کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
پرسش و پاسخ درباره مهاجرت به استرالیا
(2013-11-30 ساعت 14:06)آفرینش نوشته:  
(2013-11-27 ساعت 17:09)gbtm نوشته:  
(2013-11-27 ساعت 16:00)آفرینش نوشته:  خواهر من 3 ساله پیش که ازدواج کرد برای استرالیا اقدام کردن بعد از دو سال اقامت و ویزاشون اومد وبرای اینکه اقامتشون ثبت بشه یک بار به استرالیا رفتن ولی قصد موندن نداشتن در حال حاضر به علت مشکلاتی که بینشون پیش اومده درخواست طلاق دادن آیا خواهر من میتونه خودش به تنهایی به عنوان مقیم استرالیا در اونجا زندگی کنه؟
باتشکر
سلام
اطلاعاتی که دادید کافی نیست.
خواهر شما الان چه نوع ویزایی دارن؟چه مدت در استرالیا زندگی کردند؟
در حال حاضر استرالیا هستند ؟

سلام
فقط میدونم از طریق skills worker همسرش با آیلتس جنرال 6.5 در رشته مهندسی صنایع اقدام کردن که cdr وسابقه کار هم ارایه دادن بعداز 25 ماه مدیکال دادن و ویزا و اقامتشون ایمیل شده که تا 8 ماه وقت داشتن ورود بزنن. وبرای ثبت اقامت فقط حدود1 ماه استرالیا بودن الان هم خواهرم ایران هستش.
اگر کافی نیست سعی کنم نوع ویزاشونو بپرسم.

سلام
اگر نوع ویزاشونو بگید خیلی بهتره
اگر همسر ایشون اقامت دایم داشته باشند و این ویزا برای هر دوشون صادر شده باشه و ورود اولیه رو انجام داده باشند قاعدتا ایشون نباید مشکلی برای همراه نبودن همسرشون در سفرهای بعدی داشته باشند.
پیشنهادم اینه یه ایمیل به اداره مهاجرت بزنید( لازم نیست مشخصات فردی ایشونو ذکر کنید) و اطلاعات تکمیلی رو بگیرید
موفق باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: آفرینش
سلام به همه دوستان...
سوالي داشتم ممنون ميشم راهنمايي كنيد...
اگه كسي براي ادامه تحصيل بخواد بره استراليا ميتونه كسي رو همراه داشته باشه يا نه؟
بعد از اتمام درس و گرفتن مدرك امكان گرفتن اقامت دائم و كار تو استراليا براي دانشجوها هست؟
ممنونم از دوستان عزيز
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-12-02 ساعت 16:23)hesam.inanloo نوشته:  سلام به همه دوستان...
سوالي داشتم ممنون ميشم راهنمايي كنيد...
اگه كسي براي ادامه تحصيل بخواد بره استراليا ميتونه كسي رو همراه داشته باشه يا نه؟
بعد از اتمام درس و گرفتن مدرك امكان گرفتن اقامت دائم و كار تو استراليا براي دانشجوها هست؟
ممنونم از دوستان عزيز

سلام
ا. فقط همسر و فرزند
2.بلی
پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader ، hesam.inanloo
با سلام

من ۲۶ سالمه
با مدرک کارشناسی کامپیوتر – گرایش نرم افزار
از دانشگاه غیر انتفاعی
سابقه کاری ندارد
البته 5 مدرک آرایشگری از فنی و حرفه ای دارم

شوهرم ۳۰ سالشه
با مدرک کارشناسی ارشد کامپیوتر – گرایش نرم افزار
از دانشگاه پیام نور
۵ سال سابقه کار مرتبط

البته هنوز هیچکدوم برای IELTS اقدام نکردیم

می خواستم بدونم که آیا ما ( اقدام از طریق شوهرم ) شرایطش رو برای مهاجرت به استرالیا داریم یا نه ؟

و اینکه میشه از طریق مدرک آرایشگری هم خودم اقدام کنم؟

ممنون میشم کمکمون کنید
با تشکر
پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader
(2013-12-28 ساعت 06:12)nazaninrr نوشته:  با سلام

من ۲۶ سالمه
از دانشگاه غیر انتفاعی
سابقه کاری ندارد

شوهرم ۳۰ سالشه
از دانشگاه پیام نور
۵ سال سابقه کار مرتبط

می خواستم بدونم که آیا ما ( اقدام از طریق شوهرم ) شرایطش رو برای مهاجرت به استرالیا داریم یا نه ؟

ممنون میشم کمکمون کنید
با تشکر
سلام
در صورتی که هر دوی شما ایلتس 6 در هر 4 باند داشته باشید و همچنین خود شما یکسال سابقه کاری (کامپیوتر) دست اورید شرایط مهاجرت را خواهید داشت . بهتره از همین الان به فکر یکسال سابقه کاری کامپیوتر خود باشید که تا مدرک ایلتس را بتوانید بدست اورید همان یکسال طول می کشد .
با ارزوی موفقیت برای همه
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
پاسخ
تشکر کنندگان: gbtm ، shayan-usa1993 ، storagemeter ، nazaninrr ، Saeedv13 ، satin
(2013-12-28 ساعت 14:16)ParsTrader نوشته:  

من ۲۶ سالمه
از دانشگاه غیر انتفاعی
سابقه کاری ندارد

شوهرم ۳۰ سالشه
از دانشگاه پیام نور
۵ سال سابقه کار مرتبط

ممنون میشم کمکمون کنید
با تشکر
سلام
در صورتی که هر دوی شما ایلتس 6 در هر 4 باند داشته باشید و همچنین خود شما یکسال سابقه کاری (کامپیوتر) دست اورید شرایط مهاجرت را خواهید داشت . بهتره از همین الان به فکر یکسال سابقه کاری کامپیوتر خود باشید که تا مدرک ایلتس را بتوانید بدست اورید همان یکسال طول می کشد .
با ارزوی موفقیت برای همه

ممنون از راهنمایی شما - خیلی خوشحالم که جوابمو دادین
یعنی اگر ما هر دو نمره 6 IELTS رو بگیریم دیگه هیچ مشکلی سر راهمون نیست و %100 کارمون درست میشه و بهمون اقامت میدن؟
و برای 1 سال سابقه حتما باید بیمه داشته باشم؟
چون من تازه خودمو بیمه آزاد (زنان خانه دار) کردم
آیا میشه از این بیمه استفاده کرد
ممنون میشم جوابمو بدین
مرسی
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-12-29 ساعت 10:42)nazaninrr نوشته:  
(2013-12-28 ساعت 14:16)ParsTrader نوشته:  

من ۲۶ سالمه
از دانشگاه غیر انتفاعی
سابقه کاری ندارد

شوهرم ۳۰ سالشه
از دانشگاه پیام نور
۵ سال سابقه کار مرتبط

ممنون میشم کمکمون کنید
با تشکر
سلام
با ارزوی موفقیت برای همه

ممنون از راهنمایی شما - خیلی خوشحالم که جوابمو دادین
یعنی اگر ما هر دو نمره 6 IELTS رو بگیریم دیگه هیچ مشکلی سر راهمون نیست و %100 کارمون درست میشه و بهمون اقامت میدن؟
و برای 1 سال سابقه حتما باید بیمه داشته باشم؟
چون من تازه خودمو بیمه آزاد (زنان خانه دار) کردم
آیا میشه از این بیمه استفاده کرد
ممنون میشم جوابمو بدین
مرسی
سلام
توضیح دادم که باید سابقه کاری مرتبط به کامپیوتر داشته باشید . پس بیمه شما هم باید مربوط به این موضوع باشد .فعلا دنبال زبان باشید که گرفتن ان به این اسانی که فکر می کنید نیست .

با ارزوی موفقیت برای همه
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
پاسخ
تشکر کنندگان: nora ، gbtm
سلام به دوستان
من22سال سن دارم و لیسانس برق قدرت و 11 سال که به ورزش سنگنوردی مشغولم ،دارای حدود 15 مقام کشوری،برنز جوانان آسیا ،سابقه حضور در مسابقات قهرمانی جهان و 6 سال سابقه حضور در تیم ملی.می خواستم بدونم آیا می تونم از این طریق واسه مهاجرت اقدام کنم؟ مخصوصا آمریکا .یه سری واسه کانادا با وکیل اقدام کردم که بعد چند وقت وکیل گفت قوانین عوض شده و شما فعلا کارت معلق می مونه و 1000 دلارم رفت فکر کنم! Sad
ممنون میشم اگه کسی اطلاعاتی داره کمکم کنه
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان من زیر 30 سال سن دارم با 3 سال سابقه کار و مدرک لیسانس مکانیک (و در حال حاضر دارم ارشد مکانیک) می خونم.دو تا از اعضای خاتواده ام ساکن سیدنی هستند و بصورت permanent visa اقدام کرده بودن که طی 4 الی 5 سال, مقیم استرالیا هستند.با این شرایط بهترین حالت برای بنده برای مهاجرت به استرالیا-کدام شهر تفاوتی نمیکنه در حال حاضر چی میتونه باشه.آیلتس ندادم ولی واقعییتش با محکی که زدم نمره 7 رو دور از دسترس می بینم ولی 6 امکان پذیره.اگر 7 داشتم راحت میتونستم افدام کنم ولی راه پیش روی من با وجود داشتن دو نفر از اقوان درجه یکم چیست؟آیا برای nominated اقدام کنم یا از اونا بخوانم که در مناطق designated area ساکن شوند که امکان پدیر نیست براشون با شرایط کاریشون.موندم.راهنمایی بفرمایید!!!! Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: sinnerjj
(2014-01-19 ساعت 00:33)masoud.v نوشته:  دوستان من زیر 30 سال سن دارم با 3 سال سابقه کار و مدرک لیسانس مکانیک (و در حال حاضر دارم ارشد مکانیک) می خونم.دو تا از اعضای خاتواده ام ساکن سیدنی هستند و بصورت permanent visa اقدام کرده بودن که طی 4 الی 5 سال, مقیم استرالیا هستند.با این شرایط بهترین حالت برای بنده برای مهاجرت به استرالیا-کدام شهر تفاوتی نمیکنه در حال حاضر چی میتونه باشه.آیلتس ندادم ولی واقعییتش با محکی که زدم نمره 7 رو دور از دسترس می بینم ولی 6 امکان پذیره.اگر 7 داشتم راحت میتونستم افدام کنم ولی راه پیش روی من با وجود داشتن دو نفر از اقوان درجه یکم چیست؟آیا برای nominated اقدام کنم یا از اونا بخوانم که در مناطق designated area ساکن شوند که امکان پدیر نیست براشون با شرایط کاریشون.موندم.راهنمایی بفرمایید!!!! Sad

سلام
مشخص نکردید دو نفر از اعضای خانوادتون شامل والدین میشه یا نه؟ و اینکه بجز از این دو نفر آیا فامیل نزدیک دیگری دارید یا خیر؟ در این حالت میشد برای شما هم درخواست اقامت دایم کنند بدون نیاز به تخصص و زبان

در غیر این صورت با دارا بودن لیسانس مکانیک امتیازاتتون رو چک کنید ببینید با زبان 6 کارتون راه میفته؟
مناطق رجیونال یا اسپانسر ایالتی برای زمانیه که امتیاز کافی رو بدست نمیارید و آخرین تیر در ترکشه

صفحات قبل در این مورد توضیحات لازم داده شده

موفق باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader ، masoud.v
(2014-01-23 ساعت 18:33)gbtm نوشته:  
(2014-01-19 ساعت 00:33)masoud.v نوشته:  دوستان من زیر 30 سال سن دارم با 3 سال سابقه کار و مدرک لیسانس مکانیک (و در حال حاضر دارم ارشد مکانیک) می خونم.دو تا از اعضای خاتواده ام ساکن سیدنی هستند و بصورت permanent visa اقدام کرده بودن که طی 4 الی 5 سال, مقیم استرالیا هستند.با این شرایط بهترین حالت برای بنده برای مهاجرت به استرالیا-کدام شهر تفاوتی نمیکنه در حال حاضر چی میتونه باشه.آیلتس ندادم ولی واقعییتش با محکی که زدم نمره 7 رو دور از دسترس می بینم ولی 6 امکان پذیره.اگر 7 داشتم راحت میتونستم افدام کنم ولی راه پیش روی من با وجود داشتن دو نفر از اقوان درجه یکم چیست؟آیا برای nominated اقدام کنم یا از اونا بخوانم که در مناطق designated area ساکن شوند که امکان پدیر نیست براشون با شرایط کاریشون.موندم.راهنمایی بفرمایید!!!! Sad

سلام
مشخص نکردید دو نفر از اعضای خانوادتون شامل والدین میشه یا نه؟ و اینکه بجز از این دو نفر آیا فامیل نزدیک دیگری دارید یا خیر؟ در این حالت میشد برای شما هم درخواست اقامت دایم کنند بدون نیاز به تخصص و زبان

در غیر این صورت با دارا بودن لیسانس مکانیک امتیازاتتون رو چک کنید ببینید با زبان 6 کارتون راه میفته؟
مناطق رجیونال یا اسپانسر ایالتی برای زمانیه که امتیاز کافی رو بدست نمیارید و آخرین تیر در ترکشه

موفق باشید

تشکر می کنم بابت پاسخ به پرسش بنده.نه خیر از والدین بنده نیستند.و خواهر وبرادر بنده ساکن سیدنی هستد و بستگان دیگری ندارم نزدیک اما خواهر داماد ما هم ساکن سیدنی است.
در حال حاضر با 3 سال سابقه فقط با کسب زبان نمره آیلتس 7 با توجه به مطالعه booklet 6 قادر به رفتن خواهم بود.که بسیار شرایط رفتن رو سخت میکنه.آیا امکان دیگری هست؟
اگر من از یکی از یستگانم بخوام که در ملبورن ساکن بشه به عنوان ساکن مناطق designated area محسوب میشه؟بعد از چند وقت سکونت؟
چرا که ایشان بتواند مدارکی دال بر سکونت در ملبورن ارایه بده تا بنده با آیلتس 6 و 10 امتیازی که به این ترتیب شامل بنده خواهد شد امتیاز 60 رو کسب کنم.متشکرم اگر اطلاعاتی در این رابطه در اختیارم قرار دهید و آگاه بشم.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-01-24 ساعت 01:33)masoud.v نوشته:  
(2014-01-23 ساعت 18:33)gbtm نوشته:  

سلام

موفق باشید

تشکر می کنم بابت پاسخ به پرسش بنده.نه خیر از والدین بنده نیستند.و خواهر وبرادر بنده ساکن سیدنی هستد و بستگان دیگری ندارم نزدیک اما خواهر داماد ما هم ساکن سیدنی است.
در حال حاضر با 3 سال سابقه فقط با کسب زبان نمره آیلتس 7 با توجه به مطالعه booklet 6 قادر به رفتن خواهم بود.که بسیار شرایط رفتن رو سخت میکنه.آیا امکان دیگری هست؟
اگر من از یکی از یستگانم بخوام که در ملبورن ساکن بشه به عنوان ساکن مناطق designated area محسوب میشه؟بعد از چند وقت سکونت؟
چرا که ایشان بتواند مدارکی دال بر سکونت در ملبورن ارایه بده تا بنده با آیلتس 6 و 10 امتیازی که به این ترتیب شامل بنده خواهد شد امتیاز 60 رو کسب کنم.متشکرم اگر اطلاعاتی در این رابطه در اختیارم قرار دهید و آگاه بشم.

سلام
شما باید به عنوان متقاضی در مناطق رجیونال ساکن شوید( با دارا بودن سایر شرایط) نه فامیل شما تا بتونید 5 امتیاز رجیونال رو بیارید کاملا متوجه مطلب نشدید ضمنا از کی ملبورن شده رجیونال؟

یک قانونی هست اگر متقاضی هیچ فامیلی در کشور خودش نداشته باشه و بستگان نزدیکش در استرالیا باشند میتونه اقامت دایم بگیره و بیاد بدون نیاز به زبان و تخصص و محدودیت سن(اونها باید حداقل اقامت دایم داشته باشند) . نمیدونم این روش به کارتون میاد یا نه؟اگر خیر راهش همون پروسه مهاجرت از طریق تخصصه
پاسخ
تشکر کنندگان:
با سلام پرستار هستم با 20 سال سابقه کاری میخواهم ایلتس را در استرالیا بگیرم از کلاسهای ایران خسته شدم اختلاف هزینه برام مهم نیست ایا راهی هست بدون ایلتس اقامت بگیرم متشکرم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-01-25 ساعت 12:37)ف-سعادت پور نوشته:  با سلام پرستار هستم با 20 سال سابقه کاری میخواهم ایلتس را در استرالیا بگیرم از کلاسهای ایران خسته شدم اختلاف هزینه برام مهم نیست ایا راهی هست بدون ایلتس اقامت بگیرم متشکرم
سلام
متاسفانه خیر
پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader
با سلام و تشکر از جوابتون در مورد شرکت ips turk اطلاعی دارید این شرکت برای گرفتن اقامت شرط زبا ن ندارد فقط یکمقدار هزینه اش بالاست باتشکر
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان