موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام.
ضمن تبریک سال نو بر همه پارسیان دنیا ، من 23 سالمه و لیسانسه عمرانم تخصصم هک و امنیته ، و تسلط کامل به سیستم عامل Backtrack و CentOS دارم.میخوام ادامه تحصیلمو در مقطع کارشناسی ارشد در رشته کامپیوتر تو یه دانشگاه خوب در آمریکا بگذرونم بعدم اگه بشه اونجا اقامت دائم بگیرم.(شایدم دوباره از کارشناسی شروع کنم.)میشه یه سری اطلاعاته جامع بهم بدین ممنون میشم.
با تشکر MilspideR
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-18 ساعت 07:02)sayeh_m نوشته: (2014-04-16 ساعت 11:42)zzarin نوشته: دوستان یک سوال دارم من دبیرریاضی هستم زبانم در حد متوسط هستش ، فکر میکنید برای اول کار بتونم پستار بچه بشم تا دوره های دبیری رو بگزرونم و بتونم معلم خصوصی بشم ، یا مثلا خانواده هایی هستند که پرستار بچه که فارسی زبان باشهو زبانش متوسط باشه اما تسلط کامل به مبحث روان شناسی کودکان داشته باشه رو استخدام کنند اگر سایتی رو میشناسید که میشه توش رزمه بدیم مننون میشم به من هم بگید .
تو آمریکا خیلی از خانومهای ایرانی پرستار بچه میشن چون اینجا مهد کودک خیلی گرونه . لایسنس و اینها هم ندارن . فقط باید توی گروه ایرانیها اشنا پیدا کنید . برای بچه های خارجی هم میتونین کار کنید . تازه خیلی هم خوبه چون زبانتون هم راه میفته ولی برای خارجی ها ریفرنس خیلی مهمه و باید حداقل دو تا ریفرنس داشته باشد . چیز خاص دیگه ای هم ازتون نمیخوان . مثلا" این مجموعه اپارتمان که ما زندگی میکنیم , یه سایت داره که بعضی از همسایه ها میان و یه چیزهایی توش میذارن , مثلا" یکی داره اسباب کشی میکنه و مبلش رو میفروشه و یا گاراژ سیل داشتن و چند بار هم ایمیل اومد که احتیاج به بی بی سیتر داشتن ولی حتما" ریفرنس احتیاجه .
چه اشاره خوبی کردین
میرم سراعش ببینم چجوریه
تعداد اعضا : ۲نفر ، شماره کیس : **۱۲، تاریخ رویت قبولی : ۹ می، ارسال فرمها : جولای، محل مصاحبه : ایروان، تاریخ مصاحبه : ۲۲ دسامبر، تاریخ دریافت ویزا : فوریه، تاریخ مهاجرت : ۲۹ می ۲۰۱۳ ، ایالت ورودی : سن دیگو، کالیفرنیا، زندگی در حال حاظر : استرلینگ، ویرجینیا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2014-04-18 ساعت 14:01
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-24 ساعت 15:18 توسط alirz.)
سلام
من لیسانس مدیریت بازرگانی
دانشجوی فوق لیسانس مدیریت بازرگانی-گرایش مالی
حدود 4 سال هست که شاغل در بانک هستم
اگر در لاتاری امسال پذیرفته بشم.بهترین ایالتها برای کار مرتبط و یا ادامه تحصیل در رشته های مرتبط کجاها هست؟آیا سابقه کارم اونجا بدرد بخور هست؟
کلا چقدر میشه روی سابقه ی کار ایران و یا تحصیلات حساب کرد؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من لیسانس مترجمی زبان انگلیسی دارم و انگلیسیم در حد عالی هست و دو زبان. turkish وazerbayjaniهم کاملا نوشتاری و هم از نظر صحبت کردن مسلط هستم اینجا تدریس زبان می کنم اونجا کجا برم و باید از کجا شروع کنم.قبلا ممنون از پاسختون هستم.
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-22 ساعت 11:11)pey.com نوشته: خوب برا اونا که مدرک درست حسابی ندارن و نتونستن مدارک دانشگاهه رو بگیرن چی ؟!؟!؟
آیا برا اونا هم شغل پیدا میشه یا نه =D
من پستها روکه دارم میخونم همش مهندس کامپیوتر و عمران و نقشه کش و.... هستن
آیا برا ما هم شغلی هست.... مثلا برا ما دیپلمها
داداش خیالت راحت! بهترین چیزی که داره اینه که اگه خدایی اهل کار باشی و کار برات عار نباشه سرت بی کلاه نمیمونه. فقط اون ترض فکر این کار به کلاس من نمیخوره رو باید بذاری کنار. میشه انقدر درآورد که زندگی راحت و بی دغدغه داشت. اون پنج شیش سال اول یه کم ساخته ولی بعدش یهو بهتر میشه.
ما در پیاله عکس رخ یار دیده ایم
موضوعها: 17
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
اﻳﻨﺠﺎ ﻛﺴﻲ ﺯﻭﺭ ﺑﺎﺯﻭﻱ ﻛﺎﺭ ﻓﻴﺰﻳﻜﻲ و ﺳﺨﺖ و ﺩاﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻪ و ﺧﻮﺩﺷﻮ ﻫﻢ اﻟﺒﺘﻪ ﺁﺳﻴﺐ ﻧﺰﻧﻪ ﺑﻪ ﺑﺪﻥ و ﻛﻤﺮﺵ, ﺑﺎﻻﺧﺮﻩ ﺭﻭﺯﮔﺎﺭﺵ ﻣﻴﮕﺬﺭﻩ
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2014-05-05 ساعت 08:47
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-05 ساعت 08:54 توسط ali 1346.)
با سلام خدمت تمام دوستان . اول از تمام دوستانی که خالصانه اطلاع رسانی میکنند تشکر میکنم دوما هیچوقت خودتان را دست کم نگیرید و با امید و با روحیه باشید . سوما کار کردن عیب و عار نداره فقط چون به کشوری مهاجرت میکنید که فرهنگشان و زبان و قوانین شان با ما فرق داره نباید توقع هم داشته باشیم که از روز اول همه کارها اونطور که میخوایم جلو بره ولی در عین حال ترس و نا امیدی هم بی معنیه چون شما به کشوری قدم می گذاریرد که بقول معروف سرزمین فرصت هاست. شاید باورتان نشود یکی از آشنا ها میگفت من فقط از دوزندگی کمی بلد بودم که مثلا پاچه شلواری را کوتا کنم یا جایی از لباس که پاره شده بود را وصله کنم .فقط با همین یک ذره مهارت برای خودم کار ساختم و برای خودم کاری ردیف کردم . عزیزانی هم که هنوز مهاجرت نکردن سعی کنن تجارب مختلفی کسب کنند مثلا من خودم سعی کردم همیشه آچار فرانسه باشم که به هر کاری بخورم . چهارما بقول یکی از دو ستان برای آدم کاری تا تو جهنم هم کار هست نه اینکه فکر کنید که منظورم اینه که کسی تنبله نه بخدا فقط میخوام با روحیه باشید . فوقش نشد برمیگردیم کشور خودمون ایران این مهاجرت هم تجربه هست هم دنیا گردی قرار نیست که کره خاکی را فتح کنیم . پس شاد باشید وبا امید زندگی کنید چون تنها خود شما هستید که می توانید با تلاش باعث خوشبختی خودتان شوید دیگران فقط یاری رسان و راهنما هستند. امیدوارم که همگی سلامت و شاد باشید و از موفقیت هایتان بیشتر بگوید و باعث دلگرمی همدیگر شوید ولی در هر زمینه ای خودتان را دست کم نگیرید چون انسان توانایی های خاصی داره . موفقیت همگی آرزوی قلبی منه
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
علي جون ممنون از اين همه انرژي كه با حرفات بهمون ميدي
اميدوارم در تمام مراحل زندگي موفق باشي
من هم فكر ميكنم به خاطر تغيير زبان و فرهنگ و مسائل ديگه يه تازه وارد نميتونه شغل مورد نظرش رو بدست بياره و براي گذران امورات روزمره و آشنايي بيشتر با زبان و فرهنگ و پيدا كردن راههاي درآمد زايي بيشتر مجبور ميشه تن به كارايي بده كه قطعا توي وطن خودش انجام نميداده.
ولي نكته مهم اينه كه اگه هدف ما بقا و پيشرفت توي اين مملكت باشه قطعا راههاي پيشرفت رو پيدا ميكنيم و پله پله رو به بالا حركت ميكنيم
من حدود 20 روزه در هيوستون هستم و ميبينم كساني كه جلوتر از من اومدن بعد از 2 سال روي روال افتادن و شروع به كسب درآمد و زندگي راحت كردن.
البته پس از تحقيق 95 درصد افرادي كه وارد اين مملكت ميشن از كار سطح پايين تر از چيزي كه در ايران داشتن شروع ميكنن.
حتي كساني كه دكتر يا مهندس سطح بالا بودن .
پس اين قضيه احتمالا براي بقيه دوستان هم صادقه
ولي نكته مهم اينه كه ما هدف داشته باشيم و براي رسيدن به سطح بهتر كاراي سطح پايين انجام بديم نه اينكه در همون سطح بمونيم.
از جمله كارايي كه ميتونيم انجام بديم اينه كه روز به روز اطلاعاتمون رو بيشتر كنيم يه كار خوب و بازاردار رو يادبگيريم و لايسنسش رو بگيريم و يا سعي كنيم درس بخونيم و مدارك اينجا رو بگيريم. البته اين پيشنهادات ميتوني نمونه اي از راههاي موفقيت باشه.
قطعا راههاي بيشتري هم هست كه بچه هاي پيشكسوت تر ميتونن بيشتر راهنمايي كنن.
شماره کیس: 2014AS3xx
کنسولگری: ابوظبي
تاریخ مصاحبه: 15 دسامبر 2013
دریافت ویزا: 17 دسامبر 2013
تاريخ اولين ورود: 10 آوريل 2014
مقصد اول : هيوستون تگزاس
مقصد دوم: لاس وگاس نوادا
مرد باش و پاي در راه بنه
راه خود گويدت چون بايد كرد
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
ما قطعا خيلي ديديم افرادي رو كه از روستاها به شهر هاي بزرگ مثل تهران ميان و بدون تجربه و با سادگي تمام شروع به كار ميكنن و از كاراي سطح پايين شروع ميكنن .
مثلا توي يه سوپر ماركت شروع به كار تميزكاري ميكنن. آهسته آهسته شروع ميكنن به قفسه چيني و بعد صندوق داري و بعد خريد هاي سوپري رو انجام ميدن.
بعد با فروشنده هاي مواد غذايي آشنا ميشن و منابع رو شناسايي ميكنن. طرز برخورد با مشتري رو ياد ميگيرن و زبون ريختن براي مشتري و ...
آهسته آهسته يه پس انداز اندك جمع ميكنن و با دو سه تا همشهري هاش يه سوپري كوچيك راه ميندازن.اين آقا راه و چاه اداره يه سوپري بزرگ رو بلده و براحتي از عهده مديريت يه سوپري كوچيك بر مياد و با يك شاگرد راحت كارش رو شروع ميكنه و اگه سوپري خودش توي همون محدوده باشه عده اي از مشتري هاي مغازه قبلي رو به سمت خودش ميكشونه. آهسته آهسته كار رو وسعت ميده و حتي در اغلب مواقع تعداد مغازه هاي اين شخص بيشتر ميشه.
ولي چه دليلي داره اين آقاي روستايي ميتونه به اين شكل كار كنه ولي افراد همسن وسال ايشون كه اهل تهران هستن نميتونن؟
به نظر من تنها دليل موفقيت ايشون اينه كه تجربه كاراي سطح پايين(جارو كشي كف مغازه ) تا كاراي سطح بالاي مغازشو قبلا انجام داده و به راحتي ميتونه اين كارا رو از كارمنداش بخواد و هر كجا گير بكنه خودش از عهده كاراش برمياد و ضمنا اگر روزي شكست بخوره ميتونه از دوباره شروع كنه.
امروز رفتم سايت مك دونالد رو ديدم . توي قسمت استخدامش يه جمله نوشته بود و اون اينوميگفت كه
50 در از مديران و صاحبان رستورانهاي مك دونالد كار خودشونو به عنوان خدمه در مك دونالد شروع كردن.
و اين رو از چند نفر از دوستان كه در نقاط مختلف شهر در مك دونالد كار ميكردن پرسيدم و تقريبا درست بود.
منظور از اين مطالب اين بود كه زندگي هميشه به اين شكل نميمونه . اگه ما براي خودمون هدفي داشته باشيم و واقعا تصميم بگيريم اينجا زندگي كنيم و زندگي بهتري براي خودمون بسازيم مطمئنا ميتونيم.
همه ميگن اينجا سرزمين فرصت هاست.
من هم فكر ميكنم اينجا سرزمين فرصتهاست اگه مرد باشم و شروع كنم.كار سطح پايين اگه موقت باشه عار نيست.
ولي به شرطي كه در كنارش برنامه ريزي كنيم براي پله بالاتر.
موفق و پيروز باشيد.
شماره کیس: 2014AS3xx
کنسولگری: ابوظبي
تاریخ مصاحبه: 15 دسامبر 2013
دریافت ویزا: 17 دسامبر 2013
تاريخ اولين ورود: 10 آوريل 2014
مقصد اول : هيوستون تگزاس
مقصد دوم: لاس وگاس نوادا
مرد باش و پاي در راه بنه
راه خود گويدت چون بايد كرد