کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
پرسش و پاسخ درباره مهاجرت به استرالیا
(2013-05-13 ساعت 08:33)gbtm نوشته:  
(2013-05-13 ساعت 02:03)PooriaH نوشته:  با سلام
میخواستم بدونم مشاغلی در استرالیا وجود دارند که بدون داشتن سابقه ی کار با حداقل هزینه ی اقامت در آنجا ویزای کار بدهند ؟ آیا مترجم هم میگیرند ؟ (ما براشون بعنوان مترجم فارسی زبان)

سلام
سوالتون واضح نیست

ویزای کاری در صورتی صادر میشه که هیچ استرالیایی یا هیچ مقیم استرالیایی نتونه اون شغل رو پوشش بده که با این حساب کسی در کاری سابقه نداشته باشه نمیتونه برای اون شغل واجد شرایط باشه که براش ویزای کار صادر بشه

سوال دومتون رو متوجه نشدم

(2013-05-11 ساعت 11:35)hesam.inanloo نوشته:  سلام به همه دوستان عزيز...
يه سوال داشتم ممنون ميشم راهنماييم كنيد
من ديپلمه هستم و 15 سال سابقه كار با بيمه دارم. توي يه شركت توليد كننده قطعات خودرو مشغول به كار هستم و ديپلم فني برق و مكانيك خودرو دارم كه مجموع اين دوتا ديپلم 1200 ساعت دوره آموزش ميشه...زبانم ضعيف هستش.... ميخواستم بدونم با اين شرايطي كه من دارم ميشه اميدوار به مهاجرت به استراليا بود.... (مطمئنا زبانمم كلاسهاي فشرده ميخونم تا ظرف يكي دو سال آينده آيلتس 7 بگيرم) ممنون ميشم راهنمايي كنيد دوستان

سلام

با مدرک دیپلم متاسفانه امکانش نیست عنوان شغلی شما چی هست؟

ممنونم از پاسخ شما ..من سمتم در شركت كارمند هست و مسئول خريد شركت ميباشم
پاسخ
تشکر کنندگان:
]درود

دوستان شرمنده بابت سوالی که دارم میپرسم ولی میخاستم مطمئن بشم واسه همون.

یکی از دوستای دوستم توسط یک نفر که 6 میلیون به پول ایران میگیره و از راه دریا طرف رو به استرالیا میرسونه رفته اونجا و الان مشغول به کار هستش. طرف نه زبان بلد بوده و نه مدرک درس و حسابی داشته. یه راننده آژانس بوده.

آیا این کار عملی هستش ؟
آیا از این طریق میشه بالاخره اقامت گرفت ؟
اصن کار درستی هستش ؟

[/size]
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
کسی میدونه اگر با ویزای توریستی وارد استرالیا بشیم میتونیم برای تحصیل اقدام کنیم؟
شماره کیس : 2015AS00000
تاریخ روئت قبولی در سایت: 1may
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت ویزا:
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام به دوستان عزيز.. و همچنين به parsterader عزيز...
من سوالم اين بود كه... براي مدرك فني حرفه اي كه گفتن بايد بالاي 900 ساعت طول دوره داشته باشيم ... من مدرك برق و مكانيك خودرو دارم به اين صورته كه 700 ساعت مكانيك و 500 ساعت برق دارم و.خواستم بدونم اين مدارك من قابل قبول هستن و مكمل همديگه محسوب ميشن كه در مجموع 1200 ساعت محسوب ميشه يا اينكه من بايد جداگانه براي هر كدوم 900 ساعت مدرك ارائه بدم ممنونم از پاسخ شما عزيزان
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام.میخواستم بپرسم ایا با نمره ایلتس 7 و مدرک فوق دیپلم ای تی دانشگاه ازاد با معدل 14 و 300 ساعت مدرک کامپیوتر ار فنی و حرفه ای و 1 سال سابقه تدریس کامپیوتر در اموزشگاه خصوصی در حین تحصیل همراه بیمه و البته 29 سال سن مجرد میشه به گرفتن اقامت امیدی داشت یا نه؟اگر نه برای واجد شرایط شدن چیکار میتونم انجام بدم؟ممنون

پس چرا کسی جواب منو نمیده؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-06-15 ساعت 00:42)mar308 نوشته:  سلام دوستان
کسی میدونه اگر با ویزای توریستی وارد استرالیا بشیم میتونیم برای تحصیل اقدام کنیم؟
سلام
ابن کار محدود میشه اما هزینه شهریه دانشگاه در استرالیا سالی بین 20 تا 30 هزار دلار است و با هزینه مسکن و خورد و خوراک سالی بالای 50000 دلار تمام میشود . اگه لیسانس دارید پیشنهادم اینه که برای کانادا اپلای کنید که هزینه ان نصف استرالیا است و خیلی راحتتر هم می توانید بعد ار تحصیل اقامت بگیرید .

(2013-06-15 ساعت 11:06)hesam.inanloo نوشته:  سلام به دوستان عزيز.. و همچنين به parsterader عزيز...
من سوالم اين بود كه... براي مدرك فني حرفه اي كه گفتن بايد بالاي 900 ساعت طول دوره داشته باشيم ... من مدرك برق و مكانيك خودرو دارم به اين صورته كه 700 ساعت مكانيك و 500 ساعت برق دارم و.خواستم بدونم اين مدارك من قابل قبول هستن و مكمل همديگه محسوب ميشن كه در مجموع 1200 ساعت محسوب ميشه يا اينكه من بايد جداگانه براي هر كدوم 900 ساعت مدرك ارائه بدم ممنونم از پاسخ شما عزيزان
سلام
وافعا جواب سوال شما را نمی دونم ولی بعید می دونم به این شکل قبول کند.
هر چند اگر هم قبول کنند حداقل باید 8 سال سابقه کار داشته باشید .

(2013-06-17 ساعت 20:51)faeghe_dd نوشته:  سلام.میخواستم بپرسم ایا با نمره ایلتس 7 و مدرک فوق دیپلم ای تی دانشگاه ازاد با معدل 14 و 300 ساعت مدرک کامپیوتر ار فنی و حرفه ای و 1 سال سابقه تدریس کامپیوتر در اموزشگاه خصوصی در حین تحصیل همراه بیمه و البته 29 سال سن مجرد میشه به گرفتن اقامت امیدی داشت یا نه؟اگر نه برای واجد شرایط شدن چیکار میتونم انجام بدم؟ممنون

پس چرا کسی جواب منو نمیده؟
سلام
شما ایلتس 7 در هر 4 باند گرفتید یا برنامه برای گرفتنش دارید ؟ چون ایلتس 7 به این راحتی نیست . اما حداقل باید دو سال سابقه کار بعد از اتمام تحصیل داشته باشید تا بتوانید برای استرالیا در رشته کامپیوتر اپلای کنید.
البته الان خوشبختانه کانادا هم مجدد شروع به گرفتن رشته کامپیوتر کرده که شرایط زبان ان آسونتره و با ایلتس 6.5 در هر 4 باند و حداقل یکسال سابقه کار می توانید برای کانادا اپلای کنید .
با ارزوی موفقیت برای همه
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
پاسخ
تشکر کنندگان: storagemeter ، Saeedv13 ، mar308 ، mmahsaa ، only_flight
سلام
من یک نفر را اینترنتی پیدا کردم که حدود 17 هزار دلار میگیره کلاً و ویزای کار استرالیا میده . یعنی من باید برم مالزی . اونجا اون از طریق یک شرکتی کار و محل اقامت و ... جور میکنه . میگفت ویزای کارش 2 ساله هست که راحت به دائم میتونی تبدیلش کنی . کارش هم میوه چیدن و کار در مزرعه و ... هست .
میگفت روزی 90 تا 100 دلار هم درآمدشه . 45 روز هم کارای اداریش توی مالزی طول میکشه . به نظر شما این راه شدنی هست ؟
میگفت یک لیست به من میدن از جاهای مختلف که کار هست ولی در کل همشون خارج از شهر هستن . (چون مزرعه هست . )

(من از کار مزرعه و ... سر در نمیارم . ولی توی اینترنت که سرچ کردم دیدم کارای میوه چینی زیادی وجود داره . ولی آیا میشه با این ویزا ، بعد از چند سال اقامت دائم گرفت ؟ کلاهبرداری نیست ؟ اونم از طریق کشور ثالث )
(من آیلتس جنرال 6 دارم . لیسانس عمران آزاد با معدل زیر 13 و دیگر هیچ ! )
پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader
(2013-07-04 ساعت 04:17)v_civil نوشته:  سلام
من یک نفر را اینترنتی پیدا کردم که حدود 17 هزار دلار میگیره کلاً و ویزای کار استرالیا میده . یعنی من باید برم مالزی . اونجا اون از طریق یک شرکتی کار و محل اقامت و ... جور میکنه . میگفت ویزای کارش 2 ساله هست که راحت به دائم میتونی تبدیلش کنی . کارش هم میوه چیدن و کار در مزرعه و ... هست .
میگفت روزی 90 تا 100 دلار هم درآمدشه . 45 روز هم کارای اداریش توی مالزی طول میکشه . به نظر شما این راه شدنی هست ؟
میگفت یک لیست به من میدن از جاهای مختلف که کار هست ولی در کل همشون خارج از شهر هستن . (چون مزرعه هست . )

(من از کار مزرعه و ... سر در نمیارم . ولی توی اینترنت که سرچ کردم دیدم کارای میوه چینی زیادی وجود داره . ولی آیا میشه با این ویزا ، بعد از چند سال اقامت دائم گرفت ؟ کلاهبرداری نیست ؟ اونم از طریق کشور ثالث )
سلام
الان برای میوه چینی و کارهای اینچنین افرادی که با ویزای ورک اند هالیدی می ایند این کارها را انجام می دهند این ویزاها یکساله است و فقط بعضی کشورها با توجه به توافقنامه ایی که دولت انها با استرالیا دارد می توانند برای ان اقدام کنند که شامل حال ایرانی ها نمی شود و البته آن ویزا هم قابل تبدیل به اقامت دائم نیست.
برای گرفتن اقامت دائم هم حتما باید رشته شما تو لیست ایالتها باشه که الان تا جاییکه من دیدم هیچ ایالتی این رشته میوه چینی را نداره . به نظرم حتی اگر بتواند برای شما ویزای کار هم بگیرد چون تبدیل به اقامت دائم نمی شود ارزشی ندارد . البته این نظر من است و ممکن است درست نباشد .
با ارزوی موفقیت برای همه
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، storagemeter ، v_civil ، gbtm ، mhsenpc
(2013-07-04 ساعت 09:27)ParsTrader نوشته:  
(2013-07-04 ساعت 04:17)v_civil نوشته:  سلام

سلام
الان برای میوه چینی و کارهای اینچنین افرادی که با ویزای ورک اند هالیدی می ایند این کارها را انجام می دهند این ویزاها یکساله است و فقط بعضی کشورها با توجه به توافقنامه ایی که دولت انها با استرالیا دارد می توانند برای ان اقدام کنند که شامل حال ایرانی ها نمی شود و البته آن ویزا هم قابل تبدیل به اقامت دائم نیست.
برای گرفتن اقامت دائم هم حتما باید رشته شما تو لیست ایالتها باشه که الان تا جاییکه من دیدم هیچ ایالتی این رشته میوه چینی را نداره . به نظرم حتی اگر بتواند برای شما ویزای کار هم بگیرد چون تبدیل به اقامت دائم نمی شود ارزشی ندارد . البته این نظر من است و ممکن است درست نباشد .
با ارزوی موفقیت برای همه

سلام
نظر شما تایید میشه
ویزای work & holiday شامل ایرانیها نمیشه
قابل تبدیل به اقامت دایم نیست
با توجه به محدودیت در محل اقامت و نوع کار و زمانی که بابت هر کار صرف میشود ارزش چندانی ندارد
ضمن اینکه 17000 دلار هم کارمزد میگیره
پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader ، storagemeter ، Saeedv13 ، v_civil ، mhsenpc
سلام من می خواهم به استرالیا بروم یکی از دوستانم(پسر ) که است 1 ساله که انجاست از طریق ویزای تحصیلی، حال می خواهد برای تمدید ویزا به ایران بیاد ولی به من پیشنهاد ازدواج داده اگر من ازدواج کنم بعد از چند سال بهمون اقامت دایم می دهند؟ و اگر بخواهم جدا شوم بعد از اینکه اقامت دایم دادند می توانم این کار را بکنم؟
(زبان انگلیسی کاملا مسسلط است و 30 ساله هم است).
پاسخ
تشکر کنندگان:
RE: پرسش و پاسخ درباره مهاجرت به استرالیا
پاسخ
تشکر کنندگان:
سوال حذف شد
پاسخ
تشکر کنندگان:
جوابی راهنمایی ای چیری آخه؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-07-12 ساعت 15:39)mehrpouya نوشته:  سلام من با ی وکیل قراداد دارم برای مهاجرت اما چون شده ک بارها بهم دروغ گفته اینه ک اعتمادم بهش کم شده تازه بعد از یکسال (و بعد از چندبار ک گفته بود گرفته و نگرفته بود) حالا تونسته برام اسس بگیره یه یوزرنیم و پسورد داده ک برم تو سایت انجمن کامپیوتر استرالیا چک کنم تا مطمئن شم,, من هم رفتم و یه چیزایی دیدم با اینکه مطمئن نیستم ولی ایشالا ک اسس بوده باشه.. ولی سوال اصلی من اینه ک وکیل گفته ک استرالیا دعوتنامه ای داده ک باید تا آخر تیرماه لاجمت کنم وکیل هزینه اینکارو مطالبه ازم کرده (ک تو این مدت کم نهیه اش برام سخته) و گفته اگه پرداخت نشه و لاجمنتی صورت نگیره پرونده بطور کامل سوخت میشه و منو در سختی ونگرانی انداخته. من شنیده بودم اسس 2 سال اعتبار دازه و نشتیده یودم ک استرالیا ضرب الاجلی برای لاجمنت تعیین کنه برای همین این سوالو مطزح کردم ک نکنه وکیل این حرفو زده ک منو تحت فشار بذاره ک سریعتر پولشو بهش بدم وتعویق نندازم ..کسانی ک اطلاعاتی دازم لطفا راهنمایی کنن.

سلام
اسس تا یک سال معتبره
ضرب الاجل برای لاج رو تا حالا نشنیدم
ازش بخواهید نامه یا ای میل مربوطه را بهتون نشون بده
وکیلتون عضو MARA هست؟

اگه اینطوره بگید در صورتیکه مطابق مفاد قرارداد عمل نکنه ازش به DIAC شکایت میکنید
موفق باشید

کلا در انتخاب agent دقت کنید
خوندن این مطالب که توسط اداره مهاجرت و به زبان فارسی تهیه شده میتونه مفید باشه:

https://www.mara.gov.au/Consumer-Informa...fault.aspx
پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader ، mehrpouya
اگه سابقه کار داشته باشم ولی بیمه نشده باشم چه طور میتونم اداره مهاجرت رو قانع کنم؟
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان