/?p=1011 (2013-05-04 ساعت 14:33)amordad12 نوشته: برای اسسمنت گرفتن مدارکم از کجا بایستی شروع کنم؟ Contact Details for Assessing Authorities http://www.immi.gov.au/skilled/sol/asses...rities.htm تشکر کنندگان: amir82 ، ParsTrader ، Majic ، mhsenpc
2013-05-05 ساعت 01:44
(2013-05-05 ساعت 01:19)mosavi_69 نوشته:(2013-05-04 ساعت 12:50)mosavi_69 نوشته: درود و خسته نباشید می خواستم بدنم با توجه به شرایط من آیا میشه برای مهاجرت اقدام کرد؟ سلام به طور غیر مستقیم جواب سوال شما رو هم داده بودم ابتدا باید مدرک لیسانستون رو بگیرید(معدل زیر 14 رو فوق دیپلم ارزیابی میکنند) بعد 4 تا 7 تو آیلتس میخواهید دقت کنید که رشته ها و امتیازات هر 2 سال یک بار مورد بازنگری قرار میگیرد و ممکن است فرضا 2 سال بعد که واجد شرایط میشوید مهندسی صنایع جز رشته ها نباشد.ضمنا مدرکی دال بر مشخص بودن وضعیت سربازی میخواهند.نداشتن سابقه مشکلی ایجاد نمیکند. بورسیه برای International student بیشتر در مقطع دکترا تعلق میگیرد ولی اگر اقامت دایم بگیرید در مقطع ارشد برای بورس و کمک هزینه تحصیلی برای by research واجد شرایط خواهید بود. لیست دانشگاهها رو دولت استرالیا منتشر کرده ولی در حال حاضر در دسترس ندارم ولی این سایت کار شما رو راه میندازه.(ابتدا کشور بعد مقطع تحصیلی و بعد نوع رشته یا قسمتی از آن را وارد کنید) http://www.hotcoursesabroad.com/usa/ تشکر کنندگان: mosavi_69
ممنون آقای gbtm
آخه من خودم هر جور حساب میکنم، به هیچ وجه نمیتونم 120 امتیاز رو به دست بیارم. به نظر شما من برای مهاجرت از نظر اونا واجد شرایط هستم؟ در ضمن امکانش هست براتون که لیست آپدیت شده ی امتیازات رو برام قرار بدید! کلا اگر من الان اقدام کنم، چند وقت به طور متوسط طول میکشه تا با درخواست من موافقت کنند؟ ممنون آنان که می گویند می توانیم و آنان که می گویند نمی توانیم، هر دو راست می گویند
2013-05-05 ساعت 09:56
(2013-05-05 ساعت 09:14)mosavi_69 نوشته: ممنون آقای gbtm سلام لیست امتیازات رو که چند بار گذاشتم: http://www.immi.gov.au/skills/skillselec...class-190/ این برای اقامت دایمه تو صفحه اصلی چند نوع ویزای دیگه است ببینید امتیازاتتون به اون میرسه؟ از زمان لاج کردن بین 18 تا 24 ماه طول میکشه برای اقامت دایم برای من 20 ماه طول کشید موفق باشید تشکر کنندگان: mosavi_69 ، amir82 ، ParsTrader
(2013-04-25 ساعت 16:06)گلگلی نوشته: با سلام من لیسانس پرستاری هستم وهفت سال سابقه کار(بیمه) در اتاق عمل چشم را دارم.برای مهاجرت چه اقداماتی لازمه.ضمننا مدرک زبان ندارم جز شرایط اصلیه؟متاهل هستم سلام دوست عزیز پیشنهاد میکنم مطالب این سایت را مطالعه کنید http://www.migranthelp.com تشکر کنندگان: ParsTrader ، amir82
2013-05-10 ساعت 13:14
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-11 ساعت 18:31 توسط ParsTrader.)
درود
با تشكر از دوستان. نياز به راهنمائي دارم شرايط خودم رو مي گم: سن 44 سال مجرد ليسانس مهندسي مكانيك- طراحي جامدات -دانشگاه آزاد تهران مركز فارغ التحصيل 1372 معدل ليسانس 12/25 آيلتس 6/5 جنرال دارم كه L=6/5; R=6/5 ; W=6/0 ; S=6/0 هستش سابق كاري 16 سال ولي بيمه 11 سال داشتم سوابق كاري در فيلد كنترل كيفيت و بازرسي خودروسازي و سوابق نظارتي بر تعمير تجهيزات در بنادر جنوبي است كار آزاد هم كردم كه سابقهش مرتبط نيست(كار ساختمان سازي و اينها) خواستم بپرسم كه براي استراليا ميشه اقدام كنم يا نه خودم توي سايت مهاجرت امتيازها رو حساب ميكنم حداكثر 45 ميشه. فكر ميكردم براي استرالياي غربي بتونم اپلاي كنم ولي...... لطفا"راهنمائي كنيد. با تشكر از لطف دوستان درود خيلي ممنون از راهنمائي جنابعالي بايد بگم كه من چون سنم 44 هست تا بيام نمره 7 در هر چهار باند بگيرم سنم ميره تو 45(28 آگوست) امتياز سنم صفر ميشه- من قبلا"با خوندن تاپيكها فكر ميكردم كه با گرفتن حداقل 6 در هر چهار باند ميتونم براي استرالياي غربي اقدام كنم. جريان اون چيه براي نيوزلند هم معدلم پائينه (متاسفانه خوب درس نخونديم) حالا به نظر شما دوست عزيز راه ديگري نيست خيلي نا اميد شدم Sad - ما دير به فكر مهاجرت افتاديم متاسفانه-ممنون از راهنمائي و اختصاص وقت براي دوستان تشكر از پاسخ و پوزش براي مزاحمت مكرر سه تا سوال برام پيش اومد: 1-براي اسپانسرشيپ چه نسبت فاميلي بايد باشه من دختر دائي مادرم با همسرش استرالياست. اون قابل قبوله يا نه 2-ميدونم كه همسرش اونجا شركت داره. البته فيلد كاريش نميدونم چيه آيا به رشته م ميخوره يا نه نميدونم. اگه بهم جاب آفر بده مسئله سن و اينها حل ميشه يا كلا" بيخيال استراليا بشم. 3-من قبلا" آدم ورزشكاري بودم و در رشته كاراته يك مقام استاني كسب كردم( جوانتر كه بودم- الان فعاليت ورزشي حرفه اي ندارم) اين بدرد خور هست يا نه تشكر از لطف شما شما هم موفق باشيد |