کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
برای من در آمریکا چه شغلی هست؟
ببخشی آیا برای درخواست کار دادن و گرفتن کار تخصصی مدرک دانشگاهی مثل ایران لازمه یا تخصص کافیه ؟ چون مدارک دانشگاهی ما اونجا مورد قبول نیست
Clear Smile- Interview : March
پاسخ
تشکر کنندگان:
بطور اتفاقی با این لینک آشنا شدم
فرصتهای شغلی تخصصی در شرکت نفتی oxy

https://oxy.taleo.net/careersection/2/jo...tl?lang=en

هم برق نیاز دارن هم ابزاردقیق هم ...
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
می خواستم در خصوص روال کار اداری و مالی بدونم
و اینکه در این زمینه ها میشه کار پیدا کرد یا شرایط خاص خودشو داره ....
و تجربه و سابقه میتونه کمکی باشیه برای پیدا کردن در این خصوص یا نه ؟
از دوستان در زمینه اطلاعاتی دارن لطفا راهنمایی کنید
با تشکر فراوان
2015/Abu Dhabi
کلیرTongueWink
مقصد: کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-08-01 ساعت 10:50)lotttery2015 نوشته:  ببخشی آیا برای درخواست کار دادن و گرفتن کار تخصصی مدرک دانشگاهی مثل ایران لازمه یا تخصص کافیه ؟ چون مدارک دانشگاهی ما اونجا مورد قبول نیست
قطعا تخصصه که میتونه مدرک داشنگاهی شما رو ثابت کنه و جهت اطلاع برای کار اگر تخصص خوبی داشته باشید مدرک دانشگاهی تایید است !
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
پاسخ
تشکر کنندگان: peymanmohajer ، lotttery2015 ، قصه گو ، kaziar
(2014-08-03 ساعت 09:38)mechanicalengineer نوشته:  
(2014-08-01 ساعت 10:50)lotttery2015 نوشته:  ببخشی آیا برای درخواست کار دادن و گرفتن کار تخصصی مدرک دانشگاهی مثل ایران لازمه یا تخصص کافیه ؟ چون مدارک دانشگاهی ما اونجا مورد قبول نیست
قطعا تخصصه که میتونه مدرک داشنگاهی شما رو ثابت کنه و جهت اطلاع برای کار اگر تخصص خوبی داشته باشید مدرک دانشگاهی تایید است !

ممنون از شما والا من رفتم تو سایت کاریابی آمریکا یه موقعیت شغلی بود تو رشته خودم شرایطش مدرک تحصیلی لیسانس و 5 سال سابقه کار میخواست . من 5 سال سابقه کار رو در ایران دارم آیا سابقه کار ایران مورد قبول هست ؟ مدرکم رو میخوام اونجا معادل سازی بکنم . مدرک معادل مورد قبول هست برای اونها جهت گرفتن شغل؟ از نظر تخصص کاری مشکلی ندارم
پاسخ
تشکر کنندگان: mohammadg846 ، قصه گو ، kaziar
(2014-08-06 ساعت 10:58)lotttery2015 نوشته:  

ممنون از شما والا من رفتم تو سایت کاریابی آمریکا یه موقعیت شغلی بود تو رشته خودم شرایطش مدرک تحصیلی لیسانس و 5 سال سابقه کار میخواست . من 5 سال سابقه کار رو در ایران دارم آیا سابقه کار ایران مورد قبول هست ؟ مدرکم رو میخوام اونجا معادل سازی بکنم . مدرک معادل مورد قبول هست برای اونها جهت گرفتن شغل؟ از نظر تخصص کاری مشکلی ندارم

طبق نوشته های قبلی دوستان مقیم اونور آب شرکتها معمولا برای نیروی ایده آلشون آگهی میدن اما آخر سر مجبور میشن با بهترین نفری که مراجعه کرده راه بیان.برای 5 سال سابقه تون هم بیشتر از مدرک به تخصص و مصاحبه تان اهمیت میدن و فوقش اینه که بگن چون سابق آمریکایی ندارین حقوقتون را فعلا کم میدیم! پس اگر اپلای کنید ضرر نمیکنید
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، kaziar
(2014-08-06 ساعت 10:58)lotttery2015 نوشته:  

طبق نوشته های قبلی دوستان مقیم اونور آب شرکتها معمولا برای نیروی ایده آلشون آگهی میدن اما آخر سر مجبور میشن با بهترین نفری که مراجعه کرده راه بیان.برای 5 سال سابقه تون هم بیشتر از مدرک به تخصص و مصاحبه تان اهمیت میدن و فوقش اینه که بگن چون سابق آمریکایی ندارین حقوقتون را فعلا کم میدیم! پس اگر اپلای کنید ضرر نمیکنید
پاسخ
تشکر کنندگان: eybaba ، lotttery2015
سلام ودردود بردوستان واعضای محترم
من بیشترین مطالبی که در اینجا خوندم میدیدم دوستانی با مدارک تحصیلی بالارفتن به امریکا ولی در حال حاضر مشغول به کارهای غیر از رشته تحصیلی یا بی کار هستن ؟برام سوال بوجود میاد میگم این اقا یا خانوم باوجود اینکه تحصیل کرده هستن دارن اونجا مثلا (یا حسابدار صندوق یا ....)هستن جسارت نشه قصد بی ادبی ندارم ولی اگه در ایران بودن بهترین ها براشون مهیابود ولی حد اقل خوش بحالشون که همون شغلو در امریکا دارن باخوندن این مطالب دوستان میشه دیگه در ایران که مدرکشبدرد نمیخوره بازم بری درس بخونی
من پسر خالم در حال حاضر در هاوای بعد از 9سال از اشپزی رستوران وپیشخدمت بود والان نصاب موکت هست باوجود مدرک تحصیلی که داشت داره موکت نصب میکنه مادر وپدرشو روهم به اونجا دعوت کرده والان شهروند شدن
سوال من اینکه من دیپلمم وکارم دکوراسیون داخلی (کناف)که یکی از مشاغل بین المللی به حساب میاد یعنی کارتش درتمام دنیا معتبره 27سالمه ومجردم نمیدونم ازکجا باید شروع کنم خیلی دوست دارم مهاجرت کنم شرایط سختشو به جون دل میپذیرم وتن به هرکاری میدم
راهنمایی میخواستم ایا میشه من خودمو برای هجرت کردن به کشوری دیگه امده کنم کلاس زبان شورع کردم ودرحال اموزش هستم اگه بشه برنامم برای چند وقت دیگس اما نمیدونم ازکجا وچه جوری شروع کنم توریستی باید بیام یا تویلاتاری شرکت کنم یا....
اگه راهنمایی بفرمایید سپاس گذارم
باتشکر دوست کوچک شما
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-08-11 ساعت 01:26)عباس افخمی نوشته:  Shyسلام ودردود بردوستان واعضای محترم
من بیشترین مطالبی که در اینجا خوندم میدیدم دوستانی با مدارک تحصیلی بالارفتن به آمریکا ولی در حال حاضر مشغول به کارهای غیر از رشته تحصیلی یا بی کار هستن ؟برام سوال بوجود میاد میگم این اقا یا خانوم باوجود اینکه تحصیل کرده هستن دارن اونجا مثلا (یا حسابدار صندوق یا ....)هستن جسارت نشه قصد بی ادبی ندارم ولی اگه در ایران بودن بهترین ها براشون مهیابود ولی حد اقل خوش بحالشون که همون شغلو در آمریکا دارن باخوندن این مطالب دوستان میشه دیگه در ایران که مدرکشبدرد نمیخوره بازم بری درس بخونی
من پسر خالم در حال حاضر در هاوای بعد از 9سال از اشپزی رستوران وپیشخدمت بود والان نصاب موکت هست باوجود مدرک تحصیلی که داشت داره موکت نصب میکنه مادر وپدرشو روهم به اونجا دعوت کرده والان شهروند شدن
سوال من اینکه من دیپلمم وکارم دکوراسیون داخلی (کناف)که یکی از مشاغل بین المللی به حساب میاد یعنی کارتش درتمام دنیا معتبره 27سالمه ومجردم نمیدونم ازکجا باید شروع کنم خیلی دوست دارم مهاجرت کنم شرایط سختشو به جون دل میپذیرم وتن به هرکاری میدم
راهنمایی میخواستم ایا میشه من خودمو برای هجرت کردن به کشوری دیگه امده کنم کلاس زبان شورع کردم ودرحال اموزش هستم اگه بشه برنامم برای چند وقت دیگس اما نمیدونم ازکجا وچه جوری شروع کنم توریستی باید بیام یا تویلاتاری شرکت کنم یا....
اگه راهنمایی بفرمایید سپاس گذارم
باتشکر دوست کوچک شما
Shy

دوست عزيز
براي مهاجرت به امريكا در حال حاضر با شرايط سختي كه داره شركت در لاتاري بهترين راهه ولي بايد صبور باشيد و عجله نكنيد. حتما در لاتاري سال 2016 كه در مهر 93 تا پايان آبان 93 نامنويسي ميكنه شركت كنيد . به اميد خدا برنده بشيد . در رابطه با روشهاي ديگر مهاجرت به امريكا ( سرمايه گذاري ، ازدواج و . . . ) بايد به سايتها و تاپيكهاي مربوطه مراجعه و مطالب آنجا را مطالعه فرماييد.
به اميد موفقيت شما.
شماره کیس :2014AS71xx/ تعداد 4 نفر/سفارت انکارا /مصاحبه 3 جولاي / وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 12 سپتامبر
جامانده از لاتاري 2014 SadSad
پاسخ
تشکر کنندگان: babak12 ، kaziar
من مدرك اشپزي و شيريني پزي دارم خيلي هم اطلاعات در مورد كيك و شيرني هاي ايراني و دسر هاي مختلف دارم ولي تو ايالت مريلند فعلا كاري پيدا نكردم در اين مورد .
شماره کیس***2014AS00000
تاریخ رویت قبولی:ارديبهشت
کنسولگری:انكارا
تعداد افراد منظور در کیس :١
ارسال فرم: 10 Jun
مصاحبه:١٠ دسامبر
دریافت ویزا:يه ضربSmile
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، lighter ، مير منصور
(2014-08-13 ساعت 22:30)Niyousha نوشته:  من مدرك اشپزي و شيريني پزي دارم خيلي هم اطلاعات در مورد كيك و شيرني هاي ايراني و دسر هاي مختلف دارم ولي تو ايالت مريلند فعلا كاري پيدا نكردم در اين مورد .

حتما حتما به یکی دو آموزشگاه شیرینی پزی مراجعه و ثبت نام کنید با اینکه میگید واردید اما این محلها یکی از راحتترین جاها برای پیدا کردن کار هستند.
کارفرماها معمولا با مربی ها آشناها هستن و ازشون نیروی کار وارد میخوان و اگه مربی ببینه کارت درسته ممکنه معرفی کنه.
همیشه هم اینطور نیست و من برای کلاس سکیوریتی که اوایل رفتم دیدم اونقدر متقاضی بود البته زمان بیکاری بدی هم بود 2011 که اصلا مربی به این چیزها فکر نمیکرد.
یک دوره چهار روزه بود میگفت بیا پول بده مدرک بگیر برو اما چیزهایی مهارتی مثل همین شیری پزی و آشپزی حسابش جداست.
ضمنا به تک تک سوپرمارکتهای بزرگ پابلکیس و وین دیکسی و خلاصه هر فروشگاهی که قسمت شیرینی داره مراجعه کنید و سعی کنید که سوپروایزر بخش شیرینی رو ببینید. اگه نیرو بخواد خودش میگه بیا کمکت کنم که اپلای کنی برای کار.
احتمالا زبانتون هم خوب نیست و این مزید بر علت شده.
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، lighter ، ParsTrader ، مير منصور
يامي عزيز از جوابت نيرو گرفتم ، چون من هم دوران كليرنسم رو با رفتن به كلاس شيريني پزي و آشپزي گذروندم اما قراره فني و حرفه اي بعد از اين ، كارت هوشمند بده و مثل قبلاً نميتونيم مداركمون رو قاب كنيم بزنيم دل ديوار كه همه ببينند،فني و حرفه اي ميگه من بين المللي ام.نميدونم راست ميگه يا نه؟!؟ من تو فكر اين بودم كه اگه پام به فروشگاهي باز نشد ، وندور بشم!!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: lighter ، yami ، babak12
(2014-08-14 ساعت 01:04)قصه گو نوشته:  يامي عزيز از جوابت نيرو گرفتم ، چون من هم دوران كليرنسم رو با رفتن به كلاس شيريني پزي و آشپزي گذروندم اما قراره فني و حرفه اي بعد از اين ، كارت هوشمند بده و مثل قبلاً نميتونيم مداركمون رو قاب كنيم بزنيم دل ديوار كه همه ببينند،فني و حرفه اي ميگه من بين المللي ام.نميدونم راست ميگه يا نه؟!؟ من تو فكر اين بودم كه اگه پام به فروشگاهي باز نشد ، وندور بشم!!

خواهش میکنم...
اینکه مدرک فنی حرفه ای بین المللی و ازین حرفها، متاسفانه چرندیاتی بیش نیست که من نمیدونم چرا سازمان فنی حرفه ای بجای مهارت به خورد مهارت آموزان میده.
در آمریکایی که مدرک ایالت به ایالت جداست، رو چه حسابی باید روی مدرک ایران فنی حرفه ای حساب کرد اما... اما و اما
مسئله اینه که در این شغل و مهارت شما اینجا زیاد مدرک مهم نیست. مهارت مهم هست. ایران الان مد شده به هر چی یک کارت میدن. کارت ملی، کارت سربازی، کارت یارانه، کارت رایانه!، کارت بانک، کارت سهام، کارت فلان کارت بیسان و تازگی حتی در اینترنت خوندم که به معتادها هم کارت هوشمند شناسایی معتادان میدن!! (http://isna.ir/fa/news/91072717675/%D9%8...9%86%D8%AF) حالا انتظار دارن معتاد با این کارت چکار کنه رو نمیدونم!
شما فردا پس فردا برین در یک فروشگاهی مثل پابلیکس در قسمت نان و شیرینی کار کنید، به کارتون نگاه میکنن نه به کارتتون!!
چون اونجا یکی دو نفر سوپروایزر دارید و سر خود نیستید که بگن اگه این مدرک رو نداشته باشه نمیشه بهش کار سپرد.
بنابرین نگران این حرفها نباشید، و فنی حرفه اصلا بهت کاغذ و کارت نداد هم اهمیتی نداره به هیچ وجه.
فقط و فقط تا میتونی روی افزایش مهارتت کار کن. اینجا آمدی در فروشگاه گفتن بیا این یک دونه کیک رو تزئین کن ببینیم چی بلدی، اگه عالی کار کردی همانجا بهت کار میدن، اگه نتونستی لیسانس شیرینی هم داشته باشی و دختر قناد هم باشی، به درب خروجی راهنمایی میکنن.
در ضمن روی نان ها هم خیلی کار اگه میتونی. نان فانتزی. تونستی برو چند روزی در نان فانتزی های بزرگ کار کن که با دستگاهها و سیستم کار پخت نان در حجم بالا آشنا بشی. همین شیرینی پزی هم اینجا همش در حجم بالاست و اینجوری نیست که نهایت یکی دو تا کیک در روز بپزی یا تزئین کنی.
یک اینترنت خوب پیدا کن و در یوتیوب بگرد ببین آموزش شیرینی پزی بصورت تجاری آمریکایی چی هست که با سیستم و روال اینجا آشنا بشی.
کار راحتی نیست و حسابی از نظر فیزیکی آدم رو خسته میکنه ما حداقل دلت به این خوشه که یک کاری بلدی که همه بلد نیستن و این نجات دهنده هست، اگه کمی زبان بدونی و از نظر قدرت فیزیکی هم خوب باشی.
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، ParsTrader ، مير منصور ، Abdorrezaa
(2014-08-13 ساعت 23:38)yami نوشته:  
(2014-08-13 ساعت 22:30)Niyousha نوشته:  من مدرك اشپزي و شيريني پزي دارم خيلي هم اطلاعات در مورد كيك و شيرني هاي ايراني و دسر هاي مختلف دارم ولي تو ايالت مريلند فعلا كاري پيدا نكردم در اين مورد

[quote='yami' pid='534804' dateline='1407956939']
[quote='Niyousha' pid='534750' dateline='1407952809']
من مدرك اشپزي و شيريني پزي دارم خيلي هم اطلاعات در مورد كيك و شيرني هاي ايراني و دسر هاي مختلف دارم ولي تو ايالت مريلند فعلا كاري پيدا نكردم در اين مورد .

حتما حتما به یکی دو آموزشگاه شیرینی پزی مراجعه و ثبت نام کنید با اینکه میگید واردید اما این محلها یکی از راحتترین جاها برای پیدا کردن کار هستند.
کارفرماها معمولا با مربی ها آشناها هستن و ازشون نیروی کار وارد میخوان و اگه مربی ببینه کارت درسته ممکنه معرفی کنه.
همیشه هم اینطور نیست و من برای کلاس سکیوریتی که اوایل رفتم دیدم اونقدر متقاضی بود البته زمان بیکاری بدی هم بود 2011 که اصلا مربی به این چیزها فکر نمیکرد.
یک دوره چهار روزه بود میگفت بیا پول بده مدرک بگیر برو اما چیزهایی مهارتی مثل همین شیری پزی و آشپزی حسابش جداست.
ضمنا به تک تک سوپرمارکتهای بزرگ پابلکیس و وین دیکسی و خلاصه هر فروشگاهی که قسمت شیرینی داره مراجعه کنید و سعی کنید که سوپروایزر بخش شیرینی رو ببینید. اگه نیرو بخواد خودش میگه بیا کمکت کنم که اپلای کنی برای کار.

زبانم بد نيست ، فعلا هم دارم تو يه بوتيك لباس عروس كار ميكنم ولي هم حقوقش كمه هم كارفرما ايرانيه و خيلي رو افزايش حقوق و اينچيزا فكر نميكنه ، از كارم شديدا راضيه ولي من از شرايط راضي نيستم ... من خودم علاقم بيشتر به كاراي هنري تو زمينه شيريني و كيك و نان هست ولي مشكلم اينه اينجا به يكي از فروشگاهاي ايراني كه بخش شيريني داشت گفتم همين مسئله رو گفت بايد مجوز داشته باشي كه من مجوز امريكايي ندارم و نميدونم چجوري بايد بگيرم. حرفه رو دارم ولي راه و روش كار گرفتن بلد نيستم
شماره کیس***2014AS00000
تاریخ رویت قبولی:ارديبهشت
کنسولگری:انكارا
تعداد افراد منظور در کیس :١
ارسال فرم: 10 Jun
مصاحبه:١٠ دسامبر
دریافت ویزا:يه ضربSmile
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو
(2014-08-14 ساعت 07:16)Niyousha نوشته:  
(2014-08-13 ساعت 23:38)yami نوشته:  
(2014-08-13 ساعت 22:30)Niyousha نوشته:  من مدرك اشپزي و شيريني پزي دارم خيلي هم اطلاعات در مورد كيك و شيرني هاي ايراني و دسر هاي مختلف دارم ولي تو ايالت مريلند فعلا كاري پيدا نكردم در اين مورد

[quote='yami' pid='534804' dateline='1407956939']
[quote='Niyousha' pid='534750' dateline='1407952809']

زبانم بد نيست ، فعلا هم دارم تو يه بوتيك لباس عروس كار ميكنم ولي هم حقوقش كمه هم كارفرما ايرانيه و خيلي رو افزايش حقوق و اينچيزا فكر نميكنه ، از كارم شديدا راضيه ولي من از شرايط راضي نيستم ... من خودم علاقم بيشتر به كاراي هنري تو زمينه شيريني و كيك و نان هست ولي مشكلم اينه اينجا به يكي از فروشگاهاي ايراني كه بخش شيريني داشت گفتم همين مسئله رو گفت بايد مجوز داشته باشي كه من مجوز امريكايي ندارم و نميدونم چجوري بايد بگيرم. حرفه رو دارم ولي راه و روش كار گرفتن بلد نيستم

این که چیزی نیست، برو به یکی از این سوپرمارکتهای پابلیکس یا وین دیکسی یا هر کدام که قسمت شیرینی پزی (و نه صرفا فروشی) داره.
سعی کن با مسولش صحبت کنی ببینی که از کجا باید شروع کنی.
اینا احتمالا آموزشگاههای خوب رو که کارگر خوب تربیت کرده میشناسن.
تازه ممکنه اصلا بگه برای شروع از همچین فروشگاههایی به مدرک اینا هم نیازی نداری و خودشون راهت میندازن تا بعدا بری دنبال مدرک.
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان