کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
برای من در آمریکا چه شغلی هست؟
(2013-07-31 ساعت 18:54)Archi نوشته:  سلام
من فوق لیسانس معماری دارم و 3 سال سابقه کار در زمینه مهندسی معماری و مدیریت طراحی دارم ؟ ایا شغل مرتبط با رشته خودم می تونم پیدا کنم ؟
با سلام دوست عزیز جزئیات بیشتر در مورد کار خودتون را در انجمن معماران مهاجر سرا میتونید پیدا کنید. اگر بعد مطالعه مطالب و پستهای دوستان اگر سوالی باشه در خدمتم.چه در صحن علنی چه پیام خصوصی.
برنده 2012

پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، زری وحدتی ، sce ، behfaza
عجب لرزی بر انداممان ساطع شد! Big Grin چقد کمن دوستایی که از وضع اشتغال راضی باشن Sad
مهندس صنایع تو یو اس داریم منو یه راهنمایی بکنه ببینم این مدت چیکار کنم و برم دنبال چی بهتره؟! یه ساله فارغ شدم از تحصیلاتBig Grin علاقم به سمت کنترل پروژه ست اما واسه کار انعطاف دارم، میخوام وارد حوزه کار دستی مثل تابلو برق یا کابینت سازی بشم.
دوستان مطلع نظر یا راهنمایی خاصی هست؟
** interview:W4June / current:May / Yerevan / 1person / 2014AS74
clearance
updates: 24,25 jun - 03 jul - 13 Aug - 02 Sep
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، زری وحدتی ، sce ، behfaza
با سلام به همه ببخشید یه سوال دارم آیا میشه تو آمریکا پلیس شد ؟ایرانی ها هم میتونن پلیس آمریکا بشن؟لطفا جواب بدید.
ممنون.
پاسخ
تشکر کنندگان: mohammad.maleki ، زری وحدتی ، behfaza
(2013-09-12 ساعت 16:01)leon1 نوشته:  با سلام به همه ببخشید یه سوال دارم آیا میشه تو آمریکا پلیس شد ؟ایرانی ها هم میتونن پلیس آمریکا بشن؟لطفا جواب بدید.
ممنون.

سیتیزن باید باشی
***2014as3، دو نفر، ایروان برگه آبی
...The cheapest sort of pride is national pride
پاسخ
تشکر کنندگان: mohammad.maleki ، romance33 ، leon1 ، زری وحدتی ، behfaza
یعنی چی سیتیزن باید باشم؟چه جوری سیتیزن بشم؟لطفا توضیح بدید.
پاسخ
تشکر کنندگان: mohammad.maleki
(2013-09-14 ساعت 15:43)leon1 نوشته:  یعنی چی سیتیزن باید باشم؟چه جوری سیتیزن بشم؟لطفا توضیح بدید.

سیتیزن یعنی اینکه شما شهروند این کشور بشید برای کسب اطلاعات بیشتر به اینجا یه سری بزنید

مراحل سیتیزن شدن بعد از گرفتن گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: A.R.R ، romance33 ، leon1 ، زری وحدتی ، behfaza
سلام ما برنده 2013 هستیم و تا آخر نوامبر باید وارد آمریکا بشیم میخواستم بدانم من شوهرم 17ساله مکانیکه کجا تو کالیفرنیا براش کا هست و ارزانه و امنه ؟
در ضمن اینکه برای ما یک پیشنهاد کار شده برای مکانیکی تو آتلانتا شما ها چی میگید برای شرایط کاری بریم یا نریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کیس نامبر: 2013AS…81xx، دیدن قبولی: 6 می 2012،کنسولگری: آنکارا، افراد کیس: 2، ارسال فرمها: 30می 2012، مصاحبه: 4جون2013، کلیرنس: صورتي، كلير: 20 آگوست، ورود به آمریکا: اواخر آبان، گرین کارت: -
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، romance33 ، behfaza
جهت تهیه رزومه سایت زیر مفیده دوستان
resume-new.com
شماره کیس: 2013AS6XXX آنکارا کارنت شدن:اسفند مصاحبه:اردیبهشت برگه صورتی تایپ شده +فرم 9سوالی-آپدیت 18-19-21-24-25 JUNE کلیر :5JUL
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، behfaza ، حاجی واشنگتن
سلام دوستان من آرایشگر زنانه هستم و همسرم هم آرایشگر مردانه و من دیپلم حسابداری و ارایشگری دارم و همسرم دیپلم کامپیوتر می‌خواستم بپرسم به نظرتون توی آمریکا جایی برای کار واسه ما هست و کدوم ایالت و شهر را پیشنهاد میدید ممنون از توجهتون
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، behfaza
سلام یه سوال دارم
اگه یه نفر پلیس آمریکا بشه می تونه راحت برگرده ایران و وقتی برگشت بدون مشکل میتونه برگرده امریکا؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان کسی میدونه به کابینت سازی تو آمریکا چی میگن ؟ واین که کارش خوب پیدا میشه؟
لذتی که در فراغ هست در وصال نیست چون در فراق شوق وصال هست و در وصال بیم فراغRolleyes
پاسخ
تشکر کنندگان: behfaza
(2013-10-09 ساعت 11:31)ali258 نوشته:  دوستان کسی میدونه به کابینت سازی تو آمریکا چی میگن ؟ واین که کارش خوب پیدا میشه؟

ولا اسمش که نمیدونم چی میشه، ولی به قول دو نفر که تو هتل باهاشون رفیق شده بودم و کارشون این بود، حقوقش ساعتی 20 تا 30 دلاره.
کیس:2013AS11XX/سفارت:ابوظبی/مصاحبه:NOV2012/ویزا یکضرب/هزینه ها+بلیط واشنگتن: 9MT سه نفر/سفر: MAY2013
پاسخ
تشکر کنندگان: ali258 ، romance33 ، behfaza
(2013-10-09 ساعت 12:07)2013selectee نوشته:  
(2013-10-09 ساعت 11:31)ali258 نوشته:  دوستان کسی میدونه به کابینت سازی تو آمریکا چی میگن ؟ واین که کارش خوب پیدا میشه؟

ولا اسمش که نمیدونم چی میشه، ولی به قول دو نفر که تو هتل باهاشون رفیق شده بودم و کارشون این بود، حقوقش ساعتی 20 تا 30 دلاره.

ممنون از جوابتون ایشالاه قسمت ما هم بشه بریم اونجا کابینت سازی Big Grin
لذتی که در فراغ هست در وصال نیست چون در فراق شوق وصال هست و در وصال بیم فراغRolleyes
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، behfaza
(2013-07-27 ساعت 16:41)romance33 نوشته:  
(2013-07-27 ساعت 16:28)avayebahar نوشته:  سلام
برای من در آمریکا چه شغلی است؟آیا خانمی اینجا هست مرا راهنمایی کند؟
من با خوندن اطلاعات شما ترسیدم حسابی. من یک معلم کودکان استثنایی هستم. در زمینه کارم باسواد هستم چون خیلی مطالعه و تجربه دارم اما رشته من شدیدا وابسته به زبانه و تازه زبان شروع کردم . هرچند میدانم یکسال وقت دارم اما درهم تنیدگی ارتباط با زبان را می دانید. زبان ابزار ارتباط است. آیا به نظر شما من برای سالهای اول می توانم در آمریکا کاری پیدا کنم؟
جز قالیبافی هیچ کاردیگری بلد نیستم البته استادکارم در بافت فرش و نقشه اما اونجا نه ابزاره نه با این کار میشه زندگی کرد.همیشه دختر دست سفیدی بودم و حال و تحمل کارهای خانه داری اصلا ندارم. به نظرتان کاری برای من هست؟

کار نشد نداره.همت میخواد و توکل پیروز باشید.
پیشنهاد میکنم تو کلاسهای زبان 6 ماهه clc شرکت کنید واقعا معجزه میکنه. از اینترنت ادرس و تلفن تماس رو پیدا کنید
کیس نامبریر:----------------->> 2014AS000026XX
ارسال فرمها:----------------->> 06/06/2013
دریافت نامه دوم:------------->>23 اکتبر
سفارت محل مصاحبه:------->> ایروان 18 دسامبر2013
مقصد: ----------------------->> کالیفرنیا
تعداد نفرات:----------------->> 1 نفر
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، ghafari88 ، reza_top60 ، behfaza
سلام.من لیسانس الکترونیک هستم و علاقمند به برق- ابزاردقیق (electrical instrumentation)
آیا میشه با این مدرک تو این شغل کار پیدا کرد؟؟
با گذروندن دوره های آموزشی کوتاه (فنی و حرفه ای خودمون) در انجا میشه کار پیدا کرد؟
مدارک سازمان فنی حرفه ای ایران در اونور آب معتبره؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان