کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
برای من در آمریکا چه شغلی هست؟
(2014-01-20 ساعت 15:33)mohammad0168 نوشته:  سلام من لسيانس رشته ادبيات انگليسي دارم ( از دانشگاه پيام نور با معدل 15) چه موقعيتهاي برام وجود داره ؟؟ هم ادامه تحصيل هم كار ؟Sad

سلام
من با شما هم رشته هستم البته یک کوچولو معدلم بهتره Big Grin
ببین ، مثل این میمونه که یه خارجی بیاد ایران بگه میخوام استخدام شم ، بهش میگن خوب چی بلدی ، میگه من لیسانس ادبیات فارسی رو دارم. بهش میخندیم چون شاهکار نکرده . اینجا هم همینطوره . یا تو ایران سعی کن هر چه سریعتر یچیزی بخون و بیا یا اینجا باید دنبال یک کار یا رشته دیگه باشی. درست عین من.
تعداد اعضا : ۲نفر ، شماره کیس : **۱۲، تاریخ رویت قبولی : ۹ می، ارسال فرمها : جولای، محل مصاحبه : ایروان، تاریخ مصاحبه : ۲۲ دسامبر، تاریخ دریافت ویزا : فوریه، تاریخ مهاجرت : ۲۹ می ۲۰۱۳ ، ایالت ورودی : سن دیگو، کالیفرنیا، زندگی در حال حاظر : استرلینگ، ویرجینیا
پاسخ
تشکر کنندگان: tartar ، behfaza ، maria2000 ، Abdorrezaa
من فوق لیسانس فیزیک دارم...اونجا اوضاع کار فیزیک چه طوره؟
ایران که افتضاحه...
پاسخ
تشکر کنندگان: ojee
(2014-02-03 ساعت 02:58)yami نوشته:  شاهین جان، فرمایشات شما درست هست و هیچ کسی بدش نمیاد که برای خودش بیزنس داشته باشه اما اینکه یک مهاجر با پول پاشه بیاد اینجا و از همان اولش بخواد یک بیزنس برای خودش بزنه، بینهایت خوش بینانه

شما کاملا درست میفرمایید. من هم مدت زیادی درباره بیزینس و درامدهای مستقل یا خویش فرماBig Grin تحقیق کردم و در اخر هم به حرفهای الان شما رسیدم. این بیزینسها در امریکا به راحتی سرانجام نمیگیره و باید حتما تو اون کار شاگردی کرد و به قول معروف خاک خورد. اگر علما تاپیکهای مختلف رو مرور کرده باشن تا حالا متوجه شدن که یه بیزینس خیلی ریسک داره و با چشمان کاملا باز باید اقدام کرد. در ضمن قبلا هم دوستانی بودن که اقدام به کار فست فود، نقاشی ساختمان و کارهای ساختمانی هم کردند که یا به مشکل خوردند و یا به سختی تونستن بیزینسشون رو سر پا نگه دارند.
ختم کلام
حتما با چشمان باز و مشورت از افراد مرتبط و اشنا با کار و مطالعه و تحقیق از اخرین قوانین موجود با بیزینستون اقدام فرمایید.
ایشالا چرخ بیزینستون براتون بچرخهTongue
خدای بزرگ و مهربون، به خاطر همه لطف و محبتت ازت ممنونم.
پاسخ
تشکر کنندگان: ffrfar ، yami ، romance33 ، tartar ، mahbube
(2014-02-03 ساعت 16:54)سلام مهاجر نوشته:  
(2014-02-03 ساعت 02:58)yami نوشته:  شاهین جان، فرمایشات شما درست هست و هیچ کسی بدش نمیاد که برای خودش بیزنس داشته باشه اما اینکه یک مهاجر با پول پاشه بیاد اینجا و از همان اولش بخواد یک بیزنس برای خودش بزنه، بینهایت خوش بینانه

شما کاملا درست میفرمایید. من هم مدت زیادی درباره بیزینس و درامدهای مستقل یا خویش فرماBig Grin تحقیق کردم و در اخر هم به حرفهای الان شما رسیدم. این بیزینسها در آمریکا به راحتی سرانجام نمیگیره و باید حتما تو اون کار شاگردی کرد و به قول معروف خاک خورد. اگر علما تاپیکهای مختلف رو مرور کرده باشن تا حالا متوجه شدن که یه بیزینس خیلی ریسک داره و با چشمان کاملا باز باید اقدام کرد. در ضمن قبلا هم دوستانی بودن که اقدام به کار فست فود، نقاشی ساختمان و کارهای ساختمانی هم کردند که یا به مشکل خوردند و یا به سختی تونستن بیزینسشون رو سر پا نگه دارند.
ختم کلام
حتما با چشمان باز و مشورت از افراد مرتبط و اشنا با کار و مطالعه و تحقیق از اخرین قوانین موجود با بیزینستون اقدام فرمایید.
ایشالا چرخ بیزینستون براتون بچرخهTongue
دوستان یکمم در مورد کسانی که با سابقه کار مهندسی از ایران میان اونجا اوضاع چطوره و میشه امیدورا بود که اونجا کارمرتبط با یه سطح پاین تر از یک مهندس پیدا کرد ؟ چرااینجا بچه ها همش از رستوران و فروشگاه و کارتوسطوح پایین اسم میبرند ، تا اونجایی که ما میدونیم اونجام همه نوع سطحی برای کارای مهندسی وجود داره پس چرا اینطور میگن ؟! و خیلی از بچه ها چیزایی میگن که ما تو ایران امکانات بالاتری داریم و منسوخ شده ولی اونا دارن باهاش کار میکنند!
شایدم اونایی که کارای اینجوری میکنن دیگه اینجا سر نمیزنند ولی من دو - سه نفر رو میشناسم که الان تو کارای اینچنینی اونجا مشغولند ، لطفا تجربه هاتون رو تو این موارد هم بگید
بنظرم با توجه به بحث کپی رایت ، خیلی از لحاظ نرم افزاری نقاط مثبتی داریم که برای کارای ترسیمی حداقل توی رشته مکانیک مییتونه حسن باشه و drafter حساب میشیم ک که نیازی به PE.. هم نداره ! من یه نمونه گفتم و امیدورام بچه های که اطلاعات بیشتری دارند این شغلها که هم درآمد بهتری داره و هم یه جایگاهی از نظر اجتماعی داره برای بچه ها بیشتر توضیح بدن و معرفی کنند و این فرصت رو به بقیه بدن که با دانش بیشتری بیان و شغلهای سطح پایین رو بعنوان آخرین گزینه بیان کنیم که همیشه هم هستند و خیلی بهشون پرداختن وقت تلف کردنه چون تا اونجا که شنیدم به سادگی پیدا میشه !
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
پاسخ
تشکر کنندگان: mahbube ، romance33 ، behrad.sam
(2014-02-03 ساعت 13:28)najmekazeminejad نوشته:  من فوق لیسانس فیزیک دارم...اونجا اوضاع کار فیزیک چه طوره؟
ایران که افتضاحه...

من جای شما باشم میام اینجا مدرکم اگه ارزشیابی شد معادل فوق لیسانس آمریکایی، میرم یک دوره یک ساله سرتیفیکیت تدریس میگذرونم در کالج و سعی میکنم در یکی از این کالجهای درپیت یا حتی مدرسه بصورت قراردادی تدریس کنم. از هیچی خیلی خیلی بهتره.
فقط زبانت خیلی خیلی باید خوب باشه برای گرفتن کار تدریس.
پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader ، mahbube ، Saeedv13 ، romance33 ، philter ، behfaza ، ojee ، maria2000
(2014-02-03 ساعت 20:02)yami نوشته:  
(2014-02-03 ساعت 13:28)najmekazeminejad نوشته:  من فوق لیسانس فیزیک دارم...اونجا اوضاع کار فیزیک چه طوره؟
ایران که افتضاحه...

من جای شما باشم میام اینجا مدرکم اگه ارزشیابی شد معادل فوق لیسانس آمریکایی، میرم یک دوره یک ساله سرتیفیکیت تدریس میگذرونم در کالج و سعی میکنم در یکی از این کالجهای درپیت یا حتی مدرسه بصورت قراردادی تدریس کنم. از هیچی خیلی خیلی بهتره.

یعنی به جز تدریس کار دیگه ای واسه رشته فیزیک نیست؟
من دارم واسه فیزیک اقدام میکنم. اگه قرار باشه این طور که شما میگین عمل کنم که تو تهران درامد تدریس خصوصی که بهتره؟
راستی فیزیک پزشکی چی؟ در مورد اون چی میدونین؟
پاسخ
سلام من متخصص عیب یابی و تخصص انژکتور ماشین دارم مدرک بین المللی هم دارم
اطلاع دارید در این زمینه کالیفرنیا یه هر ایالت دیگه بازار کار چطوره ؟
مهندس ساختمان هم هستم
ممنون میشم راهنمایی کنید
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-02-04 ساعت 01:42)کاووش نوشته:  
ایران که افتضاحه...

من دارم واسه فیزیک اقدام میکنم. اگه قرار باشه این طور که شما میگین عمل کنم که تو تهران درامد تدریس خصوصی که بهتره؟
راستی فیزیک پزشکی چی؟ در مورد اون چی میدونین؟

دوست عزیز من نمیخوام جمع بندی کنم و نتیجه بگیرم اما در بین دوستان خودم بیشتر اونهایی که علوم پایه خوندن ( مثل فیزیک یا ریاضیات محض) الان در کمپانیهای بزرگ و اسمی و با حقوق‌های خوب مشغول به کارن . حتی در کمپانی که خودم کار می‌کنم چند تا فارغ التحصیل فیزیک در قسمت R&D داریم که راحت سالی‌ ۱۵۰ تا ۲۰۰ درامدشون. اصولا کاملا طبیعی‌ هم هست که در کشوری که ریسرچ حرف اول رو درش میزنه و در تمام علوم و فنون حرف اول و آخر رو میزنه علوم پایه جایگاه ویژه داشته باشه

خلاصه اینکه بجز تدریس مطمئنا موقعیت‌های دیگه‌ای هم هست بخصوص در سیلکن ولی اما شما باید با فارغ التحصیل‌های استفورد و برکلی و هاروارد بجنگی و در اولین قدم شاید لازم باش فوق یا دکتری در زمینه تخصصی خودتون از یک دانشگاه آمریکایی خوب بگیرید. خلاصه اینکه باید روی خودتون سرمای گذاری کنید و ریسکش رو بجون بخرید تا جواب بگیرید.
پاسخ
تشکر کنندگان: کاووش ، ojee
(2014-02-04 ساعت 11:23)ehsan99 نوشته:  
(2014-02-04 ساعت 01:42)کاووش نوشته:  
ایران که افتضاحه...

من جای شما باشم میام اینجا مدرکم اگه ارزشیابی شد معادل فوق لیسانس آمری

م

سیلکن ولی اما شما باید با فارغ التحصیل‌های استفورد و برکلی و هاروارد بجنگی و در اولین قدم شاید لازم باش فوق یا دکتری در زمینه تخصصی خودتون از یک دانشگاه آمریکایی خوب بگیرید. خلاصه اینکه باید روی خودتون سرمای گذاری کنید و ریسکش رو بجون بخرید تا جواب بگیرید.
سلام. خیلی ممنون از پاسختون.خوب در اینکه مدرکم رو از اونجا باید بگیرم شکی نیست. فقط در مورد اینده کاریش می خواستم مطمئن شم. اخه رشته سختیه. ای همه سختی بکشی اون هم تو غربت اگه نتیجه نده که خیلی بده.
من بین فیزیک و فیزیک پزشکی موندم. ممنون میشم اگه در مورد فیزیک پزشکی چیزی میدونین بگین.راستش از الن دارم رو خودم کار میکنم که انتظار حقوق انچنانی اون هم در اوایل ورود به اونجا رو نداشته باشم.
ممنون
پاسخ
(2014-02-04 ساعت 03:48)bigjust نوشته:  سلام من متخصص عیب یابی و تخصص انژکتور ماشین دارم مدرک بین المللی هم دارم
مهندس ساختمان هم هستم
ممنون میشم راهنمایی کنید

ممنون میشم راهنمایی کنید
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام.
من مهندسی برق-قدرت خوندم.8 سال سابقه کار تخصصی نظارت بر احداث شبکه های توزیع برق در سطوح ولتاژ ضعیف و متوسط و طراحی شبکه (در تهران)دارم.توی شغلم کاملا حرفه ای هستم.زبانم متوسط به بالاست.چند تا نرم افزار تخصصی بلدم.میشه راهنماییم کنید که آیا کاری مرتبط با تخصص من پیدا میشه؟حدود حقوقش چقدره؟کدوم ایالت برای برق-قدرت بهتره؟پیشاپیش ممنون از راهنماییتون.
اگر چه زندگی هرگز به کام عاشقان نیست

برای زندگی عاشق تر از ما در جهان نیست
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-02-04 ساعت 03:48)bigjust نوشته:  سلام من متخصص عیب یابی و تخصص انژکتور ماشین دارم مدرک بین المللی هم دارم
مهندس ساختمان هم هستم
ممنون میشم راهنمایی کنید
اگه تخصص کارعملی وسابقه داری دراین زمینه بهترین کاره تو آمریکابه اندازه ایران که داروخانه پرازمشتری وجودداره مکانیکی وجودداره به نظرم شغل خوبی بایدباشه
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، eybaba ، bigjust ، alitab
Wink
(2014-02-07 ساعت 01:27)elima1980 نوشته:  
مهندس ساختمان هم هستم
ممنون میشم راهنمایی کنید
اگه تخصص کارعملی وسابقه داری دراین زمینه بهترین کاره تو آمریکابه اندازه ایران که داروخانه پرازمشتری وجودداره مکانیکی وجودداره به نظرم شغل خوبی بایدباشه

بله تخصص عملی دارم دیگه Wink
با توجه به اینکه این کار اونجا خیلی زیاده بازم مشتریش زیاده ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
رزومه من در لینک زیر قابل مشاهده هست میشه نظرتون رو بگید که می تونم تو لس آنجلس کار پیدا کنم. ترجیح خودم تدریس هست:
http://www.irexpert.ir/Webforms/UserProf...ofile.aspx
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-02-07 ساعت 00:47)gaandolf نوشته:  سلام.
من مهندسی برق-قدرت خوندم.8 سال سابقه کار تخصصی نظارت بر احداث شبکه های توزیع برق در سطوح ولتاژ ضعیف و متوسط و طراحی شبکه (در تهران)دارم.توی شغلم کاملا حرفه ای هستم.زبانم متوسط به بالاست.چند تا نرم افزار تخصصی بلدم.میشه راهنماییم کنید که آیا کاری مرتبط با تخصص من پیدا میشه؟حدود حقوقش چقدره؟کدوم ایالت برای برق-قدرت بهتره؟پیشاپیش ممنون از راهنماییتون.

یعنی هیچکس در مورد سئوال های من اطلاعاتی نداره ؟؟؟
اگر چه زندگی هرگز به کام عاشقان نیست

برای زندگی عاشق تر از ما در جهان نیست
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان