موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام سورن عزيز .
من اجاره در سال را اشتباها (ماه ) ذكر كردم كه پوزش مي طلبم و سعي كردم اصلاح كنم نمي دانم درست شد يا نه اما مطالب را از يك گزارش مستند از كانال( من و تو ) برداشت كردم كه گزارشگر ان در هنگام خريد از يك كيوسك كه در مقابل يكي از ساختمانهاي مهم ايستاده بود گفت مي دانيد اجاره يك ساله صرفا جاي اين كيوسك متحرك چقدر است ؟ و.........
بهر حال از توجه شما تشكر مي كنم و ممنون.
موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2010-12-12 ساعت 15:55
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-07-07 ساعت 17:24 توسط frozen mind.)
(2010-12-11 ساعت 12:53)oghab نوشته: [quote='Soren' pid='87766' dateline='1291633713']
سلام دوستان
این سایتها و موارد مشابه برای کسانی تاسیس شده که پولی دارند و میخواهند آن را در جایی سرمایه گذاری کنند.فقط پرسش این است که آیا با این نوع سرمایه گذاری میتوان ویزای E-2 گرفت یا نه؟
موفق باشید
[/quo
با سلام .
حالا براي كساني كه قصد راه اندازي كيوسك هات داگ و چاي و قهوه صبحانه را دارند عرض كنم كه در شهري مثل نيويورك كه اين كيوسك ها خيلي كار مي كنند فقط محل ايستادن و اجاره كاروان ( از 100000 $ تا 325000$در سال ) مي باشد البته چرخ دستي شما متحرك بايد باشد و شبها در پاركينگ محل و روز ها در محل مشخص شده باشد . و در همان شهر سر قفلي تاكسي زرد (500000$) مي باشد .
سلام
بچها برای خرید یه کیوسک باید چیکار کرد ؟
اجاره ۱ سال را جلو میگیرن یا نه ؟
با خرید یه کیوسک میشه ویزا گرفت ؟
احتیاج به وکیل هست ؟
کسی تاحالا اینکارو انجام داده ؟
مقرون به صرف هست ؟
میدونم خیلی سوال کردم ولی گفتم شاید اینجوری تقریبا همهٔ سوالارو تو یه تاپیک پرسید .
با تشکر
نامهی چارلی چاپلین به دخترش
ژرالدین، دخترم! اینجا شب است... شب نوئل؛ در قلعهی کوچک من همهی این سپاهیان بی سلاح خفتهاند، نه تنها برادر و خواهر تو، حتی مادرت. به زحمت توانستم بی آن که این پرندگان خفته را بیدار کنم، خود را به این اتاق کوچک نیمه روشن، به این اتاق انتظار پیش از مرگ، برسانم.
موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2010-12-14 ساعت 14:04
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-12-14 ساعت 14:12 توسط Soren.)
سلام بر دوستان
ابلام عزیز وقتی برای یافتن اطلاعات درخواستی شما سایت رنچ وان را میگشتم از ادبیات "مرغی" کمپانی از شدت خنده داشتم روده بر میشدم!واقعا شاهکار طنز و شوخی است(مثلا واژه EGGcellent بجای Excellent).
ولی از این مسئله گذشته خود شرکت پاسخ شما را چنین داده است:
1)هرکس میتواند بیش از یک شعبه داشته باشد.
2)برای گرفتن فرانشیز داشتن تجربه مرتبط مفید است ولی الزامی نیست(برعکس جاهایی مانند مک دونالد یا Subway)
3)رنچ وان خودش برای شما جای شعبه را تعیین نمیکند،ولی در صورت نیاز در این مورد مشاوره ارائه میکند.
4)هزینه های افتتاح فرانشیز،30000 دلار فی اولیه،%6 کل فروش،%1 هزینه آگهی در سطح ملی،و %3 در سطح محلی است.قیمت خود شعبه بسته به محل متفاوت است(رقمی ذکر نشده است).
5)ساپورتهای شرکت عبارتند از:مشاوره املاکی،پشتیبانی مهندسی و عمرانی،یک برنامه جامع و فراگیر آموزشی،یک برنامه ملی خرید و گزینش وسایل،پشتیبانی مستمر آگهی و بازار یابی،پشتیبانی و کمک مستمر عملیاتی،پژوهش و توسعه مستمر محصولات،بازبینی و ارزشیابی مستمر کیفیت
6)لازم نیست تجهیزات از خود کمپانی خریده شود،بلکه رعایت استانداردهای کمپانی کافی است.در ضمن شرکت تعدادی کنتراتور متخصص تجهیز مورد تایید دارد که میتوانید ار آنها استفاده کنید.
7)مدت زمان لازم برای گشایش یک شعبه بستگی به مکان یابی مناسب دارد.تجهیز و بقیه فرایندها هم میان 6 تا 12 ماه طول میکشد.
برنامه آموزشی Ranch1
شامل موارد زیر است:
1)یک برنامه مدیریتی 4 هفته ای
2)گشایش یک رستوران جدید
3)اسناد و مدارک لازم
4)منوی محصولات جدید
5)آموزش فنی پرسنل
بعد از این دوره شما خواهید توانست افراد بهینه را استخدام کنید،آموزش لازم را به آنان بدهید،اخلاق حرفه ای را فراگیرید،کمتر دچار مشکلات مالی شوید و توان تولیدتان را بالا ببرید.
موفق باشید
سلام ابلام عزیز
پیشنهاد تاسیس برند خیلی عجیب است!برندهای موفق موجود تقریبا همگی بیش از 50 سال قدمت دارند و اعتبارشان را با خون دل و گذشتن از بحرانهای کمرشکن و صرف صدها و حتی هزاران میلیارد دلار بدست آورده اند.حالا هم این اعتبار را در ازای مبلغی در اختیار شما میگذارند و البته باید مواظب باشند که کسی آن را حراج نکند!چرا این پروسه را از نو طی کنیم؟!خرید بخشی از این اعتبار ریسک بسیار کمتری دارد!
موفق باشید
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2010-12-14 ساعت 17:38
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-12-14 ساعت 17:41 توسط oghab.)
سلام سورن عزيز .
از زحماتي كه تقبل كردي ممنون . سايت هاي فوق العاده خوبي معرفي كردي و گوگل زحمت ترجمه انرا راحت مي كند و بسيار قابل استفاده است . اطلاعات دريافتي از اين سايتها حتي بيشتر از تجربه مستقيم زندگي در يكي از ايالتهاست . چرا كه دوست من كه در شمال امريكا زندگي مي كند از وجود ( سون الون فروشگاه خواربار 7 تا 11 ) بي اطلاع بود . و مي گفت در امريكا نداريم بعد من ديدم در دو سوم امريكا شعبه دارد و در بعضي از ايالتهاي شمال شعبه ندارد .بهر حال باز هم تلاش كن موفق باشي .
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2010-12-18 ساعت 11:03
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-12-18 ساعت 11:04 توسط oghab.)
سلام .
در تاييد تحقيقات دوستمان سورن عزيز . به نقل از حداقل 4 نفر از دوستان نزديك كه سالهاست در امريكا زندگي مي كنند. ميگويند تعداد زيادي از افراد ثروتمند و با نفوذ امريكا (مثلا خانم اپرا گوينده سياه پوست معروف ) تمام زندگي و ثروتش را به برزيل منتقل كرده و دليل انرا اينده امريكا و اقتصاد ورشكسته ان اعلام كرده . البته هر زمان كه ورشكستگي سراغ امريكا بيايد با يك جنگ در گوشه اي از دنيا مشكلش را حل مي كند .