موضوعها: 0
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز ساکن آمریکا
لطف می کنید توضیح بدید در مورد اینکه
1. چطور یه آرایشگر مردانه میتونه در اونجا مشغول به کار بشه ؟
2. در کدام ایالت این حرفه رونق بهتری داره؟
3. درآمدش چطوره؟
4. میشه خود آدم یه آرایشگاه باز کنه یا نه؟
و کلا هر چیزی در مورد آرایشگر مردانه میدونید.
با تشکر فراوان.
ورود به امریکا: اکتبر2014
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-03-31 ساعت 03:23)yami نوشته: (2014-03-31 ساعت 02:59)moqadam نوشته: دوستان عزیز ساکن آمریکا
3. درآمدش چطوره؟
با تشکر فراوان.
آقا شما بخوای در این کار کار کنی اینجا بهتره همان ایران حسابی این حرفه رو در حد حرفه ای یاد بگیری و بعد که آمدی اینجا بری دوره اش صرفا برای اینکه لایسنسش رو بگیری چون واقعیتش رو بگم در این دوره ها اینجا چیز یاد نمیدن به اون صورت چه آرایشگری مردانه چه زنانه. بنابرین بهتره که حرفه رو یاد گرفته بیایی که اینجا وقتت تلف نشه و بیکار نمونی.دقیقا نمیدونم دوره برای گرفتن لایسنسش چقدر طول میکشه.
من آرایشگر کوچک اینجا که جنوب فلوریدا باشه ندیدم و همشون آرایشگاههای بزرگ هستن که یا تریپ مدرن هستن یا تریپ سنتی خودشون که داخل که میری انگار وارد آرایشگاه در دویست سال پیش غرب وحشی شدی!!
آرایشگاه یک نفره ندیدم. فکر کنم علتش اینه که اینجا مردم حوصله منتظر شدن ندارن و ترجیح میدن آرایشگاهی برن که فوری کارشون رو راه بندازه بخاطر داشتن چندین صندلی.
کارت درست باشه میتونی در این آرایشگاهها صندلی اجاره کنی و برای خودت کار کنی و چیزی به صاحب مغازه بدی اما چقدر و چجوری و اصلا بهت اجازه بدن ندن من نمیدونم.
اینکه کجا رونق داره و درامدش هم نمیدونم چون یک بار بیشتر آرایشگاه نرفتم اینجا!! بین 8 تا 16 دولار هم پول میگرن برای اصلاح.
دوست عزیز از پاسختون ممنونم
کسی از دوستان مقیم امریکا هست که اطلاع دقیق تری داشته باشه؟
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
این دوره ها و کورس های مقدماتی برای گرفتن کار چجوریه؟ از طرف خود کارفرما میری دوره یا بنگاه های کاریابی میفرستنت؟ پولم باید بدیم واسه دوره ها؟ تمام وقتن یا میشه در کنارش یه کار هم پیدا کرد و درآمد داشت؟
کلن کسی هست بتونه بحث کار یدی رو واسمون باز کنه؟! راحت و سریع میشه کار پیدا کرد؟ درآمدش چطوریه؟ سختیش از کار کارگری تو اینجا بیشتره؟ مثلن بخوای اونجا سیم کش شی چطور میشه؟ اونم دوره باید رفت یا استاد شاگردیم میشه؟
راننده تریلر شدن بدون سابقه کار سخته؟ خیلی طول میکشه؟ کارش خیلی سخته؟
ببخشید سوالا یکم زیاد شد، اما مفهومی نیستن جواب دادنشون اگه شخص مطلعش باشه زیاد سخت نیست ها !!!
** interview:W4June / current:May / Yerevan / 1person / 2014AS74
clearance
updates: 24,25 jun - 03 jul - 13 Aug - 02 Sep
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
(2014-03-31 ساعت 02:59)moqadam نوشته: دوستان عزیز ساکن آمریکا
3. درآمدش چطوره؟
با تشکر فراوان.
چون جنبه عمومی داشت من همینجا جواب میدم ولی اطلاع خاصی ازین شغل ندارم فقط تا جاییکه میدونم اینجا ارایشگر مردانه و زنانه نداره و در امتحان لایسنس استیت شما باید بتونی از زن و مرد و بچه و سفید و سیاه و هر مدلی رو اصلاح کنی و رنگ و مواد شیمیایی و سیفتی مربوطه رو بدونین. کلا نباید لایسنس ساده ای باشه.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-01 ساعت 10:57)soheilbadami نوشته: [quote='moqadam' pid='473112' dateline='1396218571']
دوستان عزیز ساکن آمریکا
3. درآمدش چطوره؟
با تشکر فراوان.
چون جنبه عمومی داشت من همینجا جواب میدم ولی اطلاع خاصی ازین شغل ندارم فقط تا جاییکه میدونم اینجا ارایشگر مردانه و زنانه نداره و در امتحان لایسنس استیت شما باید بتونی از زن و مرد و بچه و سفید و سیاه و هر مدلی رو اصلاح کنی و رنگ و مواد شیمیایی و سیفتی مربوطه رو بدونین. کلا نباید لایسنس ساده ای باشه.
[/quote
ممنونم ازپاسختون
کسی هست که بیشتر و جامع تر در این مورد بدونه؟
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
2014-04-01 ساعت 21:45
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-02 ساعت 00:20 توسط moqadam.)
(2014-04-01 ساعت 18:10)yami نوشته: بجز آموزشگاههای آرایشگری یکی دو ماهه میشه به کالج هم رفت و دوره های 1200 ساعته مثل در این کالج و کالجهای دیگه گذراند:
http://www.palmbeachstate.edu/programs/Cosmetology
سپاسگزارم.
1.شما مطئنی دوره دو ماهه وجود داره ؟ من هر چه که تا به حال سرچ کردم یک ساله بوده. اگه آموزشگاه دو ماهه سراغ دارید لطفا آدرسشو بذارید . ممنونم
2.یه سوال دیگه اینکه آیا کارهای ساده مثل کار در رستوران و کارواش و .. هم نیازی به رزومه یا مدرک داره؟
چه کارهایی نیاز به رزومه نداره؟
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان انجمنی برای مهندسین مکانیک هم تو مهاجرسرا داریم یا خیر؟
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-01 ساعت 01:12)khder نوشته: این دوره ها و کورس های مقدماتی برای گرفتن کار چجوریه؟ از طرف خود کارفرما میری دوره یا بنگاه های کاریابی میفرستنت؟ پولم باید بدیم واسه دوره ها؟ تمام وقتن یا میشه در کنارش یه کار هم پیدا کرد و درآمد داشت؟
کلن کسی هست بتونه بحث کار یدی رو واسمون باز کنه؟! راحت و سریع میشه کار پیدا کرد؟ درآمدش چطوریه؟ سختیش از کار کارگری تو اینجا بیشتره؟ مثلن بخوای اونجا سیم کش شی چطور میشه؟ اونم دوره باید رفت یا استاد شاگردیم میشه؟
راننده تریلر شدن بدون سابقه کار سخته؟ خیلی طول میکشه؟ کارش خیلی سخته؟
ببخشید سوالا یکم زیاد شد، اما مفهومی نیستن جواب دادنشون اگه شخص مطلعش باشه زیاد سخت نیست ها !!!
واقعا؟!!!
یعنی یکی نبود یه نمیدونم خشک و خالی نثارمون کنه افسردگی می گیرم ها بعد نگی نگفتی!!!!
** interview:W4June / current:May / Yerevan / 1person / 2014AS74
clearance
updates: 24,25 jun - 03 jul - 13 Aug - 02 Sep
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
من مربی کشتی هستم و مدرک مربی گری از فدراسیون کشتی ایران دارم ( کشتی ازاد) و در ضمن عکاسی هم بلدم در حد عکاسی پرتره و پرسنلی در اتلیه
ایا مربی گری کشتی ازاد در امریکا در امدی داره یا اصلا بهش توجهی میشه؟
و عکاسی در سطح اتلیه و عکس پرسنلی چه در امدی داره؟
موضوعها: 17
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
مقدم جان، والا من زیاد دنبالش نرفتم این مسائل رو اما نکته اینجاست که شما اصلا نباید توجه کنی که کجا مثلا دوره دوماهه هست!!
شما باید ببینی که طرف شما که زندگی میکنی چی هست.
خدر جان، یکی دوره هایی هست که میری پول میدی یک چیزی نه در حد خیلی البته بهت یاد میدن و بعد باید بری شاگردی کنی یا برای شرکتهای بزرگ کارگری کنی که در اون کار مهارت بدست بیاری. مثل دوره تعمیر کولر گازی مثلا.
یک مدل دوره هایی هم هست که دوره و کار در کنار هم هست و معمولا چند سال ممکنه طول بکشه. کالج ما برای بنایی و لوله کشی فکر کنم داره این حالت رو. باید بری ببینی که کالجهای طرف شما هم همچین چیزی داره یا نه. بهش معمولا Internship میگن.
کار یدی سختی مطمئنا از کار یدی ایران خیلی سختتره. سرعت عمل خیلی بالایی میخوان. اما بطور کلی من معتقدم اگه کسی کار یدی و کارگری رو از نظر روحی و جسمی بتونه به راحتی تحمل کنه و خم به ابرو نیاره، اینجا براحتی گلیمش رو از آب بیرون خواهد کشید. کار فیزیکی هم از سر پا وایستادن روزی هشت نه ده ساعت گرفته تا جابجایی بار و کار نظافت و کار در محیطهای خیلی گرم و خیلی سرد و خیلی خشک یا مرطوب.
حقوق اینگونه کارها هم از ساعتی 7 دولار گرفته تا ساعتی 14 دولار برای مشاغل تخصصی ولی سخت ممکنه بالا بره.
سیم کشی و اینجور کارها هم لایسنس میخواد هم تجربه کاری. شما میتونی ایران کامل یاد بگیری و بعد بیایی اینجا دوره بگذرونی و لایسنس رو بگیری و دنبال کار بگردی. بسته به اینکه کجا دنبال کار هستی، معمولا کم و زیاد کار پیدا میشه اگه آدم کاری و سریع العملی باشی.
راننده تریلر... من خودم CDL یا همان گواهینامه پایه یک دارم (چون وقت تمدید معاینه پزشکی اش بود و نداشتم مجبور شدم فعلا به معمولی داون گریدش بکنم) و نزدیک به دو هفته هم رانندگی اتوبوس مدرسه کردم اما دیدم به پولی که میدن اصلا نمی ارزه. باز خط واحد شهری خیلی بهتره در مقام مقایسه اما استخدام شدنش از مدرسه کمی سختتره. اول اینکه حتما باید این گواهینامه رو از مدارس رانندگی معتبر که دوره های دو سه و یا حتی چهار ماهه دارن بگیری. اگه شخصی بری از راهنمایی رانندگی گواهینامه رانندگی بگیری تقریبا منتفی هست که شرکتی جرات کنه تریلی دست شما بده. همان مدارس رانندگی خودشان شما رو به کار معرفی میکنن. اما این مدارس هم توش کلاهبرداری و سر مردم را شیره مالیدن و قولهای الکی دادن زیاده و خیلی ها رو سر کار گذاشتن و چند هزار دولارشون رو به باد دادن و آخرش هم براشون کار نشده.
کار رانندگی تریلی بخاطر اینکه تریلی مال خودتون نیست معمولا خیلی سخت هست چون کارفرما حسابی میخواد ازت کار بکشه. مثل ایران که صاحاب تریلی خدایی میکنه نیست. بعضی ها خودشون تریلی میخرن و قرارداد میبندن که کانتینرهای فلان شرکت رو جابجا کنن که تا حدی نه زیاد البته بهتره. کمابیش همان انتظارات از راننده میره ولی کمی پول بیشتری میدن اما هزینه های تریلی به عهده خودته. علتش هم اینه که شرکتها مثل ایران نیستن و در خرید تریلی مشکل مالی ندارن. تو حیاطشون گاها چند صد تریلی خوابیده!! این شغل یک سری خطرهای خاص خودش رو هم داره.
من معمولا توصیه میکنم که عشق رانندگی ها از رانندگی اتوبوس مدرسه و بعد اتوبوس خط واحد شروع کنن که استخدامش راحتتره و حتی خودشون آموزش میدن. بعد اگه دوام آوردن برن به تریلی.
همان مشاغلی مثل مکانیکی و سیم کشی و لوله کشی و اینا خودش خیلی بهتره نسبت به رانندگی.
میلاد جان، عکاسی اگه کارت درست باشه این عکاسی های زنجیره ای در پاساژها ممکنه استخدامت کنن اما پول زیادی نمیدن (فکر کنم نهایت ساعتی 10 دولار). کماکان نسبت به کار فروشندگی و اینا خیلی بهتره. آتلیه های شخصی و کوچیک بهترترن اما اونا هم فک فامیل خودشون رو معمولا میارن و بیزنس های خانوادگی هستن.
برای مربی گری کشتی من توصیه میکنم که شما برین کالج و در رشته تربیت بدنی یک فوق دیپلم بگیرین. اینجوری خیلی راحتتر مسیرتون به مشاغل ورزشی باز میشه و کالج حسابی حمایتتون میکنه، البته اگه باز کارت درست و حسابی باشه!!
موضوعها: 4
رتبه:
119
0 تشکر در 0 ارسال
يامي جان
ميشه لطفاً بگي كه چرا كار عكاسي با ساعتي نهايتاً ١٠ دلار نسبت به فروشندگي بهتره ؟
رتبه:
10
3 تشکر در 3 ارسال
با این حقوق های پایینی که شما تعریف می کنید که آدم تا اخر عمر هشتش گرو نهش می مونه.
حقوق های پایین با اجاره خونه و مخارج درمانی بالا چجوری جور در می آد ؟