موضوعها: 17
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
2014-01-16 ساعت 23:29
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-01-16 ساعت 23:30 توسط yami.)
دوستانی که دستی به مکانیکی دارند و کار کردن من توصیه اکید دارم که حتما قبل از آمدن یک دوره کامل تعمیر موتورسیکلت مخصوصا این موتورسیکلتهای چینی 50 و 150 و ... سی سی دنده اتوماتیک رو بگذرونن.
من یکی از اینا دارم و امروز مجبور شدم برای تنظیم سوپاپهاش ببرم تعمیرگاه. اولا که تعمیرگاه به نسبت جمعیت این اسکوترها خیلی کمه. تعدادشون به شدت در حال افزایشه ولی تعمیرکار زیادی نداره و بخاطر کیفیت پایینشون هم نیاز به تعمیر نگهداری بیشتری نسبت به موتورسیکلتهای پدر مادر دار داره اما قیمت بسیار پایینشون باعث شده که خریدارها اهمیتی به این موضوع ندن.
برای یک تنظیم سوپاپ یا همان فیلر گذاشتن از من 80 دولار پول خواست!!! تازه گفت باید دو سه روز اینجا بخوابه چون سرمون خیلی شلوغه!!!
در حالیکه همین کار رو در یوتیوب نگاه کردم اگه کسی دست به آچارش خوب باشه نهایت 10 دقیقه بعد از باز کردن پنل موتور کار داره.
تازه طرف گفت شانس آوردی که تو خیابان خاموش نشده وگرنه باید زنگ میزدی و مدتی منتظر میشدی تا با وانت میامدم میاوردمت اینجا و اونم پنجاه شصت دولاری باز برات آب میخورد.
منم چون تو یوتیوب دیده بودم کاری نداره بیخیال شدم و تصمیم گرفتم خودم تعمیر کنم اما میدیدم که مردم چطور ملتمسانه از تعمیرگاه تقاضای تعمیر میکردن و هر چی پول میگفت چانه نمیزدن.
برای این اسکوترها معمولا تعمیرگاهها از چند راه پول در میارن:
1- فروش اسکوتر نو و دست دوم
2- تعمیر اسکوتر
3- تیونینگ و تعویض قطعات آشغال اونها با قطعات امریکایی و ژاپنی و آلمانی با کیفیت برای افزایش سرعت و قدرتشون
طرف 500 دولار پول اسکوتر داده میگفت تا حالا 2000 دولار بیشتر خرج تیونینگ و تعویض قطعاتش کرده!!
مدلهای جدید حتی تا 8000 دولار قیمت دارن.
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-16 ساعت 23:29)yami نوشته: دوستانی که دستی به مکانیکی دارند و کار کردن من توصیه اکید دارم که حتما قبل از آمدن یک دوره کامل تعمیر موتورسیکلت مخصوصا این موتورسیکلتهای چینی 50 و 150 و ... سی سی دنده اتوماتیک رو بگذرونن.
من یکی از اینا دارم و امروز مجبور شدم برای تنظیم سوپاپهاش ببرم تعمیرگاه. اولا که تعمیرگاه به نسبت جمعیت این اسکوترها خیلی کمه. تعدادشون به شدت در حال افزایشه ولی تعمیرکار زیادی نداره و بخاطر کیفیت پایینشون هم نیاز به تعمیر نگهداری بیشتری نسبت به موتورسیکلتهای پدر مادر دار داره اما قیمت بسیار پایینشون باعث شده که خریدارها اهمیتی به این موضوع ندن.
برای یک تنظیم سوپاپ یا همان فیلر گذاشتن از من 80 دولار پول خواست!!! تازه گفت باید دو سه روز اینجا بخوابه چون سرمون خیلی شلوغه!!!
در حالیکه همین کار رو در یوتیوب نگاه کردم اگه کسی دست به آچارش خوب باشه نهایت 10 دقیقه بعد از باز کردن پنل موتور کار داره.
تازه طرف گفت شانس آوردی که تو خیابان خاموش نشده وگرنه باید زنگ میزدی و مدتی منتظر میشدی تا با وانت میامدم میاوردمت اینجا و اونم پنجاه شصت دولاری باز برات آب میخورد.
منم چون تو یوتیوب دیده بودم کاری نداره بیخیال شدم و تصمیم گرفتم خودم تعمیر کنم اما میدیدم که مردم چطور ملتمسانه از تعمیرگاه تقاضای تعمیر میکردن و هر چی پول میگفت چانه نمیزدن.
برای این اسکوترها معمولا تعمیرگاهها از چند راه پول در میارن:
1- فروش اسکوتر نو و دست دوم
2- تعمیر اسکوتر
3- تیونینگ و تعویض قطعات آشغال اونها با قطعات آمریکایی و ژاپنی و آلمانی با کیفیت برای افزایش سرعت و قدرتشون
طرف 500 دولار پول اسکوتر داده میگفت تا حالا 2000 دولار بیشتر خرج تیونینگ و تعویض قطعاتش کرده!!
مدلهای جدید حتی تا 8000 دولار قیمت دارن.
سلام دوست من. خسته نباشی
یه سوال فنی داشتم ! شغل تعمیرات کولر گازی و سردخانه چطور؟ من کارم کلا تعمیر دستگاههای سرد کننده مثل یخچال و فریزر و کولر گازی و ابسردکن..... لطفا از دوستان اگه کسی رو میشناسی که تو این شغل فعالیت داره ایمیل یا شمارشو برام بفرست. ممنونتم.
خدای بزرگ و مهربون، به خاطر همه لطف و محبتت ازت ممنونم.
موضوعها: 17
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
تعمیر کولر گازی و یخچالهای صنعتی فروشگاهها خیلی کار خوبی هست ولی اشکالش اینه که اولا باید یک دوره سرتیفیکیت یک ساله در یک کالج بگذرونید که برای اونم حتما باید زبانتون خوب باشه.
دوم اینکه این کار اینجا دست شرکتها مخصوصا شرکتهای بزرگ هست و حسابی از پرسنل کار میکشن و اونطور که باید پولی که حقشون رو بهشون نمیدن.
بعضی ها چند نفری میرن خودشون شرکت میزنن که کولرهای منازل رو تعمیر کنن ولی خوب اونم واقعا دنگ فنگش زیاده و مشتریهای بد عنق و زود شکایت کن گاها روزگارشون رو سیاه میکنن.
اونروز در رادیو یکی از این شرکتها داشت تبلیغات پخش میکرد و گفت:
We get heck out of our guys then you feel relax in your home یا یک همچین چیزی ولی Heck رو قشنگ یادمه گفت.
یعنی ما پدر پرسنلمون رو در میاریم که شما در منزلتون احساس راحتی کنید!!!!
منم زنگ زدم هر چی از دهنم درومد بهشون گفتم!!!
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-17 ساعت 19:12)yami نوشته: تعمیر کولر گازی و یخچالهای صنعتی فروشگاهها خیلی کار خوبی هست ولی برای اونم حتما باید زبانتون خوب باشه.
دوم اینکه این کار اینجا دست شرکتها مخصوصا شرکتهای بزرگ هست و حسابی از پرسنل کار میکشن و اونطور که باید پولی که حقشون رو بهشون نمیدن.
بعضی ها چند نفری میرن خودشون شرکت میزنن که کولرهای منازل رو تعمیر کنن ولی خوب اونم واقعا دنگ فنگش زیاده و مشتریهای بد عنق و زود شکایت کن
ممنونم یامی عزیز
اگه اینطور باشه که کلاهمون پس معرکس!!!!!!
با این تفاصیل و این داستانها من هم کلی مغرور......
البته شنیدم که داستانه شکایتها خیلی داغه و تا تقی به توقی میخوره میرن شکایت میکنن و ادامه ماجرا. از بچه ها شنیدم ایالتهای جنوبی این شغل خیلی رواج داره و از درامد خوبی هم برخورداره. باز هم از جوابت خیلی ممنونم.
خدای بزرگ و مهربون، به خاطر همه لطف و محبتت ازت ممنونم.