کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
پرسش و پاسخ درباره مهاجرت به استرالیا
(2013-05-10 ساعت 13:14)peyman.n نوشته:  درود
با تشكر از دوستان. نياز به راهنمائي دارم شرايط خودم رو مي گم:
سن 44 سال
مجرد
ليسانس مهندسي مكانيك- طراحي جامدات -دانشگاه آزاد تهران مركز فارغ التحصيل 1372
معدل ليسانس 12/25
آيلتس 6/5 جنرال دارم كه L=6/5; R=6/5 ; W=6/0 ; S=6/0 هستش
سابق كاري 16 سال ولي بيمه 11 سال داشتم
سوابق كاري در فيلد كنترل كيفيت و بازرسي خودروسازي و سوابق نظارتي بر تعمير تجهيزات در بنادر جنوبي است كار آزاد هم كردم كه سابقهش مرتبط نيست(كار ساختمان سازي و اينها)
خواستم بپرسم كه براي استراليا ميشه اقدام كنم يا نه
خودم توي سايت مهاجرت امتيازها رو حساب ميكنم حداكثر 45 ميشه. فكر ميكردم براي استرالياي غربي بتونم اپلاي كنم ولي......
لطفا"راهنمائي كنيد. با تشكر از لطف دوستان
درود
خيلي ممنون از راهنمائي جنابعالي
بايد بگم كه من چون سنم 44 هست تا بيام نمره 7 در هر چهار باند بگيرم سنم ميره تو 45(28 آگوست) امتياز سنم صفر ميشه- من قبلا"با خوندن تاپيكها فكر ميكردم كه با گرفتن حداقل 6 در هر چهار باند ميتونم براي استرالياي غربي اقدام كنم. جريان اون چيه
براي نيوزلند هم معدلم پائينه (متاسفانه خوب درس نخونديم)
حالا به نظر شما دوست عزيز راه ديگري نيست خيلي نا اميد شدم Sad - ما دير به فكر مهاجرت افتاديم متاسفانه-ممنون از راهنمائي و اختصاص وقت براي دوستان
تشكر از پاسخ و پوزش براي مزاحمت مكرر
سه تا سوال برام پيش اومد:
1-براي اسپانسرشيپ چه نسبت فاميلي بايد باشه من دختر دائي مادرم با همسرش استرالياست. اون قابل قبوله يا نه
2-ميدونم كه همسرش اونجا شركت داره. البته فيلد كاريش نميدونم چيه آيا به رشته م ميخوره يا نه نميدونم. اگه بهم جاب آفر بده مسئله سن و اينها حل ميشه يا كلا" بيخيال استراليا بشم.
3-من قبلا" آدم ورزشكاري بودم و در رشته كاراته يك مقام استاني كسب كردم( جوانتر كه بودم- الان فعاليت ورزشي حرفه اي ندارم) اين بدرد خور هست يا نه
تشكر از لطف شما
شما هم موفق باشيد
سلام
اگر ایلتس 7 در هر 4 باند بگیرید می توانید برای استرالیا اپلای کنید .

با داشتن ایلتس 6 در هر 4 باند می توانید برای استرالیای غربی اسپانسر شیپ بگیرید که 5 امتیاز بگیرید . اما برای مهاجرت حتما باید حداقل 60 امتیاز داشته باشید که تنها راه بدست اوردن ان داشتن ایلتس 7 است. به هر حال دیر به فکر مهاجرت افتاده اید و کاری نمی شود کرد
این نسبت دور خانوادگی فایده ای برای شما نداره مشکل شما کمبود امتیازه که علت ان سن بالای شماست .
اگه بتونه به شما جاب افر بدهد بله شما می توانید به استرالیا بروید .
با ارزوی موفقیت برای همه
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
پاسخ
تشکر کنندگان: nora ، gbtm ، amir82 ، peyman.n ، storagemeter
سلام به همه دوستان عزيز...
يه سوال داشتم ممنون ميشم راهنماييم كنيد
من ديپلمه هستم و 15 سال سابقه كار با بيمه دارم. توي يه شركت توليد كننده قطعات خودرو مشغول به كار هستم و ديپلم فني برق و مكانيك خودرو دارم كه مجموع اين دوتا ديپلم 1200 ساعت دوره آموزش ميشه...زبانم ضعيف هستش.... ميخواستم بدونم با اين شرايطي كه من دارم ميشه اميدوار به مهاجرت به استراليا بود.... (مطمئنا زبانمم كلاسهاي فشرده ميخونم تا ظرف يكي دو سال آينده آيلتس 7 بگيرم) ممنون ميشم راهنمايي كنيد دوستان
پاسخ
تشکر کنندگان: kambiz1 ، kaziar
با سلام
میخواستم بدونم مشاغلی در استرالیا وجود دارند که بدون داشتن سابقه ی کار با حداقل هزینه ی اقامت در آنجا ویزای کار بدهند ؟ آیا مترجم هم میگیرند ؟ (ما براشون بعنوان مترجم فارسی زبان)
پاسخ
تشکر کنندگان: kambiz1 ، kaziar
(2013-05-13 ساعت 02:03)PooriaH نوشته:  با سلام
میخواستم بدونم مشاغلی در استرالیا وجود دارند که بدون داشتن سابقه ی کار با حداقل هزینه ی اقامت در آنجا ویزای کار بدهند ؟ آیا مترجم هم میگیرند ؟ (ما براشون بعنوان مترجم فارسی زبان)

سلام
سوالتون واضح نیست

ویزای کاری در صورتی صادر میشه که هیچ استرالیایی یا هیچ مقیم استرالیایی نتونه اون شغل رو پوشش بده که با این حساب کسی در کاری سابقه نداشته باشه نمیتونه برای اون شغل واجد شرایط باشه که براش ویزای کار صادر بشه

سوال دومتون رو متوجه نشدم

(2013-05-11 ساعت 11:35)hesam.inanloo نوشته:  سلام به همه دوستان عزيز...
يه سوال داشتم ممنون ميشم راهنماييم كنيد
من ديپلمه هستم و 15 سال سابقه كار با بيمه دارم. توي يه شركت توليد كننده قطعات خودرو مشغول به كار هستم و ديپلم فني برق و مكانيك خودرو دارم كه مجموع اين دوتا ديپلم 1200 ساعت دوره آموزش ميشه...زبانم ضعيف هستش.... ميخواستم بدونم با اين شرايطي كه من دارم ميشه اميدوار به مهاجرت به استراليا بود.... (مطمئنا زبانمم كلاسهاي فشرده ميخونم تا ظرف يكي دو سال آينده آيلتس 7 بگيرم) ممنون ميشم راهنمايي كنيد دوستان

سلام

با مدرک دیپلم متاسفانه امکانش نیست عنوان شغلی شما چی هست؟
پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader ، PooriaH ، hesam.inanloo ، kaziar
با سلام. من لیسانس مدیریت بازرگانی هستم. با 4 سال سابقه کار بیمه در زمینه ی مسئول واردات . آیا شانسی برای مهاجرت به استرالیا وجود داره؟
پاسخ
تشکر کنندگان: kambiz1
(2013-05-10 ساعت 18:43)ParsTrader نوشته:  
(2013-05-10 ساعت 13:14)peyman.n نوشته:  درود
با تشكر از دوستان. نياز به راهنمائي دارم شرايط خودم رو مي گم:
سن 44 سال
مجرد
ليسانس مهندسي مكانيك- طراحي جامدات -دانشگاه آزاد تهران مركز فارغ التحصيل 1372
معدل ليسانس 12/25
آيلتس 6/5 جنرال دارم كه L=6/5; R=6/5 ; W=6/0 ; S=6/0 هستش
سابق كاري 16 سال ولي بيمه 11 سال داشتم
سوابق كاري در فيلد كنترل كيفيت و بازرسي خودروسازي و سوابق نظارتي بر تعمير تجهيزات در بنادر جنوبي است كار آزاد هم كردم كه سابقهش مرتبط نيست(كار ساختمان سازي و اينها)
خواستم بپرسم كه براي استراليا ميشه اقدام كنم يا نه
خودم توي سايت مهاجرت امتيازها رو حساب ميكنم حداكثر 45 ميشه. فكر ميكردم براي استرالياي غربي بتونم اپلاي كنم ولي......
لطفا"راهنمائي كنيد. با تشكر از لطف دوستان
درود
خيلي ممنون از راهنمائي جنابعالي
بايد بگم كه من چون سنم 44 هست تا بيام نمره 7 در هر چهار باند بگيرم سنم ميره تو 45(28 آگوست) امتياز سنم صفر ميشه- من قبلا"با خوندن تاپيكها فكر ميكردم كه با گرفتن حداقل 6 در هر چهار باند ميتونم براي استرالياي غربي اقدام كنم. جريان اون چيه
براي نيوزلند هم معدلم پائينه (متاسفانه خوب درس نخونديم)
حالا به نظر شما دوست عزيز راه ديگري نيست خيلي نا اميد شدم Sad - ما دير به فكر مهاجرت افتاديم متاسفانه-ممنون از راهنمائي و اختصاص وقت براي دوستان
تشكر از پاسخ و پوزش براي مزاحمت مكرر
سه تا سوال برام پيش اومد:
1-براي اسپانسرشيپ چه نسبت فاميلي بايد باشه من دختر دائي مادرم با همسرش استرالياست. اون قابل قبوله يا نه
2-ميدونم كه همسرش اونجا شركت داره. البته فيلد كاريش نميدونم چيه آيا به رشته م ميخوره يا نه نميدونم. اگه بهم جاب آفر بده مسئله سن و اينها حل ميشه يا كلا" بيخيال استراليا بشم.
3-من قبلا" آدم ورزشكاري بودم و در رشته كاراته يك مقام استاني كسب كردم( جوانتر كه بودم- الان فعاليت ورزشي حرفه اي ندارم) اين بدرد خور هست يا نه
تشكر از لطف شما
شما هم موفق باشيد
سلام
اگر ایلتس 7 در هر 4 باند بگیرید می توانید برای استرالیا اپلای کنید .

با داشتن ایلتس 6 در هر 4 باند می توانید برای استرالیای غربی اسپانسر شیپ بگیرید که 5 امتیاز بگیرید . اما برای مهاجرت حتما باید حداقل 60 امتیاز داشته باشید که تنها راه بدست اوردن ان داشتن ایلتس 7 است. به هر حال دیر به فکر مهاجرت افتاده اید و کاری نمی شود کرد
این نسبت دور خانوادگی فایده ای برای شما نداره مشکل شما کمبود امتیازه که علت ان سن بالای شماست .
اگه بتونه به شما جاب افر بدهد بله شما می توانید به استرالیا بروید .
با ارزوی موفقیت برای همه
بهرحال خيلي متشكر از وقت گذاشتن و جواب دادن. ما كه نا اميد شديم. اميدوارم بقيه دوستان به موقع اقدام كنند و زمان رو از دست ندن. به اميد موفقيت همه
پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader ، kambiz1
سلام
براي ويزاي اقامت داپم استراليا آيا داشتن سابقه كار الزامي است؟يعني اگر حداقل 60 امتياز براير مهاجرت بدون سابقه كار بياورم امكان پذير است؟ممنون اگر راهنمايي كنيد
پاسخ
تشکر کنندگان: mmahsaa ، kambiz1
سلام دوستان ببخشید یه سوال داشتم اینکه بهترین و ارزونترین راه برای مهاجرت به استرالیا یا هر کشور انگلیسی زبان دیگه برای کسی که تخصص خاصی نداره چیه و کدوم کشور هر کشوری باشه فقط بتونیم از ایران بریم و یه زندگی جدید تجربه کنیم ممنون لطفا مسخرم نکنیدTongue
لذتی که در فراغ هست در وصال نیست چون در فراق شوق وصال هست و در وصال بیم فراغRolleyes
پاسخ
تشکر کنندگان: kambiz1 ، mhsenpc
(2013-05-19 ساعت 13:38)123shirin نوشته:  سلام
براي ويزاي اقامت داپم استراليا آيا داشتن سابقه كار الزامي است؟يعني اگر حداقل 60 امتياز براير مهاجرت بدون سابقه كار بياورم امكان پذير است؟ممنون اگر راهنمايي كنيد
سلام. من هم سوال شیرین رو داشتم. به خصوص برای رشته های کامپیوتر. آخه ACS اینو نوشته برای اسسمنت مدرکSadحداقل 2 سال سابقه خیلی مرتبط)
http://www.acs.org.au/__data/assets/pdf_...iteria.pdf
If you believe you meet the ACS Skills Assessment Criteria, please proceed to the Online Application Form
پاسخ
تشکر کنندگان: kambiz1
(2013-05-19 ساعت 23:50)ali258 نوشته:  سلام دوستان ببخشید یه سوال داشتم اینکه بهترین و ارزونترین راه برای مهاجرت به استرالیا یا هر کشور انگلیسی زبان دیگه برای کسی که تخصص خاصی نداره چیه و کدوم کشور هر کشوری باشه فقط بتونیم از ایران بریم و یه زندگی جدید تجربه کنیم ممنون لطفا مسخرم نکنیدTongue

واقعا از راه قانونی راهی نداره مگر بخواهید راههای دیگه رو امتحان کنید که موضوع بحث این فروم نیست
پاسخ
سلام خدمت دوستان گرامی‌ خسته نباشید چند سوال در مورد استرلیا داشتم.

میزان مالیات بر درامد در استرلیا چند درصد هست؟

طرح‌های تشویقی مثل آمریکا برای کم کردن مالیات داره؟

امنیت شهروندی در استرلیا از نظر آمار سرقت منازل - سرقت‌های زورگیریو این چیزا به چه صورتی‌ هست؟

چه نوع راه هایی برای گرفتن اقامت استرلیا وجود داره؟

ممنون.
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
من مهندس متالورژی هستم با معدل 25/16 که 1 سال سابقه کار مرتبط و 4 سال سابقه کار غیر مرتبط دارم با بیمه و همسر من هم لیسانس معماری دارد و سابقه کار غیر مرتبط داره 3 سال و زبان میتونیم پیگیری کنیم و نمره بگیریم . ضمنا من مدرک آشپزی بین المللی از میراث فرهنگی دارم به نظر شما برای استرالیا اقدام کنیم یا کانادا
من 34 سالمه و همسرم 25 سال
از لحاظ مالی هم معمولی در حد 15000 دلار امریکا
لطفا راهنمایی بفرماید دوستان
پاسخ
با سلام من مدرک فوق دیپلم مدیریت هتلداری با معدل 18/70 دارم و دانشجوی لیسانس همین رشته.مدرک آیلتس6 در هار چهار مهارت دارم . دوسال سابقه کاری مرتبط دارم.متاهل هستم ولی همسرم دیپلم و آیلتس ندارنند ولی سرمایه کافی(600میلیون700 ) داریم. می خواستیم برای اقامت دایم استرالیا اقدام کنیم آیا امکانش هست? برای چه ویزایی بهتره?

لطفا. راهنماییم کنید این خیلی برام ضروریه!!!!!!!!!
پاسخ
تشکر کنندگان: kambiz1 ، ParsTrader
(2013-06-01 ساعت 03:31)hashemiyousef نوشته:  سلام
من مهندس متالورژی هستم با معدل 25/16 که 1 سال سابقه کار مرتبط و 4 سال سابقه کار غیر مرتبط دارم با بیمه و همسر من هم لیسانس معماری دارد و سابقه کار غیر مرتبط داره 3 سال و زبان میتونیم پیگیری کنیم و نمره بگیریم . ضمنا من مدرک آشپزی بین المللی از میراث فرهنگی دارم به نظر شما برای استرالیا اقدام کنیم یا کانادا
من 34 سالمه و همسرم 25 سال
از لحاظ مالی هم معمولی در حد 15000 دلار آمریکا
لطفا راهنمایی بفرماید دوستان
سلام
برای گرفتن اقامت استرالیا حتما باید ایلتس 7 در هر 4 قسمت بگیرید که خیلی مشکل است.اما برای کانادا در صورتی که یکسال سابقه کار مرتبط داشته باشید می توانید با ایلتس 6 در هر 4 باند اقدام کنید .

(2013-06-01 ساعت 19:34)farnosh*m نوشته:  با سلام من مدرک فوق دیپلم مدیریت هتلداری با معدل 18/70 دارم و دانشجوی لیسانس همین رشته.مدرک آیلتس6 در هار چهار مهارت دارم . دوسال سابقه کاری مرتبط دارم.متاهل هستم ولی همسرم دیپلم و آیلتس ندارنند ولی سرمایه کافی(600میلیون700 ) داریم. می خواستیم برای اقامت دایم استرالیا اقدام کنیم آیا امکانش هست? برای چه ویزایی بهتره?

لطفا. راهنماییم کنید این خیلی برام ضروریه!!!!!!!!!

با تشکر از جوابتون فقط اینکه ایلتس 7 اگر بگیرم ,آیا همسرم هم نیاز به آیلتس دارنند یا مدرک من کافیه? و اینکه باید حتما بعد از ایلتس اقدام کنم ?
سلام
تنها در صورتی می توانید برای استرالیا اقدام کنید که ایلتس 7 در هر 4 باند بگیرید .

خیر همسر شما نیازی به گرفتن ایلتس ندارند و خودتون حتما باید ابتدا ایلتس بگیرید و بعد اقدام کنید .
البته شما می توانید هم اکنون با داشتن مدرک ایلتس 6 برای اسسمنت مدرک خودتون اقدام کنید که خوشبختانه زبان شما خوب است و اطلاعات بیشتر را خودتون می توانید در سایت مهاجرت استرالیا در مورد نحوه اسسمنت بدست بیاورید
با ارزوی موفقیت برای همه
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
پاسخ
تشکر کنندگان: kambiz1 ، Saeedv13 ، farnosh*m
با سلام به دوستان،
من مهندس نفت با 11 سال سابقه مرتبط هستم،
1) 3 سال در یک شرکت ایرانی در تهران،
2) 2 سال استخدام یک شرکت ایرانی در تهران ولی مامور به خدمت به یه شرکت خارجی در تهران
3) 6 سال سابقه هم در خارج ایران دارم.
همه مدارک را ماه فوریه فرستادم برای مهندسی استرالیا. امروز از مهندسی استرالیا ایمیل زدند که نامه سابقه کاری اون دو سالی که مامور به خدمت در یک شرکت خارجی مورد قبول نیست چونکه شرح وظایف نوشته نشده است. از طرفی اون شرکت ایرانی شرکت مهندسی نبود و فقط کارهای تامین نیروی انسانی اون شرکت خارجی رو انجام می داد. اون شرکت خارجی هم از ایران رفته. این شرکت واسطه ایرانی هم قبول نکرد که شرح وظایف را واسم بنویسه و فقط اطلاعات کلی از قبیل مهندس نفت،مدت قرارداد و حقوق رو توی نامه سابقه کاری نوشت. حالا مهندسی استرالیا از من خواستند که :
you need submit a legal document (such as a Statutory Declaration or Affidavit or your countries equivalent) stating the period of employment, the employer, your position and your duties and/or responsibilities. For a definition of a Statutory Declaration, see the website: http://www.aa.gov.au/statdec (The website contains a pdf and word doc StatDec download). For a definition of an Affidavit, see the website: http://en.wikipedia.ortr/wiki/Affidavit or http://www.familylawcourts.gov.au/wp s/wcm/connect/FLC/HomefForms/Family+Court+of+A ustralia+forms/FC0A form Affidavit
از آنجاییکه الان در خارج کشور هستم و همچنین این شرکت ایرانی نامه ای با شرح وظایف بهم نمیده ، از اساتید ممنون میشم که راهنماییم کنند.
با سپاس
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان