موضوعها: 0
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-20 ساعت 15:33)mohammad0168 نوشته: سلام من لسيانس رشته ادبيات انگليسي دارم ( از دانشگاه پيام نور با معدل 15) چه موقعيتهاي برام وجود داره ؟؟ هم ادامه تحصيل هم كار ؟
سلام
من با شما هم رشته هستم البته یک کوچولو معدلم بهتره
ببین ، مثل این میمونه که یه خارجی بیاد ایران بگه میخوام استخدام شم ، بهش میگن خوب چی بلدی ، میگه من لیسانس ادبیات فارسی رو دارم. بهش میخندیم چون شاهکار نکرده . اینجا هم همینطوره . یا تو ایران سعی کن هر چه سریعتر یچیزی بخون و بیا یا اینجا باید دنبال یک کار یا رشته دیگه باشی. درست عین من.
تعداد اعضا : ۲نفر ، شماره کیس : **۱۲، تاریخ رویت قبولی : ۹ می، ارسال فرمها : جولای، محل مصاحبه : ایروان، تاریخ مصاحبه : ۲۲ دسامبر، تاریخ دریافت ویزا : فوریه، تاریخ مهاجرت : ۲۹ می ۲۰۱۳ ، ایالت ورودی : سن دیگو، کالیفرنیا، زندگی در حال حاظر : استرلینگ، ویرجینیا
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
من فوق لیسانس فیزیک دارم...اونجا اوضاع کار فیزیک چه طوره؟
ایران که افتضاحه...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-03 ساعت 02:58)yami نوشته: شاهین جان، فرمایشات شما درست هست و هیچ کسی بدش نمیاد که برای خودش بیزنس داشته باشه اما اینکه یک مهاجر با پول پاشه بیاد اینجا و از همان اولش بخواد یک بیزنس برای خودش بزنه، بینهایت خوش بینانه
شما کاملا درست میفرمایید. من هم مدت زیادی درباره بیزینس و درامدهای مستقل یا خویش فرما تحقیق کردم و در اخر هم به حرفهای الان شما رسیدم. این بیزینسها در امریکا به راحتی سرانجام نمیگیره و باید حتما تو اون کار شاگردی کرد و به قول معروف خاک خورد. اگر علما تاپیکهای مختلف رو مرور کرده باشن تا حالا متوجه شدن که یه بیزینس خیلی ریسک داره و با چشمان کاملا باز باید اقدام کرد. در ضمن قبلا هم دوستانی بودن که اقدام به کار فست فود، نقاشی ساختمان و کارهای ساختمانی هم کردند که یا به مشکل خوردند و یا به سختی تونستن بیزینسشون رو سر پا نگه دارند.
ختم کلام
حتما با چشمان باز و مشورت از افراد مرتبط و اشنا با کار و مطالعه و تحقیق از اخرین قوانین موجود با بیزینستون اقدام فرمایید.
ایشالا چرخ بیزینستون براتون بچرخه
خدای بزرگ و مهربون، به خاطر همه لطف و محبتت ازت ممنونم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من متخصص عیب یابی و تخصص انژکتور ماشین دارم مدرک بین المللی هم دارم
اطلاع دارید در این زمینه کالیفرنیا یه هر ایالت دیگه بازار کار چطوره ؟
مهندس ساختمان هم هستم
ممنون میشم راهنمایی کنید
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.
من مهندسی برق-قدرت خوندم.8 سال سابقه کار تخصصی نظارت بر احداث شبکه های توزیع برق در سطوح ولتاژ ضعیف و متوسط و طراحی شبکه (در تهران)دارم.توی شغلم کاملا حرفه ای هستم.زبانم متوسط به بالاست.چند تا نرم افزار تخصصی بلدم.میشه راهنماییم کنید که آیا کاری مرتبط با تخصص من پیدا میشه؟حدود حقوقش چقدره؟کدوم ایالت برای برق-قدرت بهتره؟پیشاپیش ممنون از راهنماییتون.
اگر چه زندگی هرگز به کام عاشقان نیست
برای زندگی عاشق تر از ما در جهان نیست
رتبه:
40
3 تشکر در 1 ارسال
2014-02-07 ساعت 01:27
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-02-07 ساعت 01:28 توسط elima1980.)
(2014-02-04 ساعت 03:48)bigjust نوشته: سلام من متخصص عیب یابی و تخصص انژکتور ماشین دارم مدرک بین المللی هم دارم
اطلاع دارید در این زمینه کالیفرنیا یه هر ایالت دیگه بازار کار چطوره ؟
مهندس ساختمان هم هستم
ممنون میشم راهنمایی کنید
اگه تخصص کارعملی وسابقه داری دراین زمینه بهترین کاره تو آمریکابه اندازه ایران که داروخانه پرازمشتری وجودداره مکانیکی وجودداره به نظرم شغل خوبی بایدباشه
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس