کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
برای من در آمریکا چه شغلی هست؟
با سلام دوستان من لیسانس دبیری زبان دارم 2 سوال دارم : 1. آیا می تونم با همون مدرک دبیری زبان ادامه بدم و مثلا تو مدرسه ای جایی تدریس کنم ؟ یا اینکه واسه مهاجر ها؟ 2. اگه مدرکم و تخصصم (تدریس) بدرد نمی خوره پیشنهاد می کنین دنبال چه حرفه ای برم . ( البته کار ترجمم خوبه و خبرنگاری هم دوست دارم)
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-08-15 ساعت 14:52)mfte.teacher نوشته:  با سلام دوستان من لیسانس دبیری زبان دارم 2 سوال دارم : 1. آیا می تونم با همون مدرک دبیری زبان ادامه بدم و مثلا تو مدرسه ای جایی تدریس کنم ؟ یا اینکه واسه مهاجر ها؟ 2. اگه مدرکم و تخصصم (تدریس) بدرد نمی خوره پیشنهاد می کنین دنبال چه حرفه ای برم . ( البته کار ترجمم خوبه و خبرنگاری هم دوست دارم)
تا اونجایی که من اینجا دستگیرم شده،شما به تنهایی با اتکا به مدرک تحصیلیتون نمی تونین تدریس کنین.اگر علاقه مند به تدریس هستین،اکیدا توصیه می کنم مناطق آموزشی شهر خودتون رو شناسایی کنین.بعد می تونین برین و گواهی نامه های مخصوص و دوره های لازم رو بگذرونین.معمولا خود مناطق آموزشی که ایجا بهشون اسکول دیستریکت می گن به خوبی شما رو راهنمایی می کنن.یه سری موسسات هستن که کارشون تربیت مدرسه و بعد از یه دوره گاها یه ساله و شاید هم بیشتر اول به صورت اینترشیب و بعد هم مدرس اصلی مشغول به کار میشین.ضمنا کار به عنوان معلم ذخیره هم تا گرفتن مدارک اصلی توصیه میشه.
موفق باشین.
پاسخ
تشکر کنندگان: mfte.teacher ، babak12 ، kaziar
(2014-08-16 ساعت 08:07)sce نوشته:  
(2014-08-15 ساعت 14:52)mfte.teacher نوشته:  با سلام دوستان من لیسانس دبیری زبان دارم 2 سوال دارم : 1. آیا می تونم با همون مدرک دبیری زبان ادامه بدم و مثلا تو مدرسه ای جایی تدریس کنم ؟ یا اینکه واسه مهاجر ها؟ 2. اگه مدرکم و تخصصم (تدریس) بدرد نمی خوره پیشنهاد می کنین دنبال چه حرفه ای برم . ( البته کار ترجمم خوبه و خبرنگاری هم دوست دارم)
تا اونجایی که من اینجا دستگیرم شده،شما به تنهایی با اتکا به مدرک تحصیلیتون نمی تونین تدریس کنین.اگر علاقه مند به تدریس هستین،اکیدا توصیه می کنم مناطق آموزشی شهر خودتون رو شناسایی کنین.بعد می تونین برین و گواهی نامه های مخصوص و دوره های لازم رو بگذرونین.معمولا خود مناطق آموزشی که ایجا بهشون اسکول دیستریکت می گن به خوبی شما رو راهنمایی می کنن.یه سری موسسات هستن که کارشون تربیت مدرسه و بعد از یه دوره گاها یه ساله و شاید هم بیشتر اول به صورت اینترشیب و بعد هم مدرس اصلی مشغول به کار میشین.ضمنا کار به عنوان معلم ذخیره هم تا گرفتن مدارک اصلی توصیه میشه.
موفق باشین.
خیلی ممنون از اینکه وقت گذاشتین. درآمد شغلی مثل معلمی چطوره؟ حدودا می دونین ساعتی چنده؟ و اینکه یه شغل دولتی حساب میشه؟ با تشکر
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-08-16 ساعت 09:05)mfte.teacher نوشته:  
(2014-08-15 ساعت 14:52)mfte.teacher نوشته:  با سلام دوستان من لیسانس دبیری زبان دارم...
تا اونجایی که من اینجا دستگیرم شد...
خیلی ممنون از اینکه وقت گذاشتین. درآمد شغلی مثل معلمی چطوره؟ حدودا می دونین ساعتی چنده؟ و اینکه یه شغل دولتی حساب میشه؟ با تشکر
والا من بی اطلاعم.
اما از کسی شنیدم برای شروع چیزی تا حدود 50 هزار تا در سال میدن.راست یا دروغش با اونی که گفت.اگر به اطلاعلای تو این مورد رسیدم حتما باهاتون در میون میزارم.
موفق باشین.
پاسخ
تشکر کنندگان: mfte.teacher ، kaziar
سلام ب دوستان گرامی
من از برندگان لاتاری 2015 هستم
فوق لیسانس مکانیک دارم و دو سال سابقه کار تعمیرات نیروگاهی
زبانم خوب نیست
کار با کامپیوترم عالیه
نرم افزارهای تخصصی ام چندتا بلدم
1-کدوم ایالت برا من کار راحتتر گیر میاد؟
2- برا اینکه راحت استخدام بشم تو چ زمینه ای قوی کنم خودمو؟؟؟ مثلا زبان نرم افزار ...
3- بهترین کارایی که میتونم تا زمان گرفتن ویزا بکنم چیه (تقریبا یه سال) غیر از زبان البته!

4- راستی من از بچگی آهنگری میرفتم سه ماه تعطیلیا، یعنی درب و پنجره سازی جوشکاری و تعمیر ادوات کشاورزی بلدم اینم میتونم رووش حساب کنم برا روز موادا!
5- یا اینکه میتونم دوتا رزومه پرکنم؟ (بالاخره زندگی خرج داره Smile )

ممنون
2015AS4$$$-Abu Dhabi←Ank-Ds260:14Jul2014-Curr:9Feb-Case:One-Sec Lett:24Feb-Int:15Apr
Up:19,20,21,29Apr,19May,23Jun,29 Jun,1267Jul
Clear:29 Jun-Visa:14 Jul-Entrance:Soon-Distination:WA

خدا خیرش بدهRolleyes، کلیرآ کلیک کنند، پلیز

چک ویزا امارات

سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-08-16 ساعت 19:20)sce نوشته:  
(2014-08-16 ساعت 09:05)mfte.teacher نوشته:  
(2014-08-15 ساعت 14:52)mfte.teacher نوشته:  با سلام دوستان من لیسانس دبیری زبان دارم...
تا اونجایی که من اینجا دستگیرم شد...
والا من بی اطلاعم.
اما از کسی شنیدم برای شروع چیزی تا حدود 50 هزار تا در سال میدن.راست یا دروغش با اونی که گفت.اگر به اطلاعلای تو این مورد رسیدم حتما باهاتون در میون میزارم.
موفق باشین.
ممنون میشم از دوستایی که در خصوص تدریس در آمریکا اطلاعاتی دارن یا اینکه کالج و جاهایی رو میشناسن که میشه اپلای کرد خبر بدن. رنج حقوق یه معلم تو امریکا رو هم اگه کسی میدونه ممنون میشم اطلاعاتی رو در اختیارم بزاره
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر

پاسخ
تشکر کنندگان:
من همسزم رشته ادبیات زبان انگلیسی تو ایران خونده.سابقه تدریس چند ساله تو موسسات خصوصی ایران رو به عنوان مدرس زبان هم داشته.الان داره به صورت جدی دنبال این میگرده که یه جورایی به عنوام معلم مشغول به کار بشه.یکی از بستگان که ایشون خودشون آمریکایی هستن و سابقه بیشتر از 20 تا 25 سال تدریس توی شهر هیوستون رو داره این راه حل رو به ما نشون داد.ضمنا پسر ایشون هم الان داره کار تدریس فیزیک می کنه.نسخه ای که ایشون برای ما پیچید و ما داریم دنبال می کنیم رو خدمت شما دوست عزیز میگم.نمی دونم آخرش به کار درست درمونی ختم میشه یا خیر.اما به هر صورت مسیر درستی به نظر میاد.شما هم می تونی بری و در موردش تحقیق کنی.
قبل از هر چیز باید بدونی که تو کدوم منطقه آموزشی شهر یا کانتی قصد تدریس دارین.
یه سری موسسات خصوصی هستن که کارشون تربیت مدرسه.معمولا هم لیسانس به بالا می خوان.تشریف می برین و ازشون اطلاعات لازم رو میگیرین.به عنوام مثال ما برای منطقه آموزشی اسپرینگ برنچ اقدام کردیم و از طریق موسسه ای به نام ریجن فور اطلاعات رو گرفتیم.
مرحله بعد ارزیابی مدرک تحصیلیتونه.با همراه داشتن مدرک تحصیلی و ریز نمرات اینکار به راحتی اینجا قابل انجامه.ما شخصا از طریق موسسه ای به نام اسپنتران داریم اینکا رو انجام میدیم و احتمالا تو همین هفته کار اون هم تمام بشه.
بعد از اون مدارک لازم رو به موسسه میدین و اونا هم برای شما دوره های آموزشی برگزار می کنن.فکر می کنم هم آنلاین هست و هم حضوری.چیزی حدود 10 ماه هم فکر کنم طول می کشه.
بعد از اون آزمون و بعد از اون هم یه مدت کار به صورت اینترشیپی که البته همراه با حقوق و مزایاست.
بعد از اون هم به امید خدا اگه شرایطش کامل جور باشه کار به عنوان کار به عنوان معلم اصلی.
البته همون طور که گفتم اینا تماما مراحلی هست که من شنیدم و دارم دنبال می کنم.بازم اگه چیز جدیدی دستگیرم شد با شما و بقیه دوستان به اشتراک میزارم.
موفق باشین.
پاسخ
تشکر کنندگان: sayeh_m ، pari pariaaa ، soheilbadami ، مير منصور ، nora-nora

با سلام
می خواستم بدونم اون رشته هایی که دبیری هستن ، چی ترجمه میشن ؟
مثلا دبیری ریاضی یا دبیری فیزیک؟
ترجمه اینا به انگلیسی چی میشه؟
math teacher?
physic teacher?
AS2015008xxx رویت قبولی : چندروز بعد اعلام نتایج پر کردن فرم : march مصاحبه :---- ویزا : کی داده کی گرفته مقصد : ایرواین کالیفرنیا یا دالاس یا شیکاگو یا سالت لیک سیتی یوتا یا به احتمال زیاد کند خودمون .
اولش خدا بزرگه و وسطاش باید ببینیم قسمت چی میشه و آخرشم حتما حکمتی توش بوده...!!!
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-08-20 ساعت 14:37)bidad نوشته:  

با سلام
می خواستم بدونم اون رشته هایی که دبیری هستن ، چی ترجمه میشن ؟
مثلا دبیری ریاضی یا دبیری فیزیک؟
ترجمه اینا به انگلیسی چی میشه؟
math teacher?
physic teacher?
math teaching, physics teaching

پاسخ
تشکر کنندگان: bidad
(2014-08-20 ساعت 03:25)sce نوشته:  من همسزم رشته ادبیات زبان انگلیسی تو ایران خونده.سابقه تدریس چند ساله تو موسسات خصوصی ایران رو به عنوان مدرس زبان هم داشته.الان داره به صورت جدی دنبال این میگرده که یه جورایی به عنوام معلم مشغول به کار بشه.یکی از بستگان که ایشون خودشون آمریکایی هستن و سابقه بیشتر از 20 تا 25 سال تدریس توی شهر هیوستون رو داره این راه حل رو به ما نشون داد.ضمنا پسر ایشون هم الان داره کار تدریس فیزیک می کنه.نسخه ای که ایشون برای ما پیچید و ما داریم دنبال می کنیم رو خدمت شما دوست عزیز میگم.نمی دونم آخرش به کار درست درمونی ختم میشه یا خیر.اما به هر صورت مسیر درستی به نظر میاد.شما هم می تونی بری و در موردش تحقیق کنی.
قبل از هر چیز باید بدونی که تو کدوم منطقه آموزشی شهر یا کانتی قصد تدریس دارین.
یه سری موسسات خصوصی هستن که کارشون تربیت مدرسه.معمولا هم لیسانس به بالا می خوان.تشریف می برین و ازشون اطلاعات لازم رو میگیرین.به عنوام مثال ما برای منطقه آموزشی اسپرینگ برنچ اقدام کردیم و از طریق موسسه ای به نام ریجن فور اطلاعات رو گرفتیم.
مرحله بعد ارزیابی مدرک تحصیلیتونه.با همراه داشتن مدرک تحصیلی و ریز نمرات اینکار به راحتی اینجا قابل انجامه.ما شخصا از طریق موسسه ای به نام اسپنتران داریم اینکا رو انجام میدیم و احتمالا تو همین هفته کار اون هم تمام بشه.
بعد از اون مدارک لازم رو به موسسه میدین و اونا هم برای شما دوره های آموزشی برگزار می کنن.فکر می کنم هم آنلاین هست و هم حضوری.چیزی حدود 10 ماه هم فکر کنم طول می کشه.
بعد از اون آزمون و بعد از اون هم یه مدت کار به صورت اینترشیپی که البته همراه با حقوق و مزایاست.
بعد از اون هم به امید خدا اگه شرایطش کامل جور باشه کار به عنوان کار به عنوان معلم اصلی.
البته همون طور که گفتم اینا تماما مراحلی هست که من شنیدم و دارم دنبال می کنم.بازم اگه چیز جدیدی دستگیرم شد با شما و بقیه دوستان به اشتراک میزارم.
موفق باشین.
با سلام و ممنون از وقتی که میذارین و ممنون از محبتتون. فقط میشه لطف کنین. آدرس پستی یا اینترنتی جاهایی که پفتین رو لطف بفرمایین منم به فکر باشم و اقدام کنم؟ ممنون

پاسخ
تشکر کنندگان:
http://www.esc4.net/
http://www.texasteachers.org/
البته اینا مال استیت تگزاسه.خیلی جاهای دیگه هم هست ولی تو هیوستون من بیشتر اینا رو توصیه شده دیدم.
موفق باشین.
پاسخ
تشکر کنندگان: mfte.teacher ، kaziar
دوستان عزیز سلام
در مورد کسانی که مشکل مالی ندارند و می توانند با حداقل 5 میلیون دلار بیان آمریکا هیچ تاپیکی در مهاجرسرا پیدا نکردم. اینکه با این مبلغ کجا زندگی کنند که بالاترین امنیت را داشته باشه و یا در چه کاری می توانند سرمایه گذاری کنند. خلاصه من چون عضو تازه وارد هستم از مدیران محترم خواهش می کنم چنین تاپیکی را ایجاد کنند و اگر کسی اطلاعاتی داره در اختیار من هم بگذاره. ممنون.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-08-21 ساعت 03:24)m.a.masoud نوشته:  دوستان عزیز سلام
در مورد کسانی که مشکل مالی ندارند و می توانند با حداقل 5 میلیون دلار بیان آمریکا هیچ تاپیکی در مهاجرسرا پیدا نکردم. اینکه با این مبلغ کجا زندگی کنند که بالاترین امنیت را داشته باشه و یا در چه کاری می توانند سرمایه گذاری کنند. خلاصه من چون عضو تازه وارد هستم از مدیران محترم خواهش می کنم چنین تاپیکی را ایجاد کنند و اگر کسی اطلاعاتی داره در اختیار من هم بگذاره. ممنون.

برای این بعید میدونم اصلا تاپیک لازم باشه چون نهایت تنها عضوش خود شما خواهید بود Big Grin

اما بالفرض کسی اگه این همه پول داشته باشه، باید شرکت مشاوره مالی پیدا کنه که معمولا ولی نه همیشه بهشون اصطلاحا شرکتهای Wealth Management میگن.

اینا تخصصشون اینه که ثروت های معمولا بالای یک مقدار خاص (فکر کنم پانصد هزار دولار به بالا) رو با تجربیاتی که دارن و گاها شرکتهای صد ساله هستن، میدونن کجا باید سرمایه گذاری کرد که با ویژگیهای اخلاقی و ریسکی صاحب ثروت هم جور در بیاد. در کنار اون ممکنه خودشون یا از طریق یک شرکت مشاوره املاک سطح بالا هم مشاوره محل اقامت بدن ولی خوب معمولا در حوزه جغرافیایی خودشون هست. شرکتی که در نیویورک فعاله نمیگه ثروتت رو بده ما مدیریت کنیم، خودت هم برو کی وست فلوریدا خونه اجاره کن!!

به عبارت بهتر کسی که این همه پول داره، قطعا از الانش میدونه برسه چکار باید بکنه Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، soheilbadami ، m.a.masoud ، apoornaki ، Shahabpk ، soufia ، kaziar
اقا هر وقت اومدی بگو خودم بهت مشاوره میدم زیادم دستمزد نمیگیرم Big Grin راستی اگه بار اولت هست که این مقدار میاری مجوز خزانه داری یادت نره.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ
تشکر کنندگان: m.a.masoud ، Rock ، ArjenPSN_23
(2014-08-21 ساعت 06:46)yami نوشته:  
(2014-08-21 ساعت 03:24)m.a.masoud نوشته:  دوستان عزیز سلام

برای این بعید میدونم اصلا تاپیک لازم باشه چون نهایت تنها عضوش خود شما خواهید بود Big Grin

اما بالفرض کسی اگه این همه پول داشته باشه، باید شرکت مشاوره مالی پیدا کنه که معمولا ولی نه همیشه بهشون اصطلاحا شرکتهای Wealth Management میگن.
به عبارت بهتر کسی که این همه پول داره، قطعا از الانش میدونه برسه چکار باید بکنه Smile
دوست عزیز ممنون از راهنمایی شما. به عرضتون برسونم: اگر در ایران قرار باشه زندگی کنم کاملا نسبت به حوزه های مختلف سرمایه گذاری آشنا هستم کما اینکه بیزینسی که الان دارم موفق هست و بعد از مهاجرتم ادامه خواهد داشت. من از طریق ویزای 5-eb اقدام کردم و به خاطر توسعه کارهام و آینده فرزندم تصمیم گرفتم بخشی از سرمایه خودم را به آمریکا منتقل کنم. اما نسبت به محیط آمریکا هیچ اطلاعاتی ندارم بنابراین نمیشه گفت: کسی که این همه پول داره، قطعا از الانش میدونه برسه چکار باید بکنه نکته مهمتر از سرمایه گذاری، امنیت هست که با خوندن تاپیکهای مختلف مهاجر سرا در خصوص محله های جرم خیز یک کم دو دل شدم، نکنه با این تصمیم ،بچه‌هایم را به خطر انداخته باشم.
پاسخ
تشکر کنندگان: apoornaki ، Shahabpk ، lighthouse

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان