کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
برای من در آمریکا چه شغلی هست؟
با تشکر از دوستان
آقا اینجوری باشه که خیلی ناجوره؟ ما برای خودمان هدج کار خفنی بودیم....
فکر کنم یه پست دیگه بذاریم اینجا تبدیل بشه به فروم سرمایهCool
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader ، behzadb57 ، soheilbadami ، mavarfan ، kaziar
تحصیلات:دیپلم کامپیوتر
زبان:متوسط در حال پیشرفت
مدرک فنی حرفه ای هم دارم 945 ساعته
سابقه کار ندارم البته میتونم جورش کنم
مدرک حسابداری از فنی حرفه ای دارم با 6 ماه سابقه کار ولی مدرکی برای اثبات سابقه ندارم
دانشجوی ترم اول کادانی کامپیوتر هستم
یه دوره تنظیم موتور انجکتوری دارم میرم.
سرمایه ای که میتونم بیارم حداکثر 10000$
به کار تو رستوران هم راضی ام
لطفا بگین من میتونم بیام؟
پاسخ
تشکر کنندگان: behzadb57
(2011-08-29 ساعت 21:26)hunter نوشته:  سن:20
تحصیلات:دیپلم کامپیوتر
زبان:متوسط در حال پیشرفت
مدرک فنی حرفه ای هم دارم 945 ساعته
سابقه کار ندارم البته میتونم جورش کنم
مدرک حسابداری از فنی حرفه ای دارم با 6 ماه سابقه کار ولی مدرکی برای اثبات سابقه ندارم
دانشجوی ترم اول کادانی کامپیوتر هستم
یه دوره تنظیم موتور انجکتوری دارم میرم.
سرمایه ای که میتونم بیارم حداکثر 10000$
به کار تو رستوران هم راضی ام
لطفا بگین من میتونم بیام؟

منظور به چی طریقی بیاین؟ لاتاری که خوب برنده بشین باید اسپانسر مالی پیدا کنین چون با ده هزار دلار خودتون نمیشه. ازدواجی و اینا هم که کلا بحثش جداست و به وضعیت مالی نامزد/همسر آینده تون در اینجا بستگی خواهد داشت که ویزا بدن یا نه.
کار رستوران؟ آقا اون زمانها گذشت. الان برای همین کار رستوران هم سر کله میشکنن Sad یکیش من!
پاسخ
تشکر کنندگان: mavarfan ، hunter ، frozen mind ، AmericanHamid ، Donkey chance ، SEPIDEHHHH ، kaziar
Question 
ازدوستان عزیز وبا تجربه می خواستم بپرسم برای فوق دیپلم پرستاری امکان کار وادامه تحصیل در امریکا هست ؟ اگر هست در چه مسیری باید گام بر داشت؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
مدرک: کاردانی IT
مهارت و تجارب:
در حوضه وب: CSS, HTML, MySQL, PHP, Graphic Design
در حوضه شبکه: Linux Service, VPN, Help Desk, all basic network service, Accounting, RAS, WSUS, Monitoring, ...
در حوضه نرم افزار: Office, Autocad 2D, Xara, Adobe Col., ...
در حوضه کار یدی: Networking Pasive, امورات تاسیسات خانگی
سوابق: طراحی ده ها وب سایت و راه اندازی و پیشتیبانی مدل های مختلف شبکه با تعداد کاربران تا 300 نفر
برنامه نویسی تحت وب( طراحی و آنالیز، کدنویسی و توسعه) چند سیستم نسبتا کامل نوشته ام(DMS, GMAP)

مدارک مهارتی: هیچ!

زبان:
درک متون فنی 70%(بسته به نوشتار تا 99%)
مکالمه 10%
نوشتن 20%
شنیدن 50% (بسته به موضوع)

سرمایه و آورده: خیلی خیلی کم

امیدوار باشم ماه اول کار پیدا کنم؟(هزینه های دو نفر رو صاف کنم؟)
چه کاری؟
چه حقوقی؟
کدوم ایالت بهتره؟
شهر بزرگ یا کوچیک کار کنم؟
شهر بزرگ یا کوچیک زندگی کنم؟
نمی تونم GRE بگیرم، میتونم ادامه تحصیل بدم؟
پاسخ
تشکر کنندگان: behzadb57 ، jan
با سلام
چند وقت پیش یه آقای تو پارس تی وی صحبت میکرد که 24 سال در امریکا در کار بورس بوده و الان یه سایتی داره www.bullseyetraders.com که کار فیوچر میکنه و هر کسی میتونه اونجا فعالیت بکنه و 6 ماه هم به صورت آنلاین آموزش میده و با 4000 تا 250000دلار میشه کار کرد و چند تا از کاربراش هم نشون میداد که خیلی راضی بودند حالا نمیدونم واقعیت داره یا نه و میگفت اینقدر درست برنامه ریزی میکنند و سیگنال میدن که در 56 ماه فعالیت سایت همه سودهای خوبی بردند و اگر کسی صبور باشه روزی 200 تا 25000 دلار بسته به پولش سود میکنه سایتش تو ایران فی-ل -تر هست دوستان اون وری اگه کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم هم خودشون بشینن خونه کاسبی کنن هم ما رو در جریان بذارن اومدیم اونجا پول پارو کنیم و ایا گرین کارتی ها هم میتونن خرید و فروش سهام به این شکل انجام بدهند
پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader ، free_free ، Hamid_110
(2011-09-04 ساعت 12:29)sezar نوشته:  با سلام
چند وقت پیش یه آقای تو پارس تی وی صحبت میکرد که 24 سال در امریکا در کار بورس بوده و الان یه سایتی داره www.bullseyetraders.com که کار فیوچر میکنه و هر کسی میتونه اونجا فعالیت بکنه و 6 ماه هم به صورت آنلاین آموزش میده و با 4000 تا 250000دلار میشه کار کرد و چند تا از کاربراش هم نشون میداد که خیلی راضی بودند حالا نمیدونم واقعیت داره یا نه و میگفت اینقدر درست برنامه ریزی میکنند و سیگنال میدن که در 56 ماه فعالیت سایت همه سودهای خوبی بردند و اگر کسی صبور باشه روزی 200 تا 25000 دلار بسته به پولش سود میکنه سایتش تو ایران فی-ل -تر هست دوستان اون وری اگه کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم هم خودشون بشینن خونه کاسبی کنن هم ما رو در جریان بذارن اومدیم اونجا پول پارو کنیم و ایا گرین کارتی ها هم میتونن خرید و فروش سهام به این شکل انجام بدهند

سلام
دوست عزیز من خودم شغلم همینه یعنی به صورت انلاین معاملات فیوچر انجام میدم فقط خلاصه بهت بگم که اگر به همین اسونی بود همه کارشون را ول می کردند و از اینها سیگنال می خریدند
تازه به قول قدیمی ها کل اگر طبیب بودی درد خود دوا نمودی
اگر اینها سود می کردند دیگه خودشون با انها سود می کردند و اینها را به شما نمی فروختند
الان هم چند سال دارند تبلیغ می کنند و.....
به هر حال گول این حرفها را نخور

آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
پاسخ
(2011-08-30 ساعت 17:02)bahramkhan نوشته:  ازدوستان عزیز وبا تجربه می خواستم بپرسم برای فوق دیپلم پرستاری امکان کار وادامه تحصیل در امریکا هست ؟ اگر هست در چه مسیری باید گام بر داشت؟

سلام
دوست عزیز پرستاری در امریکا شغل خوبی هست به شرطی که مدرک شما را قبول کنند .
کیس نامبر :***13
تاریخ کارنت شدن: بولتن March 2010
دریافت نامه دوم: 15/5/2010
تاریخ مصاحبه اول : 26 may
تاریخ مصاحبه دوم : 3 August
کنسولگری: آنکارا
تاریخ دریافت کلیرنس: منتظرم
[color=#000080]تاریخ دریافت ویزا : مهر 89

ورود به امریکا : سیاتل ۲۷/۱/۲۰۱۱

پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader ، bahramkhan ، samadi2050
دوستان کسی از رشته catia اطلاعاتی داره؟؟
برای همسرم میخوام..........رشته اش اصلا این نیست...یعنی کاملا بی ربطه
میخواد تا لول 6 بره
به نظرتون کاربرد داره در امریکا؟؟
مرسی
[font=Times New Roman]صبورانه در انتظار زمان بمان ! هر چیز در زمان خودش رخ میدهد .
باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمی دهند[/font]
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان

من مدرکم دیپلم برق صنعتی و زبان در حد متوسط و دارای 10 سال سابقه در مونتاژ و تولید ترانسهای برق ، به نظر شما کاری در رده کاری که ایران انجام میدم برام هست ؟ و کدام ایالت موفق تر هستم؟

با تشکر

پاسخ
تشکر کنندگان:
من دیپلم فنی حرفه ای دارم در رشته ی کامپیوتر
چند سال در دو کانون تبلیغاتی به کار های طراحی گرافیکی و ساختن تبلیغات برای مجله مشغول بودم (شبیه پیک برتر) و یه مدتی هم تبلیغات برای چاپ در بیلبورد طراحی میکردم

به نظرتون میتونم در آمریکا ، کاری مرتبط با کارهایی که در ایران انجام دادم برای خودم دست و پا کنم؟

اگر برم این دوره های کوتاه مدت برق کشی ساختمان رو ببینم چی؟ میتونه مفید باشه؟
راستی یکی از آشناها پیتزا فروشی داره ، میتونم برم ور دستش ، سریع پیتزا پزی رو یاد بگیرم. البته اگر توی امریکا به دردم بخوره! (اونجا آدم بخواد خودش یه پیتزا فروشی کوچیک راه بندازه چقد سرمایه میخواد؟ خرید محل و ... )
تا یادم نرفته بگم رانندگیمم خوبه و روی شغل هایی که مبتنی بر رانندگی باشه هم دارم فکر می کنم
پاسخ
تشکر کنندگان:
با سلام خدمت دوستان گل و محترم

انشاا... اگر خدا بخواهد و مشکلی در کواکب و چرخش زمین و هاله نور پیش نیاید تا چندی دیگر وارد بلاد کفر میشیم و در خدمت دوستان تنی به آن خاک پاک خواهیم زد!

سوال اصلی من سوال همه جوانان انقلابی هست! کسب حلال و یک لقمه نون و بوقلمون! (رو حلالش خیلی تاکید ندارم !)

شغل من در ایران مشاوره تبلیغات هست . به کلیه امور طراحی و چاپ افست و دیجیتال، خدمات قبل و بعد از چاپ هم اشراف دارم.

(طراحی انواع لوگو و پوستر و بروشور و کتاب و خبرنامه و خدمات نمایشگاهی و پاک کردن سبزی! و ...) طراحی و پیاده سازی وب سایت و تهیه و تدوین ویدئو کلیپ و پاک کردن نخود و لوبیا و از این جور سوسول بازیا ! Tongue

آیا من می تونم حداقل برای یک سال اول که می خوام با محیط آشنا بشم و هـــ رو از بـــــ تشخیص بدم کسی هم حتما به ما کار نمیده از طریق همین حرفه خودم کسب درآمد داشته باشم یا خیر؟

- به نظر شما همسر من الان اونجا چه کاری می تونه انجام بده تا شرایط کاری من مهیا تر شه تا من برسم !

- یه سوال هم در مورد کپی رایت دارم. ما اینجا خدا برکت بده ! تمپلیت آماده دانلود می کنیم 2000 دلار به مشتری میدیم 200 دلار ! از سایت ساز های اوپن سورس استفاده می کنیم و میدیم به اسم خودمون به خلق الله ! گیر و گور این طور تعاملات اونجا چطور هست ؟

- نحوه طراحی و چاپ و زمینه طراحی وب سایت چطوری هست اونجا؟

این رو هم اضافه کنم در کالیفورنیا - میشن ویهو !!! (MISSION VIEJO) حضور به هم خواهم رساند !

با تشکر از بذل توجه دوستان
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
اونطور که تو چند صفحه قبل خوندم مدرک فنی و حرفه ای ایران اونجا اعتبار نداره
جایی هست که با امتحان عملی مدرک بدن؟

برای سابقه کاری مثل ایران کارآموز قبول میکنند؟
...
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام. من 21 سالمه و 2 سال دیگه لیسانس برق گرایش انتقال و توزیع رو میگیرم . سابقه کار هم ندارم
حالا با این اوصاف فکر میکنید واسه من کاری پیدا بشه؟ البته منظورم توی لس آنجلس هست
البته زبانم بدک نیست و دارم بیشتر زبان عامیانه صحبت میکنم
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلامبرای فوق لیسانس روانشناسی وفوق دیپلم عمران راهسازی درامریکا بازار کار چطوره درامد ماهیانه چنددلاره
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان