موضوعها: 0
رتبه:
72
0 تشکر در 0 ارسال
و نکته دیگر وسعت باغ ها بود فار می که برادر من به آن نظارت دارد 6000 هکتار است و این یکی از صد ها باغ بود در زمینه آفات هم برو شور های کاملی داشت که نکته به نکته در مورد همه آفات توضیح داده شده بود برای ما دیدن کشاورزی اونجا خیلی جالب بود
[/quote]
ناهید جان! میتونم بپرسم برادرتون مدرکشو نو از ایران گرفتن یا آمریکا؟ میشه آدرس ایمیلی ازشون داشته باشیم تا بهشون لینک بشیم برای گرفتن اطلاعات بیشتر؟
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
برادرم مدرکشو ایران گرفته بود برای ایمیل ازشون می پرسم ولی در کل اگر بخواهی برای خودت کار کنی سرمایه زیاد میخواهدچون در ابتدا کریدیت نداری که از بانکها تسهیلات بگیری
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من از برندگان 2013هستم ورشتم معماری-2سال سابقه کار دارم و به نرم افزارهام (cad-max-photoshop)اشراف دارم
همسرم هم در رشته ی مکانیک جامدات تحصیل کرده و 6سال سابقه کار ودوره های تخصصی جوش رو هم گذرونده در ایران ولی مدرکشasntآمریکاست
به نظر دوستان باتجربه چه ایالتی برای ما مناسب تره؟و چه کارهایی و تو ایران یاد بگیریم که اونجا بیشتر به درد میخوره؟!
ممنوم که کمکم می کنید...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
من الان در لسان جلسم. در ايران كارگاه تراشكارى داشتم سه ماهى هست اينجام و كار با كامپيوتر و تايپم هم به هر دو زبان فارسى انگليسى عاليه و مكانيكى اتومبيل هم سررشته دارم. به نظر شما از كجا شروع كنم و كار گير بيارم. ممنون
Priority Date Oct ,2004
Interview date Sep.,2010
clearance Apr. 2012
Arrive to
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من توانایی کار با اکثر نرم افزار های کامپیوتری رو بلدم (در حد حرفه ای و نیمه حرفه ای)، چندین سال سابقه کار چاپ و ... رو دارم. تخصصم هم بیشتر در همین زمینه است.
حسابداری رو هم همینطور.
زبانم هم خوبه.
آشپزی هم بلدم در حد متوسط.
من دیپلم حسابداری و کامپیوتر دارم.
میخواستم بدونم که در کدوم ایالت بهتر کار برای این زمینه ها هست؟
ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و خسته نباشید دوستان
من مهندس عمران هستم از دانشگاه دولتی ، حدود 2 سال سابقه کار اجرایی دارم و تسلط بالا بر اتوکد هم دارم ، زبانم هم خیلی خوب است
سوالی داشتم از دوستان :
در فکر هستم که کلا برای مهاجرت بیخیال مهندسی عمران بشم و برم سراغ شکبه و مدارک CISCO مثل CCNA , CCNP و حتی مدارک بالاتر ... چرا ؟
من فکر میکنم مهندس عمران بیشتر از اینکه علم داشته باشه باید شخصیتش به این کار بخوره ، یعنی بتونه درست صحبت کنه ، زرنگی های خاص خودش رو داشته باشه که من در رشته های دیگه کمتر زرنگی اینچنینی دیدیم ! ، تجربه اجرایی بالایی داشته باشه که فقط با گذشت زمان بدست می آید ، ضمن اینکه محیط کاری مهندس عمران نیز بسیار فرسایشی و سخت است و اصولا ساعت کاری هم نداره و ممکنه تا 10 شب هم تو کارگاه باشی ، حالا اگر بخوای توی کشوری مثل آمریکا شروع به کار کنی علاوه بر اینکه مشکل زبان داریم ، مشکل نحوه برخورد با کارگر ف پیمانکار و ... هم اضافه میشه ضمن اینکه برای پیدا کردن کار نمیشه هیچ چیزی رو مستند کرد ، یعنی بگم چی بلدم ؟
اما در مورد متخصص سیسکو و یا شبکه ، میشه در مدت زمان بسیار کوتاه تری سطح تخصص و تسلط رو بالا برد و اساس حقوق هاش هم از مهندس عمران فکر می کنم بالاتر باشه و حتی کار هم در آمریکا براش بیشتر است ، خصوصا مثلا اگر مدارک سیسکو رو داشته باشید و واقعا مسلط باشید ظرف 4،5 سال میتونید به حداکثر درآمد برسید در حالیکه در عمران خیلی بیشتر زمان میبره چون خیلی کار تجربی است ...
در مورد متخصص شبکه خیلی حراف بودن مثل عمران تاثیر گذار نیست ، یعنی جنبه تخصصی کار و کار بلد بیشتر مهم است و البته با مدارکی مثل CCNA , CCNP میشه در بدو استخدام کارفرما رو متقاعد کرد در حالیکه مهندس عمران با چه مدرکی میتونه بگه کار بلدم ( غیر اینکه میتونه ثابت کنه تسلط اتوکدش بالاست ) ؟
خلاصه خیلی بین این دو انتخاب موندم ، از طرفی مهندسی عمران خوندم و دو سال سابقه کار ، از طرفی هم تسلط بالا به کامپیوتر دارم و حتی مدرک متخصص مایکروسافت MCSE رو هم دارم
البته به این نکته هم توجه داشته باشید که به نظر من اگر آمریکا برنامه اش درست نشه فکر می کنم مهندس عمران در ایران خیلی بهتر باشه تا متخصص شبکه ، برعکس آمریکا !
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز ، من جزو برندگان 2013 هستم و همسرم مهندسی عمران خونده مثل شما و اینجا هم تو همین رشته مشغول بکاره . تو سفری که پارسال به آمریکا داشتیم متوجه شد این رشته اولن بعد از این جریان رکود اقتصادی به اونصورتی که تو ایران درامد داره در اونجا نداره ، دومن ایالت با ایالت خیلی فرق داره. اما یه بحثی هست که درامد خوبی داره ( البته در نهایت اولش باید با سرمایه شخصی خودت شروع کنی ) و اونهم بازسازی خونه های قدیمیه. ما هم اگه کارامون درست شه و رفتنی شیم همسر من قصد داره همین
کارو بکنه . حالا اینکه موفق بشه یا نه رو نمیدونم چون بالاخره فقط ایده خوب داشتن ملاک نیست و بقول شما درسته که مثلن الان همسر من اینجا خیلی هم تو کارش موفقه و تجربه خیلی زیادیم داره اما باز هم تا تو موقعیت قرار نگیری نمیشه هیچ چیزو پیش بینی کرد....
البته ما چاره دیگه ای هم نداریم چون همسر گرام بنده برعکس شما هییییچ گونه هنر دیگه ای هم نداره ! .... به هرحال خود شما بهتر صلاح خودتونو میدونین.
کیس نامبر: 2013AS000003xx •تعداد افراد 2نفر • دیدن قبولی: 1 می • ارسال فرمها: 16جون با ایمیل • زمان مصاحبه : 11دسامبر• کنسولگری: ابوظبی • ویزای یک ضرب
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
درود عرض احترام به همه من تازه وارد هستم ؛ ولی بسیار خوشحالم که در جمع شما هستم ؛ لطف کنید و به من بگویید من با مدرک تحصیلی فوق لیسانس کشاورزی می تونم کاری مناسب پیدا کنم ، اگه سئوالم ناپخته هستش ببخشید همونطور که گفتم من تازه واردم . ممنوع از همتون