کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
برای من در آمریکا چه شغلی هست؟
(2013-07-22 ساعت 19:58)KIMIA2005 نوشته:  دوستان واسه خانمها بنظرتون بهترین دوره هایی رو که توی ایران میتونن بگذرونندکه اونجا بدرد پیدا کردن کارو اشتغالشون بخوره چه دور هایی میتونه باشه ؟؟؟ ممنونم

احوالات باباي كيميا؟!

ببينيد علي آقا من تو قسمتي از سايت فكر كنم بخش سياتل بود خوندم دوستي گفته بودند كاشت ناخن خيلي خوب پول سازه حالا شما يه نگاهي اونجا بندازيد.
پاسخ
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، Ali Hunter ، عشق رفتن ، romance33 ، زری وحدتی ، behfaza ، ojee
(2013-07-22 ساعت 13:43)خاطی نوشته:  سلام.آیا میشه بعنوان شغل خونه خرید و بازسازی و دیزاین کرد و فروخت؟؟ اسمش چی میشهTongue؟؟! متوسط درآمد شعبه مک دونالد چقدره؟ (میدونم لینک دادین ولی laodشدن این صفحه ها تو ایران مصیبتهSad ) اگه اطلاع دارین لطفا بکین. مرسی از همه

بله اگر سرمايش داشته باشيد خيلي كار خوب و پول سازي هست خريدن خونه هاي حراج شده توسط بانك و باسازي اونها و اجاره دادن يا فروششون
در آمد اونها فكر نكنم مشخص باشه
پاسخ
(2013-07-22 ساعت 23:33)A.R.R نوشته:  
(2013-07-22 ساعت 13:43)خاطی نوشته:  سلام.آیا میشه بعنوان شغل خونه خرید و بازسازی و دیزاین کرد و فروخت؟؟ اسمش چی میشهTongue؟؟! متوسط درآمد شعبه مک دونالد چقدره؟ (میدونم لینک دادین ولی laodشدن این صفحه ها تو ایران مصیبتهSad ) اگه اطلاع دارین لطفا بکین. مرسی از همه

بله اگر سرمايش داشته باشيد خيلي كار خوب و پول سازي هست خريدن خونه هاي حراج شده توسط بانك و باسازي اونها و اجاره دادن يا فروششون

ممنون از جوابتون ... اما منظورتون از سرمایه چه مقدار هست ؟ من هر چی تو پیج ها گشتم کسی رو پیدا نکردم که آنجا به این کار مشغول باشد ...
شماره کیس: حدود 2000/سفارت:ایروان/افراد کیس:1/تاريخ رويت قبولي:MAY.1th/تاريخ فرستادن فرم ها:JUN.4th/تاريخ مصاحبه:هفته سوم نوامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: ojee ، عشق رفتن ، romance33 ، shadi79 ، زری وحدتی ، behfaza
(2013-07-23 ساعت 00:44)maryam_fo نوشته:  
(2013-07-22 ساعت 23:33)A.R.R نوشته:  

ممنون از جوابتون ... اما منظورتون از سرمایه چه مقدار هست ؟ من هر چی تو پیج ها گشتم کسی رو پیدا نکردم که آنجا به این کار مشغول باشد ...

ببينيد در آمريكا هر ايالت مثل يك كشور جداگانه است و قوانين و مقرراتش و قيمتها وهزينه هاش فرق داره ولي در كل قيمت ملك و زمين بيشتر بستگي به مساحت اون ايالت داره هرچي ايالت بزرگتر باشه ملك و زمين ارزونتره و هرچي پر جمعيت تر و كوچكتر قيمت ملك و زمين هم بيشتر حالا اگر شما بخواهيد در نيويورك سرمايه گذاري كنيد شايد يك ميليون دلار هم كم باشه اما براي سرمايه گذاري در مثلاً اوكلاهوما يا تگزاس(تا اونجايي كه من ميدونم) چون در ابتدا كرديت نداريد شايد با ٥٠ تا ١٠٠ هزار تا بشه خوب ملك هايي خريد و باسازي كرد.
پاسخ
تشکر کنندگان: عشق رفتن ، خاطی ، Ali Hunter ، romance33 ، زری وحدتی ، behfaza ، ojee
با سلام

کسی اطلاع داره برای طراح طلا و جواهر در امریکا وضعیت کار به چه صورت است ؟ آیا آمریکا مدرک کانادا را قبول دارد یا نه ؟ گویا اموزشگاهی درتهران برای این رشته یه certificate از کانادا صادر میکند ؟

میشه لطفا کسانی که اطلاع دارند سریع تر راهنمایی کنند ؟
شماره کیس : 2014AS00005XXX
تاریخ فرستادن فرم ها : June,16 ,2014
روش فرستادن فرم ها : TNT Courier
تاریخ کارنت شدن کیس : Feb,2014
نامه دوم : Feb.,12,2014
تاریخ مصاحبه : هفته آخر آوریل
سفارت : آنکارا بود فرستادن ایروان
تاریخ گرفتن ویزا : آوریل 2014 یک ضرب Big Grin
تاریخ ورود به آمریکا : تاقبل از اکتبر 2014
مقصد نهایی : احتمال زیاد کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: عشق رفتن ، romance33 ، sorooosh ، زری وحدتی
(2011-10-13 ساعت 11:07)saied-k نوشته:  
(2011-10-11 ساعت 19:20)yami نوشته:  
(2011-10-11 ساعت 19:05)saied-k نوشته:  

* راستی سعید جان, من با این قسمت فروش اموال و خونه زندگی در ایران موافق نیستم. واقعیت اینه که کسی که خونه زندگی داره تو ایران و کار مناسب اگه بیاد اینجا و ببینه که واقعا نمیتونه زندگی کنه, ممکنه قید اینجا رو بزنه. حالا اگه خونه زندگی و کارش (مثلا با مرخصی بدون حقوق) جای خود بود که با خیال راحت و کوله باری از تجربه برمیگرده و قدر زندگی شو اونجا بهتر میدونه و اگه هم کارش اینجا گرفت که یه روز میره و همه چی رو به حراج میکشه اما اینکه همه چی رو بفروشه و بیاد اینجا و بعد ببینه نمیتونه تحمل سختی بکنه و نه راه پیش باشه و نه راه پس, نتیجه اش این خواهد شد که کل سرمایه اش رو تا 5 سال خواهد خورد تا پاس آمریکایی شو بگیره و برگرده ایران! ایرانی که دیگه تو اون هیچی از سرمایه های مادی نداره. من وقتی شرایط زندگی و کاری و تحصیلی بیشتر برندگان لاتاری رو تو مهاجرسرا میخونم متوجه میشم که بیشترشون اگه خونه زندگیشون رو به حراج نکشن, برگشتنشون در یک سال اول قطعی هست. حالا ما که ازدواج کردیم و یک ساپورت محلی داریم اینجا بحثمون تا حدی جداست ولی خداییش کار برندگان لاتاری خیلی خیلی سخته.

سلام دوست خوب مهاجر سرايي من !

در مورد مطلبي كه فرموديد من فكر مي كنم مهاجرت آدمهايي مثل من ، شروع آگاهانه يك زندگي جديد با قبول تمام نارسايي ها و مشكلات احتمالي و بديهي ان است. اولا براي شخصي مثل من فروش و نقد كردن هر آنچه دارم بسيار ضروري است تا بتوانم نهايت نهايت 100 هزار دلار نقد به امريكا ببرم و با نصف اين پول خرج يك سال خود و خانواده ام را تضمين كنم و با نصف ديگرش بعد از بوجود امدن شرايط مناسب كار و بار مستقلي راه اندازي كنم. مطمئننا اگر من يك خانه 100ميليوني اضافه و ملك و اموال ديگري هم داشتم آنها را هم به پول نزديك مي كردم و با دست پر تر مهاجرت مي كردم. به نظر من مهاجرت موفق با دل كندن از مبدا رابطه مستقيم دارد . معياري كه من براي خودم تعريف كرده ام اينست كه اگر توانستم مهاجرت كنم تمام سختي ها را به جان بخرم و هر كار سختي را انجام دهم ولي سستي به خرج ندهم تا بعد از يك مدت دوباره به ايران برگردم و در اين مدت كلي هم از زندگي در ايران عقب بيافتم. مهمترين مسئله براي من اينست كه فرزندم در جامعه سالم و متعادلي رشد كند و از امكانات آن بهره مند شود. اگر امكان مهاجرت برايم فراهم شود و من نتوانم از ان بهره ببرم و در اينده خود و خانواده ام را از اين شانس بزرگ محروم كنم ؛ به هيچ عنوان خودم را نخواهم بخشيد . حال اگر كسي مهاجرت از روي تنوع و صرفا قبولي در لاتاري داشته باشد و كمي هم نازك نارنجي باشد بهتر است در ايران همه چيز را نگه دارد ، ولي فكر مي كنم همين پشتوانه داشتن در ايران عامل موثري باشد تا جلوي فعاليت و كوشش همه جانبه شخص در جامعه جديدش را بگيرد.
من در ايران زندگي خودم رو از حد بسيار معمولي و بدون پشتوانه مالي پدر شروع كردم و تا بحال هم تا حدودي موفق بوده ام. تجربه هايي هم كه در اين 5-6 سال اخير كسب كردم باعث شده به هيچ عنوان از شروع دوباره نترسم بلكه اينبار فكر مي كنم بتوانم بسيار بهتر عمل كنم. فقط بايد منتظر بمانم تا شرايط اوليه فراهم شود و از همه بيشتر روي خود خودم حساب خواهم كرد.

در ضمن من با شما موفقم كه فرموديد از ايرانيان داخل امريكا انتظار كمك فوق العاده نداشته باشيم چون اولا انها مشكلات خودشان را دارند و دوما چون سالهاست در امريكا هستند به سيستم سرمايه داري انجا خو گرفته اند و ممكن است در مورد مسايل كاري فقط بيزنس برايشان مهم باشد و مسايل عاطفي را در كار خود دخيل نكنند و مسئله جالب اينست كه امروزه در ايران هم همينطور است به علاوه اينكه ديگه كسي به كسي رحـــــم هم نمي كنــــــد !!
.
.
پاسخ
تشکر کنندگان: ashakibafar ، nasim ، behfaza ، 4ugh
سلام
برای من در آمریکا چه شغلی است؟آیا خانمی اینجا هست مرا راهنمایی کند؟
من با خوندن اطلاعات شما ترسیدم حسابی. من یک معلم کودکان استثنایی هستم. در زمینه کارم باسواد هستم چون خیلی مطالعه و تجربه دارم اما رشته من شدیدا وابسته به زبانه و تازه زبان شروع کردم . هرچند میدانم یکسال وقت دارم اما درهم تنیدگی ارتباط با زبان را می دانید. زبان ابزار ارتباط است. آیا به نظر شما من برای سالهای اول می توانم در آمریکا کاری پیدا کنم؟
جز قالیبافی هیچ کاردیگری بلد نیستم البته استادکارم در بافت فرش و نقشه اما اونجا نه ابزاره نه با این کار میشه زندگی کرد.همیشه دختر دست سفیدی بودم و حال و تحمل کارهای خانه داری اصلا ندارم. به نظرتان کاری برای من هست؟
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، saeedshafiee ، زری وحدتی ، behfaza
(2013-07-27 ساعت 16:28)avayebahar نوشته:  سلام
من با خوندن اطلاعات شما ترسیدم حسابی. من یک معلم کودکان استثنایی هستم. در زمینه کارم باسواد هستم چون خیلی مطالعه و تجربه دارم اما رشته من شدیدا وابسته به زبانه و تازه زبان شروع کردم . هرچند میدانم یکسال وقت دارم اما درهم تنیدگی ارتباط با زبان را می دانید. زبان ابزار ارتباط است. آیا به نظر شما من برای سالهای اول می توانم در آمریکا کاری پیدا کنم؟
جز قالیبافی هیچ کاردیگری بلد نیستم البته استادکارم در بافت فرش و نقشه اما اونجا نه ابزاره نه با این کار میشه زندگی کرد.همیشه دختر دست سفیدی بودم و حال و تحمل کارهای خانه داری اصلا ندارم. به نظرتان کاری برای من هست؟

کار نشد نداره.همت میخواد و توکل پیروز باشید.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: saeedshafiee ، amir0_0amir ، milad_aae ، زری وحدتی ، behfaza
ویرایش: البته من خانم نیستم ولی راهنمایی می کنم در حد دانسته هام!

اگر بتونيد مدارك و گواهي هاي حرفه اي رو دريافت كنيد اين شغل عاليه. خيلي پولساز هست. حقوقش معمولا از ساعتي چهل دلار به بالاست.
بيشتر شغلها هم دولتي اند امنيت شغلي خوب داره. به نظرم روي تخصص خودتون سرمايه گذاري كنيد. از الان به فكر گواهي لازم براي كار در امريكا و شراط اخذ اين گواهي ها باشيد.
(2013-07-27 ساعت 16:28)avayebahar نوشته:  سلام
پاسخ
تشکر کنندگان: shimoda ، romance33 ، Saeedv13 ، saeedshafiee ، amir0_0amir ، پدی ، khder ، زری وحدتی ، behfaza ، ojee
سلام در مورد رشته علوم تربیتی گرایش مدیریت وبرنامه ریزی اونجا ها کار هست؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوست عزیز،
اگر به من بگید توی ایران چیکار می کردید یا اینکه اصولا با این رشته چه کارهایی میشه کرد شاید بهتر بشه کمک کرد.

(2013-07-27 ساعت 23:00)soror faridi نوشته:  سلام در مورد رشته علوم تربیتی گرایش مدیریت وبرنامه ریزی اونجا ها کار هست؟
پاسخ
تشکر کنندگان: عشق رفتن ، Saeedv13 ، ParsTrader ، mazerati ، romance33 ، زری وحدتی ، behfaza
دوستان گلم سلام كار من طراحي روي شيشه وآينه هستش و در صنعت شيشه بري 12 سالي سابقه كار دارم به نظرتون ايا كار من اونجا طالب داره ؟
شماره کیس:**79 2013AS -کنسولگری:انكارا
تعداد افراد منظور در کیس :2نفر-مصاحبه:19 jun نتیجه کلیرنسSad ابديت ها 20-26 جون 19-22 جولاي 6-7-12-14-16 اگست كلير 16 اگست انتظار 57 روزBig Grin دریافت ویزا 28 اگست. ورود به امریکا 22 نوامبر دریافت گرین کارد 7 ژانویه

پاسخ
تشکر کنندگان: زری وحدتی ، behfaza
من کارشناسی مدیریت بازرگانی و کارمند بانک هستم(اگه بخوام برم حدودای سال 2015 میشه)سابقه کارم میشه 5 سال .
چه مشاغلی میتونم پیدا کنم؟
پاسخ
سلام
من فوق لیسانس معماری دارم و 3 سال سابقه کار در زمینه مهندسی معماری و مدیریت طراحی دارم ؟ ایا شغل مرتبط با رشته خودم می تونم پیدا کنم ؟
پاسخ
سلام
من 28 سال دارم فوق دیپلم فیلمسازی ( گرایش عکاسی و فیلمبرداری) 7 سال سابقه کار یعنی 7 سال پروانه صنفی دارم زبانم نسبتا خوبه میکس ادیت فیلم حرفه ای بلدم تقریبا با تمام نرم افزارهای مربوط به عکس و فیلم می تونم کار کنم ممنون میشم کسی راهنمایی کنه که واسه شخصی مثل من کار اونجا پیدا میشه یا نه؟
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان