موضوعها: 0
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان یه سوال داشتم
به نظر شما خوبه بریم رشته های فنی مثل تاسیسات یا نصب و تعمیر کولر گازی رو تو ایران یاد بگیریم؟
و اینکه در مورد یاد گرفتن ICDL (آفیس) و فتوشاپ و ادیت فیلم نظرتون چیه؟
ایالت مورد نظرمم هم کالیفرنیاست
در ضمن من تو دانشگاه حسابداری خوندم ولی میدونم اونجا به کارم نمیاد
و اینکه حرفه ای رو که تو ایران یاد میگیریم به نظرتون مدرک فنی حرفه ای رو تو ایران بگیریم؟ قبول دارند؟
کسی به ما جواب نداد؟
do the best with what you have and where you are
شماره کیس: 2014AS000001xxx،تاریخ رویت قبولی: 1 MAY، کنسولگری: آنکارا، ارسال فرمهای سری اول: JULY-Email،تأییدیه :یک هفته بعد، تعداد نفرات:1 نفر، کارنت شدن کیس: AUG/15، نامه دوم: 20 NOV، مصاحبه: ژانویه، دریافت ویزا: ژانویه (یک ضرب)، ورود به آمریکا: اگه خدا بخواد به زودی، دریافت گرین کارت:؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2014-01-21 ساعت 19:48
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-01-21 ساعت 20:02 توسط amir1345.)
دوستان در خصوص سرمایه گذاری در امریکا کسی تجربه ای داره ؟
یقینا تو این مهد کاپیتالیست فرصت های زیادی وجود داره
مثلا من بعد از کلی پرس و جو در خصوص ۴۰۱k و تلف کردن وقت و ضرر آخرش به صورت
معمولی چند تا سهم انتخاب کردم و الان حدود کمتر از ۶ ماه سیستم نشون می ده ۱۴.۵٪ سود
از انجایی که اینجا ادم حتی از پرینت حساب خودش هم سر در نمی اره
من هم هنوز نمی دونم این ۱۴.۵٪ چه جوری محاسبه شده
البته از طرف دیگه اینجا اطلاعات به صورت شفاف در اختیار همه قرار داره و این مشکلات ناشی از
ضعف من در دانش فنی و زبان هست
به هر حال اگر دوستان دستی در اتش دارن در صورت امکان راهنمایی کنن
چون اینجا هر چقدر هم کارکنی اخرش کارمند عالی رتبه خواهی شد و خودشون هم برای تامین اتیه شون دنبال سرمایه گذاری هستن
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-21 ساعت 19:48)amir1345 نوشته: دوستان در خصوص سرمایه گذاری در آمریکا کسی تجربه ای داره ؟
یقینا تو این مهد کاپیتالیست فرصت های زیادی وجود داره
مثلا من بعد از کلی پرس و جو در خصوص ۴۰۱k و تلف کردن وقت و ضرر آخرش به صورت
معمولی چند تا سهم انتخاب کردم و الان حدود کمتر از ۶ ماه سیستم نشون می ده ۱۴.۵٪ سود
از انجایی که اینجا ادم حتی از پرینت حساب خودش هم سر در نمی اره
من هم هنوز نمی دونم این ۱۴.۵٪ چه جوری محاسبه شده
البته از طرف دیگه اینجا اطلاعات به صورت شفاف در اختیار همه قرار داره و این مشکلات ناشی از
ضعف من در دانش فنی و زبان هست
به هر حال اگر دوستان دستی در اتش دارن در صورت امکان راهنمایی کنن
چون اینجا هر چقدر هم کارکنی اخرش کارمند عالی رتبه خواهی شد و خودشون هم برای تامین اتیه شون دنبال سرمایه گذاری هستن
چطور سرمایه گزاری کردید؟
شماره کيس: 2012AS00027xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: April
تاريخ مصاحبه:
تاريخ دريافت کليرنس:
تاريخ دريافت ويزا:
تعداد نفرات کيس : 3 نفر
جمع تقريبي هزينه ها:7000عکس،50500 DHL،ترجمه مدارک 180
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
۴۰۱k یه طرح بازنشستگی هست که هر ماه ازحقوق ماهیانه کم می کنن و بعدا در ۶۷ سالگی با سودش به تو بر میگردونن
(بزک نمیربهار می اد.....)
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان اگه اطلاعات دارن جواب بدن ممنون میشم
من فوق دیپلم فیلمسازی (گرایش عکاسی و فیلمبرداری ) دارم با معدل 19 و 8 سال سابقه کار که خودم عکاسی دارم ادیت عکس و تدوین و میکس فیلم رو حرفه ای بلدم عکاسی و فیلمبرداری رو هم به صورت حرفه ای بلدم میتونم به نظرتون تو امریکا شغل مرتبط با رشتم پیدا کنم؟
موضوعها: 17
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
2014-02-03 ساعت 03:51
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-02-03 ساعت 03:52 توسط yami.)
کلیـــــــــــــد! کلید رو خوب آمدی شاهین جان
اما خداییش واقعا فکر میکنی هر کسی که سرمایه داره حاضر باشه به حرف کسی که نمی شناسدش و صرفا یک مدتی اینجا در یک بیزنسی شاگردی کرده، بیاد سرمایه اش رو بخوابونه در یک کاری؟؟؟ من که بعید میدونم.
واقعیت اینه که این مشکلات انجام یک کاری هست که انجامش رو سخت میکنه!! وگرنه همه ما مزایاشو میدونیم که میخواهیم انجامش بدیم!! پس تاکید روی مزایاش در اول کار فکر نمیکنم که مشکلی رو حل کنه.
برای مثال شما بدونی که فلان بیزنس خیلی باحال و عالی هست و کلی بری دنبالش و تحقیق کنی و در آخر بدونی که یک ایراد بیشتر نداره و اون اینه که مثلا اگه فلان اتفاق بیوفته کلا کن فیکن میشه!! شما ممکنه بگی خوب من از اول اینو میدونستم که های ریسک هست اصلا اینهمه دنبالش نمیرفتم!
با یک نگاه به تعداد شرکتهای Wealth management در آمریکا که کارشون سرمایه گذاری پول مردم در جاهای مختلف و مدیریت اون هست مشخص میشه که پول تو این مملکت دست مردم زیاده و بیزنس زدن آسان ولی به موفقیت رساندنش بی نهایت سخت و مردم ترجیح میدن که پولشون رو با قبول ریسکی کمتر در اختیار این شرتکها بذارن که اونا در سهام شرکتهای بزرگ سرمایه گذاری کنن.
واقعیت اینه که تا زمانی که برنامه تحریمهای ایران و محدودیت صادرات به ایران و ممنوعیت واردات از ایران کماکان پابرجا باشه، ایجاد بیزنس برای خیلی از ما راحت نخواهد بود.
برای مثال در بعضی پاساژها میبینم که همون وسط پاساژ کیوسک گذاشتن و دارن شیرینی جات مکزیکی یا کشورهای دیگه رو میفروشن. با خودم میگم اگه میشد که از ایران گز و سوهان و اینجور چیزها رو آورد چقدر راحت میشد با اجاره یک کیوسک تو راهرو پاساژ یک کار راه انداخت...
*** یک سر نخی به دوستان علاقمند به کار تجارت بدم... کمی در مورد واردات از ترکیه به آمریکا تحقیق کنید! ترکیه محصولات بی نهایت عالی داره مخصوصا در مورد مواد غذایی و دیگر محصولات که لنگه اونها در آمریکا همگی چینی هستن. هنوز هم پای محصولات ترک به بازار آمریکا باز نشده. مطمئنا مشتری آمریکایی از محصول ترک خیلی بیشتر از محصول چینی استقبال خواهد کرد. در همین فروشگاه Publix اون روز دیدم که در یک سبدی یک نوع بیسکویت کرم دار شکلاتی ساخت کارخانه بسیار معروف Ulker ترکیه رو گذاشتن. تنها جنس ترکی بود که داشتن. نصف بیشتر سبد هم خالی بود با اینکه قیمتش یک دولار بود و به نسبت بقیه بیسکویتها گرانتر ولی انصافا مواد غذایی این کارخانه بی نظیر هست. همینطور سوپ های پاکتی در طعمهای مختلف این کارخانه در آمریکا موجود نیست و من بجز یکی دو نوع سوپ مرغ ساخت مکزیک سوپ پاکتی دیگه ای در آمریکا ندیدم و همگی اینجا سوپ آماده در قوطی هستن و من میخوندم اون رو که دیگه مردم از سوپ های توی قوطی خسته شدن و کارخانه Campbells که بزرگترین سوپ ساز دنیا هست شدیدن به مشکل بر خورده.