موضوعها: 17
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
منظورم از اینکه کسی که اینهمه پول داره از الان میدونه چکار باید بکنه این بود که مهاجرسرا آخرین جایی باید باشه که برای گرفتن مشاوره برای همچین سرمایه ای بیایید و نه اولین!!
این پول بی نهایت گنده هست و مدیریت همچین سرمایه ای بسیار سخت که همانطور که گفتم صرفا باید از طریق شرکتهای مدیریت ثروت معتبر انجام بشه.
اینجا راه اندازی بیزنس مخصوصا برای یک تازه وارد صد برابر سخت تر از ایران هست چون اولا بروکراسی زیاده و ثانیا مشکلات و هزینه ها رو نمیشه با چرب کردن سبیل مامورها حل و فصل کرد!!
خیلی خیلی خیلی مواظب باشید.
من الان برای یک سوال ساده یک ماهه که دارم با ادارات مختلف مکاتبه و مکالمه میکنم و هر کدام برای سوال یک جواب متفاوت میدن و هنوز نتونستم به جوابی نهایی برسم!!
بنابرین اینجا آنطور هم که فکر کنید، زیاد کارها رو حساب کتاب نیست و به طرفه العینی آدم به خاک سیاه میشینه.
موفق و شاد باشید.
موضوعها: 0
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
2014-08-22 ساعت 10:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-22 ساعت 10:19 توسط soheilbadami.)
(2014-08-21 ساعت 16:54)m.a.masoud نوشته: (2014-08-21 ساعت 10:35)soheilbadami نوشته: اقا هر وقت اومدی بگو خودم بهت مشاوره میدم زیادم دستمزد نمیگیرم راستی اگه بار اولت هست که این مقدار میاری مجوز خزانه داری یادت نره.
دمت گرم رفیق. با هماهنگی که وکیلم انجام داده برای دریافت مجوز از خزانه داری اقدام کردم منتها ترسم از اینه «نکنه بعد از انتقال دولت آمریکا بخواهد از پول منتقل شده مالیات دریافت کنه».
همون وکیل میتونه ترتیبی بده که شما کمترین مالیات رو بدی اگر بتونه جوری ثابت کنه که همه اش از درامد نبوده و ثانیا مالیاتش در مقصد پرداخت شده. اصولا در سیستم امریکا بالعکس اروپا یا کانادا میزان ثروت با مالیات رابطه عکس دارد شما هر چه ثروتمند تر باشید مالیات کمتری میدید.
البته من معتقد نیستم 5 میلیون در امریکا پول خیلی زیادی هست چون در بعضی مناطق بهای یک خانه میتواند باشد.اما بنظرم بهترین گزینه برای این حدود پول اینه که شما معادلش رو هم وام بگیری و یک کمپلکس مالتی فمیلی خریداری و توسط شرکت گرداننده اجاره بدی و اجاره داری کنین. این نوع کسب علاوه بر ریسک کم سوبسید بزرگی از لحاظ بخشودگی مالیاتی داره در امریکا چه از جانب دولت استیت مربوطه و چه فدرال
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
براساس اطلاعات کاملی که از دهها دوست و فامیل در آمریکا دارم، کسیکه در امریکا درس نخونده باشه حتی اگر با مدرک دکتری هم بره کار گیر نمیاره یعنی کار خوب و مناسب. دهها ساله که همین منوال بوده. علتش هم اونقدر مشخص است که گفتن ندره. اگر قبلا با ویزای دانشجویی رفتید و تحصیل کردید به نظر برای گرین کارت برید وگرنه به شدت پول و وقتتون تلف میشه. اگر بگم بیش از سی نفر میشناسم که از ۶ ماه تا حداکثر در سه سال برگشتن و ..... دیگه تهش مشخص است
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز اگر برای اینده بچه ها این کارو میکنی میتونی با ۵۰۰۰۰۰۰ تا سرمایه گذاری کنی مابقی پولتم همین جا باهاش کار کن که مطمئنا میدونی ایران برای ادمی که میتونه خوب پول در بیاره بهترین جای دنیاست
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من مدرک کارشناسی نرم افزار دارم از پیام نور ولی سابقه کاریم در زمینه حسابداری هستش.....و یه کاره غیرمرتبط هم بلدم(تزئین گل)کار گلفروشی بدلیل شغل پدر و برادرم.و کار قالیبافی البته نه حرفه ای
میخواستم بدونم آیا اینهای که من گفتم اونجا کمکم میکنه،به دردم میخوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2015AS4XXX یک نفر ،از آنکارا تغییر به ابوظبی،مصاحبه اپریل،ویزا یکضرب
به آرامی شروع به مردن میکنی اگربرای مطمئن درنامطمئن خطر نکنی،اگر ورای رویاها نروی...امروز رامخاطره کن.کاری کن.نگذار که به آرامی بمیری
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من یک پرسشی دارم اگر هر کسی میدونه لطفا راهنمایی کنید. در ایران لیسانس مدیریت و برنامه ریزی آموزشی (علوم تربیتی) دانشگاه دولتی را گرفتم و 14 سال هم ساکن برلین بودم و به زبان آلمانی مسلط هستم. مربی کودکستان بودم و یک دوره دو ساله Medical records and billing clerk (حسابداری بیمارستان و سرای سالمندان) گذروندم . دو سالی هست که به آمریکا مهاجرت کردم و گرین کارت و گواهینامه رانندگیم را گرفتم. در حال حاضر در کتابخانه شهرمون دارم زبان انگلیسی را یاد میگیرم خیلی آرام پیش میرند ولی یک معلم خصوصی هم دارم. دوست دارم کار کنم ولی نه دیگه تو کودکستان. واقعا نمیدونم باید از کجا شروع کنم آیا لازمه که یک دوره کلاسهای ESL را برای گرفتن مدرکش بگذرونم؟ یا مدارکم را برای ارزیابی به سکرمنتو بفرستم؟ با کمک معلم خصوصیم هم رزمه ام را تکمیل کردم ولی اصلا نمیدونم اولین گام برای پیدا کردن یک کار مناسب چیه؟ خواهش می کنم یک راه اساسی به من نشون بدید. من در شمال کالیفرنیا نزدیک به سانفرانسیسکو زندگی می کنم. با سپاس
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2014-11-13 ساعت 02:21
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-11-13 ساعت 02:26 توسط Azarakhsh43.)
با سپاس از پاسخگویی شما. ولی1- گام اول برای گرفتن فوق لیسانس چی هست؟ 2- باید تست تافل بدم که شنیدم خیلی سخت هست. 3- باید مدارکم را ارزیابی کنند؟ 4- آیا میتونم پیش از ورود به مرحله فوق لیسانس با این مدارکی که دارم کاری را شروع کنم؟