موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2013-10-18 ساعت 15:25
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-10-18 ساعت 15:27 توسط U2010.)
دوستان عزیز سلام یه سری اطلاعات درخصوص کار تکنسینی دارم میخواستم به اطلاع دوستان برسونم اگه کسی دنبال کار فنی هست توایالت ویرجینیا یه شرکت مهندسی هست که هرسال ازاول اردیبهشت شروع به استخدام تکنسین انسپکشن میکنه شماره تماسشم اینه۷۰۳۴۷۱۸۴۰۰ ومصاحبه کننده هم یه آقای ایرانیه به نام آقای ترابی خیلی هم مرد نازنینیه اینها اموزش میدن تا گواهی بگیری و فقط باید یه ماشین وگواهی نامه داشته باشی لطفا به اطلاع عموم برسونید من قبلا ازایشون اجازه گرفتم که اینجا به اطلاع بقیه برسونم ارادتمند همه مهاجرین عزیز هم هستیم
البته کارتکنسینی مهندسی عمران هست ولی اگه کسی رشتش نباشه ولی بخواد بره کار کنه مشکلی نداره
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2013-10-18 ساعت 15:28
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-10-18 ساعت 15:29 توسط U2010.)
ضمنا حقوقش از ماهی ۲۰۰۰ دلار شروع میشه تا ۶ ماه بعد به ۳۰۰۰ دلار ویا حتی بالاتر هم میرسه
من یه چندماهی اونجا کارکردم کارش یکم سخته ولی واسه کسی که دنبال کارفنی هست شروع خوبیه
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
منظورتون فنی در زمینه عمران هس؟میشه بیشتر بگید؟اخه گفتید نیاز به ماشین و گواهینامه هس حقوقش ک خوب هس
ممنون
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان همسر من لیسانس حسابداری داره والان دانشجوی فوق رشته ی مدیریت مالی است از دانشگاه آزاد .چندتا سوال داشتم
1- ایا این مدرک در آمریکا پذیرفته میشه ؟ در ضمن کار برای این رشته گیر میاد ؟ ایشون سابقه ی کار حسابداری ندارد
2- شرایط ادامه تحصیل در مقطع دکتری این رشته رادر آمریکادارد ؟( سطح زبان پایین )
لطفا پاسخ منو بدین
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
من فوق لیسانس معماری هستم،شرایط کار برای من چطور خواهد بود،ممنون میشم افراد با شرایط مشابه یا با تجربه در این ضمینه راهنماییم کنید...
سپاسگزارم
کیس نامبر: ****2013AS00 / مصاحبه : ابوظبی، 24 جون 2013 ، یکضرب / 1نفر / ورود: 19 دسامبر / مقصد اولیه: لس انجلس ...
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان گرامی سلام "و عرض خسته نباشید به مدیران و زحمتکشان محترم این سایت
من کارشناس تغذیه و رژیم درمانی هستم و دفتر مشاوره رژیم درمانی دارم همچنین شغل دوم من مشاور سیستمهای مدیریت کیفیت و iso9000 و سایر سیستمهای مدیریتی است وتجربه زیادی در صنایع غذایی دارم .
در این دو موردی که عنوان شد دوستان اطلاعی دارند ؟ و زمینه کاری برای من در آنجا چگونه است ؟
قبلا از پاسخ شما سپاسگزارم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
بنده رشته landscape design (طراحی فضای سبز) خوندم و 10 سال سابقه تخصصی کار در شهرداری رو دارم
بنظر دوستان بازار کار در آمریکا برای این رشته خوب هست و در کدام ایالت
و در مصاحبه ویزا لاتاری سابقه کار دولتی نسبت به کار آزاد حسن هست یا منفی.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من رشته تحصيليم گرافيك بوده و به چند تا نرم افزار مثل 3d max , photo shop, Corel draw, vray و غيره مسلطم و در ايران هم كار طراحي داخلي انجام ميدم هفته آينده پرواز دارم به سن فرانسيسكو ميخواستم بدونم وضعيت كار اونجا چطوره؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان،من لیسانس مدیریت بازرگانی دارم و 3 سال هست کارمند بانک هستم،
اگه از طریق لاتاری وارد امریکا بشم،امیدی هست که کار مناسب و مرتبط گیر بیارم،با تشکر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام عزیزان میخواستم بپرسم حداقل دستمزد معمولی در روز چند دلار هست
ممنون میشم .
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من تو ایران 10 ساله کار اداری دارم فوق دیپلم نرم افزارم و کار برق و لوله کشی و نقاشی و کف پوش ساختمان بلدم
زبانم خیلی خوب نیست همسرم تدریس پیانو میکنه و مدرک کنسرواتوار تهران را دارد و زبانش در حد ایلز 6 هست
و ما نهایتا 20 هزار دلار میتونیم بیاریم برای ما کدوم ایلات بهتره و چه کاری پیدا میشه ؟
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-12 ساعت 16:01)leon1 نوشته: با سلام به همه ببخشید یه سوال دارم آیا میشه تو آمریکا پلیس شد ؟ایرانی ها هم میتونن پلیس آمریکا بشن؟لطفا جواب بدید.
ممنون.
تا اونجایی که من میدونم نیازی به سیتیزن شدن ندارید و لی مشکلاتی در خارج شدن از کشور خواهید داشت
2013AS17xx/ آنکارا / چهارنفر/ کلیرنس بعد از 146 روز / ساکرامنتو کالیفرنیا