موضوعها: 0
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
2014-03-02 ساعت 03:40
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-03-02 ساعت 03:41 توسط fakhrinejad.)
سلام دوستان
من یکی دو ماه دیگه میام آمریکا یه دوره فنی هم گذروندم به نظر دوستانی که در آمریکا هستند من دوره فنی دیگه ای رو بگذرونم یا دوره آشپزی برم(قست فود یا کاقی شاپ یا شیرینی یا غذاهای ایرانی یا فرنگی؟کذوم بهتره؟)) با توجه به اینکه برای کار فنی حتما باید با قوانین اونجا آشنا باشی و یک دوره اونجا بگذرونم و امتخان بدم تا کار کنم ولی آیا آشپزی هم همینطوریه ؟ از نظر کار چطور ؟ کار عاقلانه ایه؟
do the best with what you have and where you are
شماره کیس: 2014AS000001xxx،تاریخ رویت قبولی: 1 MAY، کنسولگری: آنکارا، ارسال فرمهای سری اول: JULY-Email،تأییدیه :یک هفته بعد، تعداد نفرات:1 نفر، کارنت شدن کیس: AUG/15، نامه دوم: 20 NOV، مصاحبه: ژانویه، دریافت ویزا: ژانویه (یک ضرب)، ورود به آمریکا: اگه خدا بخواد به زودی، دریافت گرین کارت:؟
موضوعها: 17
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
آشپزی ایرانی در حد پختن غذای حجم رستوران بالای صد نفر نه مثلا یکی دو قابلمه, خیلی خوبه. بعید میدونم بیکار بمونی چون تعداد آشپزهای ایرانی کمه و اونا هم هی قر و افاده میان و نمیرن سر کار و رستوران دارها همیشه دنبال آشپز خوب هستن.
کنارش نانوایی و شیرینی پزی ایرانی هم یاد بگیری که عالی هست.
البته این هنرها و فنها چندین سال طول میکشه آدم اوستا بشه حالا نمیدم واقعا با یک دوره چقدر اوستا میشی.
کار بار اینجا هست ولی باید دوره اش رو اینجا بگذرونی و کلا کاری هست که شدیدا به روابط عمومی و آشنایی به فرهنگ مردم و زبانشون بستگی داره.
اینجوری نیست که هر کی رفت مدرک بار گرفت فردا بهش کار بدن. همچین عین قهوه خونی چی خودمونه! یک مرام و اصول خاصی میطلبه.
با هر کسی چطور صحبت کنی. طرف میاد خراب و مست پاتیل باهات صحبت میکنه از بی کسی باید بتونی درکش کنی و باهاش گرم بگیری. نتونی فردا میره یک بار دیگه.
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
به نظرتون اگه بخوام یک دوره آموزشی تو ایران ببینم برم سراغ آموزش و یادگیری آشپزی(فست فود)یا کافی شاپ یا نصب و تعمیرات کولر گازی؟(با توجه به این نکته که برای مجوز کار کولر گازیو حتما باید یک دوره دوباره تو آمزیکا ببینم ولی فست فود و کافی شاپ دوره دوباره نمیخواد)
do the best with what you have and where you are
شماره کیس: 2014AS000001xxx،تاریخ رویت قبولی: 1 MAY، کنسولگری: آنکارا، ارسال فرمهای سری اول: JULY-Email،تأییدیه :یک هفته بعد، تعداد نفرات:1 نفر، کارنت شدن کیس: AUG/15، نامه دوم: 20 NOV، مصاحبه: ژانویه، دریافت ویزا: ژانویه (یک ضرب)، ورود به آمریکا: اگه خدا بخواد به زودی، دریافت گرین کارت:؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
باسلام وتشکرازراهنمایی دوستان.برای یه گرافیست مسلط به نرم افزار"کورل دراو"وبیست سال سابقه هنری وتبلیغات بازارکارچطوره؟ممنون ازتوجه شما.
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسی اطلاع از اوضاع رشته های هنر ی داره ؟ من طراحی صنعتی خوندم ولی نمیدونم الان اونجا چه نرم افزار هایی کاربردی هستند و اینکه اصلا امیدی به کار هست یا نه و اینکه حدود 7 سال توی سینما سابقه ی دستیاری کارگردانی دارم ولی امیدی به ادامه ی این کار اونجا ندارم با این حساب فکر میکنید لازم باشه رزومه ی کاریمو هم ببرم یعنی میشه امیدی داشت بهش؟
F2A# ارسال اوليه مدارك Nov.25.2013 #اپرو feb.12.2014 #ارسال مدارك به nvc و تكميل فرمها may.13.2015 #دريافت نقص مدرك و فرستادن دوباره مدارك July.27.2015 #تكميل پرونده AUG.21.2015 #مصاحبه اواخر سپتامبر- ابوظبی
ويزاي يك ضربsep.20.2015
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
من توی ایران لیسانس مهندسی کامپیوتر (نرم افزار) دارم ، الان 7 ساله سابقه دارم البته کارم اداری بوده و کارهای اداری انجام دادم یعنی ربطی به رشته تحصیلی ام نداشته،
به نظر شما واسه رفتن به آمریکا چه کاری می توانم پیدا کنم ؟
مدارک فنی حرفه ای رو در امریکا قبول دارند؟
چه کاری توی یکسال می توانم یاد بگیرم که برم آمریکا بتوانم کاری پیدا کنم
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
«برای رفتن به آمریکا» که خیلی باید متخصص ویژه باشین که بتونین کارفرمایی رو راضی کنید که استخدامتون کنه. از ایرانیها من در این سه چهار سال یک نفر بیشتر ندیدم که اینجوری اومده. مهندس حرفه ای شبکه بوده.
اما اینکه با لاتاری برنده بشی بیایی، خوب به سرور مایکروسافت یا لینوکس کاملا وارد باشی و مدرکش رو داشته باشی یا در شبکه حرفه ای باشی و سرتیفیکیت سیسکو بگیری کار هست البته به شرط زبان عالی. (متوسط به بالا که همه میگن به درد نمیخوره.)
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
smu عزیز از راهنمایی کامل شما و اینکه وقت گذاشتین و جواب دادین خیلی ممنونم ،فکر کنم از امروز باید فوق فشرده مشغول شم ! امیدوارم بتونم تو این چند ماهی وقت دارم یکم خودمو اپدیت کنم...
F2A# ارسال اوليه مدارك Nov.25.2013 #اپرو feb.12.2014 #ارسال مدارك به nvc و تكميل فرمها may.13.2015 #دريافت نقص مدرك و فرستادن دوباره مدارك July.27.2015 #تكميل پرونده AUG.21.2015 #مصاحبه اواخر سپتامبر- ابوظبی
ويزاي يك ضربsep.20.2015
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من همین الان با این تاپیک آشنا شدم و خیلی خوشم آمد. هنوز همه صفحاتشان را نخوندم پس اگه سوالم تکراریه ببخشین
من از طریق ویزای هنری EB1 اقدام کرده ام و منتظر جوابم
سابقه کاری من در زمینه فیلمسازی و برنامه سازی تلویزیونی، بازیگری و اجرا هست. قصد دارم سمت لس آنجلس برم. فکر می کنین که اوضاع کاری برام خوب باشه؟
از چه طریقی باید دنبال کار بگردم؟
ضمنا همسرم هم مهندس مکانیکه و بیش از 10 سال سابقه کار و مدارکی در زمینه کارشناسی فروش سیستم های تهویه مطبوع داره ...
ممنون میشم اگه ما را راهنمایی کنین تا یواش یواش شروع به جستجوی کار کنیم
[font=Tahoma]به کجا می روم آخر ننمایی وطنم؟!
[/font]
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان در ایالت فلوریدا و ساحل میامی یا اطرافش
برای شغل مکانیک و مشتقاتش + مهندس عمران کار پیدا میشه ؟
کدومش بهتره ؟ کلا از اون قسمت اطلاع دارید ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
سپاسگذار
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
2014-03-16 ساعت 02:43
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-03-16 ساعت 06:13 توسط yami.)
مکانیک خودرو باشی و واقعا کار بلد باشی یعنی ازین مکانیکها که ماشین رو بده موتور رو بیاره پایین تعمیر کنه و به مسائل انژکتور و اینا کاملا وارد باشه همه جا کار هست. از دستش هم ماچ میکنن!!
یکی دو تا مکزیکی هستن همین فلوریدا طرف ما که خونه شون جای کمی پرتی هست و همون جلوی خونشون ماشین تعمیر میکنن!! چقدرم مشتری دارن!!
تازه یکی هست که خودش مکانیک شهرداری شهرشون هست و فقط شنبه یکشنبه ها وقت میده و جلوی پارکینگ خونشون تعمیر میکنه!! ازش پرسیدم که همسایه ها ناراحت نمیشن؟
گفت از بس بهشون و به خانواده و دوستانشون لطف کردم و تعمیر خوب کردم و دستمزد منصفانه گرفتم و نصف شب هم صدام کردم بهشون یاری رسوندم اصلا از خداشون هم هست!!!